Hybride Cloud hosting

Infrastructuuroplossingen afgestemd op uw behoeften

Hybride Cloud hosting

Haal het beste uit Cloud met Hybrid Cloud Computing

Zoals bedrijven omarmen flexeen geschikte infrastructuur om de digitale transformatie te versnellen, het goede kiezen cloud aanpak wordt essentieel voor hun succes. Hybride cloud is een type architectuur dat publiek combineert cloud, gehost privé cloud, en on-premise computerbronnen om een ​​optimale IT-omgeving te creëren. Ongelijk cloud resources zijn met elkaar verbonden en georkestreerd om naadloos te werken als een enkele infrastructuur, wat zorgt voor prestaties, flexibiliteit en verbeterde beveiliging.

Gebruik anders Clouds

Gebruik anders Clouds

Combineer uw openbare, privé- en lokale computerbronnen om één betrouwbare IT-architectuur te creëren.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Creëer een goed presterende infrastructuur die u gemakkelijk kunt opschalen naarmate uw bedrijfsbehoeften veranderen.

Optimaliseer de infrastructuurkosten

Optimaliseer de infrastructuurkosten

Implementeer workloads zorgvuldig over verschillende cloud omgevingen om de kosten van uw IT-infrastructuur te minimaliseren.

Testimonial

"phoenixNAPDe ervaren verkoopingenieurs creëerden een oplossing op maat die voldeed aan alle infrastructuurbehoeften van de klant. Ze reageren, flexible, en zorgde voor een fantastische oplossing en klantervaring. "

- Scott Kamper, Channel Manager, TBI

Wat is hybride Cloud Computeren?

Hybride cloud computing is een implementatiemodel voor IT-infrastructuur waarmee applicaties, workloads en gegevens kunnen worden gedeeld tussen verschillende cloud en on-premise omgevingen. Het doel is om een ​​efficiënte combinatie van georkestreerde cloud middelen en maak gebruik van de flexgeschiktheid hiervan cloud strategie door de juiste werklast in de juiste omgeving in te zetten. Organisaties kiezen steeds vaker voor hybride cloud aanpak om hun computerdoelen effectiever te bereiken en te besparen op hun IT-kosten.

Bereken hoeveel u kunt besparen

Derde partij cloud gevallen brengen vaak verborgen kosten met zich mee die niet gemakkelijk te identificeren zijn op uw cloud Bill. CloudMet Admin kunt u al deze kosten berekenen en gebieden met te hoge uitgaven binnen enkele seconden identificeren. Klik op de onderstaande knop om naar hun website te gaan en uw kosten te berekenen!

Nu berekenen

Hybride Cloud Computing

Voordelen van hybride Cloud Oplossingen

Flexibiliteit en schaalbaarheid - Door openbaar en privé te combineren cloud middelen, je hebt meer flexMogelijkheid bij het schalen van uw computerbronnen. Dynamische applicaties en onvoorspelbare workloads kunnen worden opgeslagen in Public Cloud, terwijl bedrijfskritische applicaties en services veiliger zijn in de privéomgeving Cloud.

Beveiliging - Houd uw bedrijfskritische workloads en gevoelige klantgegevens goed beschermd in een zeer veilige privéomgeving. Hybride omgevingen stellen u in staat uw minder gevoelige en meer dynamische workloads openbaar te maken cloud om zijn kracht te benutten en flexgeschiktheid. Gebruik encryptie om de risico's verder te verkleinen en de veiligheid van gegevens in meerdere omgevingen te waarborgen.

Kosten - Optimaliseer uw IT-uitgaven door de juiste werklast aan de rechterkant te implementeren cloud. Hybride cloud stelt u in staat om voorspelbare workloads op uw locatie of privé te houden cloud infrastructuur en migreer de meer vluchtige naar Public Cloud. Het pay-as-you-go-model biedt voorspelbaarheid van de kosten, waardoor bedrijven het gebruik van middelen efficiënter kunnen plannen.

Wie gebruikt Hybrid Cloud?

Onvoorspelbare workloads

Om te voldoen aan plotselinge capaciteitsbehoeften, 'spillen' organisaties hun werklast vaak van één werklast over cloud omgeving naar een andere. Dit heet cloud barsten. In een hybride cloud scenario, bedrijven voeren hun vaste workloads privé uit cloud en gebruik on-demand public cloud middelen om pieken in de vraag op te vangen.

Edge en IoT

Edge computing is een soort cloud computers waarin gegevensverwerking plaatsvindt op de locatie die het dichtst bij de gegevensbron ligt. Zowel edge computing als hybride cloud, laat u de gegevens privé of openbaar houden clouds die zich geografisch dicht bij het IoT-apparaat of de IoT-applicatie bevinden. Dit helpt bij het leveren van services met een lagere latentie en meer stabiliteit.

Cloud-Natieve ontwikkeling

Modern cloud-native applicaties zijn hybride aangezien sommige van hun workloads in het openbaar worden uitgevoerd cloud, terwijl anderen privé worden ingezet cloud, op locatie of in gehoste omgevingen. Bedrijven gebruiken de cloud voor ontwikkeling, kwaliteitsborging, DevOps en testen terwijl de productie grotendeels on-premise blijft.

Herstel na een Ramp

Bedrijven kunnen de bedrijfscontinuïteit garanderen door een tweede DR-site in te zetten of te benutten cloud-gebaseerde oplossing voor noodherstel (DRaaS). Dat laatste geeft organisaties meer flextoegankelijkheid en is kostenefficiënter dan het bouwen en onderhouden van een andere fysieke locatie. Dit is de reden waarom DRaaS vaak een pad is naar cloud hybridisatie.

Creëer een ultieme hybride cloud architectuur door uw bestaande cloud omgeving met onze infrastructuuroplossingen.

De ruggengraat van een succesvolle hybride Cloud Strategie

phoenixNAP biedt een uitgebreid portfolio van IT-infrastructuuroplossingen om uw prestaties te verbeteren. Combineer onze enterprise-grade infrastructuuroplossingen om een ​​optimale doelomgeving te creëren voor uw workloads, applicaties en data, ter ondersteuning van uw hybride cloud strategie die uw zakelijke behoeften volgt.

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Bereik superieure prestaties met onze cloud-klaar IaaS-platform en geavanceerde computertechnologie. Met geïntegreerde automatiseringsfuncties kunt u snel uw infrastructuur opzetten, terwijl u controle houdt over uw instances en het hoogste beveiligingsniveau behoudt. Implementeer, beheer en schaal fysiek servers met gemak en eenvoud, gebruikmakend van hun brute kracht, automatisering en cloud-Achtig flexibiliteit.

Implementeer in minuten

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Ontworpen om de geavanceerde behoeften van moderne organisaties te ondersteunen, onze volledig aanpasbare toegewijde servers bieden u optimaal flextoegankelijkheid en verbeterde controle over uw IT-middelen.

Alles Zien Servers

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Krijg eenvoudig toegang tot een beveiligd ontwerp cloud omgeving die meerlaagse gegevensbescherming biedt door middel van strikte virtualisatie- en netwerksegmentatiecontroles, bedreigingsinformatie en geavanceerde fysieke beveiliging.

Meer weten?

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Als een volledig managed private cloud milieu, Managed Private Cloud (MPC) biedt geavanceerde zichtbaarheid en controle over het IT-platform. Zeer betrouwbaar en veilig, ideaal voor bedrijfskritische workloads.

Lees Meer

Backup en Disaster Recovery

Backup en Disaster Recovery

Maak gebruik van toonaangevende backup en noodhersteloplossingen om de hoogste niveaus van gegevensbeschikbaarheid voor uw workloads te garanderen en uw bedrijf draaiende te houden in geval van een ramp.

Plan een consultatie

Wat is hybride Cloud Computeren?

Hybride cloud computing is een implementatiemodel voor IT-infrastructuur waarmee applicaties, workloads en gegevens kunnen worden gedeeld tussen verschillende cloud en on-premise omgevingen. Het doel is om een ​​efficiënte combinatie van georkestreerde cloud middelen en maak gebruik van de flexgeschiktheid hiervan cloud strategie door de juiste werklast in de juiste omgeving in te zetten. Organisaties kiezen steeds vaker voor hybride cloud aanpak om hun computerdoelen effectiever te bereiken en te besparen op hun IT-kosten.

Ik wil meer weten!