Toegewijd spel Servers

Bied uitzonderlijke spelervaringen met een robuuste infrastructuur.

Toegewijd spel Servers

Veilig. Betrouwbaar. Razendsnel.

Het geavanceerde prestatiepotentieel van dedicated servers maakt ze een efficiënt platform voor gaming-workloads. Vergeleken met gedeelde hostingplatforms, toegewijd servers bieden meer verwerkings-, geheugen- en opslagmogelijkheden om veeleisende werklasten beter aan te kunnen. phoenixNAP's oplossingen zijn ideaal voor kansspelorganisaties die een continue capaciteit moeten behouden en een voorspelbare vraag naar prestaties hebben.

Aanbevolen servers

Lichte werklasten

Intel Xeon E-2276G
6 × 3.8 GHz (4.90 GHz Turbo)

64GB DDR4 RAM
1x1 TB NVMe
1 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$105/ mo
Beginnen

Middelgrote werklasten

Intel Xeon E-2276G
6 × 3.8 GHz (4.90 GHz Turbo)

128GB DDR4 RAM
2x1 TB NVMe
10 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$189/ mo
Beginnen

Zware werklasten

Intel Xeon E-2288G
8 × 3.7 GHz (5.00 GHz Turbo)

128GB DDR4 RAM
2x1 TB NVMe
10 Gbps netwerk (privé + openbaar)
15TB bandbreedte
20 Gbps DDoS

Vanaf:
$209/ mo
Beginnen

Dynamische werkbelastingen

Bare Metal Cloud
API-gestuurd toegewijd servers

<120 seconden setup
API en CLI
Gecertificeerde infrastructuur als code-integraties
20 Gbps + 50 Gbps netwerk
Uurfacturering en maandelijkse reserveringen

Vanaf:
$0.24/h
Nu implementeren

Hoogtepunten van de eigenschap

De belangrijkste voordelen van het opzetten van een dedicated server voor gaming-workloads omvatten geminimaliseerde latentie en XNUMX-uursondersteuning. phoenixNAP biedt een portfolio van servers die de behoeften van spelers ondersteunen. De drie hierboven genoemde vallen op door hun ingebouwde prestatieversnellers, geavanceerde geheugenopties en opslagconfiguraties. Dit maakt ze geschikt voor het hosten van games zoals Minecraft, Counter Strike: Global Offensive, ARK: Survival Evolved en Team Fortress 2.

Toonaangevende processortechnologie

Toonaangevende processortechnologie

Servers met de 2e generatie Intel Xeon schaalbare processors bieden optimale kloksnelheden en geheugencapaciteit om gaming-workloads te ondersteunen. Xeon E-systemen worden ook aanbevolen omdat ze geïntegreerde grafische versnellers en snelle NVMe-opslag bevatten voor uitstekende prestaties.

Flexible Bandbreedte-opties

Flexible Bandbreedte-opties

Bandbreedtesnelheden en kosten zijn van cruciaal belang voor optimale gaming-implementaties. Kies een bandbreedtepakket dat aan uw behoefte voldoet of upgrade naar een onbeperkte bandbreedte-optie. phoenixNAP helpt u uw platform te optimaliseren door u toegang te geven tot onze 10 Gbps wereldwijde netwerkbackbone.

Opslag- en geheugenopties

Opslag- en geheugenopties

Met de continue vraag naar prestaties hebben gamingorganisaties uitgebreide RAM- en opslagbronnen nodig om aan de verwachtingen van gebruikers te voldoen. phoenixNAP biedt u SSD-, NVMe- en SATA-opties, evenals Intel Optane Persistent Memory, een innovatieve technologie die is gebouwd om snellere inzichten te bieden van data-intensieve applicaties.

Security

Security

Betrouwbaarheid en gegevensbescherming zijn van cruciaal belang in de gaminggemeenschap. Onze servers bieden een robuuste bescherming voor uw back-endinfrastructuur, waardoor de tevredenheid van spelers wordt gegarandeerd. phoenixNAP's server-brede DDoS-bescherming voorkomt schadelijke aanvallen en helpt u de continuïteit te behouden.

Netwerk

Netwerk

Netwerkprestaties spelen een cruciale rol bij het minimaliseren van latentie en het leveren van uitzonderlijke game-ervaringen online. phoenixNAPHet redundante en wereldwijd gedistribueerde 10Gbps-netwerk kan evenementen met de meest bandbreedte-intensieve services ondersteunen.
Ontdek netwerkfuncties

Op zoek naar een andere configuratie?
Klik op de onderstaande knop om door al onze toegewijde te bladeren servers.

Bekijk alles Servers

Waarom zou je kiezen phoenixNAP Spel Servers?

Uw backend-infrastructuur bepaalt uw vermogen om game-ervaringen te bouwen en te verbeteren. Met geavanceerde hardwarecomponenten, toonaangevende prestatietechnologieën en uitgebreide beveiliging kunt u een krachtige game-infrastructuur bouwen. phoenixNAP biedt u de middelen die u nodig heeft van een on-demand model, zodat u uw platform voordelig kunt bouwen en schalen.

Aangepaste configuraties

Aangepaste configuraties

Pas configuraties aan en schaal ze naarmate uw bedrijf groeit.

Snelle implementatietermijnen

Snelle implementatietermijnen

Configureer uw server en implementeer het binnen enkele minuten.

Competitieve prestaties

Competitieve prestaties

Hoge prestaties zonder vertragingen server zorgt voor een naadloze ervaring.

Testimonial

Testimonial

“We konden goed groeien omdat we ons geen zorgen maakten over de downtime. Ondersteuning is er altijd en het is uitstekend! "

- James Dixon, eigenaar en oprichter, ServerMijnwerker

Neem contact met ons op voor meer info over server implementatie- en promotie-opties.

Stuur ons een bericht:

Toegewijd Server

Op zoek naar manieren om je spel verder te optimaliseren server?

Ga naar de Knowledge Base

Spel Servers Q&A

Een van de grootste uitdagingen voor een aanbieder van spelservices is consistent te blijven server prestatie. Toegewijd servers zijn een geweldige oplossing om die uitdaging aan te gaan, omdat ze een geavanceerde CPU- en opslagcapaciteit bieden in vergelijking met cloud servers. Met gespecialiseerde hardware en software kunt u een veilige back-endinfrastructuur bouwen voor uitzonderlijke spelerservaringen.

Als je een specifiek probleem wilt oplossen, bekijk dan onze Knowledge Base-artikelen.

FAQ

Op welke games kun je draaien phoenixNAP Toegewijd gamen Servers?

Minecraft, ARK: Survival Evolved, Team Fortress 2 en Counter Strike: Global Offensive zijn slechts enkele van de games waarop je kunt spelen phoenixNAP speciaal spel servers. Afhankelijk van uw behoeften en het aantal spelers dat de serverkunt u uw opstelling naar eigen inzicht aanpassen. Daarnaast kunt u opslag en geheugen schalen naarmate uw behoeften groeien.

Enkele versus dubbele processor Servers, wat is geschikt voor u?

Het aantal, het model en het type CPU's vormen de ruggengraat van alle server. Voor een efficiënt platform moet u eenvoudig de hoeveelheid RAM, opslag en andere opties die uw use-case vereist, kunnen schalen.
Leer de verschillen

Intel Optane-geheugen versus SSD's versus RAM

Ontdek hoe Intel de kloof overbrugt tussen RAM en flashgebaseerde opslag met Optane Persistent Memory. Lees ons Knowledge Base-artikel waarin Intel Optane wordt vergeleken met standaard RAM en NAND SSD's om de voordelen te begrijpen die het gebruikers en bedrijven biedt.
Ga naar KB-artikel

Een Mumble installeren en instellen Server {Murmur} op Linux CentOS 7

Mumble is een open-source voice over IP (VOIP) -toepassing die is ontworpen om de communicatie tussen gamers te vergemakkelijken. In dit artikel leer je hoe je een Mumble installeert en instelt server op Linux CentOS 7.
Leer hoe u Mumble installeert

Op zoek naar meer info? Blader door onze Knowledge Base

Promoties

Mis onze laatste aanbiedingen niet!

Blader door promoties