Waarom een ​​infrastructuur van wereldklasse bouwen in Phoenix

Zet uw infrastructuur op in een van de meest levendige steden in het zuidwesten van de VS voor bedrijven. Strategisch gelegen in Phoenix, Arizona, phoenixNAPvlaggenschip data center geeft u toegang tot alle grote nationale en internationale netwerken om lokale groei en wereldwijde expansie van uw bedrijf te ondersteunen.

Lage operationele kosten voor bedrijven

Lage operationele kosten voor bedrijven

Concurrerende prijzen van IT-services

Concurrerende prijzen van IT-services

Opvallende beveiligingsinitiatieven en -diensten

Opvallende beveiligingsinitiatieven en -diensten

Testimonial

“We zijn meerdere keren gegroeid sinds onze eerste server met hen om een ​​vloot van servers. En onlangs hebben we besloten om wat colocatie toe te voegen in de PhoenixNAP data center ook. Dit maakt uitbreiden vrij eenvoudig en stelt ons in staat om ons te concentreren op onze corebusiness. ”

- Roel Gerona, CEO

Zakelijke kansen in Phoenix Metro Area

Als de op vier na grootste stad en een van de snelstgroeiende lokale economieën in de VS, is Phoenix een veelgevraagde locatie voor het doen van nationale en mondiale zaken. In dit grootstedelijk gebied zijn tal van ondernemingen en middelgrote bedrijven gevestigd, evenals een groeiende gemeenschap van startups. Lage woon-, energie- en IT-infrastructuurkosten in combinatie met de beschikbaarheid van geschoold talent en talrijke overheidsstimulansen zijn belangrijke voordelen om ondernemers naar de stad te trekken.

Enkele van de industrieën die in Arizona een grote economische opleving doormaken, zijn lucht- en ruimtevaart en defensie, technologie en innovatie, en zakelijke en financiële dienstverlening. Biowetenschappen en gezondheidszorg maken ook een gestage groei door, samen met digitale media-industrieën. Zo'n diverse markt is een basis voor gezonde concurrentie in verschillende branches.

De economische groei wordt verder mogelijk gemaakt door de beschikbaarheid van bekwame professionals. Met hoogwaardige onderwijsinstellingen in de staat, waaronder de Arizona State University (ASU), de University of Arizona (UofA), Embry Riddle Aeronautical University en Glendale en Scottsdale Community Colleges, hebben bedrijven toegang tot talenten op verschillende gebieden.

5e grootste stad van de VS.
Hoogwaardig onderwijs
1.6% bevolkingsgroei (6e in de VS)
Totaal aantal werkgeversvestigingen
260,000+ nieuwe banen in de hele staat sinds 2015
260,000+ nieuwe banen in de hele staat sinds 2015
260,000+ nieuwe banen in de hele staat sinds 2015

Geef uw bedrijf een boost met eersteklas data center services.

Overheidsincentives

De regering van Arizona biedt aanzienlijke prikkels voor de ontwikkeling van hoogwaardige banen, onderzoek en ontwikkeling en productie. Een van de belangrijkste overheidsprogramma's waarin rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van lokale bedrijven, is Arizona's Computer Data Center Programma (CDCP).

Deze over de gehele staat geldende regelgeving stelt innovatieve bedrijven in staat om tegen concurrerende prijzen toegang te krijgen tot IT-apparatuur en -diensten. Door vrijstelling data center leveranciers en operators van bepaalde apparatuurbelastingen, helpt het de kosten van IT-services te verlagen. Deze prikkels hebben bijgedragen aan de geweldige ontwikkeling van de data center markt in Phoenix. Industrieanalisten suggereren dat Phoenix nu de op een na meest actieve stad in de VS is wat betreft megawatt (MW) absorptie. Het registreerde een recordaantal van 41.6 megawatt (MW) aan netto-absorptie in 2019, wat meer is dan 580 procent meer dan in 2017. De zeven primaire Amerikaanse markten zagen een recordaantal van 303 MW aan netto-absorptie in 2018, een stijging van meer dan 16 procent ten opzichte van 2017.

Dit mogelijk maken van technische innovatie is een van de aspecten die de stad aanbevelen en phoenixNAP, als een van de belangrijkste data centers, aan bedrijven van verschillende grootte.

Sterke cyberbeveiligingsgemeenschap

Informatiecentrum voor terrorismebestrijding in Arizona (ACTIC)

AZ Cyber ​​Talent

Arizona Cyber ​​Threat Response Alliance (ACTRA)

Onder de belangrijkste ontwikkelingen in Arizona hebben cyberbeveiligingsonderzoek en -activisme de afgelopen jaren een nieuw niveau bereikt. Met meerdere nationale en nationale cyberbeveiligingsinstellingen met het hoofdkantoor in Phoenix, zijn het beveiligingsbewustzijn en de innovatie de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen.

phoenixNAP beveiligingsexperts nemen actief deel aan de ontwikkeling en verbetering van data center beveiligingsdiensten. In die missie werken we samen met de meest invloedrijke organisaties, waaronder Arizona Cyber ​​Threat Response Alliance (ACTRA), ISC2 Phoenix Chapter, ISACA Phoenix Chapter en Arizona Counter Terrorism Information Center (ACTIC). phoenixNAP ondersteunt ook het Cybersecurity Workforce Collaborative-initiatief van de Greater Phoenix Chamber of Commerce, #AZCyberTalent, dat werknemers, werkgevers en docenten in het cybersecurity-ecosysteem van AZ met elkaar verbindt.

Ethische sociale verantwoordelijkheid

phoenixNAP neemt deel aan wervingsprogramma's voor veteranen om een ​​brug te slaan tussen vaardigheden en de overdracht van kennis tussen generaties te waarborgen. Onze kantoren brengen leiders uit de industrie en stagiaires samen, waardoor ze kunnen samenwerken voor de meest efficiënte resultaten. phoenixNAP ondersteunt ook branche-initiatieven zoals Arizona Cyber ​​Warfare Range, Women in Tech en Project Athena om gelijke kansen voor iedereen te garanderen en een diverse omgeving te creëren waarin de medewerkers kunnen groeien en bloeien.

Veilige en goed presterende omgeving voor uw bedrijfskritische workloads.

Technische innovatie stimuleren in Arizona

phoenixNAP's vlaggenschipfaciliteit in Phoenix is ​​een van de meest geavanceerde in de regio data centers, met geavanceerde hardware en met vooraanstaande experts. Het bevindt zich op het kruispunt van de twee grootste onafhankelijke glasvezelringen in Phoenix, waardoor we ongeëvenaarde redundantie kunnen leveren. Onze verscheidenheid aan innovatieve softwareoplossingen vergroot de mogelijkheden voor diegenen die een efficiënt IT-platform willen opzetten.

Geselecteerd als de eerste AWS Direct Connect locatie in de regio, phoenixNAP is de enige faciliteit die speciale verbindingen met Amazon kan bieden cloud Diensten. Het gebouw is speciaal gebouwd en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en energie-efficiëntie. De nabijheid van de luchthaven vergemakkelijkt transportverbindingen, terwijl het moderne elektriciteitsnet in combinatie met de nieuwste generatorsystemen maximale uptime biedt.

Arizona's eerste AWS Direct Connect Locatie

CONTACT VANDAAG VANDAAG

Rampvrij gebied

De exacte locatie van de faciliteit is ideaal voor een data center omdat het een laag risico op natuurrampen met zich meebrengt. Volgens de rampenkaart van de staat zal het gebied waarschijnlijk niet worden getroffen door overstromingen of orkanen. Gecombineerd met de allernieuwste beveiligings- en stroomgeneratorsystemen, elimineren deze kenmerken elk risico op storingen. De faciliteit volgt alle veiligheidscertificaten van de industrie, wat aantoont dat we in staat zijn om uw gegevens te beschermen.

State-of-the-art apparatuur

Met hoogwaardige systemen, hoogwaardige apparatuur, deskundig personeel en meer dan 100,000 vierkante meter verhoogd vloeroppervlak, phoenixNAP's data center biedt de meest uiteenlopende IT-keuzes voor zakelijke organisaties. Van high-performance toegewijd serverVan revolutionaire beveiligingsdiensten kunnen bedrijven precies de diensten kiezen die ze nodig hebben als aanvulling op hun interne IT. De door SLA ondersteunde uptime-garantie, superieure DDoS-bescherming en overvloedige interconnectiviteitsopties zijn allemaal inbegrepen phoenixNAPproducten en diensten.

 • Door SLA ondersteunde beschikbaarheid wordt geleverd via uitgebreide gegevens backup en replicatiesystemen.
 • Globaal data center footprint geeft je organisatorische en internationale waarde.
 • Mix en match opties, inclusief een volledige infrastructuur-as-a-service (laaS) -portfolio.
 • Volledige schaalbaarheid maakt phoenixNAP een uitstekende oplossing voor bedrijven van elke omvang.
 • Migratieservices zijn beschikbaar bij elke aankoop of upgrade.
 • Uitzonderlijke zakelijke waarde wordt geboden op een opex-gebaseerd model.
 • Prestaties op bedrijfsniveau van hardware, software en mensen geven u een concurrentievoordeel.
 • Geavanceerde mogelijkheden door middel van hypermodern data center operaties en technologieën.

Met de Meet-Me-Room met meer dan 30 vervoerders is de data center kan uitzonderlijke connectiviteit bieden. De beschikbaarheid van AWS Direct Connect stelt bedrijven bovendien in staat om te groeien en te innoveren.

Zie alle providers

Stem uw IT af op uw bedrijfsfocus.

Netwerk- en beveiligingsfuncties

Met state-of-the-art netwerktechnologieën die beschikbaar zijn bij phoneixNAP kun je kiezen uit ethernet, point-to-point, dedicated wave en andere connectiviteitsopties. phoenixNAP Tier I BGP Carrier Blend Network wordt standaard geleverd met phoenixNAP diensten die betrouwbaarheid en snelle overdracht bieden.

Gebruikmakend van de nieuwste generatie beveiligingstechnologieën, phoenixNAP heeft een geavanceerd DDoS-beschermingssysteem dat het risico op uitval minimaliseert tot 0.001. Gratis 20 Gps DDoS-bescherming is beschikbaar bij alle data center oplossingen, terwijl 24/7/365 fysieke en online beveiligingsteams de gegevensveiligheid verder waarborgen. Aanvullende beveiligingsapparatuur omvat meervoudige authenticatiemechanismen, meerlaagse beveiligingszones en hoge perimetermuren.

PCI DSS AICPA SOC HIPAA

Divers serviceportfolio

Moderne bedrijfsmodellen vereisen meer dan alleen opslag voor hun databases. Ze hebben prestaties nodig om hun klanten uitstekende ervaringen te bieden. Ze hebben ook geavanceerde beveiligingsoplossingen nodig om het risico van bedrijfsonderbreking te elimineren. phoenixNAP biedt een breed scala aan diensten om aan al deze behoeften te voldoen, ongeacht hoe agressief of verfijnd ze zijn.

colocatie

colocatie

Configureer computer- en opslagomgevingen tot 500 watt per vierkante meter. Diverse colocatieproducten staan ​​tot uw beschikking om een ​​zeer efficiënt platform te bouwen.

Hardware-as-a-Service (HaaS)

Hardware-as-a-Service (HaaS)

Flexible hardwareleasemodellen geven u toegang tot hardware van bedrijfskwaliteit. Bouw uw IT met de modernste apparatuur die beschikbaar is op een opex-model.

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Kies uit een groot aantal hoogwaardige en budgetvriendelijke opties servers. Onze selectie van producten kan aan elke zakelijke behoefte voldoen. Bestel vandaag.

Backup, Herstel, DRaas

Backup, Herstel, DRaas

Bereik uw beschikbaarheidsdoelen met de beste in de branche backup en hersteltechnologieën. phoenixNAP biedt een scala aan gespecialiseerde producten om uw strategieën te ondersteunen.

Security Services

Security Services

Erkenning van de hiaten in de cyberbeveiligingsmarkt, phoenixNAP heeft innovatieve beveiligingsoplossingen ontwikkeld om de behoeften van organisaties aan data center veiligheid. Kom meer te weten.

Ondersteunde IT-implementatie en -beheer

Met de missie om elk bedrijf toegang te geven tot de IT-tools en apparatuur die ze nodig hebben voor groei, phoenixNAP benadert bedrijven waarmee we werken op een persoonlijke manier. Ons team is beschikbaar voor hulp bij het opzetten en beheren van het platform. U hoeft uw interne teams niet te overbelasten of te herstructureren om uw IT te moderniseren.

Met een vertrouwd team van oplossingsdeskundigen en fulltime, 24/7 NOC-technici ter plaatse, kunnen we u ondersteunen tijdens het implementatieproces. Omdat uw gegevens bij ons worden opgeslagen, zullen we u onmiddellijk ondersteuning en deskundige hulp bieden wanneer u deze nodig heeft.

Verblijf in Phoenix tegen gereduceerde tarieven

Als u een nacht of langer in Phoenix moet verblijven, kunt u een speciale korting krijgen als u boekt bij Drury Inn & Suites Phoenix Airport!

Gelegen aan de overkant van onze straat data center, biedt het hotel gereduceerde prijzen voor phoenixNAP's gasten. U kunt uw kamer boeken met een speciale code die u kunt verkrijgen door contact met ons op te nemen via marketing @phoenixnap.com.

Naast de uitstekende locatie en comfortabele kamers, kunt u genieten van de volgende aanvullende diensten van Drury Inn & Suites Phoenix Airport:

 • Dagelijks gratis warm ontbijt
 • Elke avond gratis drankjes en warm eten tijdens de kickback van 5:30 uur
 • Gratis Wi-Fi internet in het hele hotel

Neem contact met ons op om uw code te ontvangen! Stuur een email naar marketing @phoenixnap.com.

Wilt u uw omgeving in Arizona opzetten?
Contacteer ons vandaag

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.