phoenixNAP Partner Program

phoenixNAP Partner Program

Partner. Toenemen. Overtreffen.

Bent u al een partner?

Meld u aan of registreer u voor het partnerportaal

Inloggen Solliciteer

Heb je nog vragen?

Contact

Toegewijd aan uw succes

phoenixNAPHet Channel Partner Programme is ontworpen om snel nieuwe inkomstenstromen op te bouwen door best-in-class infrastructuur-as-a-service, veilige cloud hosting en backup en disaster recovery-as-a-service-oplossingen voor uw klanten. Krijg toegang tot alle benodigde tools, go-to-market resources, training en kennis van over de hele wereld cloud leider die u nodig heeft om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te laten groeien. We bieden alle training, ondersteuning en verkoopbevordering die nodig zijn om eenvoudig een duurzaam op te bouwen cloud oefenen met betrouwbare, veilige, hoogwaardige infrastructuur-as-a-service-oplossingen. Door gemeenschappelijke hiaten in de dienstverlening op te vullen, kunt u uw aandeel in deze snelgroeiende en steeds veranderende markt veiligstellen.

Word lid van het partnerprogramma Word onze Partner

Enablement

Aangepaste go-to-market-strategie.
Verkooptraining, producttraining.
Co-branded marketingmateriaal.

Uitlijning

Upgrade uw serviceportfolio en vul servicetekorten op.
Gratis services voor wat u vandaag al verkoopt en ondersteunt.

Support

Pre-salesondersteuning met ervaren oplossingsingenieurs - beschouw ons als een verlengstuk van uw team.
24/7/365 technische ondersteuning na verkoop.

Toegewijd kanaal en marketingteam dat voor u werkt

phoenixNAPHet Channel Partner-programma geeft u een voorsprong op uw concurrenten door u te helpen uw positie in de markt toekomstbestendig te maken. Onze toegewijde kanaal- en marketingteams werken de klok rond om ervoor te zorgen dat u uw winstdoelen overtreft, uw go-to-market-strategie ontwikkelt en uw serviceportfolio uitbreidt. Als een phoenixNAP Channel Partner, u krijgt de overhand door gebruik te maken van op maat gemaakte oplossingen, exclusieve mogelijkheden voor co-branding en gezamenlijke marketingactiviteiten. Bovendien hebben we toegewijde kanaalmanagers in elke regio van de VS, waardoor het gemakkelijker wordt om te communiceren en ondersteuning te krijgen wanneer u die het meest nodig heeft.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Contact

Breid uw serviceportfolio uit

Vergroot eenvoudig uw bereik en vul hiaten in oplossingen door uw serviceportfolio uit te breiden en uw klanten te helpen aan hun strategische IT-vereisten te voldoen. Onze producten zijn eenvoudig te implementeren, aanpasbaar en gemakkelijk te combineren met andere oplossingen. Met concurrerende prijzen op basis van OpEx zorgt u ervoor dat uw klanten hun kapitaalkosten aanzienlijk verlagen. Voor meer informatie over hoe onze cloud-gebaseerde en IaaS-oplossingen hebben partners geholpen hun bedrijf te laten groeien, lees onze casestudy's.

Lees casestudy's

phoenixNAP Testimonial

James Lowey, VP of Technology bij TGen

TGen, een in Arizona gevestigd biomedisch onderzoeksinstituut zonder winstoogmerk, vertrouwt op phoenixNAP's high-performance computerbronnen om hun onderzoeksproject op het gebied van kinderoncologie op het gebied van neuroblastoom te ondersteunen. In deze video legt James Lowey, Vice President of Technology van TGen, uit hoe phoenixNAP heeft TGen in staat gesteld zich op de wetenschap te concentreren in plaats van zich zorgen te maken over de infrastructuurmiddelen die nodig zijn om het te ondersteunen.

Ik wil meer weten!

Geïntegreerd Platform

phoenixNAP is een wereldwijde IaaS-serviceprovider en door met ons samen te werken, krijgt u toegang tot ons wereldwijde netwerk en geavanceerde technologieën. We werken samen met marktleiders zoals Intel, VMware, Alert Logic en Veeam om allesomvattend te leveren cloud, beveiliging, noodherstel en beheerde oplossingen voor klanten over de hele wereld. Onze reputatie en gerespecteerde positie in de markt stelt Managed Service Providers, Value Added Resellers, System Integrators en andere serviceproviders in staat om de zakelijke doelstellingen van hun klanten te realiseren.

IaaS

Infrastructuur-als-een-service

BaaS

Backup-als-a-Service

DRaaS

Disaster Recovery-as-a-Service

Cloud Backup

Cloud Backup

Bare Metal Toegewijd Servers

Bare Metal Toegewijd Servers

Nalevingsklare oplossingen

Nalevingsklare oplossingen

EXPERTISE - Consultatieve go-to-market-benadering

We willen dat je succesvol bent! Daarom phoenixNAP werkt samen met onze partners vanaf de eerste keer dat u met een klant praat totdat we klaar zijn met de levering. We werken samen - u, wij en de klant - totdat iedereen tevreden is. Partnerschap is de toekomst van ons wederzijds succes. We zien je graag groeien!

phoenixNAP is uw doel Cloud, Data Recovery and Security as a Service kanaalpartner! Onze relatie evolueert veel verder dan infrastructuurdiensten en gegevensbescherming. Wij zorgen voor een natuurlijke pasvorm voor uw bedrijf. We schakelen snel in en verdiepen ons vervolgens in de wensen van de klant om de ideale oplossing te ontwerpen die aan de wensen van de klant voldoet en binnen blijft

Word lid van ons wereldwijde partnernetwerk.

Solliciteer Vragen?

Verdien topcommissies!

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u slaagt! Daarom werken we samen met onze partners tijdens het hele verkoopproces - van productmarketing en lead nurturing tot het sluiten van de deal. Met onze deskundige teams 24/7 aan uw zijde, hoeft u geen extra personeel in te huren, waardoor u meer van uw inkomsten kunt behouden. Onze partners profiteren van de voordelen van bovengemiddelde commissies, exclusieve deals, speciale kortingen en tal van andere incentives, zodat u het meeste uit ons partnerschap haalt.

  • Partnerovereenkomsten zijn groen voor de eerste verkoop, uitbreidingen en verlengingen
  • Verlaag het risico voor het bedrijf van uw klanten door over te schakelen van CapEx- naar OpEx-uitgaven
  • Hogere marges. Vergroot de bestaande dealgrootte - Veeam, VMWare, O365, Storage
  • Verdien hogere inkomsten per kans. Bied meer waarde voor elke uitgegeven dollar en een betere algehele TCO / ROI

Programmatypen voor kanaalpartner

Server provisioning

REFERRAL-PROGRAMMA

Als u een IT-serviceprovider bent en IaaS-oplossingen van bedrijfskwaliteit wilt bieden en cloud diensten zonder de klant rechtstreeks te ondersteunen, sluit u aan bij ons verwijzingsprogramma! Krijg bovengemiddelde commissies door te verwijzen phoenixNAP oplossingen voor uw klanten terwijl we pre- en post-sale ondersteuning bieden.

Server provisioning

WEDERVERKOPER PROGRAMMA

Sluit u aan bij het Reseller-programma als u terugkerende inkomsten wilt genereren door managed cloud oplossingen in uw huidige serviceportfolio. Ons resellerprogramma helpt u nieuwe kansen te creëren en onze oplossingen eenvoudig door te verkopen aan uw klanten. Word een vertrouwde adviseur voor uw klanten door best-in-class managed cloud oplossingen.

Server provisioning

AFFILIATE PROGRAMMA

Sluit u aan bij ons partnerprogramma als u commissies wilt verdienen wanneer u bedrijven doorverwijst phoenixNAP. U wordt betaald wanneer een doorverwezen prospect een van onze producten koopt via uw unieke URL. Onze Affiliate Portal helpt u klikken, conversies en inkomsten bij te houden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Veeam Cloud Serviceprovider (VCSP) Reseller Ready Competencies Program

Het VCSP Reseller Ready-competentieprogramma biedt partners de hoogste servicekwaliteit, betrouwbaarheid en expertise op het gebied van gegevensbescherming. phoenixNAP staat klaar om uw klanten te helpen bij het doorlopen van digitale transformatie, adopt cloud en verklein risico's door betrouwbare Veeam-powered backup en hersteloplossingen. Als VCSP Reseller Ready-partner, phoenixNAP is bevoegd om de beste technologieën en door de industrie erkende expertise te bieden om organisaties te helpen een cloud oplossing voor hun gegevensbeschermingsvereisten.

Word lid van het MSP-programma

Toonaangevende commissies. Betrouwbaar winstkanaal.

Solliciteer Vragen?

Ontmoet het Team

Peter Maher

Directeur van Channel Sales

 

M: 732.337.8777

peterm @phoenixnap.com

decaan Mirza

Kanaalmanager Regio West

 

M: 602.738.2193

decaan @phoenixnap.com

David Schuur

Kanaalmanager Centrale Regio

 

M: 480.313.3031

[email protected]

Jim Harris

Kanaalmanager regio Oost

 

M: 678.522.1987

[email protected]

Michaël Zitar

Bare Metal Cloud Kanaal manager

 

M: 480.540.7923

[email protected]

Word phoenixNAP partner vandaag!

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.

Kanaalpartner LinkedIn

LinkedIn

Volg ons op onze LinkedIn-kanaalpagina en ontdek snel hoe we u kunnen helpen uw klanten beter te ondersteunen.

Volg ons

Kanaalpartner-onderpand

Collateral

Download onze White Paper en ontvang eenvoudig verkooptips. Neem voor meer onderpand contact met ons op via [email protected]

Nu downloaden

Channel Partner Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Weet als eerste wat er trending is in het kanaal, ontvang informatie over nieuwe diensten en oplossingen, webinars en incentives. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden

Kanaalpartner YouTube

YouTube

Bekijk onze nieuwste webinar-opnames en productreleases. Volg ons op YouTube.

Volg ons