Cloud Servers in Europa

Voor informatie over passend onderwijs, zie: www.passendonderwijs.nl cloud oplossingen precies op uw doelmarkt

Contacteer ons nu

Cloud Servers in Europa

Cloud Computerdiensten in Europa aangeboden door phoenixNAP

Breng uw bedrijf naar uw klanten met phoenixNAP's cloud servers in Europa. Met state-of-the-art data center faciliteiten en meerdere strategische netwerk PoP-locaties in heel Europa, phoenixNAP biedt u de best mogelijke gebruikerservaring in het hart van de Europese markt.

Maak gebruik van een breed scala aan opex-gemodelleerde cloud diensten, inclusief Bare Metal Cloud servers, en optimaliseer uw wereldwijde IT-infrastructuur zonder voorafgaande kosten.

Strategische locaties

Strategische locaties

Breid uw wereldwijde of gelokaliseerde voetafdruk uit door enterprise in te zetten cloud architectuur in Europa's grootste connectiviteitshub.

Geavanceerd Cloud Diensten

Geavanceerd Cloud Diensten

Kies uit een breed scala aan beheerde cloud services en maak gebruik van krachtige, gevirtualiseerde compute-, netwerk-, storage- en DR-oplossingen.

Naleving en beveiliging

Naleving en beveiliging

Ontmoet je strikte data security nalevingsdoelen met gespecialiseerde single- en multi-tenant-oplossingen geïmplementeerd in enterprise-grade data centers.

Testimonial

"phoenixNAP's Bare Metal Cloud biedt de flexbaarheid die we nodig hebben. Het was snel inzetbaar op meerdere locaties en gaf ons een Europese aanwezigheid met het beveiligingsniveau dat nodig is om de AVG-naleving te garanderen. De geavanceerde functies die beschikbaar zijn met de nieuwste generatie Intel-processors en het door Fortanix aangedreven Encryption Management Platform vergroten ons vermogen om beveiligingstools te implementeren en te beheren die we nodig hebben, en dit alles met behoud van uitzonderlijke prestatieniveaus.”

– Glen Otero, Ph.D., VP Scientific Computing, TGen

Waar zijn phoenixNAP Europa Cloud Servers Gelegen?

Met meer dan tien jaar ervaring in de bouw data center faciliteiten en diensten, phoenixNAP heeft een gecreëerd data center netwerk waarmee u gemakkelijk toegang heeft tot de belangrijkste metroregio's van Europa. Met een robuuste 9+ Tbps wereldwijde backbone en meerdere 10 Gbps transitverbindingen, is onze cloud servers in Europa helpen u de latentie van uw verkeer te verminderen en de bedrijfscontinuïteit te garanderen met door SLA ondersteunde uptime.

Maak gebruik van onze Virtual Private Data Center, Managed Private Cloud, Cloud Object Storage, en verschillende BaaS- en DRaaS-oplossingen voor high-performance computing, verbeterde beveiliging en wereldwijde beschikbaarheid van gegevens.

Europa Cloud Wereldmap

Amsterdam Data Center

 • Wereldwijde connectiviteit met meer dan 880 netwerken via AMS-IX
 • Voldoet aan SOC 2, PCI DSS en ISO 9001 en 14001
 • Privé connectiviteit tussen phoenixNAP globaal data center locaties
 • Gedistribueerde en gekoppelde PoP-locaties in de VS, Singapore en Servië
 • Meerdere hybride, privé en beheerd cloud solutions
 • 20+ voorgeconfigureerd Bare Metal Cloud server instances inzetbaar in minuten

Belgrado Data Center

 • Kruising van belangrijke glasvezelroutes in Zuidoost-Europa
 • Direct connectnaar andere Europese en wereldwijde netwerklocaties
 • SOC 1, SOC2, SOC 3 en PCI DSS-compatibel en klaar voor HIPAA
 • Meerdere hybride, privé en beheerd cloud solutions
 • Toegang tot lokale cloud ingenieurs voor een optimale expansiestrategie
 • Ideale site voor noodherstel voor andere primaire IT-locaties

Onze data centers zijn strategisch verbonden met andere Europese netwerk-PoP's, waaronder Frankfurt, Milaan, Sofia, Warschau, Helsinki en Madrid, wat snelle gegevensoverdracht en superieure connectiviteit mogelijk maakt.

Europa is nog nooit zo dichtbij geweest! Cloud services en netwerk-PoP's beschikbaar in:
NL| RS | DE| BG | PL | FL | ES

Kenmerken van phoenixNAP Cloud Servers in Europa

Van volledig beheerde dedicated cloud omgevingen en virtuele multi-tenant data centers naar API-gestuurd bare metal server gevallen, phoenixNAPis breed cloud serviceportfolio ondersteunt uw wereldwijde expansie. Ons cloud serverMet s in Europe kunt u gebruikmaken van de nieuwste hardware- en virtualisatietechnologieën, met opties voor beheerde migratie en 24/7 deskundige ondersteuning.

Virtual Private Data Center

Virtual Private Data Center

Pas u flexibel aan de veranderende eisen van uw IT-omgeving aan en bouw uw aanpasbare test- of productieplatform zonder hoge initiële kosten. Migreer uw Tier 1-apps naadloos en bewaak, beheer en schaal uw vSphere® middelen met gemak.

Lees Meer

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Zorg voor een krachtige, single-tenant virtuele omgeving die is gebouwd volgens uw exacte behoeften en die voldoet aan al uw beveiligings- en nalevingsdoelen. Met deze oplossing, die volledig vanaf de hypervisor wordt beheerd, kunt u uw apps gemakkelijk zo dicht mogelijk bij uw Europese klanten distribueren.

Lees Meer

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Implementeer API-gestuurd, vooraf geconfigureerd server instances binnen enkele minuten van de core naar de edge en optimaliseer de IT-kosten door middel van flexopties voor facturering en bandbreedte. Krijg toegang tot de nieuwste, hoogwaardige hardware en beheer deze wereldwijd als code, waardoor de ontwikkelaarssnelheid toeneemt.

Implementeer in minuten

Cloud Backup en Disaster Recovery as a Service

Cloud Backup en Disaster Recovery as a Service

Beveilig uw geo-gedistribueerde infrastructuur tegen kostbare storingen. Maak gebruik van toonaangevende cloud backup en DR-oplossingen op meerdere wereldwijde locaties om het hoogste niveau van gegevensbeschikbaarheid voor uw workloads te garanderen. Houd uw bedrijf draaiende, wat er ook gebeurt.

Ontdek meer

Overige phoenixNAP Diensten in Europa

Dedicated Servers

Krijg roottoegang tot speciale hardware die is geoptimaliseerd voor een breed scala aan workloads en zorg voor consistente prestaties voor uw apps. Implementeer enterprise-grade of entry-level servers tegen betaalbare prijzen en behoud volledige controle met IPMI- en API-ondersteuning.

S3-compatibel Object Storage Service

Implementeer API-gestuurd, vooraf geconfigureerd server instances binnen enkele minuten en versnel uw tijdschema's voor softwareontwikkeling, waardoor de IT-kosten worden verlaagd flexopties voor facturering en bandbreedte.

Data Center als een service

Stel uw geoptimaliseerde hybride in cloud omgeving met beheerde, premium colocatiediensten en directe toegang tot AWS Direct Connect en Google Cloud Connect, evenals on-demand hardware-upgrades en 24/7 remote hands-support.

Overwin fysieke beperkingen. Laat uw bedrijf op afstand groeien.

Waarom zou je kiezen phoenixNAP

phoenixNAP cloud servers in Europa zijn een perfecte keuze voor klanten die hun aanwezigheid willen vestigen op de meest aantrekkelijke locaties om de Europese markt te bedienen. Tegelijkertijd is het een ideale site voor noodherstel voor bedrijven waarvan de primaire IT zich elders bevindt.

 • SLA-ondersteunde uptime geleverd via uitgebreide gegevens backup en replicatiesystemen.
 • Globaal data center footprint geeft je organisatorische en internationale waarde.
 • Mix en match opties, waaronder een volledig Infrastructure-as-a-Service (laaS) portfolio.
 • Volledige schaalbaarheid maakt phoenixNAP een uitstekende oplossing voor bedrijven van elke omvang.
 • Migratieservices zijn beschikbaar bij elke aankoop of upgrade.
 • Uitzonderlijke zakelijke waarde geleverd op een opex-gebaseerd model.
 • Prestaties op bedrijfsniveau van hardware, software en mensen geven u een concurrentievoordeel.
 • Geavanceerde mogelijkheden door middel van hypermodern data center operaties en technologieën.

Wilt u uw omgeving in Europa opzetten?
Neem vandaag nog contact met ons op!

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.