Oplossingen voor mediahosting en streaming

Elke milliseconde telt wanneer video, afbeeldingen en audio worden aangeboden aan de wereldmarkt. Het kan veeleisend en complex zijn wanneer een kleine vertraging in sitesnelheid, slechte download- en streamingfunctionaliteit of trage app-prestaties elk kan leiden tot verlies van verkeer, verkoop en reputatie. Nu het online en mobiele verkeer groeit, moet u zich richten op, reageren op en optimaliseren voor elke gelegenheid en invalshoek van de ervaring van uw eindgebruiker. Verschillende elementen: locatie, apparaatkeuze, bezorgmethode en zelfs ongeplande gebruikspieken, kunnen elk hun media-ervaring beïnvloeden.

Als u dynamische inhoud maakt voor het genereren van inkomsten of toegang, moet u on-demand brontoewijzing bieden voor gezamenlijke workflows. Het verbinden van al uw productiepartners, inclusief studio's, distributeurs en postproductie-leveranciers, is nodig om de kosten te minimaliseren, de productiviteit te verbeteren en uw time-to-market te verlengen.

Consumenten betrokken houden vereist schaalbaarheid, bandbreedtesnelheid en infrastructuurbeveiliging om de algehele kwaliteit van hun ervaring te verbeteren. Om de acceptatie van je media door kijkers verder te beïnvloeden, heb je ook enorme hoeveelheden burst-compute, enorme opslag, lage latentiesnelheden en bezorgprestaties nodig.

Wat als u uw tijd zou kunnen besteden aan het produceren van uw projecten, het uitbreiden van uw inhoudsbibliotheek en het rechtstreeks koppelen van uw media aan uw tevreden gebruikers met hoge beschikbaarheid, optimale connectiviteit en hoge prestaties, maar zonder de stress van het uitbouwen van een complexe media-oplossing?

waardevolle informatietechnologie

waardevol

Monetize uw media, terwijl u aan de voorwaarden voldoet, tegen een betaalbare prijs. Overweeg onze hardwareleasing in een van onze gecontroleerde derde partijen en PCI DSS gevalideerd data centers, voor een OpEx-vriendelijke en veilige oplossing.

schaalbare IT

schaalbare

Houd uw kijkers tevreden en kom terug voor meer van uw media door een consistente eindgebruikerservaring te creëren, waarbij u al onze infrastructuuroplossingen gebruikt om snel te schalen en snel op de markt te komen.

veilige IT

Veilig Bestellen

Stel snel primair, secundair, backup of productielocaties in uren met onze geodiverse apparatuurvoorziening, gebundeld met premium services en zonder langdurige verplichtingen.

Leveren voor optimaal verbruik

phoenixNAP kan helpen met ons volledige portfolio van diensten, waaronder Colocatie, Cloud, Bare Metal en hybride aanbiedingen. We bieden een schaalbaar, veilig en betaalbaar platform om u te helpen bij het creëren van een groeiende media-infrastructuur, met de capaciteit voor een optimale mediaconsumptie en het genereren van inkomsten.

Of het nu gaat om entertainment, nieuws, detailhandel, gaming of reclame, u kunt uw publiek de ultieme snelheid en naadloze eindgebruikerservaring bieden. Door uw infrastructuur te bouwen op ons volledig redundante, alle 10 Gigabit-netwerk, inclusief gratis DDoS-bescherming, wereldwijd bereik en meerdere hub-punten, kunt u een superieure online of mobiele ervaring bieden, onafhankelijk van pieken in het verkeer of de locatie van uw klant. De phoenixNAP netwerk wordt ondersteund door meerdere wereldwijde netwerkproviders en wordt ondersteund door onze snelle en responsieve ondersteuning, toonaangevende service level agreement en sterke up-time track record.

Voor media is er simpelweg geen gemakkelijke manier om te huilen als je de productie moet uitbreiden of budgetbeperkingen wilt aanpakken. phoenixNAP Cloud Diensten, public, private of virtual private, bieden de mogelijkheid om productiviteit en workflowcontrole te verkrijgen, terwijl schaalbaarheid mogelijk is, maar zonder een grote kapitaalinvestering. Bouw en implementeer virtueel duizenden complexe media-omgevingen voor pre-productie of codering, allemaal on-demand, met de flexeability vereist om uw gezamenlijke werklasten aan te kunnen en uw clusters snel af te sluiten zodra het werk is voltooid.

Onderhoud uw high traffic website, barst on-demand voor releases of speciale evenementen, of implementeer uw inhoud snel in uren in plaats van dagen, met snel inzetbaar servers en vooraf gebouwde en geconfigureerde VM-sjablonen. Gebouwd op toonaangevende VMware®-technologie, onze OpEx cloud Met services kunt u uw werklast automatisch beheren, een virtueel netwerk creëren, beveiligingsbeleid afdwingen en bedrijfscontinuïteit en schaalbaarheid bieden via één centrale portal.

Op zoek naar een alles-in-één pakket om uw media te lanceren? phoenixNAP Dedicated Servers zijn een snelle en kosteneffectieve manier om snel uw hoogwaardige media op te nemen, te converteren, te laden, te beheren en uit te zenden.

ONZE SPECIFIEKE STREAMING-MEDIA SERVERS:

  • Enterprise-hardware met eersteklas service
  • Openbare en particuliere netwerkopties met hoge capaciteit
  • Ondersteuning voor snelle respons
  • Laag per GB RAM voor de levering van uw inhoud
  • Automatisch ingerichte speciale firewalls

Door uw media-oplossing mee te bouwen phoenixNAPDankzij het brede scala aan toonaangevende infrastructuurdiensten kunt u er zeker van zijn dat u snel kunt produceren en op de markt kunt brengen, terwijl uw website en uw waardevolle inhoud beschermd en toegankelijk blijven.