Waarom een ​​infrastructuur van wereldklasse bouwen in Atlanta?

Een thuis voor meer dan 50 wereldklasse data centers, Atlanta is een van de grootste hubs van het zuidoosten van de VS. Met zijn strategische positie, regionale aanwezigheid en meer dan 7.000 mijl aan glasvezelnetwerk, verdient Atlanta de reputatie "Amerika's meest bekabelde stad" te zijn.

phoenixNAP's Tier III Atlanta data center maakt gebruik van de voordelen van de regio om state-of-the-art colocatie, HaaS, dedicated . te bieden servers, cloud, backupen noodhersteldiensten.

Lage operationele kosten

Lage operationele kosten

Aanwezigheid in het zuidoosten van de VS

Aanwezigheid in het zuidoosten van de VS

Vezelrijke metro

Vezelrijke metro

Testimonial

"Server aanpasbaarheid van resources, netwerkstabiliteit, prestaties, data security, en de uptime van de service zijn de belangrijkste kenmerken voor ons, zodat we onze klanten kunnen helpen vrij te werken en tegelijkertijd het beste van cloud Diensten. Daarom hebben we besloten om in te touwen phoenixNAP als onze technologiepartner. "

– Ned Adams, hoofd operaties, Sagenext Infotech LLC

Zakelijke kansen in de metropool Atlanta

Atlanta Metro Area is het belangrijkste knooppunt van de sector voor financiën, telecommunicatie, gezondheidszorg, infrastructuur en ondernemingen. De belangrijkste industriële factoren van de regio zijn digitale media, gezondheids-IT, FinTech en softwareontwikkeling en engineering. Een dergelijke omgeving trekt natuurlijk technologiebedrijven aan die zowel de hightech-infrastructuur van Atlanta als haar hoogopgeleide en goed opgeleide arbeidskrachten willen benutten.

Atlanta, dicht bij Washington DC, Dallas, Miami en Charlotte/Raleigh, wenkt IT-besluitvormers met zijn fiscale prikkels voor data centers en relatief lagere kosten van stroom- en infrastructuurmaterialen.

Met vrijstelling van verkoop- en gebruiksbelasting voor gekwalificeerde organisaties en verschillende stimuleringsprogramma's van de overheid, gevestigd in Georgië data centers bieden concurrerende prijzen en diensten van hoge kwaliteit.

Atlanta's rijkdom aan aardgas en kernenergie als belangrijkste bronnen van elektrische energie maakt het netwerk betrouwbaar en krachtig. Strategisch gepositioneerd in een rampvrij gebied en de thuisbasis van de drukste luchthaven ter wereld, is Atlanta verbonden met zowel glasvezel als transport.

9e grootste metropoolgebied van de VS
Jaarlijks meer dan 100 miljoen luchthavenpassagiers
Top 20 grootste economieën
3e in de Nation for Information Security
Thuisbasis van 7 Fortune 100-bedrijven

Breid uw regionale aanwezigheid uit met state-of-the-art data center services.

Overheidsincentives

Overheidsincentives

De populariteit van Georgië in de VS data center map heeft geleid tot verschillende fiscale prikkels, waardoor de markt zich verder kan ontwikkelen en investeringen worden aangetrokken van verschillende begunstigden van de IT-sector.

Bill HB 2018, ondertekend in 696, introduceerde een belastingvrijstelling van 10 jaar voor hightech data center apparatuur. Hierdoor kunnen alle organisaties die gedurende een opeenvolgende periode van 100 jaar ten minste $ 7 miljoen investeren, hun faciliteiten belastingvrij uitrusten.

Er is ook een belastingvrijstellingsinitiatief voor beleggers die: data centers hebben tijdens de investeringsperiode ten minste 20 nieuwe banen van hoge kwaliteit geopend en de uitgavenbedragen op basis van de bevolking van de provincie betaald.

Cyberbeveiliging en naleving

Cyberbeveiliging en naleving

Atlanta is de favoriete locatie van meer dan 120 InfoSec-bedrijven die jaarlijks meer dan $ 1.4 miljard aan inkomsten genereren. De aanwezigheid van toonaangevende bedrijven in Atlanta maakt het het op twee na sterkste nationale cyberbeveiligingscluster, op basis van de totale omzet in de sector.

phoenixNAP's Atlanta data center maakt gebruik van deze zeer veilige locatie en biedt extra beschermingsniveaus. Door middel van gratis 20 Gbps DDoS-bescherming bij elke service, beveiligingssystemen voor buiten en binnen, beveiligers op locatie 24/7/365 en videobewaking, onze data center voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

phoenixNAP's Atlanta data center is SSAE 16 SOC Type II-gecertificeerd en haar diensten zijn PCI DSS-compatibel en klaar voor HIPAA.

Rampvrij gebied

Rampvrij gebied

Atlanta, gelegen aan de voet van de Appalachen als het hoogste punt ten oosten van de rivier de Mississippi, is een rampvrij gebied, buiten de 500 jaar oude uiterwaarden. Met redundante, ultramoderne stroom- en beveiligingssystemen en de nabijheid van het door DoD beschermde luchtruim, phoenixNAP's Atlanta data center geeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Workload-geoptimaliseerde instanties voor maximale bedrijfsprestaties.

De Atlanta-faciliteit

73.000 ft2 DATACENTER CAPACITEIT
N + 1 REDUNDANTE VERMOGEN EN CRAC-EENHEDEN
1 MW totaal vermogen

Onze faciliteit ligt op 15 mijl van het centrum van Atlanta. Verspreid over 73.000 vierkante meter, maakt het gebruik van toonaangevende apparatuur voor een zeer veilige en betrouwbare portfolio van Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen. Met state-of-the-art koel- en stroomsystemen, glasvezeldiversiteit en 24/7/365 remote hands-ondersteuning op locatie, onze data center is een allesomvattende oplossing voor al uw zakelijke behoeften.

Robuust netwerk. Superieure connectiviteit.

De phoenixNAP data center in Atlanta levert een wereldwijde backbonecapaciteit van 9+ Tbps voor superieure wereldwijde connectiviteit. Met een direct MPLS-transportnetwerk naar onze vestigingen in Phoenix en Ashburn en 11 netwerk-PoP's op 5 continenten, biedt onze vestiging in Atlanta u een wereldwijd bereik met een lokale aanwezigheid.

Redundante dark fiber-connectiviteit met het 56 Marietta Carrier Hotel opent deuren naar carrier-neutrale netwerken met meer dan 60 verschillende carriers. Als alternatief kunnen organisaties gebruikmaken van onze volledig redundante, eigen netwerkmix van 10 Gbps voor snelle, betrouwbare en geoptimaliseerde connectiviteit.

Met toegang met lage latentie tot netwerkroutes in Washington, DC, Dallas, Charlotte/Raleigh en Miami, en gratis DDoS-bescherming bij elke service, phoenixNAP biedt veilige en enterprise-grade netwerkinfrastructuur.

Atlanta Data Center Serviceportfolio

phoenixNAPDe vestiging in Atlanta omvat een breed portfolio van diensten die zijn toegespitst op een breed scala aan gebruikssituaties en workloads.

colocatie

colocatie

Maak gebruik van meerdere colocatie-opties om een ​​geoptimaliseerd IT-platform te creëren.

Hardware-as-a-Service

Hardware-as-a-Service

Voeg enterprise-grade hardware toe aan uw bestaande oplossingen en schaal onderweg.

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Selecteer en stel op basis van uw behoeften uw single-tenant-instanties in.

Cloud

Cloud

Implementeer, richt en schaal uw IT-infrastructuur met minimale kosten en maximale prestaties.

Backup, Herstel, DRaaS

Backup, Herstel, DRaaS

Houd uw gegevens veilig en uw bedrijfsplatform altijd actief met toonaangevende technologieën.

colocatie

Wij bieden meerdere colocatie opties, waaronder ¼, ½ en volledige 42u kasten. Privé-, afsluitbare, volledige en meervoudige kastkooien staan ​​tot uw beschikking. Met voldoende ruimte voor groei en 250 W vermogen per vierkante meter, is de faciliteit een optimale omgeving voor uw server hosting.

HAAS

Als u meer nodig heeft dan alleen ruimte, kracht en bandbreedte, schaal dan uw colocatie op naarmate u groeit, gebruikmakend van onze Hardware-as-a-Service (HaaS) oplossingen. Met opEx-gemodelleerde prijzen stelt deze service u in staat om één web servers of hele racks op aanvraag.

Dedicated Servers

Voor meer flexvermogen, maatwerk en brute pk's, onze toegewijd aan servers bestaan ​​uit voor werkbelasting geoptimaliseerde instanties die de klus klaren, wat uw eisen ook zijn. Kies uit krachtige rekenkracht, GPU en database servers, tot gaming, virtualisatie en opslag servers.

Managed Private Cloud

Onze cloud portfolio omvat: Managed Private Cloud, een van boven naar beneden gewijd cloud infrastructuur, speciaal ontworpen voor ondernemingen. Zelfbediening en klaar voor naleving, deze robuuste privé cloud platform maakt geautomatiseerde levering van prestatiegerichte infrastructuur mogelijk.

Virtual Private Data Center

Atlanta data center is de thuisbasis van onze Virtual Private Data Center, een cloud service waarmee u uw volledige IT-platform kunt bouwen met een lagere TCO en minimale initiële kosten. Met geavanceerde automatiseringssystemen en orkestratietools zijn implementatie en provisioning binnen enkele minuten mogelijk.

Backup en DRaaS

phoenixNAP Atlanta is een ideale oplossing voor: Backup en herstel voor anderen phoenixNAP locaties. Met verschillende cloud backup en Noodherstel-as-a-Service (DRaaS) diensten, bieden wij oplossingen op maat voor uw gemoedsrust.

  • Door SLA ondersteunde beschikbaarheid via uitgebreide gegevens backup en replicatiesystemen.
  • Globaal data center footprint geeft je organisatorische en internationale waarde.
  • Mix en match opties, waaronder een volledig Infrastructure-as-a-Service (laaS) portfolio.
  • Volledige schaalbaarheid maakt phoenixNAP een uitstekende oplossing voor bedrijven van elke omvang.
  • Migratieservices beschikbaar bij elke aankoop of upgrade
  • Uitzonderlijke zakelijke waarde geleverd op een OpEx-gebaseerd model.
  • Prestaties op bedrijfsniveau van hardware, software en mensen geven u een concurrentievoordeel.
  • Geavanceerde mogelijkheden door middel van hypermodern data center operaties en technologieën.

On-premises deskundig personeel tot uw beschikking 24/7/365.

Externe handen

Alles phoenixNAP data centers bieden 24/7/365 remote hands-ondersteuning. Dit houdt in dat u een team van zeer bekwame, phoenixNAP technici en ingenieurs staan ​​tot uw beschikking wanneer dat nodig is, voor SLA-gegarandeerde, door SLA ondersteunde uptime.

Onze remote hands-service omvat rack-and-stack, volledige bekabeling, opnieuw verzenden, opnieuw opstarten en diverse andere bewerkingen zonder dat u ooit het gebouw hoeft te betreden.

Wilt u uw omgeving in Atlanta opzetten?
Neem vandaag nog contact met ons op!

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.