Wereldwijde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -provider

Biedt u IT-prestaties, beveiliging en schaalbaarheid op aanvraag

Wereldwijde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -provider

Maak gebruik van Premier IaaS-oplossingen

phoenixNAPHet wereldwijde Infrastructure-as-a-Service (IaaS) -platform maakt on-demand consumptie van rekenkracht, opslag en netwerkbronnen mogelijk. Krijg direct toegang tot hoogwaardige technologie op schaal en optimaliseer uw IT-kosten. Onze colocatie, hardware-as-a-service (HaaS), toegewijd servers, cloud, backup, DRaaS en beveiligingsoplossingen kunt u een betrouwbaar IT-platform bouwen zonder capex-investeringen.

Lokale toegang. Globaal bereik

Lokale toegang. Globaal bereik

6 data centers en 10 netwerk-PoP's in de VS, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika

Oplossingen voor elke IT-behoefte

Oplossingen voor elke IT-behoefte

Kies uit ons brede portfolio van oplossingen om uw IT-uitdagingen op te lossen zonder capexkosten.

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Uw behoeften zijn uniek en ons brede portfolio aan oplossingen kan op uw wensen worden afgestemd.

Testimonial

logo-uc-berkeley

"Van phoenixNAP's cloud oplossing voor zijn klantenondersteuning tot aan zijn factureringsafdeling; we hebben de beste ervaring gekregen omdat we een betere leeromgeving bieden voor zowel professoren als studenten. "

- Ryan Lovett, systeembeheerder, UC Berkeley Department of Statistics

Bekijk klantverhalen

Wat is een IaaS-provider?

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) is een van de drie kern cloud computing delivery-modellen. Net als Software-as-a-Service (SaaS) en Platform-as-a-Service (PaaS), wordt IaaS gefactureerd als hulpprogramma per gebruik, zodat u de kracht van enterprise-grade technologie kunt benutten zonder om fysieke hardware te kopen en te beheren.

Een IaaS-provider is een bedrijf dat infrastructuurresources levert volgens het on-demand-model. In plaats van uw eigen on-premise infrastructuur te bouwen, kunt u een dergelijke provider inzetten om alle voordelen van IaaS te realiseren. Met deze oplossingen kunt u het onbeperkte schaalbaarheidspotentieel aanboren en aanzienlijke IT-kostenbesparingen realiseren. Afhankelijk van een provider heeft u verschillende opties met betrekking tot platformprestaties, beschikbaarheid en beveiliging.

Hoe profiteert u van IaaS?

De mogelijkheid om services en infrastructuur op afstand te hosten, zorgde voor een revolutie in de manier waarop zaken worden gedaan in de 21e eeuw. Cloud computing maakte het mogelijk om hoogwaardige technologieën te leveren tegen een betaalbare prijs, zodat elk bedrijf er toegang toe kon krijgen.

IaaS voordelen en voordelen

Kost efficiëntie

Kost efficiëntie

Een van de belangrijkste voordelen van het IaaS-model ten opzichte van traditionele IT is de betaalbaarheid. Door de noodzaak om hardware aan te schaffen en te beheren overbodig te maken en door te betalen per gebruik toe te staan, levert IaaS aanzienlijke IT-kostenbesparingen op.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid

Een ander belangrijk concept had betrekking op IaaS en cloud computing in het algemeen is schaalbaarheid. Doordat computer-, netwerk- en opslagbronnen on-demand worden geleverd, kunnen bedrijven gemakkelijk bronnen upgraden en downgraden als ze dat nodig hebben.

Innovatie en behendigheid

Innovatie en behendigheid

De IaaS is een dynamische markt gedreven door innovatie. Organisaties die IaaS gebruiken, krijgen toegang tot de allernieuwste technologieën en kunnen zich gemakkelijker aanpassen aan de veranderende marktbehoeften. De schaalbaarheid en kostenefficiëntie ondersteunen ook flexibele bedrijfsmodellen.

IaaS-gebruiksscenario's en bedrijfsscenario's

IaaS elimineert de kosten en complexiteit van het beheer van een fysieke infrastructuur en helpt organisaties hun volledige potentieel te bereiken. Waar traditionele infrastructuur knelpunten veroorzaakt, biedt IaaS gebruiksgemak, kostenefficiëntie, flexibiliteit en flexibiliteit.

Webhostingproviders

Webhostingproviders

Schaalbare infrastructuur stelt hostingproviders in staat sneller naar de markt te gaan.

Lees Meer

MSP's en VAR's

MSP's en VAR's

Vertrouwde partner met een volledig portfolio aan IT-services om aan elke behoefte te voldoen.

Partner met phoenixNAP

online Gaming

online Gaming

Verlicht een deel van het zware werk van het bouwen van uw game-oplossing.

Meer informatie verkrijgen

E-commerce

E-commerce

Vertrouwde, schaalbare, krachtige platformopties voor uw e-winkel.

Leren hoe

Mediahosting

Mediahosting

Zorg voor een uitstekende gebruikerservaring over de hele wereld met een ongeëvenaarde uptime en schaalbaarheid.

Meer Details

SaaS

SaaS

Optimaliseer uw prestaties, kosten en bandbreedte met phoenixNAP.

Lees Meer

Productie- en testomgevingen

Productie- en testomgevingen

Maak gebruik van de allernieuwste technologie voor uw kritieke workloads.

Ontdek oplossingen

Conformiteit

Conformiteit

Gebruik de nieuwste generatie beveiligingstechnologieën om uw gegevens te beschermen.

Lees Meer

Backup en DR

Backup en DR

Elimineer de noodzaak om een ​​tweede disaster recovery-site te bouwen en te beheren.

Zie alle oplossingen

Betrouwbare technologie. Betrouwbare aanbieder.
Betrouwbare hoeksteen voor uw bedrijf.

phoenixNAP Portfolio van IaaS-oplossingen

Het hoofdkantoor is gevestigd in Phoenix, Arizona, phoenixNAP is een wereldwijde IaaS-provider met data centers en netwerk Points of Presence (PoP) op 16 strategische wereldwijde locaties. Ons brede portfolio van oplossingen is ontworpen om zelfs de meest geavanceerde zakelijke behoeften te ondersteunen. Door middel van geavanceerde technologieën, persoonlijke aanpak en deskundige ondersteuning helpen we u de productiviteit, beveiliging en stabiliteit van uw bedrijf te verbeteren.

Maak gebruik van vertrouwde technologieën om een ​​aangepast IT-platform te bouwen en uw organisatie kracht bij te zetten met moderne IT-middelen. Onze oplossingen zijn bedoeld als aanvulling op uw in-house IT door u de nodige tools en systemen on-demand aan te bieden.

Wereldwijde aanwezigheid

Onafhankelijk van uw locatie, als uw klanten en gebruikers wereldwijd zijn gevestigd, zou uw infrastructuur dat ook moeten zijn. We bieden een volledig portfolio van IT-services in elke geodiversiteit phoenixNAP locatie om veilig verbinding te maken, backupen implementeer uw omgeving op meerdere locaties. Door gebruik te maken van onze wereldwijde data center voetafdruk, kunt u dichter bij uw gebruikers komen en minder latency leveren, en de gelokaliseerde ervaring die ze eisen.

Met 2.35+ Tbps-connectiviteit tussen data centers in de VS, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika, meerdere 10Gbps-transitverbindingen en een uitgebreid netwerk van vervoerders, phoenixNAP levert premium service.

Ontdek netwerkfuncties

Unieke oplossingen

phoenixNAP werkt nauw samen met 's werelds toonaangevende technologieleveranciers om next-gen-oplossingen te leveren en een aangepast platform te bouwen dat voldoet aan de geavanceerde IT-behoeften. Wij zijn van mening dat we door het bouwen van gespecialiseerde oplossingen beter kunnen inspelen op de specifieke uitdagingen waarmee uw organisatie wordt geconfronteerd. Vergeleken met hyperscale cloud providers, zijn we gericht op een individuele organisatie en haar unieke vereisten.

Persoonlijke aanpak

Ons team begrijpt de complexiteit van moderne IT-besluitvorming en werkt met u samen om uw uitdagingen te identificeren en een oplossing op maat voor u te maken. Ons uiteindelijke doel is om uw doelen te begrijpen en u oplossingen te bieden die u daar zullen helpen.

Op zoek naar een IaaS-oplossing?
Neem contact met ons op en laten we kijken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Contact