Krijg speciale prijzen op FlexServers

'S Werelds enige oplossing waarmee u 2e generatie Intel Xeon schaalbare CPU's verticaal kunt schalen met een enkele herstart.

Flex Servers

Hoe werkt het?

Ontwikkeld voor intensieve en veranderende workloads zoals internetserver applicaties, zeer transactionele databases, virtualisatie, AI / DL-gevolgtrekking en HPC, FlexServers by phoenixNAP bieden krachtige infrastructuur voor moderne organisaties. Een op maat gemaakte implementatie van Intel® Speed ​​Select-technologie maakt het mogelijk de configuratie op een enkele CPU te wijzigen, activeert met een enkele server herstart en vereist geen hardware- of softwarewijzigingen om het vermogen van de CPU te vergroten of te verkleinen.

De mogelijkheid om CPU's verticaal te schalen, helpt u om aan uw prestatiebehoeften te voldoen en tegelijkertijd rekening te houden flexible IT resource planning. U kunt eenvoudig een upgrade of downgrade aanvragen en uw computer opnieuw opstarten server om toegang te krijgen tot nieuwe mogelijkheden en de prestaties van uw workloads te optimaliseren.

2e generatie Intel Xeon schaalbare processors zijn er in vier basisconfiguraties met phoenixNAP en elk stelt u in staat om de kracht van de nieuwste generatie processor te gebruiken.

Maak kennis met het revolutionaire platform voor deep learning-workloads

Verticale CPU-schaal

Verticale CPU-schaal

Verander je server on the fly! Start eenvoudig opnieuw op om een ​​volledig nieuwe configuratie uit vier beschikbaar te kiezen server configuraties.

Ingebouwde Deep Learning-mogelijkheden

Ingebouwde Deep Learning-mogelijkheden

Voer AI-gerichte workloads uit op dezelfde infrastructuur en verbeter de inferentieprestaties met Intel Deep Learning Boost en VNNI-instructiesets.

Wereldwijde beschikbaarheid

Wereldwijde beschikbaarheid

FlexServers zijn beschikbaar vanaf phoenixNAP's strategische locaties in de VS, Europa en Azië.

4 in 1: unieke verticale CPU-schaalmogelijkheid.

Inzetten. Herstart. Opnieuw bedenken.

Schaal vol vertrouwen op een uniek Silicon-as-a-Service-platform.

FlexServers zijn een onderdeel van phoenixNAP's toegewijd aan servers portefeuille.

Gebouwd in samenwerking met Intel, zijn ze een unieke oplossing voor data-hongerige workloads. Gebruikmakend van 2e generatie Intel Xeon schaalbare processortechnologie, FlexServers stellen u in staat om te wisselen tussen vier verschillende CPU-configuraties zonder dat u hardwarewijzigingen, het migreren van gegevens of complexe installaties nodig heeft terwijl u deze behoudt bare metal hardwaretoegang zonder virtualisatie-overhead. phoenixNAP is de enige aanbieder ter wereld die deze oplossing aanbiedt. Je kunt het op vijf wereldwijde locaties inzetten.

Phoenix, AZ | Ashburn, Virginia | Amsterdam, NL | Singapore, SG | Chicago, Illinois

Flexible prijzen op basis van CPU-schaal. Ongeëvenaarde waarde en flexibiliteit.

Datagestuurde organisaties aansturen

FlexServers by phoenixNAP en hun opties voor verticale CPU-schaalbaarheid bieden een platform dat geoptimaliseerd is voor workloads voor organisaties die algemene workloads, webapplicaties en grote datasets in het geheugen en andere zeer transactionele en fluctuerende workloads verwerken. Aangedreven door 2e generatie Intel® Xeon® Schaalbare processors, FlexServers maken gebruik van de nieuwste Intel CPU-architectuur met een zeer unieke mogelijkheid om de CPU verticaal op een bare metal toegewijd aan server het leveren van onbewerkte hardwarekracht zonder overheadkosten voor virtualisatie. FlexServers leveren krachtige rekenkracht, verbeterde afleidingsversnelling en verwerkingscapaciteit.

Overzicht van de functies

  • Verhoogde CPU-kernaantallen en kloksnelheden vergeleken met vorige generaties
  • 10 Gbps openbare en particuliere netwerkcapaciteit op server niveau
  • Wereldwijde beschikbaarheid met meerdere sites in de VS, Europa en Singapore
  • Altijd inclusief GRATIS 20 Gbps DDoS-bescherming voor elk server
  • Krachtige lokale opslagmogelijkheden met hoge capaciteit
  • Grote RAM-volumes tot 768 GB DDR4 per server
  • Breed scala aan aanpassing van hardwarecomponenten

Geavanceerde technologieën ondersteund

Intel Optane SSD's

Intel® Optane SSD's

Maak gebruik van snelle en responsieve opslagsystemen met phoenixNAP's FlexServers. Intel Optane SSD's zijn ontworpen om de prestaties van opslagapplicaties op een kosteneffectieve manier te verbeteren en zijn ideaal voor organisaties die dynamische en veeleisende workloads verwerken. Intel Optane NVMe-schijven bieden lokale opslag met een zeer lage latentie en een extreme veerkracht van 30 DWPD. Deze functies maken ze perfect, niet alleen voor primaire opslag voor transactie-intensieve toepassingen, maar ook als caching-laag voor andere hoge capaciteit en langzamere opslagapparaten.

Aangepaste componenten

Aangepaste componenten

phoenixNAP's flexible leverings- en betalingsopties stellen u in staat om uw systeem te configureren en bronnen te schalen naarmate u groeit. Met de optie om de CPU te kiezen die bij uw workloads past en het geheugen en de opslagcapaciteit aan te passen, kunt u uw architectuur aanpassen aan uw behoeften. phoenixNAP FlexServers ondersteunen zeer veerkrachtige (30 DWPD) en Intel NVMe-schijven met lage latentie - de P4800X SSD en binnenkort de nieuwe P4801X SSD. Beide zijn bruikbaar met het FatTwin-chassis, dat plaats biedt aan 2 NVMe-schijven uit de doos.

Testimonial

"Dankzij de geavanceerde prestatiefuncties stelt het platform Vizion.ai in staat om naadloos te werken op verschillende apparaten en applicaties, de optimale prestaties en responsiviteit te leveren en geavanceerde ML-mogelijkheden te bieden die een ongeëvenaard inzicht in gegevens bieden."

- Jason McKinney, SVP, Allianties bij Panzura

Lees de volledige case study

Cases

FlexServers by phoenixNAP kan een grote verscheidenheid aan workloads ondersteunen. Hun unieke vermogen om de CPU verticaal te schalen naar veranderende werklasten met behoud van bare metal toegang maakt ze een echte hoeksteen van de kerninfrastructuur van elk bedrijf, terwijl tegelijkertijd dezelfde infrastructuur schittert bij het uitvoeren van meer gespecialiseerde workloads:

virtualisatie

virtualisatie

Voer virtualisatie-workloads met vertrouwen uit FlexServers de mogelijkheid om te schakelen tussen verschillende CPU-kerntellingen en kloksnelheden. Met de toevoeging van grote hoeveelheden RAM en snelle NVMe-opslag deze servers ondersteunt de eisen van uw workload en optimaliseert voor prestaties en licenties.

Web Servers

Web Servers

FlexServers verticale CPU-schaalverdeling ondersteunt uw web volledig server behoeften en CPU flexibility zorgt voor snelle veranderingen in meer of minder verwerkingskracht, waardoor u de controle houdt over eventuele overheadkosten, afhankelijk van veranderende eisen aan webverkeer.

Web Servers

Workloads voor diepgaand leren

Verhoog uw deep learning-workloads met een gespecialiseerde infrastructuur. De baanbrekende geheugeninnovatie van Intel en betrouwbaar phoenixNAP service zorgen voor maximale prestaties.

Databases met hoge transacties

Databases met hoge transacties

Servers met 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors helpen u de verwerking van databaseworkloads met hoge transacties te stroomlijnen. Optimaliseer uw IT-architectuur voor versnelde gegevensverwerking.

Enterprise en Cloud

Enterprise en Cloud

Optimaliseer uw gebruik van IT-middelen met een IT-platform waarmee u uw onderneming kunt verwerken cloud werklasten naadloos en kostenefficiënt.

HPC en opslag

HPC en opslag

Omarm HPC-innovatie zonder hardware-investeringen. Ingebouwde mogelijkheden van FlexServers helpen u zelfs met de meest agressieve rekenbronnen om te gaan.

Klaar om te beginnen?

Bestel vandaag