HIPAA-conformiteit

Wie beïnvloedt HIPAA?

HIPAA, de Health Insurance Portability and Accountability Act, omvat privacy- en beveiligingsregels, gehandhaafd door de VS, de overheid om de regulerende normen te handhaven, voor de bescherming en veiligheid van patiëntgegevens.

Individuele patiënten worden direct door HIPAA op een positieve manier aangeraakt, doordat hun identiteit en hun elektronisch ondergebrachte persoonlijke en gevoelige gezondheidsinformatie worden beschermd.

Bedrijfsorganisaties die belast zijn met het verwerken, onderhouden en opslaan van beschermde gezondheidsinformatie (PHI) zijn verantwoordelijk voor het volgen van en voldoen aan de regels die door HIPAA zijn uiteengezet met hun infrastructuur en oplossingen. Deze organisaties omvatten degenen die medische behandelingen, betalingen of operaties aanbieden, staan ​​bekend als Covered Entities (CE), samen met hun ondersteunings- en IT-serviceproviders, en worden beschouwd als de Business Associates (BA) van de CE.

colocatie

Server colocatie

Server colocatie biedt continue servicebeschikbaarheid met een 100% uptime-garantie, waardoor u een zeer beschikbare, betrouwbare en veerkrachtige voetafdruk krijgt. Onze HIPAA-compatibel web Server hosting De voorzieningen zijn gereed en voldoen aan alle vereiste administratieve, technische en fysieke beveiligingen.

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud

Managed Private Cloud (MPC) biedt gecontroleerde on-demand rekenkracht en schaalbare opslagbronnen. Met onze MPC kunt u uw VM's, besturingssystemen en applicaties beheren, en wij beheren de rest.

Hardware leasen

Hardware leasen

Hardware leasen (HaaS) stelt uw bedrijf in staat om te leasen of te leasen om te bezitten bare metal servers, netwerken en aanvullende soorten apparatuur, zonder kredietcontroles of minimale stortingen.

Waarom HIPAA-compatibele hosting belangrijk is voor uw bedrijf

Of u nu beschermde patiënt- en medische gegevens onderhoudt of IT-services beheert, wij kunnen uw inspanningen mogelijk maken. Beveiliging en betrouwbaarheid van het hoogste niveau om u te helpen de uitdagingen van HIPAA aan te gaan.

Met meerdere, geodiverse data centers, onze gecontroleerde, zeer beschikbare en tegelijkertijd onderhoudbare omgevingen zijn uitstekend voor de bescherming van vitaal onderzoek en medische gegevens. FlexWe zijn betrouwbaar en robuust en integreren grootschalige stroomvoorziening en koeling, terwijl we ongebruikte ruimte minimaliseren om compliant-ready omgevingen met een hoge dichtheid te creëren, bij uitstek geschikt voor de huidige high-performance, 'super'-computer- en opslagapparaten.