Vertrouwelijk computergebruik

Verzekeren data security in rust, tijdens transport en tijdens gebruik.

Een oplossing vinden

Vertrouwelijk computergebruik

Bescherm uw gegevens bij elke stap

In 2025 zal de totale hoeveelheid gegevens in de cloud en on-prem zal 181 zettabytes bereiken. Om de groeiende uitdaging van het beschermen van de gedistribueerde gegevens van uw organisatie aan te gaan, phoenixNAP biedt state-of-the-art Confidential Computing-oplossingen. Profiteer van de technologieën van de volgende generatie die als service beschikbaar zijn en versleutel gegevens in rust, onderweg en in gebruik voor ongeëvenaarde end-to-end-beveiliging.

Versleuteling van gegevens in rust

Versleuteling van gegevens in rust

Het versleutelen van gegevens in rust is een standaardbeveiliging voor gegevens die zijn opgeslagen op schijven of in de computer cloud.

Versleuteling van gegevens in doorvoer

Versleuteling van gegevens in doorvoer

Het coderen van gegevens die tussen systemen worden verzonden, beschermt deze tegen ongeoorloofde toegang.

Versleuteling van gegevens in gebruik

Versleuteling van gegevens in gebruik

Confidential Computing beschermt gegevens tijdens de verwerking in een op hardware gebaseerde CPU-enclave.

Testimonial

“Intel-en phoenixNAP technologieën zijn van cruciaal belang voor een efficiënte en veilige gegevensverwerking. We hebben door de jaren heen een geweldige samenwerking gehad met beide bedrijven en we zijn verheugd om het potentieel van hun technologieën te blijven verkennen.”

– Nik Schork, Ph.D., adjunct-directeur kwantitatieve wetenschappen, TGen

Wat is vertrouwelijk computergebruik?

Vertrouwelijk computergebruik is een cloud computertechniek die de gebruikte gegevens codeert. De technologie erachter vermindert het risico op cyberinbreuken door werklasten te versleutelen terwijl ze worden verwerkt. In-use-encryptie vormt een aanvulling op de encryptie van gegevens in rust en onderweg en zorgt voor uitgebreide gegevensbescherming.

Enkele van de belangrijkste voordelen van deze aanpak zijn:

 • End-to-end beveiliging
 • Minder aanvalsoppervlak
 • Lager risico op bedreigingen van buitenaf en van binnenuit
 • Verbeterde omgevingscontrole
 • Meer transparantie
 • Meer vertrouwen in cloud providers

Vertrouwelijk computergebruik uitgelegd in 2 minuten

Met behulp van op hardware gebaseerd, programmatisch vertrouwen maken Intel-oplossingen gevoelige gegevens alleen toegankelijk voor de applicaties en code die deze nodig hebben. Bekijk deze video voor een kort overzicht van Trust Boundaries, Confidential Computing en hoe Intel-technologie de werklasten van uw organisatie beveiligt en tegelijkertijd hoge prestatieniveaus handhaaft.

Vertrouwelijk computergebruik met Intel® SGX

Versleuteling van gegevens tijdens gebruik kan worden geïmplementeerd door op hardware gebaseerde Trusted Execution Environments (TEE), ook wel enclaves genoemd, te creëren. Enclaves isoleren een applicatie van de rest van het systeem, waardoor de toegang beter wordt beheerd dan encryptiesleutels. TEE's verminderen de kans op een datalek dramatisch, zelfs als een slechte actor geprivilegieerde toegang krijgt tot de productieomgeving.

TEE's worden gemaakt via hardwarebeveiligingstechnologieën zoals Intel® Software Guard-extensies (SGX). Als een reeks instructies voor op hardware gebaseerde isolatie en in-memory-encryptie maakt SGX gecodeerde gegevensverwerking binnen beschermde enclaves mogelijk. Gegevens worden in het geheugen verwerkt en beschermd tegen systeembrede blootstelling. Door volledige geheugenversleuteling en versnelde cryptografische prestaties helpt Intel SGX Confidential Computing mogelijk te maken op zowel speciale als gevirtualiseerde platforms.

Vertrouwelijk computergebruik

Sluit slechte acteurs buiten toegang. Faciliteer gefedereerd leren.

DIRECT AAN DE SLAG

Intel-aangedreven vertrouwelijke computeroplossingen voor uw gegevens

Met geavanceerde Intel-processors met SGX-technologie, phoenixNAPHet IaaS-portfolio biedt ongeëvenaarde prestaties en beveiliging. Versleutel gegevens tijdens de meest kwetsbare fasen van de levenscyclus met behulp van krachtige traditionele of cloud-native IT-oplossingen.

 • Meer kernen en betere prestaties per kern
 • Ingebouwde acceleratiemotoren
 • DDR5 met hoge bandbreedte
 • Krachtige NVMe-schijven
 • Enterprise-grade beveiliging
 • 50 Gbps netwerk met lage latentie
 • 20 Gbps DDoS-bescherming
 • Deskundige 24/7 ondersteuning

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud is phoenixNAP's API-gestuurde dedicated server platform dat geautomatiseerde bevoorrading mogelijk maakt servers met 4e generatie Intel® Xeon® Schaalbare CPU's. Draai op serverWerk binnen enkele minuten met Intel SGX, beheer ze via API-, CLI- of IaC-tools en verbruik resources met facturering per uur, maand of jaar.

Lees Meer

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Als veilige multi-tenant cloud platform. Data Security Cloud biedt meerdere beveiligingslagen om maximale gegevensbescherming te garanderen. Krachtige Intel Xeon schaalbare processors aan de basis van het platform bieden hardware-verbeterde encryptie en Confidential Computing-potentieel.

Lees Meer

Dedicated Servers

Dedicated Servers

phoenixNAP's selectie van toegewijd servers omvat een breed scala aan Intel-aangedreven platforms met uitstekende prestatieniveaus, flexibiliteit en veiligheid. Aangedreven door high-end Intel-processors, onze dedicated servers zijn ideaal voor het opslaan van gevoelige gegevens en het uitvoeren van bedrijfskritische applicaties.

Lees Meer

Bescherm uw gegevens en zorg voor concurrentievoordeel. Contact phoenixNAP vandaag!

Neem contact op met ons