hoge beschikbaarheid

Oplossingen met hoge beschikbaarheid

Wanneer uptime de sleutel is om uw inkomsten en zakelijk succes te stimuleren, phoenixNAP kan uw organisatie helpen bij het bereiken van verschillende infrastructuurdoelen met hoge beschikbaarheid (HA). Van continue servicebeschikbaarheid tot hardwarefouttolerantie tot meerdere locaties ramp herstel, we hebben oplossingen die aan uw behoeften voldoen. phoenixNAP kan het onderhoud van uw HA-omgeving vergemakkelijken, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw applicaties, gebruikers en klanten nooit een serviceonderbreking ervaren.

phoenixNAPis geografisch divers data center locaties en HA-oplossingen kunnen worden geschaald, gerepliceerd en verbonden om gegevensverlies en downtime te minimaliseren. Ondersteund door een toonaangevende service level agreement, snelle reactietijden, wereldwijde aanwezigheid en een sterk uptime track record.

At phoenixNAP, wij stellen uw infrastructuur voorop. Flexibel, betrouwbaar en deskundig, onze klanten vertrouwen erop dat wij de beveiliging en hoge beschikbaarheid van hun bedrijfskritische gegevens, systemen en werking ondersteunen, met een premium oplossing tegen een betaalbare prijs.

ALLE HOGE BESCHIKBAARHEIDSOPLOSSINGEN ZIJN INCLUSIEF:

 • VM-draagbaarheid om zakelijke, organisatorische en budgetbehoeften te ondersteunen
 • Toegang tot ons East Coast / West Coast Unified Network voor veilige gegevensoverdracht
 • OpEx-betalingen versus CapEx-investering, waardoor een betere cashflowcontrole mogelijk is
Vragen hebben? NEEM CONTACT OP MET ONZE OPLOSSINGENEXPERTS

colocatie-oplossingen

colocatie

Colocatie biedt redundante ruimte, stroom en koeling en biedt u een gecontroleerde, zeer beschikbare, betrouwbare en veerkrachtige voetafdruk in gelijktijdig onderhoudbaar data center faciliteiten.

COLOCATIE VOOR AANBIEDINGEN MET HOGE BESCHIKBAARHEID:

 • Privéverbinding - verplaats gegevens snel van de oostkust naar de westkust via ons beveiligde, uniforme netwerk
 • Veilige wereldwijde voetafdruk - backup uw gegevens in meerdere regio's
 • 24/7/365 Support and Security Personnel - biedt u een constant niveau van fysieke bescherming
MEER INFORMATIE OVER COLOCATIE

cloud oplossingen

Cloud

Onze Cloud oplossingen, privé, virtueel privé of openbaar, bieden uw organisatie een kosteneffectieve manier om snel op te schalen zonder een grote kapitaalinvestering. Bouw en schaal complexe HA-bronnen veilig voor uw opslag-, reken- en geheugenbehoeften.

CLOUD VOOR AANBIEDINGEN MET EEN HOGE BESCHIKBAARHEID:

  • Load Balancing - onze Cloud Load Balancers bieden de perfecte HA-oplossing voor uw netwerkbehoeften
  • Hybrid Ready - Gebruik een Virtual Private Data Center met een Hosted Server en Hosted Replication Software voor de backup en isolatie van kritieke gegevens
  • Gebouwd op toonaangevende VMware®-oplossingen - perfect voor gedeelde of speciale beheerde opslag
LEER MEER OVER CLOUD DIENSTEN

webhosting-oplossingen

Dedicated Servers

Een van de goedkoopste en snelste manieren om een ​​HA-omgeving te realiseren, is met Dedicated Servers. Gebouwd met onze premium, dual, quad en hex core processor servers, speciale firewalls, RAID-opslag en een groot aantal virtualisatie-opties, kunt u een veerkrachtige HA-oplossing creëren om zware belastingen, aanvallen en technische problemen aan te pakken.

GEWIJD SERVERS VOOR HOGE BESCHIKBAARHEIDSAANBIEDINGEN:

 • Auto-provisioned Dedicated Firewalls - Snel en eenvoudig in te stellen, maximale uptime-bescherming voor een single server of een netwerk van servers
 • Herstel op bestandsniveau - herstel uw grote bestandssystemen - of een geheel server's - snel
 • Maandelijkse betalingen - hosting op basis van uw behoeften, gebundeld met eersteklas service tegen een concurrerende en betaalbare prijs
MEER INFORMATIE OVER WIJD SERVERS