Toegewijd Servers in Amsterdam, Nederland

Krijg volledige toegang tot opex-gemodelleerde, high-performance dedicated serveris precies waar je ze nodig hebt.

Blader door alle Servers

Toegewijd Servers in Amsterdam, Nederland

Hoge performantie. Workload-geoptimaliseerd. Aanpasbaar.

Breng uw workloads dichter bij uw klanten in Europa door dedicated servers in Amsterdam, Nederland. Kies uit een breed scala aan configuraties die zijn geoptimaliseerd voor verschillende workloads of pas uw hardware aan uw specifieke gebruiksscenario aan. Selecteer maandelijkse facturering en implementeer zonder contractuele verplichtingen. Kies voor verlengde reserveringen voor gereduceerde prijzen. Krijg root-toegang tot je hardware in Amsterdam in slechts 4 uur!

Bekijk het volledige aanbod van onze toegewijde servers in Amsterdam en kies degene die het beste bij je past:

FlexServers

FlexServers

Dankzij het revolutionaire platform met Intel Speed ​​Select-technologie kunt u in één keer opnieuw opstarten tussen zeven verschillende processorconfiguraties.

Vanaf:
$275/ mo
Configureer nu
virtualisatie Servers

virtualisatie Servers

Ontdek phoenixNAP's selectie van servers aanbevolen voor gevirtualiseerde omgevingen. Bekijk alle functies en kies uw oplossing!

Vanaf:
$378/ mo
Configureer nu
Database Servers

Database Servers

Implementeer een voor werklast geoptimaliseerd systeem voor uw MySQL-, MongoDB-, MariaDB-, Apache Cassandra-, MS SQL- en PostgresSQL-database.

Vanaf:
$295/ mo
Configureer nu
Spel Servers

Spel Servers

phoenixNAP's oplossingen zijn ideaal om te gamen, zodat u continu kunt blijven presteren en tegelijkertijd uw kosten en schaalbaarheid kunt beheersen.

Vanaf:
$105/ mo
Configureer nu
GPU Servers

GPU Servers

Krijg een oplossing voor kunstmatige intelligentie (AI), machine learning, deep learning, big data-manipulatie, 3D-rendering en zelfs streaming workloads.

Vanaf:
$1,115/ mo
Configureer nu
High-performance computing (HPC)

High-performance computing (HPC)

Onze HPC servers zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige opslag en rekenkracht.

Vanaf:
$418/ mo
Configureer nu
Opbergen Servers

Opbergen Servers

Aangezien de gegevensbehoeften enorm toenemen, hebt u schaalbare, betrouwbare en kosteneffectieve opslagoplossingen nodig om aan die eisen te voldoen.

Vanaf:
$295/ mo
Configureer nu
streaming Servers

streaming Servers

Betrouwbaar wereldwijd netwerk en high-performance dedicated servers leveren een cruciale capaciteit aan organisaties in streaming media en services.

Vanaf:
$105/ mo
Configureer nu

Automatisering-gedreven nodig servers om af te stemmen op uw CI/CD-pijplijnen?

Vooraf geconfigureerd implementeren Bare Metal Cloud instanties in Amsterdam met slechts een paar klikken!

Implementeer in minuten

Kenmerken van Dedicated Servers in Amsterdam

phoenixNAPis toegewijd servers in Amsterdam geven u een strategisch voordeel voor bedrijfsuitbreiding in heel Europa. Voer uw workloads en apps dicht bij uw klanten en teams uit, maak gebruik van de nieuwste hardware, een DDoS-beveiligd netwerk met lage latentie en XNUMX-uurs deskundige ondersteuning.

Krachtige hardware

Krachtige hardware

Maak gebruik van de nieuwste CPU-, opslag-, geheugen- en netwerktechnologie om zelfs de meest veeleisende workloads met gemak aan te kunnen.

Schaalbare componenten

Schaalbare componenten

Schaal resources naarmate u groeit en pas uw infrastructuur aan uw zakelijke behoeften aan, om hardware- of netwerkknelpunten te vermijden.

Volledig beheer

Volledig beheer

Beheer uw infrastructuur via ons webportaal en behoud de volledige controle over uw servers in Amsterdam – geen “lawaaierige buren”, geen verborgen kosten.

phoenixNAPis toegewijd Servers in Amsterdam bieden u:

Directe toegang tot NL-IX, AMS-IX en IXroom
Flexbeschikbare bandbreedte en factureringsopties
Toegang tot meer dan 45 wereldwijde providers
Gratis 20 Gbps DDoS-bescherming
Door SLA ondersteunde uptime
Enterprise-grade beveiliging
24/7 on-site technisch en extern personeel

Wilt u meer informatie over onze toegewijde server oplossingen?

DOWNLOAD SPECIFICATIEBLAD

Verticaal schalen Serveris onderweg

Verticaal schalen Serveris onderweg

Verkrijgbaar in Amsterdam, onze FlexServers zijn 's werelds eerste toegewijde server oplossing die verticale CPU-schaling mogelijk maakt met slechts een herstart. Door een op maat gemaakte implementatie van Intel® Speed ​​Select-technologie, u kunt schakelen tussen 4 verschillende Intel® 2nd Gen Xeon Schaalbare CPU-configuraties zonder hardware- of softwarewijzigingen. Voorkom dat u nieuwe moet configureren servers en migreer gegevens naar nieuwe omgevingen naarmate uw bedrijf groeit. Pas je aan server aan uw webverkeerseisen en handel uw dataverslindende workloads naadloos en kosteneffectief af met flexbeschikbare CPU-bronnen en aanpasbare, speciale hardware.

Implementeer API-gestuurd Dedicated Servers in minuten

Implementeer API-gestuurd Dedicated Servers in minuten

Onze vestiging in Amsterdam is ook de thuisbasis van phoenixNAP's Bare Metal Cloud, toegewijd serverwordt gedreven door automatisering. Implementeer of ontmantel uw servers in enkele minuten met behulp van eenvoudige API-aanroepen, CLI of de intuïtieve web-UI en beheer uw infrastructuur automatisch via vertrouwd Infrastructuur-als-code gereedschap. Selecteer een instantie die perfect aansluit bij uw huidige of toekomstige CI/CD-pijplijnen en optimaliseer uw IT-uitgaven door middel van uur- of maandbetalingen. Kies tussen meerdere vooraf geconfigureerde instanties aangedreven door ultramoderne hardware die zelfs de meest veeleisende workloads met gemak aankan.

Op zoek naar colocatie, HaaS, backupof cloud diensten in Amsterdam?

We hebben je gedekt!

NEEM CONTACT OP

Waarom kiezen voor Toegewijd? Server Hosting in Nederland

phoenixNAPis toegewijd servers in Nederland brengen u dichter bij uw klanten op de Europese markt en bieden u resources voor één huurder die zijn toegewijd aan uw workloads.

Amsterdam staat algemeen bekend als de “connectivity hub van Europa”. Het is de thuisbasis van Amsterdam Exchange (AMS-IX), een interconnectieplatform dat meer dan 880 Europese en wereldwijde netwerken samenbrengt, waardoor u volledig redundante, low-latency gegevensoverdracht naar Europa, de VS en de rest van de wereld krijgt. Dit zorgt ervoor dat uw websites en applicaties snel en responsief blijven.

Daarnaast is Nederland een uitstekende locatie om zowel privacy als beschikbaarheid van uw gegevens te waarborgen. Nederland is het meest verbonden land ter wereld en beschikt over een betrouwbare stroomvoorziening met een hoge databeschikbaarheid. Met GDPR-compliance en door de staat gereguleerd data center wetten, kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn in phoenixNAP's AMS-IX gecertificeerde faciliteit.

Wil je meer informatie?

Blader door onze FAQ!

FAQ

Wat is een toegewijde server?

Een toegewijde server is een single-tenant hostingplatform dat u volledige controle geeft over uw IT-infrastructuurbronnen. In tegenstelling tot shared hosting-oplossingen, een dedicated server host niet meerdere tenants. Dit betekent dat alle reken-, opslag- en netwerkbronnen worden gebruikt voor de specifieke services en toepassingen van één enkele client.

Is Amsterdam een ​​goede locatie voor hosting?

Dankzij de cross-Europese en trans-Atlantische verbindingen is Amsterdam een ​​van de meest gevraagde locaties voor server hosting in Europa. Voor in de VS gevestigde bedrijven biedt deze locatie een toegangspoort tot alle belangrijke Europese verbindingspunten.

Waarom kiezen voor Dedicated hosting?

Dedicated hosting heeft veel voordelen ten opzichte van shared cloud omgevingen. Het geeft je root-toegang tot je server, zodat u meer controle heeft over uw configuratie. Het biedt ook een beter prestatiepotentieel in vergelijking met openbare cloud omdat het krachtigere hardware gebruikt. Beschikbaar op een opex-gebaseerd model, toegewijd servers zijn een kostenefficiënte oplossing voor organisaties die stabiele prestaties en geavanceerde beveiliging nodig hebben.

Zijn mijn toegewijde servers DDoS-beveiligd?

Ja alles phoenixNAP servers worden geleverd met 20 GB gratis DDoS-bescherming.

Wat zijn mijn SLA's en ondersteuningsopties?

phoenixNAP aanbiedingen flexbare SLA's om aan uw behoeften te voldoen. Onze deskundige ondersteuning is 24/7/365 beschikbaar via telefoon, e-mail en livechat.