Onderhoud van uw Wereldwijde SaaS-hostingbehoeften

Als Software as a Service (SaaS) -verkoper zijn uw gebruikers afhankelijk van u om hen een eenvoudig 'aanmeldings- en gebruiks'-model te geven voor hun niet-kritieke software. Door uw SaaS te gebruiken, hoeven ze het CapEx-budget voor hardware niet langer op elkaar af te stemmen of hun dure IT-professionals de opdracht te geven voor het beheer en onderhoud van server gebaseerde applicaties.

Uw klanten realiseren zich de waarde die uw service voor hun organisatie biedt, maar om uw verdiensten te realiseren en uw accountportfolio te laten groeien, moet u een zeer beschikbare en veilige instantie bieden voor uw software en hun gegevens. Schaalbaarheid, controle, snelheid en beveiliging hebben allemaal invloed op de prestaties van individuele en samenwerkende gebruikersomgevingen. Evenzo zijn dat ook cruciale infrastructuurkenmerken voor de kwaliteit en efficiëntie van uw productontwikkeling, testen en staging.

schaalbare IT

schaalbare

Schaal complexe resources veilig en automatisch op voor uw opslag-, reken- en geheugenbehoeften, on-demand om uw hoge beschikbaarheidsdoelen te bereiken.

veilige IT

Veilig Bestellen

Verkoop uw softwareabonnementen terwijl u aan een betaalbare prijs voldoet. Overweeg onze Hardware as a service, in een van onze gecontroleerde derde partijen en PCI DSS gevalideerd data centers, voor een OpEx-vriendelijke en veilige SaaS-oplossing.

IT-infrastructuur

Prestatie

Voer gevirtualiseerde of traditionele omgevingen uit en start uw SaaS-applicaties en updates met meer snelheid en beveiliging, op basis van uw behoeften en met een betaalbare maandelijks terugkerende vastlegging.

Abonneer u op Succes

phoenixNAP biedt een verscheidenheid aan SaaS Hosting-oplossingen om ervoor te zorgen dat uw service blijft presteren en uw organisatie met succes door de ontwikkelingslevenscycli, onderhoudstijdlijnen en release-initiatieven kan gaan. Met onze colocatie, Cloud, Hosting en Hybride aanbiedingen, onze SaaS-klanten blijven gefocust op hun producten en abonnees, omdat we hun infrastructuurbehoeften hebben beschermd en gedekt.

Om te helpen bij de bescherming van gebruikersgegevens en betaalkaartinformatie, phoenixNAP is een PCI DSS v. 2.0 gevalideerde serviceprovider en handhaaft de naleving voor onze colocatie, Infrastructuur als een service (IaaS), Cloud Diensten en hosting. Bovendien worden al onze Amerikaanse en EU-vestigingen gecontroleerd door SOC Type 2 data centers, die het hoogste niveau van fysieke beveiliging bieden, evenals een wereldwijde voetafdruk om een ​​back-up te maken van uw cruciale gegevens en deze met meerdere regio's te verbinden.

Voor het behalen van productie-, uitbreidings- en financiële doelen, kunt u snel productiviteit en capaciteit behalen met onze Virtual Private, Managed Private, Public en Hybrid Cloud Diensten. Betaalbaar en flexgenoeg om aan uw SaaS-behoeften te voldoen, kunt u snel op verzoek schalen of barsten om uitgebreide gebruikstoewijzing aan te pakken, of snel nieuwe releases in uren in plaats van dagen implementeren met snel inzetbaar servers en vooraf gebouwde en geconfigureerde VM-sjablonen. Gebouwd op toonaangevende VMware®-technologie, phoenixNAP OpEx cloud Met services kunt u uw werklast automatisch beheren, een virtueel netwerk creëren, beveiligingsbeleid afdwingen en bedrijfscontinuïteit en schaalbaarheid bieden via één centrale portal.

Om de vraag naar uw software en een groeiend gebruikersbestand volledig te ondersteunen, kunt u uw abonnees een consistente, veilige en responsieve ervaring bieden. Door uw SaaS-infrastructuur te bouwen op ons volledig redundante 10 Gigabit-netwerk met een wereldwijde voetafdruk, kunt u een superieure gebruikerservaring leveren, onafhankelijk van volume of locatie. De phoenixNAP netwerk wordt ondersteund door meerdere wereldwijde netwerkproviders en wordt ondersteund door onze snelle en responsieve ondersteuning, toonaangevende service level agreement en sterke uptime track record.

phoenixNAP NETWERKVOORDELEN:

  • Carrier-grade Brocade® MLX- en XMR-routers om hoge beschikbaarheid en prestaties te garanderen
  • Privéconnectiviteit tussen elk van ons data center locaties voor veilige gegevensoverdracht
  • Transportdiensten in laag 2 en 3 voor optimale netwerkconnectiviteit
  • Uniform backend-netwerk in al onze producten om opslag veilig te verplaatsen en te berekenen tussen meerdere omgevingen
  • Globaal DDoS-beveiligd netwerk om netwerkverkeer te bewaken en actie te ondernemen tegen aanvallen wanneer deze zich voordoen
  • Verkeersoptimalisatie voor efficiënte en verbeterde end-to-end service

phoenixNAP kan u helpen uw gebruikers tevreden te houden en tegelijkertijd uw implementatie- en productiedoelen te bereiken, snel op basis van uw behoeften en zonder zware kapitaalinvesteringen of ontmoedigende installaties. Beheer en fluctueer uw computer terwijl u werkt phoenixNAP helpt u bij het beantwoorden van uw bronnen, beveiliging en financiële vereisten.

Vragen hebben? NEEM CONTACT OP MET ONZE OPLOSSINGENEXPERTS