Veeam Cloud Connect
Backup en replicatie

Door The Award-Winning Veeam® Cloud Sluit de provider aan

Veeam Cloud Connect Backup en replicatie

Meld u aan om 7 dagen GRATIS te proberen!

Always-on gegevenstoegang

Een gemakkelijke manier om uw beschikbaarheidsdoelen te bereiken

Voorkom downtime van de IT-omgeving en zorg voor altijd beschikbare toegang tot uw kritieke gegevens. Ontwikkeld door de marktleider op het gebied van beschikbaarheid, Veeam Cloud Connect Backup en Replicatie stelt u in staat uw backups veilig en gemakkelijk te herstellen op elk moment. Als een bekroonde Veeam Cloud Connect provider, phoenixNAP helpt u deze oplossingen betrouwbaar en kostenefficiënt te implementeren en te beheren.

Versnelde implementatietermijnen

Versnelde implementatietermijnen

De service-instelling duurt gewoonlijk vier uur of minder met onmiddellijke en betrouwbare ondersteuning.

Geautomatiseerd resourcebeheer

Geautomatiseerd resourcebeheer

Beheer en beheer uw bronnen via één glasplaat met phoenixNAP Clientportaal (PNCP).

Snelle hersteltijden

Snelle hersteltijden

Behaal uw Recovery Time- en Recovery Point-doelstellingen voor elke werklast op elk moment.

Veeam ProPartner Platinum-logo Veeam Impact Partner VIP-award Veeam Innovation Award 2019-partner

Zie waarom klanten zo van houden phoenixNAP

“Ons IT-team is klein - vier mensen - dus we zijn altijd op zoek naar manieren om te vereenvoudigen en te versnellen data center processen, 'zei Patow. “We vertrouwen Veeam en phoenixNAP om ons te helpen 24.7 beschikbaarheid op de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren mogelijk te houden. "

– Brian Patow, IT-manager voor elektrische spiegel

Zie volledige casestudy

Overzicht van de functies

Wat is Veeam Cloud Connect?

Ontdek een volledig geïntegreerde, veilige en efficiënte manier om je te verplaatsen backups naar een externe locatie cloud opslagplaats of repliceer virtuele machines naar een externe noodherstelsite.

Als onderdeel van de Veeam Availability Suite™, Veeam Cloud Connect vertegenwoordigt een uitgebreide oplossing om het risico van gegevensverlies te elimineren. Het wordt snel geleverd op een on-demand-model en u hoeft geen hardware op een tweede locatie te bezitten en te beheren. U kunt het volledige potentieel van cloud opslag, backup en noodherstel zonder grote investeringen in investeringen. De flexible provisioning model en schaalbare maandelijkse prijzen helpen u uw IT-budget gemakkelijk te optimaliseren.

Klant On-Premise Infrastructuur

Voordelen van uitbreiden Backups naar de Cloud

Veeam cloud backup en replicatietechnologieën bieden een oplossing voor een aanzienlijke uitdaging waarmee de bedrijven van vandaag worden geconfronteerd. Met de mogelijkheid om uw backups naar de cloud en ze direct herstellen, u hoeft geen tijd en geld te investeren in het beheren van een seconde backup site. Deze geavanceerde technologieën zijn verkrijgbaar tegen concurrerende prijzen en bieden een hoge bedrijfswaarde voor organisaties van elke omvang.

Voordelen van uitbreiden Backups naar de Cloud
  • Backup uw virtuele machines naar wereldwijde locaties in de VS, Europa en Azië.
  • Bereik een hoge beschikbaarheid van uw kritieke gegevens en applicaties zonder hardware-investeringen.
  • Beheer facturering en middelen vanuit een selfserviceportal.
  • Bewezen kostenefficiëntie dankzij een maandelijks factureringsmodel.

Insider Protection-functie

phoenixNAP biedt nu Insider Protection als onderdeel van Veeam Cloud Connect Backup. Door een "prullenbak" in uw opslagplaats te creëren die niet toegankelijk is vanaf uw netwerk, stelt deze functionaliteit ons als serviceprovider in staat om alle gegevens op te halen die mogelijk zijn verwijderd tijdens een "insider" -aanval. De "prullenbak" wordt buiten uw netwerk opgeslagen en voorkomt dat kwaadwillende werknemers of aanvallers die uw netwerk infiltreren toegang krijgen tot deze bestanden, waardoor extra bescherming wordt geboden tegen externe ransomwareaanvallen en bedreigingen van binnenuit.

Installatie, beheer en herstel

Stel uw resources eenvoudig in en beheer ze, terwijl u aanzienlijke kostenbesparingen realiseert. Een van de grootste voordelen van inzetten Veeam Cloud Connect door phoenixNAP is de eenvoud waarmee u uw beschikbaarheidsoplossingen kunt beheren. U kunt uw uploaden en herstellen backups in slechts enkele klikken, terwijl phoenixNAP Met Client Portal (PNCP) kunt u betalingen en facturering beheren, bronnen bewaken en op rollen gebaseerde toegangscontroles instellen. Met deze opties kunt u uw Veeam verder vereenvoudigen cloud backup en replicatietaken.

Aan de slag met PNCP

Stap 1

Neem contact op met onze oplossingsexperts voor het instellen van een account. U ontvangt binnen één werkdag inloggegevens en instructies.

Stap 2

Log in en begin met het toevoegen van uw backups. Directe toegang tot Veeam Cloud Console om lokaal te creëren backups en backup kopieeropdrachten.

Stap 3

Kies een backup bestand om te herstellen of om toegang te krijgen tot een cloud replica van uw VM voor het geval uw productieomgeving offline gaat.

Met PNCP kunt u ook failover en toegang instellen in het geval van een storing op de productielocatie, evenals toewijzen backup opslag doe verschillende locaties en pas die instellingen naar eigen inzicht aan. U kunt indien nodig volledige VM's of specifieke VM-bestanden, schijven en gastbesturingsbestanden herstellen.

Klaar om te beginnen?

Neem vandaag nog contact met ons op

Optimaliseer uw budget. Verbeter uw winst.

Nieuw niveau van kostenefficiëntie

Veeam Cloud Connect Prijzen

Flexible maandelijkse prijzen stelt u in staat uw IT-uitgaven in evenwicht te brengen en uw opslag optimaal te verdelen backup middelen. Schaal je backups zoals je nodig hebt en betaal alleen voor wat je gebruikt. phoenixNAP geeft u toegang tot de technologie van ondernemingsklasse zonder vooraf investeringen.

Onze SLA's zijn gemaakt om aan uw behoeften te voldoen en zorgen voor een efficiënt gebruik van uw backup en replicatiebronnen. Dit helpt u om volledig te bereiken flexen haal uw bedrijfsdoelstellingen zonder investeringen in hardware.

Maandelijkse facturering
Flexible contractvoorwaarden
24 / 7 / 365 Ondersteuning

Installatie, beheer en herstel

Cloud Backup voor Veeam

Profiteer van de meeste flexible en betrouwbare manier om backup jouw gegevens. Creëer eenvoudig uw backups en stuur ze naar cloud opslagplaatsen via een gecodeerde verbinding. Gebruik een selfserviceplatform om uw gegevens op elk moment te herstellen.

Cloud Replicatie voor Veeam

Het uitgebreide op image gebaseerde replicatiesysteem biedt u een betrouwbare oplossing voor noodherstel. In geval van productiestilstand, Veeam Cloud Connect replicatie geeft u toegang tot een replica van uw virtuele machine in het cloud voor een potentiële zakelijke impact.

De prijzen variëren op basis van uw behoeften, maar er zijn kortingen beschikbaar voor gecontracteerde implementaties.
Neem contact op met onze vertegenwoordigers voor meer informatie!

Klantenservice

Verken partnermogelijkheden met phoenixNAP.

Word een partner

Breid uw IT-servicesportfolio uit

De on-demand backup en replicatiemodel is een populaire manier om bedrijfsgegevens te beveiligen tegen een inbreuk of ramp. De markt voor deze diensten zal naar schatting de komende jaren met 10-11% CAGR groeien naarmate meer organisaties de technologie gaan implementeren. Veeam-oplossingen blijven een voorkeurskeuze voor bedrijven dankzij hun capaciteit en bewezen betrouwbaarheid.

Voor IT-serviceproviders die hun portfolio willen uitbreiden en nieuwe opties voor hun klanten willen aanbieden, phoenixNAP biedt Veeam Cloud Connect backup en replicatieoplossingen tegen speciale voorwaarden. Volg de trends in de branche met een betrouwbare partner om uw klanten een betere ervaring te bieden en uw winst te blijven vergroten.

Betrouwbare ondersteuning

Betrouwbare ondersteuning

Oplossingsdeskundigen staan ​​altijd tot uw beschikking voor informatie en hulp met betrekking tot uw diensten.

Lucratieve reseller-incentives

Lucratieve reseller-incentives

Ons wereldwijde IT-platform biedt ideale voorwaarden om succesvol te bouwen cloud bedrijf.

Selfservice-platform

Selfservice-platform

PNCP neemt de rompslomp weg backup en replicatiebeheer voor zowel u als uw klanten.

De prijzen variëren op basis van uw behoeften, maar er zijn kortingen beschikbaar voor gecontracteerde implementaties.
Neem contact op met onze vertegenwoordigers voor meer informatie!

Klantenservice

Elke minuut gaan meer dan 200,000 gegevensrecords verloren.
Zorg ervoor dat die van u 24/7/365 beschikbaar blijft.

Veeam Cloud Connect backup en replicatieoplossingen worden binnen enkele uren geïmplementeerd. De eerste stap voor u is om contact op te nemen met onze experts en ons meer te vertellen over uw behoeften. We nemen binnen één werkdag contact met u op met een offerte.

Start