Cloud Prijzen Calculator

Een eenvoudige prijstool die u helpt de beste te kiezen Bare Metal Cloud configuratie voor uw werklast. Ontvang direct een prijsopgave voor de computeroplossing die u nodig hebt.

Cloud Prijzen Calculator

Selecteer uw voorkeur Bare Metal Cloud implementatieopties en krijg vrijblijvend een schatting van uw infrastructuurbehoeften.

Kies je favoriete locatie.
Selecteer een geldige locatie.
Op basis van deze CPU-selectie krijgt u een lijst met beschikbare instantietypen.
Selecteer een geldige verwerker.
Kies hier uw GRATIS, Pay-per-use of Bundle Bandwidth-optie.
Selecteer een geldige bandbreedte.
Op basis van uw invoer zijn deze instantietypen beschikbaar.
Selecteer een geldig geheugen.
Kies je favoriete besturingssysteem.
Selecteer een geldig besturingssysteem.
De /31 openbare IP-toewijzing kan alleen worden gebruikt met Linux. Andere toewijzingen zijn compatibel met alle belangrijke besturingssystemen. Om openbare IP-toewijzingen groter dan /28 te kopen, contact sales.
Selecteer een geldige verwerker.
Gebruikt voor berekening van rekenkosten.
Selecteer een geldig aantal servers.
Kies het contracttype van uw voorkeur.
uren
Gebruikt voor on-demand kostenberekening.

Sla deze selectie op om één of meerdere nieuwe configuraties aan te kunnen maken en te kunnen vergelijken.


Instantietype CPU CPU-telling Kernen per CPU CPU-frequentie Geheugen Opbergen Netwerk Locatie Prijs
GHz
GB RAM
$/

Cloud Functies prijscalculator

De juiste configuratie kiezen voor uw cloud werkdruk is niet altijd een eenvoudige taak, vooral als u niet kunt voorspellen hoe deze in de toekomst zal schalen. Inzicht in deze uitdaging en rekening houdend met de mogelijke complexiteit van uw strategieën voor het plaatsen van werklast, creëerden we Bare Metal Cloud Prijscalculator om u te helpen onze beschikbare configuratie te evalueren en uw toekomstige kosten te berekenen.

Op basis van het type app, uw prestatiedoelen en uw IT-budget kunt u verschillende parameters selecteren in Bare Metal Cloud rekenmachine om de exacte prijs voor uw favoriete exemplaar te krijgen.

BMC-functies
  • Kies de juiste CPU voor uw werklast
  • Bereken uw kosten op basis van contracttype/duur
  • Evalueer de beschikbare factureringsopties
  • Voldoe aan uw bandbreedtebehoeften met flexibele pakketten
  • Krijg inzicht in de kosten die gepaard gaan met de implementatie van het besturingssysteem

Transparante prijzen

Transparante prijzen

Krijg transparante informatie over uw cloud kosten om uw IT-infrastructuurinvesteringen op lange termijn efficiënt te plannen. Bare Metal Cloud Pricing Calculator geeft inzicht in alle kosten die aan uw voorkeursinstantie zijn verbonden.

Aanbevelingen voor instantietypen

Aanbevelingen voor instantietypen

Op basis van de geselecteerde CPU, de cloud prijscalculator stelt de instantietypen voor die u kunt implementeren. Selecteer degene die het beste aan uw behoeften voldoet en bereken hoeveel het u zou kosten om het voor een geselecteerde periode te implementeren.

Prijsschattingen exporteren

Prijsschattingen exporteren

Deel en analyseer voorgestelde workload-specifieke infrastructuur en prijzen. De eenvoudige exportoptie stuurt de details van uw geselecteerde configuratie naar uw e-mail, zodat u deze op uw gemak kunt gebruiken en vergelijkingen kunt maken.

Wat is Bare Metal Cloud (BMC)?

Bare Metal Cloud is een API-gedreven dedicated server platform gebouwd voor automatiseringsgestuurde IT. door zijn flexBeschikbare factureringsmodellen, integraties met de meest populaire IaC-tools, geavanceerde netwerk- en bandbreedtefuncties, API- en CLI-beschikbaarheid, evenals een intuïtieve portal, BMC helpt u de complexiteit van infrastructuurbeheer te elimineren. Implementeren en schalen servers sneller om uw softwareontwikkelingspijplijnen te versnellen en tegelijkertijd uw kosten en prestaties te optimaliseren.

Functies overzicht:

100% toegewijde fysieke CPU- en RAM-bronnen
15 TB gratis bandbreedte inbegrepen (5 TB in Singapore)
Geen hypervisors, geen bronnen delen
Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit
Gebruiksvriendelijke API- en CLI-tools
DDoS-bescherming inbegrepen
geautomatiseerde server provisioning met infrastructuur als codetools (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef en Puppet)
Opties voor privénetwerken

Gemakkelijke toegang tot S3-compatibel Object Storage
Betalen per gebruik, maandelijkse en jaarlijkse reserveringsopties

Leer hoe je een BMC kunt laten draaien server binnen 1 minuut!

Het kiezen van Bare Metal Cloud via gedeelde omgeving

Terwijl multi-tenant cloud platforms bieden een grote mate van flexOmdat ze vanwege hun betrouwbaarheid en schaalbaarheid niet de beste optie zijn voor alle soorten toepassingen. Voor data-intensieve workloads, zoals multimedia, bio-informatica, HPC of AI/ML, en gevoelige data kan een speciale omgeving nodig zijn.

phoenixNAP's Bare Metal Cloud platforms brengt u de rauwe kracht van toegewijde servers met cloud-Achtig flexvermogen. Als een door automatisering aangedreven platform, kunt u uw server instanties in een kwestie van minuten en schaal zo gemakkelijk. Er zijn meer dan 30 vooraf geconfigureerde instanties beschikbaar op basis van een factureringsmodel per uur of per maand om uw cloud- inheemse behoeften.

Geniet van de flexibility van de cloud zonder "lawaaierige buren" of vendor lock-in.

Bare Metal Cloud Cases

Productieworkloads

Verlaag uw TCO door gebruik te maken van geavanceerde systeemconfiguraties die beschikbaar zijn tegen een lagere prijs in vergelijking met Public Cloud.

Kubernetes-beheer

Zorg dat uw Kubernetes-clusters binnen enkele minuten operationeel zijn met Bare Metal Cloud servers met vooraf geïnstalleerde SUSE Rancher-software.

multi-Cloud implementaties

Hefboomwerking Bare Metal Cloud als onderdeel van uw multi-cloud instelling voor workloads waarvoor speciale hardware of gespecialiseerde configuraties nodig zijn.

Wereldwijde burst-bronnen

Stroomlijn workloads die u niet had verwacht door eenvoudig meer CPU en RAM toe te voegen. Beheer het gebruik van burst-bronnen op verschillende locaties.