Nieuwe DDoS-beperkingsmogelijkheden nu beschikbaar met phoenixNAP Services

Phoenix, AZ, 14 september 2017 - phoenixNAP®, een wereldwijde IT-dienstverlener die cloud-, bare metal-, dedicated server-, colocatie- en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -technologieoplossingen aanbiedt, heeft vandaag Distributed Denial of Service (DDoS) -verbeteringen aangekondigd. De nieuwe oplossing maakt een nog effectievere profilering van inkomend verkeer, geavanceerde rapportage en eenvoudigere schaling van bronnen mogelijk en bouwt voort op de bestaande beveiligingsinfrastructuur van phoenixNAP.

Doordat uw bureau DDoS-aanvallen bij een constante stijging moeten bedrijven hun mogelijkheden om hun verdediging tegen de meest agressieve aanvallen voortdurend te versterken. Volgens Akamai's State of the Internet / Security Report voor Q2 2017, waarin gegevens van 230,000 servers in meer dan 1600 netwerken wereldwijd werden geanalyseerd, nam het aantal DDoS-aanvallen sinds Q28 dit jaar met 1% toe. Het rapport geeft ook aan dat de evolutie op het gebied van DDoS geen tekenen van vertraging vertoont en dat bedrijven in de toekomst nieuwe, meer geavanceerde bedreigingen verwachten.

phoenixNAP's voortdurende werk aan het verbeteren van haar DDoS-oplossing voor mitigatie ondersteunt haar snel groeiende wereldwijde netwerkdiensten en biedt haar klanten een extra beschermingslaag om hun gegevensbeschikbaarheid op een ander niveau vanuit connectiviteitsperspectief te verbeteren.

"Onze DDoS-verbeteringen hebben meerdere volwassenheidsfasen ondergaan en er zullen er in de nabije toekomst meer komen", zegt Ian McClarty, president van phoenixNAP. "In de huidige, vierde fase hebben we de algehele capaciteit vergroot, waardoor we aanzienlijk grotere aanvallen kunnen verwerken en kleinere aanvallen met één server kunnen aanpakken die geen invloed hebben op de algehele netwerkprestaties, maar die nadelig kunnen zijn voor één enkele klant."

De verbeterde DDoS-technologie van phoenixNAP biedt een extra mitigatielaag om met succes een grotere diversiteit aan netwerkaanvallen te blokkeren. De nieuwe oplossing is flexibeler en kan systematischer worden geschaald dan de meeste traditionele technologieën, wat de klanten van phoenixNAP meer efficiëntie biedt.

De verbeteringen omvatten meer gedetailleerde gegevensscrubbing om de algehele netwerkgezondheid te verbeteren en specifieke clients minder vatbaar te maken voor aanvallen. Naast uitgebreide mitigatiecapaciteiten, biedt een verbeterd inspectiecentrum meer gedetailleerde inzichten in aan aanvallen gerelateerde gegevens, terwijl verbeterde API-aanpassing een robuuster aanvalsoverzicht mogelijk maakt.

"Veel bedrijven waarmee we samenwerken, zijn onderworpen aan strenge veiligheidsvoorschriften en onze DDoS-verbeteringen zijn een andere manier waarop we aan hun eisen kunnen voldoen", voegt William Bell, VP of Products bij phoenixNAP, toe. “We kunnen het steeds agressievere DDoS-landschap nu beter aanpakken, dat voor een groot aantal bedrijven een harde realiteit is geworden. Door de intelligentie over aanvalskracht en locatie te verbeteren, stellen we onze klanten in staat om de bedreigingen beter te begrijpen en beter geïnformeerde beslissingen te nemen over hun strategieën voor gegevensbescherming. ”

phoenixNAP's DDoS-mitigatiediensten ondersteuning van een breed scala aan oplossingen, van bare-metal dedicated servers tot private en hybride cloudimplementaties, waardoor de klanten van phoenixNAP volledig gebruik kunnen maken van de veelheid van phoenixNAP's wereldwijde IT-services.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in VMware® Cloudprovider Programma en een Platinum Veeam Cloud & Serviceproviderpartner. phoenixNAP is ook een PCI DSS Validated Service Provider en de vlaggenschipfaciliteit is SOC Type 1 en SOC Type 2 gecontroleerd.

OVER PHOENIXNAP

phoenixNAP® is een wereldwijde IT-dienstverlener die vooruitstrevende Infrastructure-as-a-Service-oplossingen aanbiedt vanuit locaties over de hele wereld. Onze bare-metal server-, cloud-, hardware-leasing- en colocatie-opties zijn gebouwd om te voldoen aan de veranderende technologische eisen die bedrijven nodig hebben zonder in te boeten op prestaties. Schaalbare OpEx-oplossingen om te ondersteunen met de systemen en het personeel om te helpen. phoenixNAP wereldwijde IT-services. Bezoek www.phoenixnap.com en volg ons op Twitter, Facebooken Google+ voor meer informatie.

MEDIA CONTACT

Bojana Dobran
Senior Marketing Specialist
phoenixNAP
bojanad @phoenixnap.com
1-480-401-0271