High Performance Computing (HPC) Servers

Performance-geoptimaliseerde infrastructuur voor uw meest veeleisende workloads

High Performance Computing (HPC) Servers

Een solide basis voor de toekomst van computers

High-performance computing (HPC) is het go-to-platform geworden om complexe IT-uitdagingen in de wetenschap, techniek en het bedrijfsleven aan te pakken. Het uitgebreide gebruik is mogelijk gemaakt door de nieuwste generatie server systemen, die een kostenefficiënt alternatief bieden voor traditionele supercomputers. Deze systemen zijn geoptimaliseerd voor de werklast en beschikbaar op aanvraag. Ze bieden organisaties gemakkelijke toegang tot HPC voor taken zoals visualisatie en modellering, simulatie en genomics-analyse.

Aanbevolen servers

Lichte werklasten

2 × Intel Xeon Gold 6258R (52 × 2.10 GHz)
Vergelijkbaar met Xeon Gold 6230R-processors

512GB DDR4 RAM
2 × 2TB NVMe
10 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$891/ mo
Beginnen

Middelgrote werklasten

2 × Intel Xeon Gold 6258R (56 × 2.70 GHz)
Vergelijkbaar met Xeon Gold 6258R-processors

512GB DDR4 RAM
2 × 2 TB NVMe + 2 × 1.9 TB SSD
10 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$1,060/ mo
Beginnen

Zware werklasten

2 × Intel Xeon Gold 6258R (56 x 2.70 GHz)
Vergelijkbaar met Xeon Gold 6258R-processors

768GB DDR4 RAM
2 × 2 TB NVMe + 2 × 1.9 TB SSD
10 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$1,260/ mo
Beginnen

Dynamische werkbelastingen

Bare Metal Cloud
API-gestuurd toegewijd servers
 
 

<120 seconden setup
API en CLI
Gecertificeerde infrastructuur als code-integraties
20 Gbps + 50 Gbps netwerk
Uurfacturering en maandelijkse reserveringen

Vanaf:
$0.24/h
Nu implementeren

Hoogtepunten van de eigenschap

Een solide HPC-infrastructuur is essentieel voor bedrijven die te maken hebben met rekenintensieve workloads zoals Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML) en Deep Learning (DL). Deze hardwaretechnologie van de volgende generatie biedt voldoende verwerkingskracht, opslag en geheugen om HPC- en AI-geconvergeerde clusters te verwerken. phoenixNAP's aanbevolen HPC servers zijn gebouwd in samenwerking met marktleiders als Intel en Supermicro, waardoor u beschikt over een HPC-ready platform.

2e generatie Intel Xeon schaalbare processors

2e generatie Intel Xeon schaalbare processors

De nieuwste generatie Intel Xeon schaalbare processors is gebouwd als antwoord op de groeiende vraag naar verwerkingskracht. De geavanceerde mogelijkheden zorgen voor verbeterde real-world applicatieprestaties en analytische mogelijkheden, wat een solide HPC-basis biedt. De hoge prestaties van Intel Advanced Vector Extensions 512 (Intel® AVX-512), inclusief dual fused multiply-adders (FMA's), ondersteunt de meest veeleisende traditionele HPC-workloads.

Verticale CPU-schaal

Verticale CPU-schaal

Gebruikmakend van Intel Speed ​​Select-technologie (Intel® SST), onze toegewijde servers bieden een unieke mogelijkheid om Intel Xeon CPU's te schalen met een enkele herstart. phoenixNAP is 's werelds eerste IT-provider die u de mogelijkheid biedt om te schalen tussen zeven verschillende configuraties, zonder hardware- of software-updates.

Hoge IOPS-opslagopties

Hoge IOPS-opslagopties

met phoenixNAP's flash-opslagopties (NVMe en SSD), kunt u een krachtig systeem bouwen dat aan uw prestatieverwachtingen voldoet. Omdat ze snelle lees- en schrijfbewerkingen en geavanceerde prestaties garanderen, wordt NVMe-opslag met lage latentie / hoge doorvoer veel gebruikt in HPC-architecturen.

Hoge capaciteit RAM en Intel Optane DC permanente geheugenopties

RAM met hoge capaciteit en Intel® Optane Opties voor permanent DC-geheugen

Met de 786 GB DDR4 RAM-optie kunt u de verwerkingsefficiëntie maximaliseren, terwijl Intel® Optane DC Persistent Memory zorgt voor kortere herstarttijden en wachttijden voor het ophalen van robuuste systeemopslaggegevenssets.

Netwerk en beveiliging

Netwerk en beveiliging

phoenixNAP's wereldwijd gedistribueerde netwerk is snel, betrouwbaar en DDoS-beschermd. Met 15 wereldwijd data centers en PoP's, uitgebreide carrier-connectiviteitsopties, geavanceerde netwerkbeveiligingssystemen en 10G private + publieke netwerkopties, phoenixNAP zorgt voor een naadloze en veilige gegevensoverdracht.

Niet wat je zoekt? Klik op de onderstaande knop om door al onze toegewijde te bladeren servers.

Bekijk alles Servers

v

Een nieuw zakelijk tijdperk mogelijk maken.

Hoe definiëren we HPC?

High Performance Computing (HPC) verwijst naar het gebruik van geavanceerde opslag-, netwerk- en computerbronnen om complexe gegevensberekeningen uit te voeren. Traditioneel werden dergelijke berekeningen uitgevoerd vanuit een supercomputer, een enorme hardware-infrastructuur die alleen toegankelijk was voor bedrijven en grote organisaties. Met de opkomst van AI, DL / ML en IoT begon de vraag naar HPC ook te groeien bij kleinere organisaties en data center technologieën zijn geëvolueerd om aan die vraag te voldoen.

De moderne HPC-architectuur kan niet alleen op locatie worden ingezet, maar ook in de cloud. De clusters van computers die geavanceerde mogelijkheden bieden, kunnen nu worden gehuurd van een data center provider op een on-demand model, wat de kosten verlaagt. Door het leveren van hoogwaardige componenten op een pay-per-use model, hebben IaaS-providers HPC breder beschikbaar gemaakt.

Waarom zou je kiezen phoenixNAP HPC Servers?

De groeiende vraag naar rekenkracht heeft hoge eisen gesteld aan de data center industrie. phoenixNAP's HPC-ready oplossingen bieden u flexibility in configuratie, terwijl prestaties en kostenefficiëntie worden geleverd. Kies een van de aanbevolen oplossingen of pas uw eigen platform aan om zakelijk succes te behalen.

Hoge dichtheid

Hoge dichtheid

Minimum data center benodigde ruimte voor het bouwen van krachtige systemen.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid

Upgrade opslag, RAM of bandbreedte onderweg phoenixNAP flexible prijzen.

DDoS-bescherming

DDoS-bescherming

Beveilig uw netwerk met gratis 20 Gbps DDoS-bescherming.

Testimonial

Testimonial

“We zijn meerdere keren gegroeid sinds onze eerste server met hen, om een ​​vloot van servers. En onlangs hebben we besloten om wat colocatie toe te voegen in de PhoenixNAP data center ook. Dit maakt uitbreiden vrij eenvoudig en stelt ons in staat om ons te concentreren op onze corebusiness. ”

- Roel Gerona, CEO, QuickWeb Hosting Solutions

Bestel een van onze aanbevolen servers vandaag of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw eigen kunt implementeren en aanpassen server.

Contacteer ons nu

Wilt u meer weten over HPC, AI, ML en DL?

Ga naar de Knowledge Base

HPC Workloads Q&A

Het toegenomen gebruik van AI-, ML- en DL-workloads zijn belangrijke drijfveren voor de adoptie van HPC-architectuur. Lees meer over de hardware- en softwarecomponenten die worden gebruikt om deze workloads te beheren in onze Knowledge Base.

Bekijk de geselecteerde Q & A's om uw problemen op te lossen.

FAQ

TensorFlow installeren met GPU- of CPU-ondersteuning op Ubuntu 18.04

Leer hoe u Google's open source machine-learningplatform installeert op Ubuntu 18.04. Dit platform is ontworpen om het proces van het implementeren van machine learning-modellen voor onderzoekers, gegevenswetenschappers en ontwikkelaars te vergemakkelijken.
Er achter komen

Intel Optane-geheugen versus SSD's versus RAM

Gelanceerd in 2015, werd het Optane-merk van Intel op grote schaal geïmplementeerd op bedrijfsniveau en in data centers. Gebaseerd op 3D XPoint (tree-dee cross point) technologie), lijkt de oplossing op DRAM omdat het een hoge datadichtheid en een lage latentie heeft. Maar net als bij flash-opslag, slaat het gegevens op en heeft het toegang.
Ga naar KB-artikel

NVMe versus SSD: opslagvergelijking

Lees meer over de verschillen tussen Non-Volatile Memory Express (NVMe) en Solid State Drive (SSD) opslagapparaten en ontdek welke het meest geschikt is voor het optimaliseren van de prestaties van uw specifieke workloads.
Read Full Article

Op zoek naar meer info? Blader door onze Knowledge Base

Promoties

Mis onze laatste aanbiedingen niet!

Blader door promoties