Cloud Object Storage

Wereldwijde opslaginfrastructuur gebouwd voor ontwikkelaars en bedrijven

Object Storage Service door phoenixNAP

S3 API-compatibel Object Storage

Krachtig en toch eenvoudig object storage infrastructuur zorgvuldig ontworpen om superieure prestaties te leveren, flexibility en schaalbaarheid. Gebruik cloud object storage oplossingen van phoenixNAP om eenvoudig alle soorten gegevens op te slaan en te schalen over meerdere geografische locaties.

Zeer schaalbaar

Zeer schaalbaar

Upload grote hoeveelheden gegevens en schaal naar behoefte op of neer.

Voorspelbare prijzen

Voorspelbare prijzen

Geen verborgen kosten. Betaal alleen voor opslag en uitgaand bandbreedtegebruik.

Wereldwijd beschikbaar

Wereldwijd beschikbaar

Verkrijgbaar in drie data centers: Phoenix, Ashburn en Amsterdam.

Gratis intern verkeer

Gratis intern verkeer

Draag zoveel gegevens als u nodig heeft binnen ons netwerk geheel kosteloos over.

S3-compatibel

S3-compatibel

Gebruik de flexibiliteit van de S3 API om uw gegevens gemakkelijk op te slaan, op te halen en te beheren.

gecodeerde

gecodeerde

Volledig beveiligde en beveiligde opslag, gegevensoverdracht versleuteld met SSL.

Bewaar petabytes aan digitale inhoud
zonder prestatievermindering te ervaren.

Vergroot het potentieel van Object Storage Met Bare Metal Cloud

phoenixNAP's Bare Metal Cloud biedt u krachtige en veilige dedicated serveris voorzien in een cloud-achtige manier. Met API-gedreven server implementatie en geautomatiseerd infrastructuurbeheer via populaire IaC-tools, het schalen van zowel uw reken- als opslaginfrastructuur is net zo eenvoudig als het schrijven van een paar regels code.

Via meer dan 30 vooraf geconfigureerde instanties kunt u een server geoptimaliseerd voor uw workloads en binnen enkele minuten wereldwijd te implementeren, waarbij u gemakkelijk toegang krijgt tot petabytes aan S3-compatibel Object Storage. Met flexopties voor facturering en bandbreedte en gratis bandbreedte van 15 TB, Bare Metal Cloud laat DevOps en IT-operators hun infrastructuur moderniseren en tegelijkertijd de IT-uitgaven optimaliseren. Breid uw opslagcapaciteit verder uit met Object Storage en maximaliseer de beschikbaarheid, draagbaarheid en beveiliging van uw ongestructureerde gegevens.

Overige Object Storage-Verenigbaar phoenixNAP Oplossingen

Managed Backup voor Microsoft 365

Managed Backup voor Microsoft 365

Lees Meer

Veeam Backup en replicatie

Veeam Backup en replicatie

Lees Meer

Object Storage Plug-in voor VMware Cloud Director

Object Storage Plug-in voor VMware Cloud Director

Binnenkort beschikbaar Data Security Cloud en Virtual Private Data Center!

Krijg meer informatie

Hoe werkt Object Storage Werk?

Object storage is gebouwd voor schaalgrootte en past zich aan de opslagbehoeften van moderne computers aan. Als zodanig helpt het u de beheercomplexiteit en gegevenshiërarchiebeperkingen van bestands- en blokopslagmodellen te overwinnen. Het is een platte bestandsruimte waarin gegevens als objecten worden opgeslagen, met metagegevens en unieke identificatiegegevens om ze te beschrijven en te lokaliseren.

Hoe werkt Object Storage Mijn werk

Een object bestaat uit het bestand, de ID, metadata en attributen. Metadata bevat bestandsinformatie, waardoor het object beter kan worden doorzocht en geïndexeerd. Attributen bevatten instructies voor lees-, schrijf- en verwijderingsrechten.

Hoe werkt Object Storage Werk 2

Objecten worden opgeslagen in buckets die kunnen worden geschaald om miljarden vergelijkbare of gerelateerde objecten te bevatten. De opgeslagen objecten worden verder gerepliceerd naar andere buckets op fysiek gescheiden apparaten in de cloud voor extra redundantie en verbeterde gegevensintegriteit en beveiliging.

Hoe werkt Object Storage Werk 3

De gebruiker communiceert met de buckets via de industriestandaard S3 API, waarmee hij direct werkt met de meeste moderne applicaties. Het feit dat de app de opslagclient is, breidt het ecosysteem uit tot voorbij een enkel besturingssysteem en maakt het gemakkelijker om gegevens over meerdere platforms en opslagapparaten te verspreiden.

Hoe werkt Object Storage Werk 4

De gegevens die naar de Object Storage is SSL-gecodeerd tijdens het transport en kan verder worden gecodeerd in rust. Voor extra veerkracht kunt u uw gegevens onveranderlijk maken met de objectvergrendelingsfunctie, ze repliceren over meerdere knooppunten of ze segmenteren met wiscodering voor beschikbaarheid op ondernemingsniveau.

Waarom heb je nodig Object Storage?

Object Storage komt tegemoet aan de behoeften van internetworkloads zoals webapps, websites, webhosting of levering van inhoud, waardoor het gemakkelijk wordt om inzichten op te slaan, te analyseren en te extraheren uit petabytes aan ongestructureerde gegevens. Met in feite onbeperkte capaciteit is het een veilige opslaglaag voor het archiveren van groeiende hoeveelheden gegevens voor nalevings- of regelgevingsdoeleinden en een beter alternatief voor de traditionele tapeopslag.

De S3 API maakt snel zoeken, eenvoudig schalen en directe gegevenstoegang mogelijk in hybride cloud en multi-cloud omgevingen. Hierdoor kunt u uw opslagpool wereldwijd overspannen en de behoeften van uw cloud-eigen toepassingen.

Andere voordelen van Object Storage:

Toegang via één ruit voor vereenvoudigd beheer
Meer verbruiksgoederen, voorspelbaarder en betaalbaarder dan openbaar cloud
Ongeëvenaarde schaalbaarheid voorbij de limieten van SAN- of NAS-opslag
Verbeterde productiviteit en gegarandeerde bedrijfscontinuïteit
Compatibiliteit met gevirtualiseerde of gecontaineriseerde omgevingen
Lagere TCO en minder belasting van primaire warme en warme opslaglagen

Sla enorme hoeveelheden gegevens op en analyseer ze tegen lagere kosten.

Object Storage Cases

Media en Entertainment

Media en Entertainment

Te gebruiken object storage om grote hoeveelheden beeld-, grafische, video- of audiobestanden op te slaan, op te halen en opnieuw te gebruiken en ze razendsnel toegankelijk te maken voor uw gebruikers overal ter wereld. Schaal eenvoudig mee naarmate uw digitale inhoud groeit en laat uw team gebruikmaken van metadata voor snelle query's en snellere postproductie.

Inhoudsdistributie en bestandsdeling

Inhoudsdistributie en bestandsdeling

Neem de last van je af servers door de downloadbare middelen van uw app, zoals media-, software-, video- of audiobestanden, te verplaatsen naar Object Storage. Ondersteun samenwerking tussen geo-gedistribueerde teams met informatietoegang en privilegeregulering, en noteer elke wijziging in de metadata.

Big Data Analytics

Big Data Analytics

Bewaar en krijg toegang tot enorme datasets en laat uw ML- of AI-apps optimaal profiteren van ongeëvenaarde Object Storage schaalbaarheid, robuuste API's en uitgebreide metadata. Verzamel op efficiënte en kosteneffectieve wijze wereldwijde IoT-gegevens in één datapool, haal er waarde uit of gebruik het om uw machine learning-platform te trainen.

Gevoelige gegevens archiveren

Gevoelige gegevens archiveren

Object Storage is ideaal voor bedrijven die betrouwbare elastische opslag nodig hebben om naleving van beleid voor gegevensbewaring op lange termijn te garanderen en de kosten van deze bewerkingen laag te houden. Bescherm uw medische scangegevens, videobewakingsgegevens of andere gevoelige activa die eenmaal kunnen worden geschreven en gelezen.

Data Protection

Data Protection

Shop backups van allerlei onveranderlijke gegevens veilig veilig en gebruik Object Storage als een perfecte manier om de 3-2-1 . te bereiken backup regel of het implementeren van een betaalbare DR-oplossing. Met geautomatiseerde gegevensreplicatie kunt u activa snel herstellen, zodat uw bedrijf operationeel blijft in het geval van een ramp.

Statische website-hosting

Statische website-hosting

Verbeter de snelheid en beschikbaarheid van uw statische webpagina's met minimale investeringen en zonder software-upgrades, web server configuratie, beveiligingsonderhoud of andere onderhoudstaken. Object storage biedt een goedkope manier om statische webitems zoals HTML-, CSS- en JavaScript-bestanden te hosten.

Testimonial

"phoenixNAP maakt voortdurend indruk op ons door in elk opzicht uitstekend te zijn. Het netwerk is ijzersterk en de faciliteiten zijn veilig, schoon en aantrekkelijk. Hun productaanbod is divers, flexbaar, kosteneffectief en schaalbaar – ideaal om oplossingen op maat te maken voor elke situatie die we zijn tegengekomen.”

- Scott Barclay, voorzitter van Main Advantage Technology Services

Zie volledige casestudy

Schakel onveranderlijkheid in om uw Backups!

Hefboomwerking phoenixNAP's Veeam-compatibele S3 cloud object storage om een ​​virtuele luchtspleet te creëren en uw kritieke kogelvrij te maken backup gegevens tegen de steeds groter wordende ransomware-bedreigingen.

Backups zijn essentieel voor het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit, waardoor ze steeds aantrekkelijker worden als doelwit voor ransomware. Cybercriminelen vertrouwen tegenwoordig op versleuteling en verwijdering backup gegevens eerst om het herstelvermogen van organisaties te verlammen. Op deze manier maken ze het losgeld hun enige keuze.

De nieuwe Object Lock-functie voor onveranderlijkheid van gegevens, beschikbaar in Veeam Backup & Replicatie V10 en hoger stellen bedrijven in staat om gedurende een bepaalde tijd wijzigingen aan de opgeslagen gegevens te verbieden. Backups zijn beschermd tegen onbedoelde en kwaadwillige wijzigingen om hun beschikbaarheid in geval van een ramp te garanderen.

Zelfs als cybercriminelen erin slagen toegang te krijgen tot uw backups, zullen ze ze niet kunnen verwijderen of wijzigen omdat de Object Lock-functie ze in een onveranderlijke staat zou beschermen.

OS-diagram

Flexible en voorspelbare prijzen

Beheer uw opslag en uitgaand bandbreedtegebruik vanuit een intuïtieve bedieningspaneelinterface en betaal alleen voor de middelen die u gebruikt.

Opbergen

Eerste 10 TB / maand $ 0.0220 per GB / $ 23.00 per TB
Volgende 90 TB / maand $ 0.0205 per GB / $ 21.00 per TB
Volgende 400 TB / maand $ 0.0195 per GB / $ 20.00 per TB
Volgende 500 TB / maand $ 0.0185 per GB / $ 19.00 per TB
Meer dan 1PB / maand $ 0.0175 per GB / $ 18.00 per TB

Uitgaande bandbreedte

Eerste 30 TB / maand Gratis
Volgende 70 TB / maand $ 0.030 per GB / $ 31.00 per TB
Meer dan 100 TB / maand $ 0.025 per GB / $ 26.00 per TB

Hefboomwerking phoenixNAP's Object Storage Dienst vandaag!

Geïnteresseerd in het overbrengen van grote hoeveelheden gegevens naar onze wereldwijd beschikbare, zeer schaalbare Object Storage infrastructuur?

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.