Toegewijde streaming Servers

Stroomlijn uw mediaservices met een voor werklast geoptimaliseerd platform.

Toegewijde streaming Servers

Creëer uitzonderlijke digitale ervaringen

Vermijd overbelasting van bandbreedte en zorg voor consistente videostreaming, zelfs tijdens piekuren. Met phoenixNAPMet voor workloads geoptimaliseerde hardware kunt u Intel-processors, bandbreedte, opslag en RAM-bronnen naar behoefte schalen. Bekijk onze oplossingen die het best veeleisende werklasten ondersteunen, zoals videocodering en transcodering.

Aanbevolen servers

Lichte werklasten

Intel Xeon E-2276G
6 × 3.8 GHz (4.90 GHz Turbo)

128GB DDR4 RAM
1 × 1TB NVMe
1 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$123/ mo
Beginnen

Middelgrote werklasten

Intel Xeon E-2288G
6 × 3.7 GHz (5.00 GHz Turbo)

128GB DDR4 RAM
2 × 1TB NVMe
10 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$209/ mo
Beginnen

Zware werklasten

2 × Intel Xeon Gold 6258R (40 x 2.10 GHz)
Vergelijkbaar met Xeon Gold 5218R-processors

256GB DDR4 RAM
2 × 2TB NVMe
10 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$647/ mo
Beginnen

Dynamische werkbelastingen

Bare Metal Cloud
API-gestuurd toegewijd servers
 
 

<120 seconden setup
API en CLI
Gecertificeerde infrastructuur als code-integraties
20 Gbps + 50 Gbps netwerk
Uurfacturering en maandelijkse reserveringen

Vanaf:
$0.24/h
Nu implementeren

+ Flexible bandbreedtepakketten en onbeperkte bandbreedte-opties

Wereldwijde netwerkfuncties

Hoogtepunten van de eigenschap

Beschikbaar op een OpEx-gebaseerd model, phoenixNAPis aan het streamen servers zijn een kostenefficiënte oplossing voor dynamische workloads die uitgebreide hardwarebronnen vereisen. Media- en entertainmentorganisaties kunnen ze gebruiken om hun dagelijkse activiteiten te verbeteren en hun IT-budgetten te optimaliseren, terwijl consistente prestaties en stabiliteit worden gegarandeerd. Verbeter live-evenementen of video on-demand streaming met een krachtig platform.

Ingebouwde grafische versnelling

Ingebouwde grafische versnelling

Een van de aanbevolen platforms voor mediastreaming is de server met Intel® Xeon® E-2288G, die Intels UHD Graphics P630 GPU integreert, werkend op 350 MHz met een burst-frequentie tot 1.2 GHz. De ingebouwde grafische versnellingsfuncties zorgen voor een naadloze verwerking van zware workloads met progressieve componenten.

Verticale CPU-schaalmogelijkheden

Verticale CPU-schaalmogelijkheden

De servers gebaseerd op de 2e generatie Intel Xeon schaalbare processorfamilie bieden een groot prestatiepotentieel en verticale CPU-schaalmogelijkheden. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen zeven verschillende CPU-configuraties met een herstart, kunt u piekverkeer met lage overhead absorberen.

Flexible Bandbreedtepakketten

Flexible Bandbreedtepakketten

Met de mogelijkheid om over bandbreedtepakketten te onderhandelen, kunt u de bandbreedte kosteneffectief schalen wanneer u die nodig heeft. phoenixNAP kunt u gebruikmaken van onze netwerkcapaciteit van 10 GB met DDoS-beveiliging op alle locaties.

SSD-, NVMe- en SATA-opties

SSD-, NVMe- en SATA-opties

De toonaangevende opslag- en geheugenopties zorgen voor consistente prestaties, ongeacht het aantal stream-verbindingen. Configureer uw toegewijde server platform met de opties van uw keuze en geniet van uitstekende prestaties.

Niet wat je zoekt?
Klik op de onderstaande knop om door al onze toegewijde te bladeren servers.

Bekijk alles Servers

v

Krachtige architectuur. Versnelde implementatietijden.

Wat is een streaming server?

Een streaming server stelt leveranciers van inhoud in staat om video's, audio- of afbeeldingsbestanden en streams in realtime aan een eindgebruiker te leveren. Deze servers hebben geavanceerde opslag, geheugen en netwerkcapaciteit nodig om grote hoeveelheden gegevens op te kunnen slaan en deze met minimale latentie naar het apparaat van een gebruiker te kunnen leveren. Netwerksnelheden en bandbreedte zijn essentieel om een ​​snelle levering te garanderen, daarom is streaming belangrijk servers moeten worden aangesloten op een robuust wereldwijd netwerk.

Hoe werkt een streaming server werken?

Het mechanisme achter mediastreaming omvat een speciaal server met geavanceerde rekenbronnen, die worden gebruikt om multimediabestanden en videostreams op te slaan. De inhoud wordt geleverd via CDN, een wereldwijd netwerk dat gegevens comprimeert en in kleinere delen levert om vertragingen te verminderen en overbelasting op piekmomenten te voorkomen. De eindgebruiker hoeft de inhoud niet lokaal te downloaden om deze te kunnen bekijken. In plaats daarvan kunnen ze het on-demand vanuit de browser zien.

Waarop moet u letten bij het kopen van speciale streaming server?

Het succes van streamingbedrijven hangt af van hun vermogen om media-intensieve services te leveren met minimale latentie. phoenixNAPis toegewijd servers bieden bandbreedte, geheugen en opslagbronnen die u nodig hebt om dat doel te bereiken. Ontworpen op het toonaangevende processorplatform, de streaming servers stellen u in staat om zelfs de meest intensieve taken in een minimum van tijd te verwerken.

Verticale CPU-schaal

Verticale CPU-schaal

phoenixNAP's FlexServers bieden een unieke mogelijkheid om CPU's te schalen met een herstart.

DDoS-bescherming

DDoS-bescherming

phoenixNAP biedt 20 Gbps DDoS-bescherming GRATIS bij elke server.

Wereldwijde beschikbaarheid

Wereldwijde beschikbaarheid

Zet uw toegewijde in server op een van phoenixNAP's vijf wereldwijde locaties.

Testimonial

Testimonial

"phoenixNAP maakt voortdurend indruk op ons door in elk opzicht uitstekend te zijn. Het netwerk is ijzersterk en de faciliteiten zijn veilig, schoon en aantrekkelijk. Hun productaanbod is divers, flexbruikbaar, kosteneffectief en schaalbaar - ideaal om oplossingen aan te passen aan elke situatie die we tegenkwamen. "

- Scott Barclay, president, Main Advantage Technology Services

Bestel een van onze aanbevolen servers vandaag of neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u uw eigen kunt implementeren en aanpassen server.

Contact

streaming Servers Q&A

De prestaties van streaming-mediatoepassingen zijn afhankelijk van meerdere factoren, waarbij het hardwareplatform van cruciaal belang is. Als u op zoek bent naar manieren om uw omgeving te optimaliseren voor consistente prestaties, zelfs op piekmomenten, lees dan de aanbevolen praktische tips uit onze Knowledge Base.

Als je een specifiek probleem wilt oplossen, bekijk dan onze Knowledge Base-artikelen.

FAQ

Enkele versus dubbele processor Servers, wat is geschikt voor u?

Met de benodigde hoeveelheid RAM, opslag en andere hardwarecomponenten kunt u een op maat gemaakte backbone maken voor uw bedrijfsactiviteiten. Ontdek wat de verschillen zijn tussen een enkele en dubbele processor server en welke het beste bij uw behoeften past.
Verder lezen

Intel Optane-geheugen versus SSD's versus RAM

De toenemende hoeveelheid data en de noodzaak om ze in een minimum van tijd te verwerken waren de belangrijkste drijfveren voor Intel om een ​​nieuw type solid-state drive te ontwikkelen. Intel Optane-geheugen is gebouwd om de kloof tussen RAM en op flash gebaseerde opslag te overbruggen. In dit artikel wordt Intel Optane vergeleken met standaard RAM en NAND SSD's.
Ga naar KB-artikel

NVIDIA Tesla-stuurprogramma's installeren op Linux of Windows

De steeds toenemende aanwezigheid van bare metal servers in de huidige IT-industrie is het gevolg van de toenemende vraag naar extreme rekenkracht. Door een enkele huurder extreme verwerkingskracht te bieden, kunnen ze zelfs de meest veeleisende taken met uitzonderlijke schaalmogelijkheden verwerken.
Lees Meer

Op zoek naar meer info? Blader door onze Knowledge Base

Promoties

Mis onze laatste aanbiedingen niet!

Blader door promoties