Data Backup en hersteloplossingen

Bestel vandaag

Backup en hersteloplossingen

Bouw uw beschikbaarheidsinfrastructuur

Veeam ProPartner Platinum-logo vmware Partner Premium Cloud leverancier

Uw bedrijf vertrouwt op kritieke gegevens om alle facetten van operaties te bedienen. Met een wereldwijd aantal verloren records van bijna 7,000,000 per dag, loopt u een groeiend risico op gegevensverlies. Cyberaanvallen, kwaadwillende inbraken, natuurrampen en menselijke fouten veroorzaken vaker kostbare bedrijfsverstoringen.

Backup en hersteloplossingen helpen u bedrijfscontinuïteit te bereiken en operationeel te blijven tijdens een ramp of storing. phoenixNAP geeft u toegang tot de allernieuwste technologieën die uw kritische werklasten veilig en altijd beschikbaar houden. Onze wereldwijde cloud infrastructuur ondersteund door toonaangevende systemen biedt u de optimale bescherming en flexible implementatie-opties.

Hersteldoelen op maat en bewaartermijnen

Hersteldoelen op maat en bewaartermijnen

Beschikbaar op 6 wereldwijde locaties

Beschikbaar op 6 wereldwijde locaties

Hedendaagse versleutelingsmechanismen

Hedendaagse versleutelingsmechanismen

Beveilig uw virtuele omgeving

Beveilig uw virtuele omgeving

Bescherm uw on-prem of cloud omgeving met een betrouwbare backup en herstel oplossing. Als wereldwijde IT-dienstverlener, phoenixNAP kunt u off-premise uitvoeren backup en restauraties naar 6 locaties in de VS, Europa of Azië-Pacific. Elk gelegen in een rampvrij gebied, onze wereld data center faciliteiten voldoen aan de hoogste veiligheids- en beveiligingsnormen. Ze zijn ook ideaal voor het opzetten van een noodherstelsite en vormen een aanvulling op een backup en noodherstelplan. Allemaal backup en hersteloplossingen worden geleverd via ons met DDoS beschermde en stabiele wereldwijde netwerk, wat elk risico op inbraak elimineert.

Voldoe aan uw nalevingsdoelen

Voldoe aan uw nalevingsdoelen

Een .... hebben backup en de bestaande herstelstrategie is een cruciale vereiste voor compliance-gedreven bedrijven. Om aan fysieke en online beveiligingsnormen te voldoen, hebt u een gestructureerd gegevensbeschikbaarheidsplan, een gevechtsklare infrastructuur en betrouwbare gegevensbeschermingssystemen nodig. Met een veilige SOC1- en SOC2-compatibele infrastructuur, phoenixNAP biedt het hoogste niveau van platformbeveiliging ter ondersteuning van op compliance gebaseerde organisaties.

Bescherm tegen ransomware met onveranderlijke opslag

Cybercriminelen doelwit backups om de efficiëntie van ransomware-aanvallen te verhogen en ervoor te zorgen dat bedrijven niet kunnen herstellen tenzij ze het losgeld betalen. Modern backup oplossingen moeten worden ontworpen om maximale bescherming te garanderen voor levenskritieke backups en snel herstel bij calamiteiten.

De onveranderlijkheidsfunctie die beschikbaar is in Veeam Backup & Replicatie v10 en hoger biedt geavanceerde backup bescherming door bedrijven de mogelijkheid te geven om het wijzigen en verwijderen van gegevens tijdelijk te verbieden. Door gebruik te maken van deze functie, maken bedrijven het onmogelijk om opgeslagen gegevens te wijzigen en per ongeluk of kwaadwillige gegevensbeschadiging te voorkomen. Onveranderlijk implementeren backups betekent dat organisaties de authenticiteit van gegevens kunnen garanderen, gegevensverlies en de negatieve impact ervan kunnen voorkomen en bedrijfsactiviteiten kunnen herstellen wanneer ransomware toeslaat.

OS-diagram

Zet geavanceerde beschikbaarheidstechnologieën in om uw doelen te bereiken.

Start vandaag

Overzicht van de functies

Flexible Opties om te voldoen aan uw bewaarvereisten

Met de prevalentie en hoge kosten van gegevensverlies, het ontwikkelen van een backup en herstelstrategie is een topprioriteit voor hedendaagse organisaties. De strategie moet gebaseerd zijn op de individuele vereisten van uw bedrijf. Om aan deze behoefte te voldoen, bieden we schaalbare opties van de juiste grootte. Afhankelijk van uw gegevensbelasting en bewaarvereisten, kunt u een van onze kiezen flexible plannen en beslissen over de exacte wereldwijde locatie voor uw off-site backups.

Met ons dienstenportfolio kunt u een back-up maken van elke workload, inclusief oudere applicaties en servers, hypervisors, evenals MySQL-, MSSQL-, Microsoft Exchange- en Microsoft SharePoint-toepassingen. We bieden u ook prioriteitsondersteuning voor Windows en Linux OS, evenals MySQL- en MSSQL-databases. U kunt virtueel volledig of gedeeltelijk herstellen servers met versleuteld backup en prioriteitsondersteuning terwijl ons team voor iedereen tot uw beschikking staat backup taakconfiguratietaken.

Maak een back-up van 6 wereldwijde locaties

Maak een back-up van 6 wereldwijde locaties

met data centers in de VS, Europa en Azië-Pacific, phoenixNAP stelt u in staat uw backupis precies waar je ze nodig hebt.

Volledig zicht

Volledig zicht

Krijg volledige controle over uw backups. Krijg zelfbeheermogelijkheden met phoenixNAP Clientportaal (PNCP).

Volledig of gedeeltelijk herstel

Volledig of gedeeltelijk herstel

Herstel individuele bestanden of volledige VM's binnen enkele minuten. Onze oplossingen helpen u onmiddellijke beschikbaarheid te bereiken.

Onbeperkte retentie

Onbeperkte retentie

Krijg extra flexibility voor het plannen van uw RTO's en RPO's met onbeperkte retentiemogelijkheden.

Veilige replicatie

Veilige replicatie

Geavanceerde replicatietechnologieën bieden een betrouwbaar mechanisme voor het bereiken van altijd beschikbare gegevenstoegang.

Herstel na een Ramp

Herstel na een Ramp

Krijg toegang tot Enterprise-grade Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS), beschikbaar op een opex-vriendelijk model.

Zie waarom klanten zo van houden phoenixNAP

"phoenixNAP komt voor in bijna elk rampscenario dat we bespreken. Wetende dat ze er voor ons zijn met beschikbare ruimte voor een callcenter, onze uitrusting, hun gastvrije personeel en het vermogen om dingen op een efficiënte manier voor elkaar te krijgen, is een groot deel van ons plan. "

- Dale Pikula, netwerkingenieur bij 1st Guard

Beschikbare oplossingen

Kies uw Cloud Backup Methode

phoenixNAP's backup Met plannen kunt u gebruikmaken van opslagapparaten die zijn geoptimaliseerd voor backup en hersteloperaties. Bliksemsnel backups en flexible bewaarbeleid kan aan elke zakelijke vereiste voldoen. Een geweldige selectie aan gegevens backup en hersteltools stelt u in staat uw backup strategie aan uw behoeften en behaal een nieuw niveau van behendigheid.

Bekijk de beschikbare opties en kies degene die het beste bij u past.

Betrouwbaar Cloud Backup voor Veeam Solution

Gebruikt u al Veeam?
Als u Veeam-services al gebruikt, kunnen we u helpen bij het maken van offsite-kopieën van uw lokale backups. Onze Cloud Backup voor Veeam minimaliseert administratieve, licentie- of beheertaken en biedt 24/7 beschikbaarheid van uw kritieke gegevens.

Vraag prijzen aan

Cloud Backup Standaard en Cloud Backup Geavanceerd

Backup oplossingen voor MPC/DSC
Als u al een infrastructuuroplossing heeft met phoenixNAPkunnen we alle licenties beheren en backup banen voor jou. De services omvatten prioriteitsondersteuning, encryptie en replicatie, evenals integratie met Microsoft Exchange en Active Directory.

Vraag prijzen aan

Managed Backup voor Microsoft 365

Kijken naar backup uw Microsoft 365 mailboxen?
Realiseer altijd beschikbaarheid van uw Microsoft 365-gegevens. phoenixNAP geeft u toegang tot de beste in zijn klasse cloud backup en beveiligingstechnologieën aangedreven door Always-On Enterprise ™ -technologie van Veeam.

Implementeren Backups

Noodherstel-as-a-Service (DRaaS)

Breng uw beschikbaarheidsstrategie een stap verder met DRaaS.
Stel een extra site voor noodherstel in om het risico op bedrijfsonderbrekingen te elimineren. Ons portfolio bevat een verscheidenheid aan DRaaS-services, mogelijk gemaakt door toonaangevende technologieën. Stel uw hersteldoelen in en kies de oplossing die het beste bij uw zakelijke behoeften past.

Ontdek DRaaS-oplossingen

Zie waarom klanten zo van houden phoenixNAP

"Ons IT-team is klein - vier mensen - dus we zijn altijd op zoek naar manieren om te vereenvoudigen en te versnellen data center processen, 'zei Patow. “We vertrouwen Veeam en phoenixNAP om ons te helpen 24.7 beschikbaarheid op de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren mogelijk te houden. "

– Brian Patow, IT-manager voor elektrische spiegel

Zie volledige casestudy