Evalueer uw Cloud Werklasten met CloudAlgemeen

Evalueer uw Cloud workloads

Meld u aan voor een GRATIS demo met CloudGenera om uw huidige te evalueren cloud uitgaven en ontdek hoe u kunt besparen op uw volgende rekening.

Nu toepassen

Optimaliseer uw werklast. Verwijderen cloud verspilling.

Cloud Algemeen logo

Bespaar op je cloud rekenrekening door de gebieden van overbesteding te identificeren en uw werklastplaatsingen te optimaliseren! phoenixNAP is een samenwerking aangegaan CloudGenera om u toegang te geven tot een robuuste cloud analysetool waarmee u uw applicatieportfolio kunt visualiseren en uw technologiegebruik kunt begrijpen.

Met behulp van geavanceerde AI-algoritmen, CloudGenera simuleert applicatieprestaties en datagebruikscenario's, zodat u workloads kunt identificeren die uw cloud bronnen. Dit helpt u een beter inzicht te krijgen in uw digitale activa en mogelijke verbeterpunten. Vraag vandaag nog onze GRATIS demo aan om de tool in actie te zien en ontdek hoe u deze kunt gebruiken om uw cloud gebruik.

Neem weloverwogen beslissingen over de plaatsing van werklasten met phoenixNAP en Cloudgeslachten

Meld u vandaag nog aan en onze verkoopingenieurs laten u een demo van de tool zien.*

Intelligente analyse

Intelligente analyse

Ontdek delen van uw cloud infrastructuur die opnieuw moet worden geoptimaliseerd.

Actionable Insights

Actionable Insights

Krijg platform- en configuratie-aanbevelingen voor specifieke soorten workloads.

Verkoper Agnostic

Verkoper Agnostic

CloudGenera vergelijkt meerdere cloud serviceplatforms om onbevooroordeelde gegevens te verkrijgen.

* Alleen gekwalificeerde aanvragen worden in overweging genomen, aangezien de middelen beperkt zijn.

CloudGenera hielp een klant een besparingsmogelijkheid van 49% te benutten voor één applicatie, die alleen al $ 8.7 miljoen aan jaarlijkse IT-uitgaven vertegenwoordigde.

het beheersen van Cloud Economie met CloudGenera

De meeste bedrijven die hybride hebben omarmd cloud worden geconfronteerd met een uitdaging van inefficiënte werklastverdeling. Tijdens het gebruik van meerdere cloud platforms en leveranciers biedt een hoge mate van flexbaarheid en schaalbaarheid, het maakt het ook moeilijk om de werkbelastingen te identificeren die de oorzaak kunnen zijn cloud verspilling.

CloudGenera biedt u essentiële inzichten om u te helpen elimineren cloud afval en ontwikkel een efficiënte hybride cloud strategie. Het platform haalt gegevens uit verschillende bronnen via ingebouwde integraties met populaire ontdekkingsoplossingen (AWS Migration Evaluator, Flextijdperk Foundations, Microsoft Movere, Google Stratazone). Naast dit, CloudGenera heeft ETL's (Extract, Transform and Load) ontwikkeld voor veelgebruikte gegevensbronnen zoals RVtools, ServiceNow, aangepaste CMDB's/.xls, evenals een intuïtieve gebruikersinterface voor het handmatig invoeren van applicatiegegevens.

Zorg voor efficiënt cloud gebruik door de distributie van uw workloads te optimaliseren, dwz uw applicaties in de meest geoptimaliseerde cloud omgevingen. Vraag onze demo aan met CloudGenera vandaag en zorg voor efficiëntie van uw hybride cloud strategieën.

Deze demo helpt je:

Evalueer workloads die u mogelijk te veel kosten

Evalueer workloads die u mogelijk te veel kosten

Identificeer gebieden van uw cloud uitgaven die moeten worden geoptimaliseerd

Identificeer gebieden van uw cloud uitgaven die moeten worden geoptimaliseerd

Beslissingen nemen over de plaatsing van gegevens op basis van gegevens

Beslissingen nemen over de plaatsing van gegevens op basis van gegevens

Overweeg alternatieve platforms die beter bij uw apps passen

Overweeg alternatieve platforms die beter bij uw apps passen

Zorg voor efficiëntie van uw infrastructuur

Zorg voor efficiëntie van uw infrastructuur

Beveiliging en naleving in een omgeving met meerdere huurders

Nu de cyberdreigingsvector voortdurend groeit, worden organisaties geconfronteerd met een verhoogde druk om hun gegevens te beschermen. Gedeeld cloud platform worden vaak niet als veilig genoeg beschouwd voor de meest gevoelige workloads vanwege het "lawaaierige buurman"-probleem en verschillende misvattingen over de beveiliging van gevirtualiseerde netwerken.

Data Security Cloud biedt u een veilig multi-tenant platform dat gebruik maakt van enterprise-grade beveiligingstechnologieën om meerlaagse gegevensbescherming te garanderen. Door hardwarematige beveiliging, netwerkmicrosegmentatie, strikte netwerkcontroles, geïntegreerd backups, beheerde detectie en respons, beheer van encryptiesleutels en geavanceerde informatie over bedreigingen, Data Security Cloud biedt u robuuste mechanismen om cyberdreigingen te bestrijden.

Het kiezen van Bare Metal Cloud via gedeelde omgeving

Terwijl multi-tenant cloud platforms bieden een grote mate van flexOmdat ze vanwege hun betrouwbaarheid en schaalbaarheid niet de beste optie zijn voor alle soorten toepassingen. Voor data-intensieve workloads, zoals multimedia, bio-informatica, HPC of AI/ML, en gevoelige data kan een speciale omgeving nodig zijn.

phoenixNAP's Bare Metal Cloud platforms brengt u de rauwe kracht van toegewijde servers met cloud-Achtig flexmogelijkheid!

Als een door automatisering aangedreven platform, kunt u uw server instanties in een kwestie van minuten en schaal zo gemakkelijk. Meer dan 30 vooraf geconfigureerde instanties zijn beschikbaar op een uur- of maandelijks factureringsmodel om uw cloud- inheemse behoeften. U kunt ze implementeren met behulp van API of CLI en ze beheren als code met behulp van integraties met populaire Infrastructure as Code-tools.

Geniet van de flexibility van de cloud zonder "lawaaierige buren" of vendor lock-in.

Bare Metal Cloud Cases

Productieworkloads

Productieworkloads

Verlaag uw TCO door gebruik te maken van geavanceerde systeemconfiguraties die beschikbaar zijn tegen een lagere prijs in vergelijking met Public Cloud.

Kubernetes-beheer

Kubernetes-beheer

Zorg dat uw Kubernetes-clusters binnen enkele minuten operationeel zijn met Bare Metal Cloud servers met vooraf geïnstalleerde SUSE Rancher-software.

multi-Cloud implementaties

multi-Cloud implementaties

Hefboomwerking Bare Metal Cloud als onderdeel van uw multi-cloud instelling voor workloads waarvoor speciale hardware of gespecialiseerde configuraties nodig zijn.

Wereldwijde burst-bronnen

Wereldwijde burst-bronnen

Stroomlijn workloads die u niet had verwacht door eenvoudig meer CPU en RAM toe te voegen. Beheer het gebruik van burst-bronnen op verschillende locaties.

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft over onze diensten of oplossingen.