Open source op phoenixNAP

Teruggeven aan de open source-gemeenschap

Open source op phoenixNAP

Ondersteuning voor open source-projecten

Open source is de drijvende kracht achter snelle technologische innovaties en de versnelling van het softwareontwikkelingsproces. Als wereldwijde infrastructuurprovider phoenixNAP is er trots op infrastructuurondersteuning te bieden voor veel open source-projecten, initiatieven, stichtingen en gemeenschappen van over de hele wereld.

Ondersteuning van open source-stichtingen en platforms

apache

Apache Foundation

phoenixNAP voorziet de Apache Foundation van infrastructuuroplossingen ter ondersteuning van haar open source-projecten en -initiatieven.

SourceForge

SourceForge

phoenixNAP is deel van SourceForge's netwerk van wereldwijd gedistribueerde mirror-hostingsites voor zijn open source code-sharingplatform.

Bare Metal Cloud Open-Source

phoenixNAP's Bare Metal Cloud server platform is vanaf de basis opgebouwd met open source-technologieën in een poging om vendor lock-in en het gebruik van propriëtaire technologieën te elimineren.

Icon Open Source voor geautomatiseerde inrichting

Open source voor geautomatiseerde inrichting

De kern van phoenixNAP Bare Metal Cloud platform draait op open source software. In de backend, phoenixNAP maakt gebruik van Metal-as-a-Service (MAAS) van Canonical open source software om geautomatiseerde levering van fysieke servers en OS-installaties. MAAS heeft geholpen phoenixNAP verkort de tijd die nodig is om een ​​fysiek te implementeren server met een besturingssysteem tot ongeveer een minuut.

Open source besturingssystemen

Open source besturingssystemen

Bare Metal Cloud stelt gebruikers in staat om de meest populaire open source besturingssystemen met een enkele klik te implementeren. Beschikbare besturingssystemen omvatten de nieuwste versie van Ubuntu en CentOS 7. De eenvoud van het implementeren van deze besturingssystemen op Bare Metal Cloud instances biedt ontwikkelteams flexde mogelijkheid om hun infrastructuurbronnen op te schalen, waardoor snelle toewijzing van middelen en onmiddellijke toegang tot essentiële IT-tools wordt gegarandeerd.

Open source-infrastructuur als codetools

Open source-infrastructuur als codetools

In lijn met ons streven naar open source, Bare Metal Cloud is compatibel met de meest populaire open source-infrastructuur als codetools. Gebruikers kunnen gebruikmaken van open source Terraform-, Ansible-, Pulumi- en Chef-modules om te leveren Bare Metal Cloud servers automatisch. De Bare Metal Cloud ontwikkelteam werkt actief aan de integratie van het platform met nog meer IaC- en automatiseringsmodules, evenals andere open source-projecten zoals Kubernetes en Rancher.

GitHub en Slack-community's

GitHub en Slack-community's

phoenixNAP zet zich in om meer van zijn codebase open source te maken. Ons GitHub-account wordt actief onderhouden en bijgewerkt met nieuwe open source IaC-modules, automatiseringsscripts en GitHub-acties. Ontwikkelaars kunnen onze code vrij gebruiken om aangepaste projecten te bouwen of code bij te dragen die de hele gemeenschap ten goede komt. We houden contact met onze gebruikers en ontwikkelaars op Slack, beantwoorden hun vragen en bespreken functieverzoeken.

Technische gemeenschappen ondersteunen

Naast open source-projecten, phoenixNAP ondersteunt ook wereldwijde gemeenschappen van ontwikkelaars en software-ingenieurs. Door computerresources te leveren om hun expansie te ondersteunen, helpen we hen een van de belangrijkste groei-uitdagingen te overwinnen.

WebHostingTalk

Sluit je aan bij de Bare Metal Cloud Ontwikkelaarsgemeenschap

Pictogram Slack

Chat met ons op Slack

Word onderdeel van het Bare Metal Cloud community op Slack om te chatten met ontwikkelaars en andere gebruikers, vragen te stellen en nieuwe functies aan te vragen.

Lid worden

Pictogram GitHub

Bekijk ons ​​op GitHub

Download IaC-modules, gebruik GitHub-acties om te implementeren servers, blijf op de hoogte van nieuwe releases en draag bij aan onze open-sourceprojecten.

Lid worden

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een project dat de hele open source-gemeenschap ten goede komt? Vertel ons wat je nodig hebt. We kunnen u helpen door gratis een breed scala aan infrastructuuroplossingen te bieden, net zoals we SourceForge, de Apache Foundation en nog veel meer hebben geholpen.

Contact