Rancher-implementatie voor Kubernetes-beheer aan Bare Metal Cloud

Implementatie met één klik van een zeer beschikbare, productiekwaliteit K8s-omgeving

Rancher-implementatie

Kubernetes implementeren in productieomgevingen

Het gebruik van containers is de sleutel tot het moderniseren van uw IT, omdat u hierdoor sneller hoogwaardige, draagbare applicaties kunt bouwen. Het helemaal opnieuw opzetten van een productieklare Kubernetes-omgeving kan echter maandenlang repetitief werk vergen. Bovendien brengt het handmatig schalen en beheren van uw containerclusters in verschillende omgevingen, locaties en teams tal van complexiteiten met zich mee voor uw activiteiten op dag 1 en dag 2.

Door SUSE Rancher te integreren in onze Bare Metal Cloud (BMC)-platform, phoenixNAP laat je inzetten server instances met multi-node Kubernetes-beheer en workloadclusters op schaal in minuten. Met een paar klikken of een enkel POST-verzoek kunt u met BMC clusters van productiekwaliteit implementeren van de kern tot de rand, met gecentraliseerde authenticatie, controle en observatie van uw implementaties.

Beschikbaarheid op ondernemingsniveau

Beschikbaarheid op ondernemingsniveau

Zorg voor een continue werking van uw workloads op locatie, cloud, hybride clouden edge-omgevingen.

Snelle schaalbaarheid

Snelle schaalbaarheid

Maak en verwijder met slechts een paar klikken hoogwaardige containerclusters die worden uitgevoerd op voor werkbelasting geoptimaliseerde API-gestuurde instanties.

High Security

High Security

Schakel gegevensbescherming op hardwareniveau in en pas een consistent toegangs- en beveiligingsbeleid toe op geografisch verspreide clusters.

Clusters met hoge beschikbaarheid voor enterprise-workloads

Door Rancher-gecontroleerde Kubernetes-clusters in te zetten op phoenixNAP's automatisering-gedreven bare metal servers, kunt u uw IT met gemak moderniseren en softwareontwikkelingscycli versnellen. BMC maakt uw kritieke infrastructuur voor containerservices bestand tegen storingen en geoptimaliseerd om te voldoen aan strikte vereisten voor corporate governance.

Help uw ontwikkelaars om complexe, enterprise-grade apps en microservices in uren in plaats van dagen te implementeren. Bare Metal Cloud maakt het mogelijk om veilige, draagbare en gemakkelijk schaalbare en bewaakte containerclusters te creëren met verminderde complexiteit. Bied uw IT-operators een enkelvoudige oplossing voor consistent beveiligingsbeleid, uniform multiclusterbeheer en versnelde DevOps-acceptatie in verschillende ecosystemen.

Kies uw voorkeursinstantie en implementeer uw productieklare Kubernetes-omgeving in minder dan 5 minuten!

BMC servers met SUSE Rancher vooraf geïnstalleerd, kunnen in 90 seconden worden geïmplementeerd vanaf:
Phoenix, AZ | Ashburn, Virginia | Chicago, IL | Seattle, WA | Austin, TX | Amsterdam, NL | Singapore, SGP

Bare Metal Cloud en Rancher-integratie

Bare Metal Cloud instances met SUSE Rancher zijn ontworpen om u uren ontwikkelingswerk te besparen, aangezien u niet hoeft te worstelen met tientallen verschillende tools om uw containerserviceplatform handmatig te bouwen. Met behulp van een van de meest populaire orkestratieplatforms kunt u met BMC de implementatie van upstream- en downstreamclusters met hoge beschikbaarheid automatiseren.

Door phoenixNAP's BMC-portal, API of CLI, kunnen ontwikkelaars eenvoudig vooraf geconfigureerde servers op meerdere wereldwijde locaties en pas hun cluster- en node-instellingen in het proces aan. Door gebruik te maken van de cloud-native architectuur kunnen ontwikkelaars hun infrastructuur rechtstreeks vanuit hun K8s-clusters definiëren, implementeren en beheren. Het gebrek aan virtualisatie-overhead in combinatie met de flexmogelijkheid van cloud-achtige implementatie biedt de verbeterde stabiliteit die uw productieworkloads nodig hebben.

Schaal met vertrouwen

Schaal met vertrouwen

Implementeer binnen enkele minuten vooraf geconfigureerde instanties op verschillende locaties en schaal workloads consistent over duizenden clusters in elke omgeving.

Geen leveranciersvergrendeling

Geen leveranciersvergrendeling

Cloud-agnostisch en 100% open-source, Rancher op BMC ondersteunt elke gecertificeerde Kubernetes-distributie, inclusief RKE voor on-prem, EKS, AKS of GKE voor clouden K3S voor edge-workloads.

Automatisering Gedreven

Automatisering Gedreven

Start uw BMC-instanties programmatisch met behulp van onze API, CLI of WebUI om de implementatie en het beheer van gecontaineriseerde toepassingen te vereenvoudigen.

Klaar voor DevOps

Klaar voor DevOps

Bare Metal Cloud wordt geleverd met populaire ingebouwde IaC-tools voor infrastructuurbeheer en helpt u sneller en flexibeler apps te ontwikkelen via geïntegreerde containertools en -services.

Conform en veilig

Conform en veilig

Centraliseer het controle-, netwerk- en beveiligingsbeleid in uw omgeving en zorg voor naleving van de container. Schakel hardwarematige workload-encryptie in met Intel® SGX.

Enkele ruit

Enkele ruit

Implementeer workloads, definieer geheimen, configureer load balancing en bewaak de status van al uw clusters via een enkel, uitgebreid platform.

Clusters met hoge beschikbaarheid. Implementaties met een lage complexiteit.

Rancher inzetten op Bare Metal Cloud

Implementatie van Kubernetes-workloadcluster met 3 knooppunten naast HA-beheercluster op phoenixNAP's Bare Metal Cloud kan in minder dan 5 minuten worden gedaan.
Het enige wat u hoeft te doen is:

Maak een BMC-account aan en log in op de BMC-portal
Kies vooraf geconfigureerde node-instanties
Selecteer uw beheer-/workloadclusterlocatie
Voeg eerder gegenereerde SSH-sleutels toe aan uw nodes
Geef uw clusters een naam en voeg er knooppunten aan toe
Implementeer uw enterprise K8s-omgeving met één klik op de knop

U kunt uw cluster verder configureren via geavanceerde SUSE Rancher-instellingen. Hiermee kunt u toegangstokens instellen, certificaten toevoegen, TLS-instellingen en node-taints instellen, een extra hostnaam toevoegen of plannen backup momentopnamen.

Waarom Kubernetes gebruiken? Bare Metal

Uw gecontaineriseerde apps en workloads uitvoeren op bare metal helpt u uw IT-kosten te verlagen terwijl u toegang krijgt tot speciale, veilige bronnen zonder hypervisor-overhead. Voor een fractie van de kosten van een openbare cloud oplossing, Bare Metal Cloud geeft u volledige toegang tot de onderliggende hardware die uw nodes aandrijft, uw werklastprestaties verhoogt en de data security. Uw instanties kunnen rechtstreeks vanuit kubectl worden beheerd en geschaald, zodat u consistente prestaties voor uw gecontaineriseerde apps en services kunt behouden vanuit de K8s-omgeving.

BMC-functies

Extra Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke CPU, RAM en opslag
  • Geen hypervisors, geen "lawaaierige buren"
  • 40+ server instantietypes geoptimaliseerd voor algemene, reken- en geheugenworkloads
  • Tot 20 Gbps netwerkcapaciteit met gratis DDoS-bescherming
  • Opties voor privénetwerken
  • Flexible bandbreedtepakketten met gratis 15 TB (5 TB in Singapore)
  • Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
  • Gecertificeerde infrastructuur als codemodules (Terraform, Ansible, Pulumi)
  • Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties
  • Toegang tot regelmatig onderhouden GitHub-opslagplaatsen en -acties

BMC servers met SUSE Rancher zijn beschikbaar voor slechts $ 0.10/uur!

IMPLEMENTEER JE VANDAAG