Alternatief Cloud leverancier

Geen complexiteiten. Geen vendor-lock-in.

DIRECT AAN DE SLAG

Alternatief Cloud leverancier

Waarom is phoenixNAP een alternatief Cloud Aanbieder?

Grootschalig cloud het aanbod van providers bevat vaak een reeks onnodige services die beheercomplexiteit veroorzaken. Worstelend om ze te begrijpen terwijl ze de torenhoge stijging rechtvaardigen cloud rekeningen kunnen overweldigend zijn voor zowel CFO's als hun ontwikkelteams.

Alternatief cloud aanbieders zoals phoenixNAP elimineer de complexiteit van het beheer en laat u op enterprise-niveau consumeren cloud services met ijzersterke prestaties, transparante prijzen en volledige controle over uw omgeving. Onze API-gedreven Bare Metal Cloud platform stelt u in staat om vooraf geconfigureerde dedicated servers in minuten van de kern naar de rand en optimaliseer de IT-kosten door flexopties voor facturering en bandbreedte.

Toegewijde opties

met phoenixNAP's Bare Metal Cloud, kunt u krachtige dedicated servers met cloud-Achtig flexabiliteit en eenvoud.

Voor werkbelasting geoptimaliseerde instanties

Test eenvoudig pilot-workloads of versnel prestatiegevoelige applicaties met vooraf geconfigureerde speciale instances die met een paar klikken worden geïmplementeerd.

Naleving en beveiliging

Tot 80% lagere kosten

MyPartyAlbum rapporteerde 80% kostenbesparingen met Bare Metal Cloud vergeleken met een vergelijkbaar presterend hyperscale publiek cloud aanleg.

Testimonial

“Kostenbeheersing was ons belangrijkste probleem. We hadden een oplossing nodig met een eenvoudige en transparante prijsstructuur om onze maandelijkse kosten nauwkeurig te berekenen. We hadden ook een oplossing nodig die gemakkelijk te begrijpen en eenvoudig te gebruiken was. Het team bij phoenixNAP hielp ons te begrijpen hoe BMC werkt en wat we ermee kunnen doen. Het dashboard was gemakkelijk te navigeren en we hoefden niet te leren hoe we propriëtaire technologieën moesten gebruiken.”

– Grant Street, mede-oprichter/CEO, My Party Album Inc.

Alternatief Cloud Provider-functies

Terwijl hyperscale cloud providers kunnen bogen op een bewonderenswaardige cloud dienstenportfolio, phoenixNAP's Bare Metal Cloud helpt u uw infrastructuur te optimaliseren met meer zichtbaarheid, kostenbeheersing en vrijheid.

Ruwe prestaties. Cloud-achtige Behendigheid.

Krijg betaalbare maar betrouwbare toegang tot een DevOps-vriendelijke infrastructuur. Help uw teams automatiseren server provisioning en beheer om zowel de werklastprestaties als de ontwikkelingssnelheid te verbeteren.

  • Directe toegang tot CPU-, RAM- en NVMe-opslagbronnen
  • Infrastructuurautomatisering via maatwerk IaC-modules
  • Eenvoudige levering via API, CLIof WebUI
  • Toegang tot opslagplaatsen, acties en SDK's ingeschakeld GitHub
  • Inzet van productie Kubernetes-clusters in 5 minuten
  • Tot 50 Gbps netwerksnelheid
  • Openbare en particuliere netwerk- en IP-opties
  • 15 TB GRATIS bandbreedte
  • Toegang tot terabytes aan object- en netwerkopslag
De beste kosten-prestatieverhouding

De beste kosten-prestatieverhouding

Optimaliseer de prestaties voor traditionele, virtuele of containerworkloads. Bespaar 20-80% op cloud uitgaven terwijl u de controle behoudt over de compute-, storage-, netwerk- en OS-componenten van uw omgeving.

Globaal bereik

Globaal bereik

Implementeer state-of-the-art cloud diensten op strategische locaties in de VS, Europa en Azië. Breng uw apps dichter bij uw doelmarkten voor kortere latentie, snellere workloads en een geoptimaliseerde gebruikerservaring.

Toegang tot gespecialiseerde hardware

Toegang tot gespecialiseerde hardware

Toegang tot servers met de nieuwste Intel® Xeon® CPU's en toekomstgerichte werklastversnelling en data security technologieën maanden voor hyperscale cloud aanbieders besluiten om ze toe te voegen aan hun portfolio.

Hybride cloud zonder vendor lock-in

Hybride cloud zonder vendor lock-in

Vermijd het vergrendelen van uw apps en intellectuele eigendom in eigen technologieën. Mix, match en bundel services voor werklastportabiliteit en gemakkelijke distributie over hybride of multi-cloud omgevingen.

Beveiliging, naleving en privacy

Beveiliging, naleving en privacy

Houd uw gegevens veilig met geautomatiseerde schijfversleuteling en gratis 20 Gbps DDoS-bescherming. Bescherm gegevens die in gebruik zijn met Intel® SGX-enabled Bare Metal Cloud instanties gehost in compliant data centers.

U kunt inzetten Bare Metal Cloud in minuten voor slechts $ 0.08/u!

Implementeer in minuten

Alternatief Cloud Aanbieder versus hyperscalers

Vergelijk phoenixNAP's cloud services met vergelijkbaar presterende populaire hyperscaler cloud producten.

phoenixNAP's Bare Metal Cloud versus AWS, Azure, Google CloudIBM Clouden Alibaba Cloud

INSTANT TYPE PROCESSOR GEHEUGEN STORAGE NETWERK PRIJS
Bare Metal Cloud
d2.c2.large instantie
Dubbele Intel Gold 5317
(24 kernen en 2.9 GHz)
256 GB RAM
2x2TB NVMe
50 Gbps
$ 543.27 / m
Toegewijde Azure-hosts
Dsv3_Type1-instantie
Enkele Intel E5-2673 v4
(2.3 GHz)
256 GB RAM
Beheerde schijven met extra kosten
24-30 Gbps
$ 2,878 / m
Bare Metal Cloud
d1.c4.large instantie
Dubbele Intel Gold 6258R
(56 kernen en 2.7 GHz)
256 GB RAM
2x2TB NVMe
50 Gbps
$ 702.87 / m
Toegewijde AWS-hosts
c5d.18xlarge-instantie
Intel Xeon schaalbare CPU
(16 kernen en 3.4 GHz)
32 GB RAM
EBS met extra kosten
25 Gbps
$ 2,552.8 / m
Bare Metal Cloud
d1.m4.medium instantie
Dubbele Intel Gold 6258R
(56 kernen en 2.7 GHz)
768 GB RAM
2x2TB NVMe
50 Gbps
$ 1,106.87 / m
Kopen Google Reviews Cloud
c2-node-60-240 instantie
Dubbele Intel Xeon schaalbare CPU
240 GB RAM
Persistente schijven met extra kosten
32 Gbps
$ 2,416.79 / m

Laat het niet cloud complexiteit vertraagt ​​uw bedrijf.
Doe meer met alternatief cloud!

Welke toepassingen is alternatief Cloud Voor?

Met meer dan 40 server instanties die zijn geoptimaliseerd voor rekenkracht, geheugen, opslag of algemene workloads, Bare Metal Cloud kunt u met slechts een paar klikken alles implementeren, van sandboxes tot productieomgevingen.

Zeer dynamische werklasten

Pas uw infrastructuur eenvoudig aan aan wereldwijde verkeerspieken door facturering per uur en flexible server implementatie opties.

ML/AI-workloads, realtime analyses of in-memory databases

Verwerk veeleisende workloads sneller met behulp van vooraf geconfigureerde servers met Intel Xeon schaalbare CPU's en Intel® Optane™ PMem.

Kubernetes- en DevOps-workloads

Automatiseer infrastructuurbeheer met behulp van vertrouwde IaC-tools (Terraform, Pulumi, Ansible) en implementeer geografisch gedistribueerde HA K8s-clusters in 5 minuten.

Gevoelige werklasten

Bescherm gegevens die onderweg, in rust en in gebruik zijn phoenixNAP Versleutelingsbeheerplatform en Intel SGX vertrouwelijke computertechnologieën.

Verhoog uw cloud rekenervaring. Geen overbesteding.
Geen compromissen.

Overige phoenixNAP Alternatief Cloud Diensten

phoenixNAP's alternatief cloud portfolio is gebouwd om tegemoet te komen aan de specifieke vereisten van zowel het MKB als internationale ondernemingen zonder u te dwingen genoegen te nemen met "best passende" oplossingen. Of u nu gevoelige workloads wilt migreren van on-prem naar colocatie of colo-hosted apps wilt verplaatsen naar VMware®-geverifieerde enterprise cloud omgevingen kunnen we tegemoet komen aan uw IT-behoeften.

vmware Intel Partner Veeam
Colocatie en Hardware as a Service

Colocatie en Hardware as a Service

Zet een wereldwijde hybride op cloud omgeving met veilige, premium colocatiediensten. Maak gebruik van directe toegang tot 40+ vervoerders, AWS Direct Connect en Kopen Google Reviews Cloud interconnect, hardware-upgrades op aanvraag, en 24/7 hands-on ondersteuning op afstand.

Gebruik gevallen: Migratie van verouderde, gevoelige of compliance-workloads van een kostbaar publiek met beperkte middelen cloud of on-prem omgevingen

Lees Meer

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Deze betaalbare maar robuuste multi-tenant is gebouwd om te voldoen aan de hoogste beveiligings- en compliance-eisen cloud platform houdt uw gevoelige gegevens veilig via verschillende lagen van op hardware en software gebaseerde gegevensbeschermingstechnologieën.

Gebruik gevallen: E-commerce, Health, Legal of SLED MKB-bedrijven die een krachtige oplossing nodig hebben cloud oplossing voor het verwerken en beschermen van vertrouwelijke gegevens.

Zie Abonnementen en Functies

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Een softwaregedefinieerde, single-tenant omgeving die is gebouwd volgens uw exacte behoeften en voldoet aan al uw doelstellingen op het gebied van beveiliging, prestaties en naleving. Deze aanpasbare oplossing kan self-service zijn of volledig worden beheerd vanaf de hypervisor.

Gebruik gevallen: Omgevingen voor transactieverwerking, onderneming cloud IT-omgeving, gehoste virtuele desktops, SaaS.

Lees Meer

S3 verdichtbaar Object Storage

S3-compatibel Object Storage

Implementeer krachtige maar gebruiksvriendelijke opslag en voeg deze toe aan uw infrastructuur. Bewaar, open, bewaar en beveilig petabytes aan ongestructureerde gegevens op meerdere geografische locaties met behulp van de vertrouwde, cloud-native S3-API.

Gebruik gevallen: Media en entertainment, distributie van inhoud, delen en archiveren van bestanden, analyse van big data, hosting van statische websites.

Meer informatie verkrijgen

Onderneming inzetten cloud infrastructuur tegen een fractie van de openbare kosten cloud oplossingen! Overschakelen naar phoenixNAP nu!

Stuur ons een bericht: