Over phoenixNAP

Data Center. IaaS-oplossingsprovider. Partner.

Over phoenixNAP

Wereldwijde IT-services

phoenixNAP is een wereldwijde IaaS-provider die in 2009 is opgericht met als doel om enterprise-grade technologie te gebruiken en toegankelijk te maken voor organisaties van verschillende groottes. Al meer dan tien jaar is het onze missie om uitstekende waarde te bieden met behulp van de modernste technologie en service, terwijl we onze technische en menselijke middelen voortdurend verbeteren.

Niet alleen een Data Center

Niet alleen een Data Center

Wanneer je werkt phoenixNAP, krijgt u niet alleen toegang tot onze state-of-the-art data center, maar ook onze grootste troef: onze mensen.

Gedreven om elke IT-behoefte te ondersteunen

Gedreven om elke IT-behoefte te ondersteunen

Het brede portfolio van infrastructuurdiensten die we aanbieden, is ontworpen om zelfs de meest geavanceerde IT-uitdagingen op te lossen.

Bewezen betrouwbaarheid

Bewezen betrouwbaarheid

Omdat we begrijpen hoe cruciaal IT is in elk bedrijf, streven we ernaar om OpEx-vriendelijke IT-oplossingen te bouwen en te leveren die zich aanpassen aan uw doelen.

intel-vmware-supermicro veeam-micron-cloudJanuari aws-alertlogic-arista zerto-wendbaar-cisco microsoft-cpanel-comodo odin-fortanix-extremenetworks

phoenixNAP Verhaal

Van een lokaal netwerktoegangspunt tot een toonaangevende interconnectiviteitshub in Arizona en een wereldwijde IaaS-provider met 15+ data center locaties en PoP's over de hele wereld.

De phoenixNAP data center opende zijn deuren in 2010 en bood state-of-the-art technologie ter ondersteuning van digitale transformatie, groei en innovatie in lokale organisaties. Aanvankelijk fungeerde het als een netwerktoegangspunt (NAP) voor de bedrijven in Arizona die op dat moment net begonnen met het opzetten van hun internetaanwezigheid.

Met de vroege jaren 2010 als de tijd van een versnelde webuitbreiding, phoenixNAP herkende al snel de noodzaak om zijn aanwezigheid in Europa te vestigen en de groeidoelstellingen van zijn klanten te ondersteunen. Ons Amsterdam data center werd opgericht in 2012 en biedt een cross-Atlantische netwerkbereik. In de jaren die volgen, hebben we ons gevestigd op strategische locaties op zes continenten om wereldwijde netwerkdekking, ononderbroken dienstverlening en lokale toegang te bieden.

phoenixNAPGeo-aanwezigheid vandaag

15 Data Centers
2.35 Tbps connectiviteit
10 Gbps netwerk
De enige AWS

Parallel aan onze geografische expansie hebben we ons dienstenportfolio uitgebreid om aan de marktvraag te voldoen. Door samen te werken met leiders in de technologie-industrie bij het vercommercialiseren van enterprise-grade technologieën en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, hebben we een uitgebreid IT-serviceportfolio opgebouwd dat aan elke IT-behoefte kan voldoen.

Timeline

Beschikbaarheid. Uptime. Steun.
Ontdek de voordelen van werken met phoenixNAP

Volledige portfolio van infrastructuurproducten

phoenixNAP biedt een breed portfolio van IT-producten en -diensten om u te helpen uw doelstellingen op het gebied van prestaties, productiviteit en beveiliging te bereiken. Ons flexMogelijke oplossingen kunnen worden gebundeld of op maat worden gemaakt om te voldoen aan uw specifieke schaalbaarheid, compliance en geografische doelstellingen. Ondersteund door onze toonaangevende serviceniveauovereenkomsten (SLA's) voor door SLA ondersteunde uptime, beveiliging en omgevingsstabiliteit. Met zoveel diensten en locatiemogelijkheden van één aanbieder kunt u erop vertrouwen phoenixNAP om u een volledig portfolio van infrastructuurproducten te bieden om uw bedrijf te helpen groeien.

Hoe profiteert u?

phoenixNAP zet zich in voor het aanbieden van premium diensten tegen een betaalbare prijs. Ons platform maakt alleen gebruik van enterprise-grade merken, gebouwd op een wereldwijde voetafdruk van meerdere, gelijktijdig te onderhouden data center locaties. Deze factoren stellen ons in staat om SLA-ondersteunde uptime, beveiliging en omgevingsstabiliteit, en de ultieme betrouwbaarheid van de infrastructuur te bieden.

Wanneer je werkt phoenixNAP, krijgt u toegang tot:

Enterprise-grade technologie

Enterprise-grade technologie

Dankzij onze partnerschappen met toonaangevende hardware- en softwareleveranciers kunnen we een platforminfrastructuur ontwerpen en bouwen met behulp van de nieuwste technologieën. Deze relaties openen ook de deur voor ons om u vroegtijdig toegang te bieden tot de nieuwste uitgebreide productsuites van hardware en robuuste software voor ons Infrastructure-as-a-Service-aanbod.

2.35 Tbps wereldwijd netwerk

2.35 Tbps wereldwijd netwerk

Onze state-of-the-art netwerkbackbone levert superieure connectiviteit over de hele wereld, waardoor u lokale toegang en een wereldwijd bereik krijgt. Met 2.35 Tbps connectiviteit, diverse carrier-opties en state-of-the-art, catastrofevrij data centers helpen u uw gegevens te beveiligen, de productiviteit te verhogen en uitzonderlijke gebruikerservaringen te leveren. Lees Meer.

Selfservice-platform

Selfservice-platform

phoenixNAP Client Portal (PNCP) is een uitgebreid platform voor infrastructuurbeheer dat het infrastructuurbeheer vereenvoudigt. Hiermee kunt u automatisch inrichten bare metal en virtuele machine-instanties, de netwerkverbinding configureren, besturingssystemen implementeren en geselecteerde software installeren. U kunt de open API gebruiken om deze aan uw behoeften aan te passen. PNCP ophalen.

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning

phoenixNAP biedt een door SLA ondersteunde netwerk-uptime-garantie en een responsgarantie van 20 minuten op supporttickets om ervoor te zorgen dat al uw vragen binnen een mum van tijd worden opgelost. Op afstand opnieuw opstarten en inkomende DDoS-bescherming op netwerkniveau zijn gratis inbegrepen. Onze technische ondersteuning is 24/7/365 toegankelijk via telefoon, ticket en LiveChat.

Technische ondersteuning

Toegewijde accountvertegenwoordiger

Met een snelle reactie op offertes, doelstellingen en concurrerende vergelijkingen, zal ons verkoopteam u bij elk proces assistentie en begeleiding bieden. Als een phoenixNAP klant, heeft u mogelijk ook recht op volumekortingen, vooruitbetalingen en contractkortingen. Contact.

Phoenixnap Boekje

Technology Partners

phoenixNAP werkt samen met marktleiders om geavanceerde technologie wereldwijd en tegen betaalbare prijzen voor u beschikbaar te maken. Door onze solide relaties met bedrijven zoals Intel, VMware, Supermicro en andere wereldwijde merken, ontwikkelen we oplossingen die aan elke IT-behoefte kunnen voldoen.

Innovatieve oplossingen ontwikkelen met Intel

IPA Titanium Intel-partner

Als een Next Wave Intel CSP, phoenixNAP werkt voortdurend samen met Intel om de IaaS-markt vooruit te helpen. We hebben ook samengewerkt aan de ontwikkeling van unieke en innovatieve oplossingen om aan geavanceerde IT-eisen te voldoen.

Casestudy bekijken

Wilt u een deskundige spreken?

Neem contact met ons op en laten we kijken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Contact