Netwerk-/IP-prijzen

Flexible toewijzingen voor elke behoefte

Start nu

Netwerk-/IP-prijzen

Gestroomlijnde levering en beheer van openbare IP's

Als onderdeel van Bare Metal Cloud server implementatieproces kunt u naadloos openbare IP's inrichten om aan uw instanties toe te wijzen. Ons flexDankzij de beschikbare opties kunt u op een kosteneffectieve manier resources inzetten die u nodig hebt en eenvoudig opschalen naarmate uw eisen toenemen. U kunt ook uw eigen openbare IP-blokken meenemen om naadloos over te schakelen naar BMC.

Openbare IP-toewijzingen

Openbare IP's maken uw server instantie toegankelijk buiten particuliere netwerken. U kunt het bereik van toegewezen IP's toewijzen aan een server voorbeeld. Er worden kosten in rekening gebracht voor de openbare IP-toewijzing, zelfs als deze niet is toegewezen aan een server aanleg.

Opties

IP 31

2 totale IP's

1 toewijsbaar

Linux OS

$ 0.0056 /uur

IP 30

4 totale IP's

1 toewijsbaar

 

$ 0.0112 /uur

IP 29

8 totale IP's

5 toewijsbaar

 

$ 0.0224 /uur

IP 28

16 totale IP's

13 toewijsbaar

 

$ 0.0448 /uur

De /31 openbare IP toewijzing kan alleen met Linux worden gebruikt.
Andere toewijzingen zijn compatibel met alle belangrijke besturingssystemen. Om openbare IP-toewijzingen groter dan /28 te kopen, contact sales.

Bring Your Own (BYO) openbare IP's

Als u al openbare IP's bezit die u wilt overdragen naar uw Bare Metal Cloud servers, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam en wij zullen uw IP's voor u importeren. Deze blokken worden niet gefactureerd als onderdeel van uw Bare Metal Cloud besteden en tellen niet mee voor het accountquotum voor de toegestane hoeveelheid openbare IP-toewijzingen.

Wilt u uw eigen IP's importeren?

Contact

Flexible Bandbreedte-opties

Ontvang 15 TB aan bandbreedte gratis bij uw eerste Bare Metal Cloud implementatie (5 TB in Singapore) en deel het tussen alle instances op één locatie. U kunt verder upgraden met onze flexBetrouwbare bandbreedtepakketten die u helpen uw verkeerskosten laag te houden.

Voor meer informatie over de bandbreedtepakketten, bezoek deze pagina.

Netwerk