Opex-gemodelleerde infrastructuuroplossingen voor juridische IT

Moderniseer uw IT en beveilig de gegevens van uw klanten

Start nu

Opex-gemodelleerde infrastructuuroplossingen voor juridische IT

Verhoog de productiviteit, niet de operationele kosten

Het runnen van een juridische praktijk vereist dat u zorgt voor uw partners en medewerkers, en om terabytes aan klant- en zaakgegevens te verwerken. Hoewel er apps en oplossingen zijn die efficiëntie, draagbaarheid en veiligheid toevoegen aan uw juridische inspanningen, is het beheer van de hardware-infrastructuur waarop ze draaien een uitdaging en duur, vooral voor locaties en teams.

Voor een fractie van de kosten van het inhuren van in-house IT-personeel en het beheren van een on-prem data center, phoenixNAP biedt u een reeks wereldwijde beheerde services die zijn ontwikkeld voor uw juridische IT-behoeften. Zorg voor maximale prestaties en beveiliging voor uw belangrijkste systemen en kritieke bestanden zonder u zorgen te maken over de onderliggende infrastructuur die ze ondersteunt.

Prestaties en schaalbaarheid

Prestaties en schaalbaarheid

Gebruik de nieuwste compute-, storage-, netwerk- en virtualisatietechnologieën om de eDiscovery-verwerking te versnellen. Sla veilig terabytes aan juridische documenten op en krijg toegang tot petabytes aan object storage om uw gegevens beschikbaar en veilig te houden.

Beveiliging op bedrijfsniveau

Beveiliging op bedrijfsniveau

Beveilig uw kritieke gegevens via meerdere lagen hardware- en softwarebeveiligingsoplossingen die klaar zijn voor naleving en zonder rampen data center faciliteiten. Versterk uw beveiligingshouding verder met state-of-the-art backup en DR-oplossingen.

Kosten efficiëntie

Kosten efficiëntie

Maak gebruik van opex-gemodelleerde services om TCO te verlagen en uw IT-uitgaven te optimaliseren. Versnel uw digitale transformatie zonder voorafgaande kosten en wijs uw budget opnieuw toe om in plaats daarvan uw juridische systemen en apps te upgraden.

Testimonial

“Met extra medewerkers en gebruikers waren we constant op zoek naar extra servers, meer bandbreedte toevoegen, oude machines upgraden, enz. Dit was niet alleen inefficiënt en tijdrovend, maar het begon ook onbetaalbaar te worden. We hadden een beter model voor ons netwerk nodig om snel te kunnen schalen en niet alleen de extra gebruikers in de organisatie bij te kunnen houden, maar ook de evoluerende technologie.”

- Christos Viores, Esquire, Chief Operating Officer, Ligris

Gespecialiseerde oplossingen die uw groei ondersteunen

phoenixNAP kan u helpen meer efficiëntie te bereiken voor uw juridische praktijk en tegelijkertijd te voldoen aan uw doelstellingen op het gebied van naleving, schaalbaarheid, toegankelijkheid en budget. Neem de controle over de groei van uw bedrijf en laat ons u ondersteunen met een oplossing met hoge beschikbaarheid voor uw juridische gegevens, systemen en activiteiten.

Veilig Bestellen Cloud Diensten

Veilig Bestellen Cloud Diensten

Maak meerlaagse bescherming voor uw gegevens mogelijk door middel van hardwarematige beveiliging, strikte virtualisatie, segmentatie en informatie over bedreigingen van onze Data Security Cloud. Gebruikmaken van virtueel privé en managed private cloud services gebouwd op toonaangevende VMware® technologieën om opslag- en rekenbronnen snel en kosteneffectief op te schalen.

Bronnen voor één huurder

Bronnen voor één huurder

Toegang tot een reeks aanpasbare, voor werkbelasting geoptimaliseerde toegewijd aan servers en bouw alles, van een veilig MKB-IT-platform tot grootschalige infrastructuur. Om te voldoen aan de behoeften van groeiende caseloads, klantenbestanden en satellietkantoren, draait-up vooraf geconfigureerd Bare Metal Cloud servers wereldwijd in minuten en schaal en beheer eenvoudig uw toegewijde bronnen via API, CLI of WebUI.

Colocatie en Hardware as a Service

Colocatie en Hardware as a Service

Gebruik beheerd colocatie services om uw bestaande infrastructuur te verplaatsen naar onze PCI-DSS en SOC-compliant, HIPAA-ready data centers en zorgen voor altijd beschikbare gegevens en beveiliging. Upgrade computer-, opslag- en beveiligingshardware op aanvraag met onze HAAS bieden en toegang krijgen tot meer dan 40 carriers voor ononderbroken gegevensoverdracht in hybride omgevingen.

Cloud Backup en Disaster Recovery

Cloud Backup en Disaster Recovery

Bescherm uw kritieke infrastructuur tegen kostbare storingen, uitval en cyberdreigingen. Maak gebruik van toonaangevende cloud backup en DR-oplossingen over geografisch verspreide locaties om ervoor te zorgen dat uw vertrouwelijke klant- en casegegevens het hoogste niveau van beschikbaarheid behouden. Beveilig uw backups door ze onveranderlijk te maken en uw volledige VM's binnen enkele minuten te herstellen.

Prestaties verbeterd. Data beveiligd. Zaak gesloten.

Data Security Maakt niet uit wat

Onze uitgebreide data center Met resources kunt u uw personeel gemakkelijk en veilig in staat stellen om op afstand of vanuit huis te werken, met snelle en beveiligde toegang tot de vertrouwelijke informatie van uw bedrijf. Bovendien kunt u, door gebruik te maken van beheerde wereldwijde infrastructuurdiensten, concurreren met grotere advocatenkantoren zonder een fortuin uit te geven aan servers, licenties en onderhoud.

Beveiligd netwerk

Beveiligd netwerk

Door uw omgeving te bouwen op onze redundante, DDoS-beveiligde 10 Gbps netwerk Met een door SLA ondersteunde uptime-garantie kunt u veilig en snel gevoelige gegevens openen en overbrengen naar meerdere regio's of systemen.

Klaar voor naleving

Klaar voor naleving

Als gevalideerde PCI DSS-provider van: HIPAA-klaar infrastructuurdiensten, onze data centers zijn SOC Type 2 gecontroleerd en voldoen aan de hoogste wettelijke vereisten voor de bescherming van juridische, medische of betalingsgegevens.

Geavanceerde codering

Geavanceerde codering

Versleutel uw gevoelige gegevens en oefen vertrouwelijk computergebruik met Intel® SGX-technologie ondersteund door de nieuwste Intel CPU's die onze geselecteerde servers. Beheer al uw sleutels, tokens en geheimen via een uitgebreide EMP.

24/7 Support

24/7 Support

Krijg XNUMX uur per dag deskundige ondersteuning, waar en wanneer u maar wilt. Bespaar tijd en geld door complexe te ontlasten infrastructuurbeheer en beveiligingstaken over aan deskundig NOC en beveiligingspersoneel.

Waarom zou je kiezen phoenixNAP voor uw juridische IT-behoeften?

  • Volledige hardware- en netwerkondersteuning voor wettelijke software- en opslagvereisten
  • Snellere time-to-value met infrastructuurimplementatie in uren in plaats van dagen
  • Aanpasbare beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften
  • Snelle schaalbaarheid en on-demand resource-bursting-mogelijkheden bij piekverkeer
  • Wereldwijd bereik met toegang tot 17 data centers in de VS, Europa en Azië
  • Behoud van bedrijfscontinuïteit met aanpasbare DR en Backup opties

Laten we vandaag nog een perfecte infrastructuuroplossing voor uw advocatenkantoor vinden!

Contact