reseller Hosting

Maak gebruik van onze infrastructuur. Verhoog uw omzet.

Blader door alle Servers

Oplossingen voor webhosting-reseller

Haal het meeste uit webhosting

Als hostingprovider voelt u zich soms overweldigd bij het runnen van uw bedrijf. Webhosting omvat het promoten van uw merk, het uitbreiden van uw klantenbestand en het ondersteunen van de behoeften van uw klanten. Bovendien moet u ook uw bedrijfsinfrastructuur beheren. Alles onder controle hebben is zowel kostbaar als tijdrovend.

phoenixNAP stelt u in staat om een ​​deel van het zware werk dat gepaard gaat met het zijn van een host te ontlasten, waardoor u uw bedrijf kunt laten groeien en tegelijkertijd hoge prestaties op meerdere fronten kunt behouden. Ons resellerprogramma voor webhosting neemt u de infrastructuurlasten zoals onderhoud, licenties en beveiliging uit handen. U kunt zich volledig concentreren op de groei van uw bedrijf, meer inkomsten genereren terwijl u vooraf geen kosten maakt.

Start nu

Kenmerken van Reseller Hosting

schaalbare

schaalbare

Laat uw hostingbedrijf groeien met meer snelheid en lagere kosten. Gebruik onze infrastructuuroplossingen om snel te schalen en uw marktintroductiesnelheid te verhogen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Honderden webhosts vertrouwen al phoenixNAP om SLA-ondersteunde uptime te leveren met 24/7/365 deskundige personeelsondersteuning. Maak gebruik van onze reputatie en behoud de loyaliteit van klanten.

Veilig Bestellen

Veilig Bestellen

Concentreer u met een gerust hart op uw bedrijfsstrategieën. We combineren de nieuwste en meest beproefde technologieën om de interne en externe beveiliging van uw infrastructuur te garanderen.

Testimonial

"PhoenixNAP team heeft me veel geleerd en me de kennis gegeven die nodig was om mijn product te bouwen en te doen wat ik nu efficiënt doe: voorzien in de sneakersmarkt.”

– Antony B., sneaker Server

Types van phoenixNAP Reseller-programma's

phoenixNAP biedt een schaalbaar, betrouwbaar en betaalbaar platform waarmee u meer inkomsten kunt genereren terwijl u uw serviceportfolio uitbreidt. Diversifieer uw inkomen en bescherm uw bedrijf tegen marktschommelingen met behulp van onze toegewijd aan servers en hoge beveiliging cloud solutions.

Afgestemd op uw behoeften

Afgestemd op uw behoeften

In tegenstelling tot andere infrastructuuraanbieders bieden wij u aangepaste resellerprijzen zonder een vast percentage kortingslimiet. Dit betekent grotere marges en meer winst voor uw bedrijf. Ons breed scala aan programma's voor wederverkopers omvat distributeur, white-label wederverkoper, verwijzing en verschillende andere samenwerkingsopties. Stem het model af op uw businessplan en reken op onze deskundige ondersteuning terwijl u groeit.

Toegangspoort tot cutting-edge

Toegangspoort tot cutting-edge

Ons resellerprogramma biedt u vroege toegang tot de voorraad en de 'best in breed' hardware en technologieën. Profiteer van het doorverkopen van het nieuwste van merken als Intel®, SuperMicro®, Aristo®, VMware® en meer. Met onze Bare Metal Cloud instances die in seconden zijn geïmplementeerd, of onze verschillende speciale serverwordt aangedreven door de nieuwste generatie Intel® Xeon® Schaalbare CPU's, uw aanbod is altijd toekomstbestendig.

Een netwerk om op te vertrouwen

Een netwerk om op te vertrouwen

met phoenixNAPkunt u vertrouwen op de ultieme betrouwbaarheid en prestaties van uw producten. Uw webhostinginfrastructuur draait op ons volledig redundante, 10 Gbps wereldwijde netwerk, met enterprise-grade 20 Gbps DDoS-bescherming. Sneller netwerken betekent snellere websites, betere SEO-beoordelingen, hogere conversies en lagere bouncepercentages voor uw klanten, waardoor u een hoge klantenbinding kunt behouden.

Uw succes is onze inzet. Uptime met SLA-ondersteuning. 24/7 ondersteuning.

Ondersteuning voor wederverkopers

Uw online bedrijf heeft een betrouwbare en veilige betalingsdienstaanbieder nodig. phoenixNAP vertrouwt en werkt samen met enkele van de toonaangevende namen in de branche, waardoor hun diensten dichter bij u komen.

Klantenservice

Klantenservice

Als phoenixNAP webhosting reseller, je bent niet zomaar een nummer. Wij bieden u een toegewijde Customer Success Manager, die u een conciërgeverbinding binnen ons bedrijf geeft. Onze medewerkers zijn toegewijd aan uw behoeften en blijven zich inzetten om ervoor te zorgen dat u over de infrastructuurbronnen beschikt die nodig zijn voor succes.

Toonaangevende SLA

Toonaangevende SLA

Onze Service Level Agreement garandeert een door SLA ondersteunde uptime, waardoor u hetzelfde kunt doen. U en uw klanten ontvangen snelle responstijden voor ondersteuning van 20 minuten of minder. Win het vertrouwen van uw markt door een dienst aan te bieden die de bedrijven van uw klanten helpt soepel en efficiënt te functioneren.

gratis Migratie

gratis Migratie

phoenixNAP biedt u en uw klanten een gratis migratieservice. Dit verhoogt niet alleen uw time-to-market, maar geeft u ook meer vrijheid om u te concentreren op het ontwikkelen van uw bedrijf. U hoeft geen deskundig personeel in te huren of zelf gegevens over te dragen, wij zijn er voor u.

gratis Migratie

Beheer met gemak

Breng automatisering in uw webhostingbedrijf. We geven je toegang tot verschillende control panel-oplossingen voor je platformoverzicht, beheer, facturatie en meer. Maak gebruik van populaire WHM-oplossingen zoals Plesk, cPanel, DirectAdmin of Softaculous.

Onze infrastructuur. Jouw zaken. Een perfecte pasvorm.

Wilt u meer weten?

Om de resellermarkt te betreden en uw bedrijf te lanceren, moet u de concurrentie voor zijn.
Hoe meer u op de hoogte bent, hoe groter uw winstkansen.

Vragen hebben? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen:

FAQ

Wat is reseller hosting?

Vaak aangeduid als white-label hosting, is reseller-hosting een service waarmee u uw eigen webhostingbedrijf kunt starten door middelen van een gevestigde hostingprovider door te verkopen. U verkoopt onze diensten door aan uw klanten opslag- en bandbreedtepakketten te leasen, waardoor uw TCO wordt verlaagd. Wat uw klanten betreft, wij bestaan ​​niet. Wat jou betreft, wij zorgen voor server onderhoud, licenties en prestaties "achter de schermen", waardoor uw merk naar voren komt.

Is reseller hosting winstgevend?

Ja. Het belangrijkste doel van onze resellerprogramma's voor webhosting is om u te helpen winst te maken. Door uw merk te promoten en uw klantenbestand te koesteren, kunnen uw inkomsten zich in een mum van tijd vermenigvuldigen. Maak aantrekkelijke pakketaanbiedingen voor uw nichemarkt en zorg voor een redelijke marge. Met 10 klanten op één geleasde instantie kunt u een zeer positieve maandelijkse ROI verwachten.

Hoe word ik een reseller-host?

Een resellerbedrijf voor websitehosting starten met phoenixNAP is makkelijk. Eerst neemt u contact met ons op en deelt u uw ondernemingsplan met ons. U krijgt een Customer Success Manager aangesteld. Met onze ondersteuning kiest u uw reseller-hostingprogramma en het controlepaneel voor uw bedrijf. Ons deskundige ondersteuningsteam staat 24/7 tot uw beschikking, zodat u uw bedrijf kunt beheren terwijl wij ervoor zorgen dat de backend het feilloos ondersteunt.

Klaar om uw resellerbedrijf voor webhosting te starten

Klaar om uw resellerbedrijf voor webhosting te starten

Contacteer ons vandaag