SQL Server hosting

Veilige, snelle en voor de werkbelasting geoptimaliseerde systemen voor uw SQL-database.

SQL Server hosting

Hoge prestaties waar uw bedrijf op kan vertrouwen

Database-workloads zijn resource-zwaar en vereisen grote opslagruimte en een hoge geheugendichtheid voor een naadloze verwerking van grote hoeveelheden gegevens. Schrijfintensieve bestanden zoals Bin Logs, Redo Logs en Double Write Buffer zijn een primaire bron van aanzienlijke gegevenslatentie bij databasesystemen.

Voor verbeterde prestaties, meer transacties per seconde (TPS) en een verbeterde gebruikerservaring raden we het gebruik van Intel Optane SSD aan, waarmee schrijfintensieve bestanden efficiënter kunnen worden verwerkt. De onderstaande configuraties zijn gedefinieerd op basis van onze benchmarktests voor databaseprestaties, waaronder twee identieke FlexServer instanties - één met Intel Optane SSD (P4800X) array voor schrijfintensieve DB-bestanden + NAND (Intel S4510) voor datastore, en de andere met alle NAND inclusief NVMe (Intel P4510) voor schrijfintensieve DB-bestanden + NAND (Intel S4510) voor datastore.

De aanbevolen configuraties zijn gebaseerd op deze prestatietests om u geoptimaliseerde oplossingen te bieden.

Aanbevolen servers

Goed (All Flash)

Dubbele Xeon Gold 4210R

192 GB 2933 MHz DDR4 RAM
2x Intel Optane P4800X NVMe 375 GB
4x 1 TB NVMe SSD
P4510 (RAID 5 aanbevolen)
Hybride RAID
Intel VROC

Beter (All Flash)

Dubbele Xeon Gold 6258R

384 GB 2933 MHz DDR4 RAM
2x Intel Optane P4800X NVMe 750 GB
4x 1 TB NVMe SSD
P4510 (RAID 5 aanbevolen)
Hybride RAID
Intel VROC

Beste (All Flash)

Dubbele Xeon Gold 6258R

768 GB 2933 MHz DDR4 RAM
2x Intel Optane P4800X NVMe 1.5 TB
4x 2 TB NVMe SSD
P4510 (RAID 5 aanbevolen)
Hybride RAID
Intel VROC

Dynamische werkbelastingen

Bare Metal Cloud
API-gestuurd toegewijd servers

<120 seconden setup
API en CLI
Gecertificeerde infrastructuur als code-integraties
20 Gbps + 50 Gbps netwerk
Uurfacturering en maandelijkse reserveringen

Vanaf:
$0.24/h
Nu implementeren

Wilt u deze prestatievergelijkingen bespreken?

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze benchmarktests en het implementeren van deze aangepaste configuraties.

Contacteer ons nu

SQL Server Hosting Features

phoenixNAP's SQL-hosting servers zijn OPEX-gebaseerde oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor zelfs de meest veeleisende workloads. Geavanceerde hardwaretechnologie en DDoS-bescherming zorgen voor een naadloze en veilige voltooiing van alle DBMS-gerelateerde taken. Upgradable componenten zorgen voor meer flexiteit en de daaruit voortvloeiende productiviteitsverhoging, waardoor de effectiviteit wordt gemaximaliseerd en de TCO wordt verlaagd.

Intel Xeon schaalbare processors

Intel Xeon schaalbare processors

De nieuwste generatie Intel Xeon schaalbare processors, gemaakt met het doel complexe databasebeheertaken uit te voeren, klaren de klus met minimale latentie. Met een geoptimaliseerd aantal kernen en kloksnelheden leveren deze CPU's toonaangevende resultaten op.

FlexMogelijke opslag- en geheugenopties

FlexMogelijke opslag- en geheugenopties

phoenixNAPHet veelzijdige aanbod van betrouwbare geheugen- en opslagopties maakt een soepele verwerking van grote datavolumes mogelijk. Van SATA-, SSD- en NVMe-schijven voor razendsnelle lees- en schrijfsnelheden tot de allernieuwste IPOS-opslag, u kunt een systeem kiezen dat het beste bij u past. Stem ze af op uw SQL-databasevereisten en upgrade verder naarmate uw eisen veranderen.

Beschermd en verbonden

Beschermd en verbonden

Omdat veiligheid een absolute noodzaak is voor databasehosting, phoenixNAP biedt u 20 Gbps gratis DDoS-bescherming om ervoor te zorgen dat uw gegevens alleen van u zijn. Met de optie voor een bandbreedte van 10 GB voor Public + Private-netwerken kunt u maximale snelheden van uw SQL-databases garanderen als onderdeel van een grootschalige infrastructuur.

Op zoek naar iets anders?

Bekijk zeker al onze speciale servers!

Bekijk alles Servers

Razendsnelle prestaties

Razendsnelle prestaties en geoptimaliseerde capaciteit voor uitstekende bedrijfsresultaten.

Waarom zijn phoenixNAP Database Serveris de juiste oplossing voor jou?

De infrastructuur waarop uw databases draaien, bepaalt hun prestaties en betrouwbaarheid. Database Servers van phoenixNAPis SQL server hostingportfolio maakt gebruik van de modernste technologie en hardware en biedt naadloze prestaties. Met ondersteuning voor MySQL en MongoDB, evenals MariaDB, Apache Cassandra en PostgresSQL, kan een ideale oplossing worden ingezet voor vrijwel elk databasebeheersysteem, aangepast aan uw werklast.

Waar je ook bent

Waar je ook bent

Wereldwijd beschikbaar vanaf strategische locaties in de VS, Europa en Azië-Pacific

Bescherming inbegrepen

Bescherming inbegrepen

20 Gbps DDoS-bescherming wordt gratis bij elke server

Maatwerk

Maatwerk

Pas je server aan uw behoeften en upgrade componenten naar eigen inzicht

Testimonial

Testimonial

"PhoenixNAP maakt voortdurend indruk op ons door in elk opzicht uitstekend te zijn. Het netwerk is ijzersterk en de faciliteiten zijn veilig, schoon en aantrekkelijk. Hun productaanbod is divers, flexbruikbaar, kosteneffectief en schaalbaar - ideaal voor het afstemmen van oplossingen voor elke situatie die we zijn tegengekomen. Iedereen die we hebben behandeld phoenixNAP - van verkooppersoneel tot NOC-ondersteuning tot ingenieurs - was door en door professioneel, aangenaam en responsief. Ze hebben bewezen een ideale groeipartner te zijn voor Main Advantage. "

- Scott Barclay, president, Main Advantage Technology Services

Bestel vandaag

Kies uw ideale SQL-database Server oplossing uit onze aanbevolen lijst en bestel vandaag nog!
Neem voor aangepaste opties en mogelijke kortingen contact op met onze oplossingsingenieurs.

Contacteer ons nu

Heeft u problemen met databasebeheer? Wij kunnen u helpen!

Ga naar de Knowledge Base

SQL Server Hosting Q&A

SQL-databases zijn meestal groot en vereisen servers die zo'n werkdruk aankunnen.
Het kiezen van een geoptimaliseerde infrastructuur is cruciaal om een ​​veilige, betrouwbare en snelle workflow te garanderen.

Heeft u problemen waar u hulp bij nodig heeft? Raadpleeg onze FAQ

FAQ

Wat is SQL Server Hosten?

SQL Server Hosting door phoenixNAP maakt gebruik van servers en infrastructuur voor uw database, door alle hardware en pk's te huren die nodig zijn voor uw behoeften op het gebied van databasebeheer. Het omvat een voor werkbelasting geoptimaliseerde, veilige en naadloze oplossing voor betrouwbaar databasegebruik. De speciale infrastructuur biedt u alles wat nodig is voor het gemakkelijk hosten van en toegang tot uw databases, waardoor het probleem van "luidruchtige buren" wordt geëlimineerd.

Hoe host ik een SQL Server databank?

Uw database hosten op een phoenixNAP Database server is vrij eenvoudig, vooral met 24/7 ondersteuning van ons toegewijde en bekwame personeel. Na het kiezen van een voorgeconfigureerd server instantie of het maken van een nieuwe Dedicated Server In totaal kunt u uw bestelling verwerken en de ideale hardware en software kiezen voor uw werklast. Selecteer MS SQL Server Enterprise (40 cores) in het gedeelte "Software-opties" van de pagina "Configuratie-opties". Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt er contact met u opgenomen server en database-implementatie.

Hoe krijg ik toegang tot mijn SQL Server?

Op basis van het besturingssysteem dat u gebruikt, is er een set SQL-opdrachten die worden gebruikt om te communiceren met het server, gegevens ophalen en specifieke opdrachten geven. Vanuit Windows gebeurt dit via Microsoft SQL Server Management Studio (SSMS). Nadat u verbinding heeft gemaakt met uw database-engine, maakt u verbinding met uw gehoste SQL Server on phoenixNAP Database Server, stel uw voorkeuren in en u bent klaar om te gaan.

Wat is het verschil tussen Web server en database server?

Web servers omvatten software en hardware die onder andere HTTP (Hypertext Transfer Protocol) gebruikt om te reageren op verzoeken van klanten. Ze worden meestal gebruikt voor het hosten en ontwikkelen van websites, maar ook voor e-mails (SMTP-protocol), bestandsoverdracht (FTP) of gegevensopslag.
Database Servers worden gebruikt voor het opslaan, openen en ophalen van databasegegevens. Ze gebruiken het Database Management System (DBMS) voor het doorzoeken, selecteren, openen en bezorgen van databaserecords aan het netwerk dat de informatie heeft opgevraagd.

Wat zijn de use-cases voor database servers?

Financiële en retaildiensten kunnen een database gebruiken servers voor het opslaan en manipuleren van hun complexe handels-, klant-, regelgevings-, analyse- en diverse andere gegevens. Een IoT-platform of een webapplicatie zou een database kunnen gebruiken server voor het verzamelen en opslaan van gegevens van verschillende apparaten die er toegang toe hebben (gebruikersgegevens, foutenlogboeken, enz.).

Promoties

Mis onze laatste aanbiedingen niet!

Blader door promoties