Supermicro Servers by phoenixNAP

Supermicro Servers

Toonaangevende hardwareoplossingen voor uw bedrijf IT
Bouw een voor workload geoptimaliseerde IT-infrastructuur met Supermicro-powered servers. Kies tussen traditionele toegewijde servers en API-gedreven Bare Metal Cloud implementaties.

Toonaangevende technologie.
Uitzonderlijke bedrijfsresultaten.

Als een van 's werelds leiders in server technologie, biedt Supermicro stabiele, betrouwbare en innovatieve oplossingen voor uiteenlopende zakelijke behoeften. Van HPC, enterprise IT en edge computing tot big data en AI/ML-workloads, Supermicro servers zijn gebouwd om verschillende gebruiksscenario's en opkomende workloads te ondersteunen. U kunt vertrouwen op zijn geavanceerde oplossingen om een ​​stabiele IT-omgeving op te bouwen, ongeacht de grootte, branche of operationele focus van uw bedrijf.

supermicro-logo

phoenixNAP werkt samen met Supermicro om u toegang te geven tot superieure hardware-oplossingen tegen concurrerende prijzen en flexbruikbare implementatiemodellen. We gebruiken een breed scala aan Supermicro servers om end-to-end-oplossingen te configureren voor uw unieke behoeften.

Je kunt kiezen uit twee flexbruikbare implementatiemodellen.

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Personaliseer uw Supermicro server configuratie om uitzonderlijke prestaties van uw applicaties en workloads te garanderen. Jij kan fleximplementeer beproefde hardwarecomponenten om uw bedrijfsdoelen te bereiken en tegelijkertijd uw kosten onder controle te houden.

Bare Metal Cloud

Bare Metal Cloud

Voor op automatisering gerichte organisaties en op DevOps gerichte teams hebben we een flexbeschikbare oplossing waarmee u een fysieke server in enkele minute. Aangedreven door Supermicro, Bare Metal Cloud biedt u speciale toegang met: cloud-achtige inzet.

Geavanceerde oplossingen voor veeleisende workloads

In samenwerking met Supermicro en Intel, phoenixNAP levert gespecialiseerde oplossingen voor veeleisende workloads. We geven u toegang tot hoogwaardige computer-, opslag- en privénetwerkbronnen om uw bedrijf te laten groeien en succes te boeken. Of u nu op zoek bent naar instapniveau servers voor een klein bedrijf of geavanceerde hardware voor gespecialiseerde workloads, we kunnen een oplossing leveren die het beste aan uw behoeften voldoet.

Betrouwbare hardware
Innovatieve technologie
Aangepaste configuraties of vooraf gebouwde instanties
Flexmogelijke implementaties
Wereldwijde beschikbaarheid
Uur- en maandelijkse factureringsmodellen
Nieuwe 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processors

Nieuwe 3rd Generatie Intel® Xeon® Schaalbare processors

De nieuwste generatie Intel Xeon Scalable-processors wordt geleverd met krachtige functies die ongeëvenaarde prestaties, beveiliging en veelzijdigheid bieden voor moderne en traditionele workloads. U kunt zorgen voor prestatieverbetering voor high-performance computing (HPC), kunstmatige intelligentie (AI) en vertrouwelijke computerworkloads.

Zie Functies en Servers

Servers met Intel® Xeon® E-serie processors

Servers met Intel® Xeon® Processors uit de E-serie

Supermicro servers met Intel Xeon E-2388G en E-2356G CPU's bieden u de kracht van 6 of 8 cores, tot 16 MB cache en tot 5.10 GHz single-core Turbo Boost-frequentie voor uw webhosting, serverof cloud service werklast. Zet ze in op een flexbaar model met Bare Metal Cloud en ervaar een nieuw niveau van behendigheid.

Bekijk alle configuraties

Bekroonde aanbieder

Toegewijd aan uw succes