HPE® ProLiant RL300 in Bare Metal Cloud

Betrouwbaar, krachtig en flexible serveris gebouwd voor cloud-native werklasten.

IMPLEMENTEREN IN MINUTEN

HPE ProLiant RL300 in Bare Metal Cloud

Benut de kracht van ARM-architectuur met gemak

Om de scale-out aard van hun gedistribueerde workloads te ondersteunen, vragen digital-first ondernemingen om schaalbare maar duurzame reken- en opslagresources. phoenixNAP's Bare Metal Cloud laat u automatisch HPE ProLiant RL300 Gen11 inrichten en beheren servers met krachtige 80-core Ampere® Altra CPU's draaien op 3.0 GHz per kern. Deze geavanceerde oplossing helpt u de computerdichtheid te maximaliseren, de IT-kosten te optimaliseren en superieure services en prestaties te leveren aan uw eindgebruikers, waar ze zich ook bevinden.

met Bare Metal Cloud, haalt u het meeste uit deze toekomstgerichte, energiezuinige CPU-architectuur zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de infrastructuur of de complexiteit van de implementatie. Selecteer je server implementeer het bijvoorbeeld binnen enkele minuten via API, CLI of WebUI en beheer uw IT op schaal met behulp van vertrouwde Infrastructure-as-Code-tools.

Prestatie

Prestatie

Behoud hoge prestaties en lage latentie bij cloud schaal. Verbruik 80 kernen in één enkele server, met een snelheid van 3 GHz per kern.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Optimaliseer cloud-native workloads en applicaties met lagere TCO en klimaatimpact. Maak gebruik van toonaangevende prestaties per Watt.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Krijg toegang tot technologieën van best-in-class leveranciers zoals HPE en Ampere on phoenixNAP's betrouwbare en veilige infrastructuurplatform.

Testimonial

“Alles is eenvoudig en geautomatiseerd. Het is alsof ik mijn eigen gecoloceerde hardware heb, maar dan zonder enige moeite. Ik had toegang met lage latentie nodig tot een bepaalde site in de omgeving van Phoenix. Een medewerker bij phoenixNAP hielp me met een paar tests om te bevestigen dat ik de nodige latentie zou krijgen. Daarna heb ik gewoon een account aangemaakt, de hardware geselecteerd die ik nodig had, en daar gingen we”

- Beoordeling op G2.com

Gebruik HPE ProLiant RL300 als een service

Bare Metal Cloud is ontworpen om agile, cloud-native teams en organisaties implementeren op een snelle en probleemloze manier prestatiegerichte, enterprise-grade IT-infrastructuur. Met dit veelzijdige platform, aangedreven door automatisering, kunt u eenvoudig uw speciale, op ARM gebaseerde infrastructuur afstemmen op bestaande workflows en pijplijnen. Het helpt u tijd en geld te besparen die u anders zou besteden aan slecht zichtbaar en latentiegevoelig publiek cloud oplossingen of dure implementaties op locatie.

gebruik Bare Metal Cloud, kunt u de complexiteit van infrastructuurbeheer abstraheren en krachtige reken-, netwerk- en opslagresources wereldwijd implementeren met een paar klikken of via een eenvoudige API-aanroep. Op basis van uw behoeften kunt u uw API-gestuurd gebruiken server op een pay-as-you-go-basis of krijg speciale kortingen voor langetermijnreserveringen. Kies jouw server instantie en implementatielocatie, selecteer uw favoriete op Linux gebaseerde besturingssysteem en maak gebruik van de toekomst van ARM-computing met ongekende eenvoud.

Hewlett Packard Enterprise

Ampère Altra Q80-30
Instantietype Specificaties Ieder uur Maandelijks 12 mo 24 mo 36 mo
a1.c5.groot
80c x 3 GHz (256 GB RAM, 2 x 2 TB NVMe, 2 x 25 Gbps)
$1.09
$694.88
$588.12
$535.67
$493.22
+ 15 TB gratis bandbreedte
+ On-demand toegang tot terabytes aan scale-out netwerkopslag of S3-compatibel Object Storage

Verkrijgbaar in Phoenix, AZ en Ashburn, VA. Binnenkort meer locaties.

Geef uw bedrijf meer mogelijkheden met hoogwaardige ARM-gebaseerd Servers

NU INSTALLEREN

Kenmerken van HPE ProLiant RL300 in Bare Metal Cloud

De nieuwste HPE ProLiant RL300 servers beschikken over een groot aantal single-threaded cores, direct-attach NVMe-opslag en phoenixNAP's high-speed fabric om de prestaties te maximaliseren en de latentie te minimaliseren. Als zodanig zijn ze ideaal voor een breed scala aan data-intensieve, gedistribueerde workloads, waaronder mediastreaming, e-commerce, socialemediaplatforms of contentlevering.

Door gebruik te maken van RL300 Gen11 met behulp van Bare Metal Cloud, krijg je niet alleen toegang tot toekomstbestendige Altra CPU's van Ampere die draaien op krachtige en betrouwbare dedicated servervan HPE. Je maakt gebruik van een breed scala aan cloud-achtige infrastructuurbeheerfuncties om alles te stroomlijnen, van wereldwijde resource bursting tot het creëren van productieklare omgevingen op schaal.

Toekomstbestendige CPU's

Toekomstbestendige CPU's

Haal meer inkomsten uit zeer parallelle workloads en minimaliseer het stroomverbruik. Ampere Altra CPU gebruikt minder processors voor 1 miljard verzoeken/seconde of 10K frames/seconde.

Consistente prestaties

Consistente prestaties

Elimineer prestatiejitter tussen verschillende microservices met een stabiele en voorspelbare kloksnelheid per core. Krijg stabiele, lage latentie van 0 tot maximaal CPU-gebruik.

Ongekende efficiëntie

Ongekende efficiëntie

Bereik lagere kosten per werklast en grotere energie-efficiëntie terwijl de prestaties worden vermenigvuldigd. Gebruik technologieën van de volgende generatie op vooraf geconfigureerde, API-gestuurde serverwordt per uur gefactureerd.

Infrastructuur-als-code

Infrastructuur-als-code

Inrichten en beheren van uw servers als code met populair IaC-tools zoals Terraform, Ansible, Chef of Pulumi. Integreer eenvoudig uw servers in bestaande workflows.

GitHub-opslagplaatsen en SDK's

GitHub-opslagplaatsen en SDK's

Integreer eenvoudig uw servers met uw bestaande ecosysteem en versnel uw workflows met behulp van de regelmatig bijgewerkte opslagplaatsen, acties en SDK's op onze GitHub-pagina.

Toegang tot Cloud- Eigen opslag

Toegang tot Cloud- Eigen opslag

Breid uw serveropslagcapaciteit met terabytes aan goedkope, S3-compatibel Object Storage of hoog presterend Opties voor netwerkopslag.

Snel en veilig netwerk

Snel en veilig netwerk

Maak gebruik van onze overdrachtssnelheid van 50 Gbps op een redundant, DDoS-beveiligd netwerk. Stel eenvoudig openbare of particuliere netwerken in en nieuwe openbare IP-blokken toewijzen voor uw wereldwijde implementaties.

Geen vendor lock-in

Geen vendor lock-in

Implementeer sandboxes of breng pilot-workloads binnen enkele minuten in plaats van dagen naar productie. Bouw je hybride cloud zonder gebonden te raken aan leveranciers of propriëtaire systemen.

Flexbillijke facturering en bandbreedte

Flexbillijke facturering en bandbreedte

Gebruik en schaal speciale bronnen met cloud flexvermogen terwijl u geniet transparante, voorspelbare prijzen. Ontvang per uur gefactureerd of profiteer van kortingen voor maandelijkse of jaarlijkse verplichtingen.

Meer kernen. Meer opslag. Meer RAM-geheugen. Ongeëvenaarde kracht en kostenefficiëntie.

Superieure prestaties voor scale-out-workloads

Of je een bent cloud dienstverlener die het maximale uit zichzelf wil halen cloud resourcegebruik of een digital-first onderneming die opex-gemodelleerde toegang zoekt tot next-gen technologie, Bare Metal Cloud kan je helpen daar te komen. Krijg as-a-service toegang tot HPE ProLiant RL300 servers en ontgrendel computertechnologieën die zijn afgestemd op uw cloud-native strategieën. Bied uw klanten een ervaring van consistent hoge kwaliteit, verklein zowel uw ecologische voetafdruk als uw IT-kosten en verhoog de prestaties voor data-intensieve toepassingen. Als klap op de vuurpijl kunt u uw ontwikkelaars of oplossingsarchitecten helpen bij het stroomlijnen van de vervelende en complexe infrastructuurprovisioning- en beheerprocessen en zich in plaats daarvan te concentreren op hun kerntaken.

Web applicaties

Web applicaties

Geef uw webservices een boost met de nieuwste generatie ARM-CPU's. Bied een naadloze gebruikerservaring met snellere responstijden en meer verwerkte verzoeken per seconde.

Levering van inhoud en mediacodering

Levering van inhoud en mediacodering

Verwerk hoeveelheden computationeel intensieve mediagegevens parallel en verbeter uw productiviteit met consistent betrouwbare resultaten.

SQL- en NoSQL-databases

SQL- en NoSQL-databases

Open de deuren voor snellere uitvoering van query's en gegevensmanipulatie. Sla snel gegevens op en haal ze weer op terwijl u het risico op gegevensbeschadiging of -verlies verkleint.

Caching in het geheugen

Caching in het geheugen

Versnel werklasten in het geheugen met ARM-CPU's en 256 GB krachtige DDR4 RAM. Lagere latentie terwijl de reactietijd van applicaties wordt verbeterd.

AI en analyse

AI en analyse

Verwerk complexe AI-algoritmen, analyseer enorme hoeveelheden gegevens en versnel AI-modeltraining met 80 CPU-cores die draaien op 3 GHz per core. Schaal in minuten via API, CLI, IaC of WebUI.

Cloud Gaming

Cloud Gaming

Maak gebruik van schaalbare, cloud-native reken-, opslag- en netwerkbronnen om snelle weergave, lage latentie en hoge framesnelheden te garanderen. Laat je spelersbestand groeien zonder in te leveren op prestaties.

Klaar om het volledige potentieel van te ontketenen cloud-native werklasten? Implementeer uw a1.c5.large-instantie op Bare Metal Cloud Vandaag!

IMPLEMENTEREN IN MINUTEN