Virtual Private Data Center

Enterprise-class architectuur op schaal met softwaregedefinieerd Data Center

Vraag prijzen aan

Virtual Private Data Center

Virtueel Server Provisioning op een Opex-model

Reageer wendbaar en nauwkeurig op de veranderende eisen van uw IT-omgeving. phoenixNAP's Virtual Private Data Center kunt u uw eigen IT-platform bouwen zonder de hoge kosten vooraf. Krijg toegang tot gelijktijdig onderhoudbare architectuur die u eenvoudig kunt aanpassen en efficiënt kunt beheren.

Baanbrekende prestaties

Baanbrekende prestaties

Virtual Private Data Center levert snelheid op schaal om optimale prestaties te garanderen voor uw bedrijfskritische werklasten.

Centrale toegang

Centrale toegang

Beheer uw virtuele servers, firewalls en toepassingen die gebruik maken van geavanceerde automatiseringssystemen en orkestratietools.

Verminderde TCO

Verminderde TCO

Verlaag uw totale kosten van cloud eigendom (TCO) met de mogelijkheid om uw reken-, opslag- en besturingssysteemcomponenten eenvoudig te schalen en te beheren.

Getuigschrift

“Letterlijk, binnen acht minuten had ik mijn virtuele machine ingericht, opgedoken, allemaal met een paar klikken, het was precies wat we nodig hadden. En we waren in staat om al onze VM's, het netwerk, de firewallregels, alle netwerkadresvertalingen die we nodig hadden uit te bouwen. Ik bedoel, het was simpel zoals we hadden gehoopt. '

- John Kloian III, chief technology officer, HomeSmart International

Zie Our Private Data Center in actie

Wat is een Virtual Private Data Center?

Als een krachtig cloud-gebaseerde omgeving, phoenixNAP's Virtual Private Data Center (VPDC) kan worden gebruikt voor een scala aan oplossingen. Kleine, middelgrote en grote ondernemingen in elke branche kunnen profiteren van de superieure flexibility. Onze oplossingen maken het eenvoudig om netwerk-, computer- en opslagbronnen te schalen die zich snel aanpassen aan uw operationele behoeften.

Onze Virtual Private Data Center wordt geleverd zonder vooraf gemaakte kosten voor hardware of software. U kunt implementeren wat u nodig heeft en later extra componenten toevoegen. Verdien geld met uw investeringen, zorg voor een krachtig systeem en deel uw omgeving met behoud van het hoogste beveiligingsniveau.

Waarom verhuizen naar de Cloud?

Verhuizen naar de cloud hoeft niet te betekenen dat u een stap terug doet in uw IT-plan. phoenixNAP zorgt voor een naadloze migratie van Tier 1-applicaties naar de cloud via zijn Virtual Private Data Center (VPDC). U kunt vandaag de overstap maken zonder enig effect op uw productie of prestaties.

Als veilige multi-tenant cloud service, gebaseerd op VMware® vCloud® directeur, onze Virtual Private Data Center is volledig compatibel met uw huidige vSphere® omgeving. Geautomatiseerde systemen voor proactief beheer van vSphere® geeft u inzicht in elk niveau van de virtuele infrastructuur. Bovendien kunnen tools zoals vCloud® Netwerken en beveiliging, vCenter Operations Manager en phoenixNAPis gepatenteerd cloud portaal (PNCP) helpen u uw resources efficiënt te bewaken, beheren en schalen.

VMware Cloud geverifieerd

Cloud Serviceproviders die de Cloud Geverifieerde badge-aanbiedingsservices op basis van de meest complete op VMware gebaseerde cloud beschikbare infrastructuurtechnologie, die compatibiliteit, keuze en controle over VMware biedt Cloud Infrastructuur bij data center locaties waar deze service wordt aangeboden.

Direct beschikbare computerbronnen.
Voorspelbare maandelijkse kosten.

Start gratis parcours

Beveiliging, zakelijke en operationele voordelen

Virtual Private Data Center geeft u de controle over uw volledige infrastructuur. U kunt op een kosteneffectieve manier een betrouwbaar platform bouwen voor ontwikkeling, groei of innovatie. Met stabiele back-end virtualisatietechnologie en geavanceerde componenten bovenop, een Virtual Private Data Center biedt u alles wat u nodig heeft om uw bedrijfsvoering te ondersteunen.

Virtual Private Data Center (VPDC) Beveiligingsfuncties

Virtual Private Data Center (VPDC) Beveiligingsfuncties

Hoge netwerkdoorvoer nodig en continu flexmogelijkheid? Hefboom vCloud® Networking and Security™ Suite (NSX) van VMware® zonder extra kosten.

 • Edge Gateway Services beschermen tegen netwerk-, host- en softwarefouten.
 • App-firewalls helpen u bij het segmenteren en isoleren van kritieke applicaties.
 • Schaal applicaties over clusters en pods om het rekengebruik zonder VLAN's te verbeteren.
 • vCloud Ecosystem Framework geeft u toegang tot REST API's voor partnerhardware of software-integratie.
Flexible netwerkarchitectuur

Flexible netwerkarchitectuur

Creëer meerdere privénetwerken zonder extra kosten. Snel en betrouwbaar, een Virtual Private Data Center is overbodig op alle niveaus, vanaf servers voor connectiviteit. Voor privé-netwerken maakt de oplossing ook de creatie mogelijk van veelzijdige interne applicatie-architecturen.

 • Kies uit een groot aantal beschikbare MPLS-, VPN- en gerouteerde connectiviteitsopties.
 • Gemakkelijk integreren in uw lokale omgevingen.
 • Particuliere transportdiensten zijn beschikbaar via onze wereldwijde infrastructuur naar onze andere VPDC-locaties om herstel na noodgevallen of multi-site services te verbeteren.
 • Gratis DDoS-bescherming voor uw internetgegevens is inbegrepen bij uw serviceplan.
 • phoenixNAP's snelle wereldwijde netwerk is robuust genoeg voor de meest complexe, meerlagige toepassingen.
 • Er staan ​​minimaal vijf verschillende Tier 1-vervoerders per locatie tot uw beschikking.
Geavanceerd Backup en herstelpotentieel

Geavanceerd Backup en herstelpotentieel

Backup of repliceer uw virtuele machines efficiënt. Onze oplossingen voldoen aan alle RPO- en RTO-vereisten. Krijg superieure oplossingen voor een fractie van de kosten van het implementeren van een secundaire herstelsite.

 • De oplossing is snel ingericht en kan slechts enkele uren in beslag nemen.
 • Houd controle over uw gegevens, zodat u uw gegevens optimaal kunt benutten backups voor een veelvoud aan taken.
 • Maak gebruik van de ervaring van ons cloud ingenieurs en toegewijde 24/7/365 ondersteuning.

Verbeter uw IT-capaciteit.
Breid uw zakelijk potentieel uit.

Gebruiksscenario's voor softwaregedefinieerd Data Center Architectuur

Breid uw huidige IT-capaciteit uit zonder hoge kosten of lange tijdlijnen. VPDC is een ideale manier om uw gevirtualiseerde omgevingen snel te implementeren en gemakkelijk te schalen, terwijl u de controle over uw IT behoudt. De taken waarvoor een engineer uren of dagen nodig had, kunnen nu in een oogwenk worden voltooid. Daarom kunnen bedrijven met de volgende focus vooral profiteren:

Enterprise- en Tier 1-applicatiehosting

Grote ondernemingen kunnen het gebruik van een Virtual Private Data Center voor slechts één applicatie. Of het nu als productie- of testomgeving is, VPDC biedt een schaalbare en redundante oplossing cloud computerservice met speciale middelen en een lage startprijs.

Ontwikkel- en testomgevingen

Als een veilige, goedkope bron, een virtuele cloud omgeving kan een optimaal platform zijn voor verschillende fasen van een ontwikkelingsproject. Dankzij de aanpassings- en beheermogelijkheden kunnen grote teams gemakkelijk samenwerken. De ingebouwde beveiligingsfuncties bieden de hoogste bescherming voor alle workloads.

Software-as-a-Service (SaaS)

Web 2.0-bedrijven gebruiken VPDC om prestaties van enterprise-klasse te verkrijgen met een on-demand betalingsmodel. De functies zijn onder meer een firewall met hoge doorvoer, VPN's, load balancers en complexe netwerkinstellingen. Aanvullende opties zoals VMware vApps stellen SaaS-providers in staat om templated groepen van VM's te implementeren.

Hybride Cloud

Virtual private data center klanten kunnen ervoor kiezen om een ​​hybride te maken cloud voor hun IT en een van onze nieuwste generatie VPDC-hosts. We bieden een breed scala aan computerbronnen om bijna elke veeleisende infrastructuurvereiste aan te pakken en te ondersteunen.

Hosting van productiewebsites

Gesteund door geavanceerde beschikbaarheidstechnologieën, levert onze VPDC naadloze prestaties voor productiewebsites en kritieke bedrijfstoepassingen. Het betrouwbare wereldwijde backend-netwerk helpt u om uw applicaties rechtstreeks naar uw consument te brengen.

Gehoste virtuele omgevingen

Met VPDC kunt u VDI eenvoudig en kosteneffectief toepassen. Geoptimaliseerd voor desktopinfrastructuur van de volgende generatie en ondersteuning van Citrix® XenDesktop™ en Microsoft RDSH, VPDC met SSD Accelerated Storage zorgen voor razendsnelle desktopprestaties.

Onmiddellijk geavanceerde IT-middelen nodig?

Start gratis parcours

Maak migratie van workload een fluitje van een cent.

Beheerde migratieservices

phoenixNAP maakt gebruik van een reeks tools, elk ontworpen om snel en naadloos workloads van de ene site naar de andere te migreren. Beheerde migratieservices zijn beschikbaar voor: IBM® SmartCloud Enterprise, SoftLayer® CloudLaag, Amazon® EC2, Rackspace®, Terremark® en GoGrid. De ondersteunde besturingssystemen omvatten verschillende Windows-, CentOS- en Ubuntu-edities, evenals RHEL- en SLES-systemen.

Daarnaast kunt u profiteren van onze Microsoft SPLA-licenties. Vermijd de initiële kosten van Microsoft-software door gebruik te maken van onze concurrerende prijzen voor maandelijkse Microsoft-licenties. De beheerde migratieservices zijn beschikbaar bij de meeste Microsoft-softwarepakketten voor ondernemingen, waaronder: SQL Server®, Windows Server®, Uitwisseling, SharePoint®.

Probeer VPDC gratis voor 30 dagen

Ervaar de kracht van de Cloud:
Probeer VPDC gratis voor 30 dagen

Vul het onderstaande formulier in en onze experts nemen binnen één werkdag contact met u op:

Start gratis parcours

Met de kracht van VMware's toonaangevende virtualisatie- en operationele technologieën binnen handbereik, zult u uw IT-flexibiliteit zien stijgen. Uw infrastructuur blijft veilig en consistent beschikbaar om bijna elke bron of rekenbehoefte te ondersteunen.

Neem voor meer informatie en specificaties contact op met onze oplossingsdeskundigen bij oplossingsdeskundigen op sales @phoenixnap.com of bel ons op 1.877.588.5918.