technologie doorverkopen

Service staat centraal

Het vinden van een vertrouwde serviceprovider met premium IT-oplossingen tegen een betaalbare prijs kan uw inspanningen om uw klanten te betrekken zeker ondersteunen, terwijl ze hun groeiende IT-behoeften ondersteunen. Het aanbieden van een OpEx-vriendelijke betalingsoptie wanneer ze hardware en apparatuur kopen, kan resulteren in een grote glimlach op het gezicht van de klant en een ondertekend contract op zak.

Als Managed Services Provider (MSP) of Value Added Reseller (VAR) is het uw doel om uw klanten tevreden te houden door eersteklas service te bieden, ze het beste te vinden in rassentechnologieën en die oplossingen te krijgen voor de meest betaalbare prijs. Wat als u uw tijd zou kunnen besteden aan het leveren van geweldige service en erop kunt vertrouwen dat uw klant morgen nog steeds zal glimlachen, met een solide infrastructuur, zonder vooraf gemaakte kosten en een eenvoudige maandelijkse betaling?

waardevolle informatietechnologie

waardevol

Breid uw VAR- en MSP-bedrijf sneller uit met lagere kosten en gebruik een van onze infrastructuuroplossingen om snel te schalen en snel op de markt te komen.

betrouwbare IT

Betrouwbaar

Houd uw klanten langer trouw door betrouwbare service te leveren vanaf phoenixNAP. Met onze 100% netwerk uptime garantie, snelle 24/7/365 ondersteuning en bekwaam, vriendelijk personeel, worden we vertrouwd door honderden VAR's en MSP's over de hele wereld.

schaalbare IT

schaalbare

In tegenstelling tot andere infrastructuuraanbieders bieden we onze VAR's premium prijzen zonder een vast kortingspercentage. Dit betekent grotere marges en meer winst voor uw bedrijf om te groeien.

Reken op onze oplossingen

Als vertrouwde provider phoenixNAP biedt een schaalbaar, betrouwbaar en betaalbaar platform voor de infrastructuur van uw klant, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent; het beheren van hun diensten. Ons portfolio van zeer wenselijke, premium oplossingen, waaronder colocatie, Cloud, Dedicated Servers, Hybride en opslag, betekent dat u jarenlang kunt rekenen op het onderhouden van uw klantaccounts. Met meerdere, geodiverse data centers met privékooien en enkele of fractioneel vergrendelde privéomgevingen en 24/7/365 clienttoegang, krijgen uw klanten een veilige, redundante en betrouwbare locatie voor u om hun services te beheren.

Een groeiende infrastructuur kan voor elke klant een budgetuitdaging zijn. Hardware leasen (HaaS) is de perfecte financiële optie. Het ultieme OpEx-vriendelijke alternatief voor uw klanten, HaaS stelt hen in staat om te leasen of leasen om onze 'best in breed' inventaris van toegewijde servers en aanvullende apparatuur van merken als SuperMicro®, Brocade® en Dell SonicWall®. We bieden 24/7 stafmedewerkers op al onze locaties voor ondersteuning, en HaaS biedt volledige vervanging van defecten servers in 4 uur of minder, om uw klanten tevreden en verbonden te houden. Flexible huurvoorwaarden van 12 tot 36 maanden zijn beschikbaar, en zonder kredietcontrole of een minimale aanbetaling.

U kunt veel scoren bij uw 'refresh ready'-klanten door hen een snelle en gemakkelijke manier te bieden om hun toegewijde middelen te schalen en te virtualiseren en met weinig investeringen vooraf. Help hen hun onschatbare digitale activa te beschermen en tegelijkertijd te besparen op hardware, softwarelicenties en complexe installaties met onze Data Security Cloud (DSC) oplossing. Betaalbaar, flexbaar en veilig door ontwerp, phoenixNAP DSC kan on-demand barsten en hardware- en softwaregebaseerde gegevensbescherming op ondernemingsniveau leveren aan bedrijven van elke omvang en in elke branche.

Uw klanten zijn afhankelijk van u om betrouwbare en betrouwbare service te bieden voor het beheer van hun IT. Waarom biedt u ze niet hetzelfde als het gaat om hun netwerkomgevingen.

HET phoenixNAP NETWERK LEVERT:

  • Een volledig redundant, allemaal 10 Gigabit netwerk met
    • Gratis DDoS-beveiligd netwerk
    • globale voetafdruk
    • meerdere wereldwijde netwerkproviders
  • Uw klanten ontvangen snelle responstijden voor ondersteuning van 20 minuten of minder
  • Onze toonaangevende service level agreement

At phoenixNAP, u en uw klant zijn niet 'slechts een nummer'. We bieden elk phoenixNAP partner en klant met een toegewijde Solutions-expert en een sales engineer voor uw VAR- of MSP-kansen, die die 'conciërge-verbinding' binnen ons bedrijf geeft en ervoor zorgt dat u beiden gelukkig wegloopt.

Vragen hebben? NEEM CONTACT OP MET ONZE OPLOSSINGENEXPERTS