Netwerkoplossingen voor bestandsopslag (NFS)

On-demand storage-as-a-service-platform

Implementeer in minuten

Oplossingen voor netwerkbestandsopslag (NFS)

Flexopslagcapaciteit en -prestaties op een schaalbare manier

Actieve archieven, databases en big data-workloads vereisen uitgebreide opslag die snel kan worden geschaald naarmate de datavolumes groeien. phoenixNAPMet 's Network File Storage (NFS) kunt u flexschaal opslagcapaciteit zonder prestatieverlies om uw data-intensieve workloads te ondersteunen. Met slechts een paar klikken krijgt u de prestaties van een SSD voor algemeen gebruik on-demand tegen een betaalbare prijs.

Implementeer in minuten

Implementeer in minuten

Schaal eenvoudig uw opslagcapaciteit met enkele klikken in de Bare Metal Cloud WebUI.

Schaal kosten

Schaal kostenefficiënt

Breid de opslagcapaciteit uit zonder hardware-upgrades of een duurdere instance.

Schakel veerkracht in

Schakel veerkracht in

Bewaar uw backup of archiefgegevens om beschikbaarheid en veerkracht te garanderen.

Testimonial

“Alles is eenvoudig en geautomatiseerd. Het is alsof ik mijn eigen gecoloceerde hardware heb, maar dan zonder enige moeite. Ik had toegang met lage latentie nodig tot een bepaalde site in de omgeving van Phoenix. Een medewerker bij PhoenixNAP hielp me met een paar tests om te bevestigen dat ik de nodige latentie zou krijgen. Daarna heb ik gewoon een account aangemaakt, de hardware geselecteerd die ik nodig had, en daar gingen we.”

- Beoordeling op G2.com

phoenixNAP Functies voor netwerkbestandsopslag

Network File Storage (NFS) is een gedistribueerd bestandssysteem waarmee u eenvoudig op aanvraag meer opslagcapaciteit kunt toevoegen en consistente prestaties kunt garanderen voor latentiegevoelige en high-throughput workloads.

In tegenstelling tot Storage Area Network (SAN), vereist NFS minder administratie en kan sneller worden geschaald. Het is ook minder complex om te onderhouden, betaalbaarder en beter geschikt voor de werklast van kleine bedrijven, hoewel het ook een brede toepassing heeft op bedrijfsniveau. Binnenin phoenixNAP's Bare Metal Cloud, is NFS een out-of-the-box opslagsysteem waarmee u de opslagcapaciteit gemakkelijk en kosteneffectief kunt schalen over verschillende locaties.

Hoe werkt het

Network File Storage maakt gebruik van specifieke protocollen om het delen van bestanden via een specifiek netwerk mogelijk te maken. In tegenstelling tot Direct Attached Storage (DAS), kunt u met deze oplossing uw opslagcapaciteit uitbreiden zonder dat u hardware hoeft toe te voegen server en ervaar de daaruit voortvloeiende verstoringen.

Zodra u uw NFS hebt geïmplementeerd en geconfigureerd in Bare Metal Cloud, alle servers die zich in hetzelfde netwerk bevinden, hebben toegang tot de opslag. Dit helpt u opslagresources te centraliseren en u tegelijkertijd te voorzien van flexomdat het toegankelijk is vanaf meerdere netwerkpunten.

Grafisch netwerkbestandsopslag

Voordelige opslaguitbreiding. Bijna onmiddellijke implementatie.

Belangrijkste NFS-functies

phoenixNAP's Network File Storage (NFS) is ontworpen om toegang te bieden tot een goedkope opslagoplossing voor elke toepassing of een groep van servers die continu toegang nodig hebben tot snel schaalbare opslag. Het biedt een gedeelde opslagpool voor gedistribueerde teams en heterogene omgevingen, waardoor samenwerking wordt vergemakkelijkt en de overhead van systeembeheerders wordt verminderd.

Geautomatiseerde implementatie
Geavanceerde schaalbaarheid
Verkrijgbaar in Phoenix en Ashburn
Gecentraliseerd beheer
Eenvoudig te delen tussen BMC-instanties
Verbeterde veerkracht
Hoog niveau van flexibiliteit
Concurrerende prijzen

Bijna onmiddellijke implementatie. Transparante prijzen.

U kunt Network File Storage automatisch koppelen aan een van uw Bare Metal Cloud instances die op dezelfde locatie zijn geïmplementeerd. Het enige dat u hoeft te doen, is uw netwerkbestandsopslagvolume maken en toevoegen aan uw bestaande serverS. Zonder verborgen kosten krijgt u meer controle over uw implementaties en past u uw infrastructuur aan om beter aan te sluiten bij uw opslag- en budgetbehoeften.

Prijzen voor netwerkbestandsopslag

$0.12
  per TB-uur*

*De totaalprijs wordt berekend op basis van de hoeveelheid en de eenheidsprijs. Bijvoorbeeld: 1 TB opslag gebruikt gedurende 10 uur = 10 TB-uur (1 TB x 10 uur). 10 TB-uur tegen een eenheidsprijs van $ 0.12 per 1 TB-uur = $ 1.20 (10 TB-uur x $ 0.12).

Geautomatiseerde implementatie via BMC

Bare Metal CloudMet de intuïtieve webUI kunt u in enkele eenvoudige stappen NFS aan uw instances toevoegen. De geautomatiseerde implementatie maakt het eenvoudig om de opslagcapaciteit naar behoefte uit te breiden en tegelijkertijd uw kosten onder controle te houden. phoenixNAP's NFS is beschikbaar tegen concurrerende prijzen en biedt u voldoende middelen om uw databases, archiefdocumenten, backups en andere vormen van data-intensieve opslag.

Leer hoe u NFS implementeert en beheert in Bare Metal Cloud. Bekijk de video-tutorial hieronder.

Maak gebruik van storage-as-a-service om uw storage snel op te schalen en uw kosten onder controle te houden.

Waarom heb je netwerkbestandsopslag nodig?

Network File Storage is een ideale oplossing voor MKB-bedrijven en middelgrote ondernemingen die hun opslagkosten willen optimaliseren en toch willen zorgen voor flexibele schaling en geavanceerde prestaties. Dankzij de eenvoudige implementatie en de betaalbare prijs kunt u eenvoudig en kosteneffectief omgaan met opslagintensieve gegevens. Het is ook handig voor grootschalige enterprise-workloads, omdat het helpt verminderen cloud kosten terwijl de productiviteit toeneemt en flexibiliteit.

Gebruiksgevallen voor netwerkbestandsopslag

databases

NFS is een geweldige oplossing voor het uitvoeren van snel veranderende en dynamische dataworkloads, zoals databases.

Multimedia-opslag

Optimaliseer uw opslagcapaciteit om naadloos grote multimediamediabestanden te streamen.

Opslag decentralisatie

Verwijder silo-opslagplaatsen en bied gedecentraliseerde opslag voor meer flexibiliteit.

Big data

Verbeter de prestaties van data-intensieve workloads door optimale opslagcapaciteit te bieden.

Actieve archieven

Sla uw data-archieven veilig op met de optie om flexmiddelen naar behoefte schalen.

Backup en DRaaS

Kostenefficiënt inzetten backup en DRaaS-opslagresources om de beschikbaarheid van gegevens te garanderen.

Storage-as-a-Service-opties van phoenixNAP

phoenixNAP biedt u meerdere storage-as-a-service-opties om uw behoeften te ondersteunen voor een flexbare capaciteitsuitbreiding. Naast NFS kunt u ook gebruikmaken van onze S3 API-compatibel Object Storage Serviceoplossing, die superieure prestaties levert, flexibility en schaalbaarheid.

Object Storage is gemakkelijker consumeerbaar, voorspelbaar en betaalbaar dan het publiek cloud, wat een efficiënt alternatief biedt voor de opslag en verwerking van grote hoeveelheden gegevens. De service is compatibel met gevirtualiseerde en gecontaineriseerde omgevingen en kan tegen een betaalbare prijs worden ingezet.

gelijk aan NFS, object storage biedt geavanceerde flexen wordt aanbevolen voor het opslaan van grote hoeveelheden statische gegevens die niet regelmatig hoeven te worden bijgewerkt.

Ontdek Object Storage

Waarom phoenixNAP?

phoenixNAPMet de storage-as-a-service-opties kunt u uw storagekosten optimaliseren terwijl u verzekerd bent van geavanceerde prestaties. U kunt kiezen tussen NFS of Object Storage om naadloos grote datavolumes te archiveren, analyseren en streamen. Onze opslagoplossingen zijn verkrijgbaar tegen een concurrerende prijs en helpen u uw opslagruimte te verkleinen cloud uitgaven en kosteneffectief creëren backup en DR-opslagplaatsen.

NFS kan geautomatiseerd worden geïmplementeerd, waardoor u tijd bespaart bij het schalen van capaciteit. U kunt deze aan uw Bare Metal Cloud instances in een paar simpele klikken of een enkel POST-verzoek via de API van het platform en schaal net zo gemakkelijk wanneer er meer capaciteit nodig is. Als u meer ontwikkelingswerk wilt automatiseren, Bare Metal Cloud en NFS stellen u in staat om snel de gewenste resultaten te bereiken.

Aan de slag met netwerkbestandsopslag

Implementeer Network File Storage van Bare Metal Cloud WebUI en koppel deze rechtstreeks aan uw instances. Kies gewoon een van onze beschikbare locaties, voer opslag- en volumenamen in, definieer een padachtervoegsel en geef de gewenste volumegrootte op. Uw NFS wordt binnen enkele minuten automatisch ingericht.

Log in op BMC