Ruwe kracht van fysiek Servers Geleverd op aanvraag

Ervaar een nieuw niveau van infrastructuur flexibiliteit en IT-efficiëntie met phoenixNAP's cloud-native ready IaaS-infrastructuur. Bare Metal Cloud laat u binnen enkele minuten een speciale infrastructuur implementeren, schalen naarmate u groeit en alleen betalen voor wat u gebruikt

Wat zijn de voordelen van Bare Metal Cloud Servers?

Bare Metal Cloud is een speciaal serverplatform dat volledig geautomatiseerd wordt aangeboden op basis van een pay-as-you-go-model. De omgeving kan worden geïntegreerd met verschillende API's, zodat u uw IT-resources eenvoudig kunt implementeren, configureren en schalen. Dit vereenvoudigde inrichtingsmodel geeft u meer flexibiliteit in IT-planning, terwijl u met facturering per uur uw middelengebruik kunt maximaliseren en uw kosten kunt optimaliseren.

60 seconden setup

<120 seconden setup

Dankzij de snelle implementatie kunt u uw infrastructuur binnen enkele minuten operationeel hebben.

API en CLI

API en CLI

Volledige ondersteuning van de tools die u gewend bent voor het beheer van uw infrastructuurimplementatie.

Facturering per uur

Facturering per uur

Schaal uw infrastructuurbronnen on the fly en betaal alleen voor wat u gebruikt.

DevOps-integraties

Met de mogelijkheid om uw infrastructuur snel te implementeren en te schalen volgens een opex-kostenmodel, kunt u de projectlevering versnellen en de go-to-market-strategieën verbeteren. De Bare Metal Cloud van phoenixNAP biedt u directe toegang tot de nieuwste generatie hardware, evenals volledige controle en zichtbaarheid van uw omgeving zonder overhead.

Dedicated Resources

Dedicated Resources

Geen overhead. Geen virtualisatie. Met Bare Metal Cloud krijg je direct toegang tot speciale hardware met al zijn rauwe paardenkracht.

Geen luidruchtige buren

Geen luidruchtige buren

Uw omgeving is volledig toegewijd en er zijn geen gedeelde huurders die de beveiliging of prestaties van uw platform kunnen beïnvloeden.

Integratie met Ansible en Terraform

Integratie met Ansible en Terraform

Werk met de toonaangevende open source automatiseringstools voor infrastructuurconfiguratie en -beheer om uw dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen.

Toegang tot S3-compatibele opslag

Toegang tot S3-compatibele opslag

Met onze robuuste, volledig S3 API-compatibele Object Storage kunt u uw platform eenvoudig wereldwijd schalen.

20 Gbps + 50 Gbps netwerkopties

20 Gbps + 50 Gbps netwerkopties

Toegang tot wereldwijd gedistribueerde en zeer veerkrachtig DDoS-beveiligd netwerk middelen. Profiteer van 20 Gbps (2x10 Gbps bonded) en 50 Gbps (2x25 Gbps bonded) netwerkopties.

NVMe Flash-opslag

NVMe Flash-opslag

Geef uw platform kracht met de toonaangevende opslagoplossingen. Met NVMe-opslag kunt u veeleisende applicaties uitvoeren zonder concessies te doen aan de prestaties.

Verbeter de prestaties terwijl u de kosten optimaliseert.

Implementeer vandaag nog

Hoe werkt het?

Zorg dat uw Bare Metal Cloud-instanties binnen enkele minuten operationeel zijn. Implementeer en beheer servers over de hele wereld handmatig via de phoenixNAP Client Portal, of automatisch via verzoeken aan onze API en aangepaste CLI-opdrachten. Volledig compatibel met Ansible en Terraform, stelt Bare Metal Cloud u in staat om serverimplementaties op grote schaal te automatiseren en uw infrastructuur als code te beheren.

Hoe vergelijkt Bare Metal Cloud met andere cloudservices?

Bare Metal Cloud biedt een speciaal platform met een cloudachtige flexibiliteit en heeft een uniek voordeel ten opzichte van andere infrastructuuroplossingen. U krijgt de beveiliging en controle van een speciaal platform met een cloudachtig schaalpotentieel. De automatiseringsfuncties zorgen voor een snelle installatie van de infrastructuur, terwijl de onderliggende hardware zorgt voor beveiliging, controle en aanpassingsmogelijkheden.

Daarnaast biedt het facturatiemodel per uur u maximale flexibiliteit wat betreft het gebruik van hulpbronnen. U kunt servers inzetten of verwijderen wanneer u ze nodig heeft en u betaalt alleen voor actieve services. Zo kunt u meegroeien met uw behoeften, optimale prestaties garanderen tijdens piekmomenten en uw IT-budget optimaliseren zonder dat u hoeft te investeren in extra hardware.

Als uw werklast beter voorspelbaar is, kunt u gebruikmaken van de maandelijkse reserveringsoptie om te profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen.

Kenmerk phoenixNAP
Kale metalen wolk
public cloud Dedicated Servers
Schaalbaarheid JA, maar langzamer
Makkelijk te gebruiken T-shirtmaten Volledig aanpasbaar
Directe inzet 4 uur
APIs sommige
CLI sommige
Bandbreedte kosten minimaal 2-5x hoger minimaal
Ruwe IaaS-kracht Hoogst Virtualisatie overhead Hoogst
Per uur facturering
Gereserveerde instanties sommige
Integratie met populaire automatiseringstools sommige

GRATIS WITBOEK

Automatisering van de inrichting van Kubernetes-cluster op Bare Metal Servers in het openbaar Cloud

Leer hoe u de BMC API kunt gebruiken om de levering van Kubernetes-clusters en WordPress-applicaties te automatiseren Bare Metal Cloud. Download vandaag nog onze GRATIS whitepaper met een voorbeeld in Python-code!

Ontvang gratis exemplaar

Witboek BMC

Bare Metal Cloud Technologie-ecosysteem

phoenixNAP heeft samengewerkt met leiders in de technologie-industrie om u toegang te geven tot tools en oplossingen waarmee u een krachtig platform kunt bouwen dat is afgestemd op uw behoeften. De diversiteit aan beschikbare API's maakt een hoge mate van maatwerk mogelijk, terwijl uw platformkosten op een optimaal niveau blijven.