Oplossingen met hoge beschikbaarheid

Zorg voor zakelijke veerkracht en operationele continuïteit.

Start nu

Oplossingen met hoge beschikbaarheid

Houd uw bedrijf draaiende met robuuste infrastructuuroplossingen

Downtime kan een verwoestend effect hebben op uw organisatie. Financiële verliezen, reputatieschade en inbreuken op de naleving kunnen allemaal moeilijk te herstellen zijn. Volgens een recente studie* kost meer dan 60% van de storingen organisaties ten minste $ 100,000 en in 15% van de gevallen kunnen de kosten oplopen tot $ 1 miljoen!

Wanneer uptime de sleutel is om uw inkomsten en zakelijk succes te stimuleren, phoenixNAP kan uw organisatie helpen bij het bereiken van verschillende infrastructuurdoelen voor hoge beschikbaarheid (HA). Onze geo-divers data center locaties en hoog beschikbare oplossingen stellen u in staat uw infrastructuur te schalen, repliceren en onderling te verbinden om gegevensverlies en downtime tot een minimum te beperken. Met een toonaangevende service level agreement, snelle responstijden, wereldwijde footprint en een sterke uptime track record, kunt u uw apps, gebruikers en klanten op kosteneffectieve wijze beschermen tegen serviceonderbrekingen.

*Bron: Uptime Institute, analyserapport uitval 2022

overtolligheid

overtolligheid

Zorg voor voorspelbare beschikbaarheid en veerkracht voor uw apps en kritieke workloads met enterprise-grade oplossingen die volledig redundant zijn en u toegang geven tot 24/7 on-site deskundige ondersteuning.

Gegarandeerde uptime

Gegarandeerde uptime

Pas onze SLA aan uw behoeften aan en bereik een optimaal betrouwbaarheidsniveau met gegarandeerde, door SLA ondersteunde netwerkuptime. Voorkom kostbare storingen en zorg voor continuïteit in fysieke en hybride omgevingen.

Wereldwijde beschikbaarheid

Wereldwijde beschikbaarheid

Implementeer beschikbaarheidsoplossingen vanuit zes strategische locaties in de VS, Europa en Azië-Pacific. Bestand tegen grote verstoringen met toonaangevende, multi-locatie backup en noodhersteldiensten.

Testimonial

“Het waarborgen van de stabiliteit van onze infrastructuur is altijd onze topprioriteit geweest. Kiezen phoenixNAP als toegewijde servers provider was de beste beslissing die we hebben genomen op weg naar 500 miljoen downloads en we hebben er geen moment spijt van gehad. FossHub is altijd en overal toegankelijk, terwijl downloads soepel worden afgeleverd.

– Sam, oprichter, FossHub

Oplossingen met hoge beschikbaarheid geleverd door phoenixNAP

phoenixNAP aanbiedingen flexbare en betrouwbare diensten en oplossingen ondersteund door deskundig, deskundig personeel. Krijg toegang tot enterprise-grade oplossingen op een OpEx-model en vertrouw op onze jarenlange ervaring en expertise om de beveiliging en toegankelijkheid van uw bedrijfskritieke gegevens, systemen en activiteiten te ondersteunen. Van continue servicebeschikbaarheid en fouttolerante hardware tot multi-locatie backup en disaster recovery-opties, zijn onze oplossingen ontworpen om aan uw hoogste eisen te voldoen.

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Toegang tot tientallen geo-gedistribueerde, vooraf geconfigureerde dedicated servers binnen enkele minuten inzetbaar via API, CLI of WebUI en beschikbaar op een pay-as-you-go-model. Creëer in minder dan 3 minuten upstream en downstream Kubernetes-clusters met 5 nodes in onze wereldwijde footprint en implementeer eenvoudig petabytes aan S3-compatibel object storage voor het veilig bewaren en ophalen van enorme hoeveelheden gegevens.

Implementeer in minuten

colocatie

colocatie

Creëer een betrouwbare en veerkrachtige footprint in gelijktijdig onderhoudbare, rampvrije en carrier-neutrale faciliteiten met redundante ruimte, stroom en koeling. Zet gegevens snel en veilig over met onze 9+ Tbps data center backbone of meerdere, DDoS-beveiligde, 10 Gbps transitverbindingen en eenvoudig HA-hybride te bouwen cloud omgevingen met behulp van onze AWS Direct Connect en Google Cloud Opritten aansluiten.

Lees Meer

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Gespecialiseerd bouwen klaar voor naleving systemen en pas een wereldwijd netwerk van zeer beschikbare dedicated servers met minimale investeringen terwijl u root-toegang krijgt tot ultramoderne hardware- en netwerktechnologieën. Gebruik onze HAAS bieden om speciale firewalls toe te voegen of opslag, geheugen en computerbronnen te upgraden en een veerkrachtige oplossing te creëren die zware belastingen aankan en aanvallen en storingen weerstaat.

Lees Meer

Privé en hybride Cloud

Privé en hybride Cloud

Ons assortiment high-performance cloud Met oplossingen kunt u uw infrastructuur snel en kosteneffectief schalen en een veilig netwerk van virtuele HA-resources implementeren voor al uw computer-, opslag- en geheugenbehoeften. Gebaseerd op VMware® technologieën, onze managed private cloud or virtual private data center oplossingen zijn hybride cloud-klaar en eenvoudig te integreren in uw on-prem omgevingen terwijl onze Data Security Cloud biedt geavanceerde, meerlaagse gegevensbescherming, waardoor betrouwbaar, veerkrachtig en responsief computergebruik mogelijk is.

Ontdek meer

Backup en Disaster Recovery

Backup en Disaster Recovery

Maak gebruik van de snelheid en flexible retentiebeleid van state-of-the-art BaaS- en DR-oplossingen beschikbaar in onze wereldwijde cloud infrastructuur en houd uw kritieke bestanden, apps, systemen of zelfs hele VM's 24/7 veilig en beschikbaar. Maak een back-up en repliceer uw gegevens in de VS, Europa of Azië en bescherm ze tegen interne en externe cyberdreigingen, natuurrampen en bestandscorruptie terwijl u voldoet aan de doelstellingen op het gebied van beveiliging, naleving en RTO en RPO.

Bekijk alle oplossingen

Elimineer onderbrekingen omdat uw klanten ze niet tolereren.

Gebruiksscenario's voor infrastructuur met hoge beschikbaarheid

Uitgebreide uitval kan leiden tot verlies van geld, productiviteit of zakelijke kansen. Of u nu zorgt voor een betrouwbare, altijd beschikbare infrastructuur voor uw eigen applicaties of de workloads van uw klanten, hoge beschikbaarheid helpt u de nadelige effecten van downtime te voorkomen.

E-commerce

Zelfs een seconde of twee downtime kan van invloed zijn op het behoud van klanten en resulteren in verloren bestellingen, waardoor uw merkreputatie wordt besmeurd. Zorg ervoor dat uw systemen blijven werken, zelfs tijdens flash-verkopen, winkelseizoenen en andere voorspelbare en onvoorspelbare verkeerspieken.

Financiering

Niet-reagerende of slecht reagerende platforms en apps kunnen ervoor zorgen dat eindgebruikers zich zorgen maken over de beveiliging van een oplossing en hen naar een concurrent duwen. Bouw het vertrouwen en de loyaliteit van klanten op door uw databases en klant- en betalingsinformatie veilig en toegankelijk te houden.

Gezondheidszorg

Snelle en betrouwbare toegang tot informatie kan van vitaal belang zijn voor de gezondheid van een patiënt, vooral in noodsituaties waar uitvaltijd fatale gevolgen kan hebben. Een HA-infrastructuur helpt u om elektronische medische dossiers altijd en direct beschikbaar te maken voor uw medisch personeel.

PaaS- en SaaS-providers

Kritieke applicaties of services die in productieomgevingen worden ingezet, moeten optimaal presteren en fouttolerant zijn. Door uw kritieke workloads op een HA-infrastructuur te hosten, kunt u voldoen aan de SLA's van contracten en zorgen voor klanttevredenheid in dag 2-activiteiten.

Uw bedrijf verdient meer dan een single point of failure.

Wilt u meer weten?

Door een hoge beschikbaarheid van uw infrastructuur te garanderen, blijft u de concurrentie voor en verhoogt u de omzet die uw services kunnen genereren.
Om uw bedrijf zo goed mogelijk te beschermen tegen verwachte en onverwachte uitvaltijd, moet u op de hoogte blijven.

Heeft u vragen over high-availability oplossingen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen:

FAQ

Wat is een oplossing met hoge beschikbaarheid?

Een oplossing met hoge beschikbaarheid (HA) is een IT-infrastructuursysteem dat is ontworpen om consistente applicatie- of serviceprestaties en beschikbaarheid te garanderen door storingen en downtime tot een minimum te beperken. Het omvat redundante reken-, opslag- en netwerkbronnen die gedurende een bepaalde periode continu kunnen werken. Een standaard voor dit type beschikbaarheid is algemeen bekend als “vijf-negen beschikbaarheid”, wat betekent dat de oplossing 99.999% uptime voor uw systemen of producten garandeert.

Waarom hebben we oplossingen met hoge beschikbaarheid nodig?

HA-oplossingen beschermen organisaties tegen verlies van omzet, reputatie, klanten of personeelsprestaties wanneer hun kritieke apps of services worden verstoord. De storingen die dergelijke verstoringen veroorzaken, kunnen gepland of ongepland zijn. Geplande storingen hebben betrekking op hardware- of software-upgrades en onderhoud, terwijl ongeplande storingen kunnen optreden bij natuurrampen, hardwarestoringen, menselijke fouten of cyberaanvallen. Infrastructuur met hoge beschikbaarheid zorgt voor bedrijfscontinuïteit tijdens deze onderbrekingen en stelt u in staat diagnostiek uit te voeren en problemen op te lossen terwijl uw bedrijfskritieke services operationeel blijven.

Welke high-availability oplossing is geschikt voor mij?

Terwijl sommige applicaties 24/7/365 beschikbaar moeten zijn, kunnen andere een korte uitvalperiode toestaan. Om te beslissen welk type service met hoge beschikbaarheid u nodig hebt, moet u uw Recovery Time Objective (RTO) en uw Recovery Point Objective (RPO) definiëren. RTO specificeert hoe lang uw infrastructuur continu moet draaien, terwijl RPO de punten definieert waarop uw gegevens moeten worden hersteld. Over het algemeen hebben bedrijven de neiging om de duur van de downtime tot een minimum te beperken en deze zo dicht mogelijk bij nul te brengen. Minder downtime betekent minder impact op gebruikers en klanten en optimale prestaties voor uw diensten. Beheerde serviceproviders zoals: phoenixNAP kan u helpen bij het definiëren van uw doelstellingen voor de beschikbaarheid van infrastructuur en het kiezen van de juiste service om deze te ondersteunen.

Wilt u vandaag een oplossing met hoge beschikbaarheid implementeren die is afgestemd op uw zakelijke behoeften?

Contacteer ons nu