Topniveau Data Center Hosting en services voor colocatie

Data Center Hosting en services voor colocatie

Een wereldwijd met elkaar verbonden ecosysteem van bandbreedte-, netwerk- en telecomserviceproviders

Premier van Arizona Data Center

Premier van Arizona Data Center

Een strategische locatie voor wereldwijd cloud connectiviteit en bereik. Toegang tot gangen naar alle belangrijke Amerikaanse connectiviteitspunten.

Superieure netwerk- en vermogensdichtheid

Superieure netwerk- en vermogensdichtheid

Krachtige bandbreedte en netwerkbronnen op aanvraag beschikbaar.

AWS Direct Connect Locatie

AWS Direct Connect Locatie

Maak kennis met het eerste Arizona data center omarmd te worden door Amazon. Maak gebruik van speciale toegang tot die van Amazon cloud services.

Getuigenissen

“Het Phoenix Metro Area is een strategisch punt voor data center onderlinge verbindingen, en phoenixNAP onderscheidt zich door zijn concurrerende voorwaarden voor vervoerders en ISP's. Onze gezamenlijke klanten kunnen hiervan profiteren phoenixNAP's enterprise-grade apparatuur en superieure fysieke beveiliging, samen met Cogent's wereldwijde, snelle glasvezelnetwerk, om een ​​ideale oplossing te vinden voor hun zakelijke behoeften. ”

- Tim O'Neill, VP Network Operations & Field Engineering, Cogent Communications

Arizona's Premier Colocatiefaciliteit voor uw Strategische Point-of-Presence

phoenixNAPDe speciaal gebouwde, enterprise-grade faciliteit geeft u toegang tot alle stroom-, netwerk- en bandbreedtebronnen die u nodig heeft!

Ontwerp met hoge dichtheid. 100% stabiliteit van het milieu. SOC Type 2 Audited en HIPAA-Ready Colocation Provider.

De aanzienlijke netwerkconnectiviteit van het gebied en robuust data center technologieën zorgen ervoor dat uw gegevens beschikbaar en veilig zijn.

Bereik een gecontroleerde, zeer beschikbare en veilige wereldwijde voetafdruk. phoenixNAP's vestiging in Arizona bevindt zich in een rampvrije omgeving en voldoet aan de hoogste normen voor data center voorzieningen. Het biedt toegang tot alle belangrijke internetuitwisselingspunten in de Verenigde Staten en wereldwijd.

Plan een virtuele rondleiding

phoenixNAP's server colocatiediensten bieden u op aanvraag ruimte, stroom en koeling. Er is ook een verscheidenheid aan beheerde services beschikbaar om aan uw behoeften en gewenste configuraties te voldoen. Krijg toegang tot een krachtig netwerk met een vermogensdichtheid per rack tot 44 kW en zorg voor geografisch redundant vermogen voor uw gegevens en toepassingen!

De luchthaven en de computer Data Center Programma (CDCP) incentive verder maken phoenixNAP een ideale locatie voor uw bedrijf. CDCP is een voor de hele staat geldende regeling die gekwalificeerde vrijstelling verleent data center providers, operators en huurders van verschillende belastingen voor aankopen van data center apparatuur. Dat betekent dat colocatie in Arizona data centers kunnen u aanzienlijk minder kosten dan die in de meeste andere regio's van de Verenigde Staten!

40+ unieke providers van providers

40+ unieke providers van providers

Een eersteklas mix van connectiviteit biedt u een consistente wereldwijde internetdekking.

Tot 500 watt / mXNUMX. ft. vermogen

Tot 500 watt / mXNUMX. ft. vermogen

Optimale stabiliteit en waarde per vierkante voet met de mogelijkheid om het te leasen servers je nodig hebt.

Strategische interconnectielocatie

Strategische interconnectielocatie

Nabijheid van de luchthaven en directe gang naar het noorden, westen, zuiden en oosten van de VS.

Wilt u meer weten over onze connectiviteitsopties?

Bekijk alle vervoerders

Arizona's eerste en enige AWS Direct Connect Plaats!

De enige data center in de staat die een speciale verbinding biedt met die van Amazon cloud services. IK WIL MEER INFORMATIE.

Wie is privé Cloud Hosting voor?

Maak een speciale link naar die van Amazon cloud diensten rechtstreeks van phoenixNAP! Als AWS Direct Connect rand locatie, phoenixNAPvlaggenschip data center maakt privé-gegevensoverdracht naar Amazon mogelijk cloud platform. Omzeil het openbare internet. Houd uw gevoelige en compliance-werklasten weg van openbare netwerken. phoenixNAP's colocatiefaciliteit in Arizona is ideaal voor bedrijven met zware wettelijke en compliancevereisten.

Zorg voor extra veiligheid en geniet van een krachtige verbinding met de beschikbare managed hosting en colocatie hosting opties.

Lagere bandbreedtekosten

Lagere bandbreedtekosten

Overwin budgetbeperkingen met concurrerende colocatieprijzen en een lagere gegevensoverdrachtsnelheid.

Robuuste beveiliging

Robuuste beveiliging

Geïsoleerde netwerken zorgen voor superieure gegevensprivacy. Beveilig uw werklasten met phoenixNAP.

High-speed netwerk

High-speed netwerk

Behaal een concurrentievoordeel met verbeterde gegevensbewaking, consistente netwerkprestaties en lage latentie.

Een privé-internetuitwisseling nodig?

Ik wil meer weten!

Wereldwijde carrier-diverse faciliteiten

Beschikbaar op zes strategische locaties in de Verenigde Staten, Europa en Azië!

phoenixNAP's carrier-divers colocatienetwerk omvat tientallen bandbreedte- en telecomserviceproviders. Alle colocatiehuurders kunnen hun voorkeursdragers of hefboomwerking kiezen phoenixNAP's premium bandbreedte mix. Elke faciliteit biedt opties voor speciale server leasing en het opzetten van een privé server milieu. Beheerde hosting, cloud, en beveiligingsdiensten zijn ook op aanvraag beschikbaar!

Houd controle over uw server configuratie en onderhoud. Maak gebruik van enterprise-grade, compliance-ready IT-oplossingen. phoenixNAP's colocatiehosting helpt u bij het bouwen van een solide basis voor het IT-systeem van uw bedrijf.

phoenixNAP Hosted Server Locaties

Phoenix Ashburn Amsterdam Atlanta Belgrado Singapore

Colocatie +

Schaal uw IT-capaciteit naarmate uw behoeften groeien en houd de kosten binnen het budget.

Huis en backup uw bedrijfskritische omgevingen op een veilige externe locatie. Bespaar op bedrijfsruimte en energiekosten en zorg voor volledige redundantie en maximale veiligheid van uw gegevens. Geavanceerd cloud computer- en hardwarebronnen beschikbaar bij phoenixNAP server colocatiediensten zorgen ervoor dat uw systemen en applicaties altijd beschikbaar zijn. Er is een reeks aanvullende services beschikbaar om u te helpen profiteren van nieuwe groeimogelijkheden.

Colocatie + Hardware-as-a-Service

Colocatie + Hardware-as-a-Service

Wilt u uw IT-capaciteit uitbreiden met extra hardware?

Breid uw colocatieomgeving op elk moment uit. phoenixNAP's hardware-as-a-service kunt u één web toevoegen server of meerdere racked servers altijd!

Remote Hands voor wereldwijde operaties

Remote Hands voor wereldwijde operaties

Benut uw bedrijf externe werknemers, outsourcing en meerdere gebruikerslagen?

met server colocatiediensten kunt u uw database en bedrijfsapplicaties centraliseren en wereldwijd toegang verlenen. Elimineer het risico van uitval en trage connectiviteit voor externe gebruikers.

Ramp herstel plan

Ramp herstel plan

Kunt u uw waardevolle gegevens beschermen bij rampen?

Colocatie voor uw opzetten ramp herstel oplossing houdt u online en zakelijk 24/7/365. U kunt een back-up maken van uw kritieke gegevens naar een andere locatie of spiegelomgevingen met een hot-cutover. phoenixNAP biedt ook ondersteuning voor tape- of drive-swaps voor archiefopslag.

Fulltime deskundige ondersteuning

Fulltime deskundige ondersteuning

Beheer uw IT zonder dat u enige voet in de zak hoeft te zetten data center!

Krijg toegang tot een verscheidenheid aan beheerde beveiligings- en ondersteuningsoplossingen die zijn afgestemd op uw infrastructuur en personeelsbehoeften. Elk phoenixNAP's locatie beschikt over fulltime technici en ingenieurs. We zullen de installatie en het onderhoud van uw colocatie-voetafdruk stroomlijnen en u helpen verbinding te maken.

Begin vandaag nog met het opzetten van uw colocatieomgeving!

Bekijk de details over onze prijzen voor colocatie en instellingsopties.