EdgeComputing
Servers en oplossingen

Vergroot je cloud strategie met geoptimaliseerde infrastructuuroplossingen.

Vraag details aan

EdgeComputing Servers en oplossingen

Ga verder dan traditionele computermodellen

Herontdek uw aanpak voor het bouwen van uw infrastructuur en zorg voor een gestroomlijnde levering van uw apps en services over de hele wereld. Blijf concurrerend en houd gelijke tred met de technologische vooruitgang door het potentieel van edge computing volledig te omarmen.

Edge computing is een cloud model dat de computermogelijkheden uitbreidt tot buiten de traditionele data centers door gegevens dichter bij de fysieke locatie van de gebruikers te brengen. Verschuiven van workloads en data naar lokale apparaten en servers helpt de netwerklatentie te verminderen en het bandbreedtegebruik en de kosten te optimaliseren.

Bereik betere prestaties

Bereik betere prestaties

Profiteer van edge computing-mogelijkheden om de netwerksnelheid te verhogen, de latentie te verlagen en een uitstekende gebruikerservaring te garanderen.

Verbeter de beveiliging en privacy

Verbeter de beveiliging en privacy

Benut het gedistribueerde karakter van edge computing om bedrijfsonderbrekingen te voorkomen en de kwetsbaarheid van systemen en gegevens te verminderen.

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Flexibiliteit en schaalbaarheid

Creëer een netwerk van lokale en regionale voorsprong servers om uw capaciteit uit te breiden zonder dure infrastructuurinvesteringen.

Testimonial

"phoenixNAP speelde een belangrijke rol bij het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten, wat onze snelle groei en expansie door de jaren heen heeft versterkt. Onze relatie is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en ondersteuning. Elke keer dat we problemen ondervonden, phoenixNAP reageerde snel en loste problemen op zonder de beschikbaarheid van onze services te beïnvloeden. "

– Matt Russell, chef Cloud Officier, Namecheap

Bare Metal Cloud Rand in Austin, Texas

We brengen Bare Metal Cloud dichter bij de rand om toegang tot 10 milliseconden mogelijk te maken vanaf elke locatie in het zuidwesten van de VS! Door gegevens via eindpunten te leveren, maakt de edge-technologie snellere gegevenstoegang en verbeterde prestaties mogelijk voor live gegevensstromen en analyses. Dit verbetert de eindgebruikerservaring drastisch, aangezien informatie en applicaties in realtime kunnen worden geleverd.

Bare Metal Cloud edge-locatie in Austin, Texas, wordt ingezet bij een American Tower data center. Meerdere virtuele cross-connects gebruiken met een Megaport Cloud Router, we leiden verkeer van deze site naar onze andere locaties in de VS, waardoor de overdrachtssnelheden en connectiviteit worden versneld. Dit maakt Bare Metal Cloud edge-instanties die handig zijn voor het implementeren van workloads van de volgende generatie, zoals 5G-transporten of services die bovenop 5G zijn gebouwd.

Als randlocatie, Bare Metal Cloud implementatie in Austin, Texas, functioneert als een enabler voor een wijdverbreide toegang tot applicaties. Bekijk alle onderstaande instanties en implementeer ze vandaag nog!

Instantienaam Aantal exemplaren Instantie bouwen Ieder uur Maandelijks 1 jaar 2 jaar 3 jaar
s1.e1.klein
8
E-2186G 32GB RAM 1x 480GB SSD 2x 1Gbps
$ 0.15 / h
$ 109.50 / maand
$90.00
$83.70
$79.20
$73.80
s1.e1.medium
8
E-2186G 64GB RAM 1x 1TB NVMe 2x 1Gbps
$ 0.18 / h
$ 131.40 / maand
$105.00
$97.65
$92.40
$86.10
s1.e1.groot
8
E-2186G 128GB RAM 1x 1TB NVMe 2x 1Gbps
$ 0.26 / h
$ 189.80 / maand
$164.00
$152.52
$144.32
$134.48

Wat is een rand? Server?

rand servers zijn wereldwijd gedistribueerde fysieke machines die gegevensopslag en berekeningen dicht bij gegevensbronnen mogelijk maken. Deze krachtige apparaten, gepositioneerd op een strategische offsite locatie tussen de belangrijkste server en eindgebruiker, kunnen computerresources precies daar leveren waar ze nodig zijn om verbeterde gegevensbescherming, verbeterde netwerkprestaties en continuïteit van bedrijfsactiviteiten te garanderen. De mogelijkheid om gegevens ter plaatse te verwerken en te filteren voordat ze naar de cloud helpt de infrastructuurkosten te verlagen.

Wat is een rand? Server?

Kenmerken van phoenixNAP rand Cloud Computing

Efficiënt en flexBeschikbare infrastructuur is van vitaal belang voor het succes van edge computing-strategieën. Gebruik de brute kracht, automatisering en cloud-Achtig flexvermogen van onze servers om de prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

phoenixNAP edge computing-oplossingen stellen u in staat om gebruik te maken van ons sterk gedistribueerde netwerk van bare metal servers en implementeer snel workloads dicht bij uw apparaten.

Wereldwijd beschikbaar

Wereldwijd beschikbaar

Implementeer uw serverdicht bij uw klanten. Kies uit meerdere locaties in de VS, Europa en Azië.

Fysiek en virtueel

Fysiek en virtueel

Kies tussen dedicated of hybride cloud oplossingen. Pas ze aan om optimale prestaties te bereiken.

Eenvoudig schalen

Eenvoudig schalen

Breid uw infrastructuur snel uit om te voldoen aan de voortdurend groeiende behoeften van uw bedrijf.

Edge en IoT

Het Internet of Things (IoT) verwijst naar stukjes hardware die zijn uitgerust met de technologie om te communiceren en gegevens uit te wisselen met andere apparaten en systemen. Om succesvol te worden geïmplementeerd en de beoogde waarde aan klanten te bieden, vereist IoT de continue verwerking en analyse van een enorme hoeveelheid gegevens. Door computerservices dichter bij de eindgebruiker te brengen, kunnen latentie- en bandbreedtekosten worden verminderd.

Met de mogelijkheid om gegevens die nodig zijn voor IoT-apparaten lokaal op te slaan en te verwerken, helpt edge u de communicatielatentie te verminderen en optimale prestaties te bereiken.

Edge is de volgende grens voor digitale transformatie.

Overwin het met phoenixNAP

Gebruiksscenario's voor Edge Computing-oplossingen

Gezondheidszorg

Zorgverleners gebruiken edge-apparaten om de patiëntenzorg te verbeteren, omdat een verminderde latentie de tijd die nodig is om toegang te krijgen tot medische dossiers kan verkorten en de responstijden van het personeel kan verbeteren.

Financiering

Financiële instellingen plaatsen edge-apparaten dicht bij beurzen om vertragingen te voorkomen en de nauwkeurigheid en integriteit van gegevens te waarborgen, aangezien elke vertraging kan leiden tot verlies van geld.

Autonome voertuigen

Met Edge-apparaten kunnen autonome voertuigen gegevens uit verschillende bronnen verzamelen en verwerken en veilig werken door realtime te reageren op situaties op de weg.

Industriële fabricage

Productiebedrijven gebruiken edge om gegevensopslag en computergebruik op te nemen in industriële apparatuur om een ​​betere betrouwbaarheid en productieve uptime te bereiken.

Online winkelen

Benut het voordeel om een ​​rijke en interactieve koperservaring te creëren door augmented reality en virtuele assistenten in uw online winkel te implementeren.

online Gaming

Breng games dichter bij gebruikers. Een voordeel implementeren server dicht bij spelers om vertraging te verminderen en de ultieme online multiplayer-game-ervaring te creëren.

Waarom kiezen voor een Edge Computing-oplossing door: phoenixNAP?

De belofte van de edge is om gegevens fysiek te verwerken in de buurt van waar ze worden geproduceerd. Dit vermindert de hoeveelheid tijd die gegevens kwijt zijn aan het reizen over netwerken en biedt meerdere voordelen, waaronder lage latentie en kostenoptimalisatie.

Het bouwen van een succesvolle edge-strategie vereist een vertrouwde partner en betrouwbare infrastructuur.

phoenixNAP biedt een uitgebreid portfolio van IT-services voor veilige implementatie, verbinding en backup uw omgeving en zorg voor continue beschikbaarheid over de hele wereld. Door gebruik te maken van onze wereldwijde data center footprint, kunt u dichter bij uw gebruikers komen, minder latentie leveren en een gelokaliseerde ervaring krijgen.

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Bereik superieure prestaties op meerdere locaties over de hele wereld met onze cloud-klaar IaaS-platform en geavanceerde computertechnologie. Geïntegreerde automatiseringsfuncties stellen u in staat om snel uw infrastructuur op te zetten terwijl u de controle houdt over uw instanties en het hoogste beveiligingsniveau behoudt en cloud-Achtig flexibiliteit.

Door instanties bladeren

Data Security Cloud

Data Security Cloud

Implementeer uw gevoelige workloads en gegevens op een veilige, externe, cloud locatie om geavanceerde meerlaagse gegevensbescherming te garanderen. Data Security Cloud (DSC) is een beveiligd infrastructuurplatform dat moderne beveiligingstechnologieën combineert om uitgebreide bescherming en eersteklas prestaties te leveren voor cloud activa.

Zie Implementatie-opties

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Als een volledig managed private cloud milieu, Managed Private Cloud (MPC) biedt geavanceerde zichtbaarheid en controle over het IT-platform. Zeer betrouwbaar en veilig, ideaal voor bedrijfskritieke workloads.

Meer informatie verkrijgen

colocatie

colocatie

Maak gebruik van onze wereldwijde aanwezigheid en implementeer uw apps en services in onze strategisch gepositioneerde data centers in de VS, Europa en Azië. Kom dichter bij uw klanten om ze sneller te bereiken, te voldoen aan de nalevingsvereisten en de netwerkkosten te optimaliseren.

Ik wil meer weten!

Neem contact op met onze experts en bepaal het goede cloud model om de groei van uw bedrijf te ondersteunen.

Vraag details aan