API-eerste benadering van infrastructuurverbruik

De moderne IT-wereld heeft een nieuw infrastructuurniveau nodig flexability om te voldoen aan de steeds dynamischere zakelijke behoeften. Met phoenixNAP's Bare Metal Cloudkunt u binnen enkele minuten een speciale infrastructuur implementeren, schalen naarmate u groeit en alleen betalen voor wat u gebruikt.

NU TOEPASSEN

Meld u aan en maak kans om als een van de eersten te testen Bare Metal Cloud! Alle deelnemers aan Closed Beta hebben recht op exclusieve voordelen.

Hou me op de hoogte

Wees een van de eersten die het één keer weten Bare Metal Cloud is live. Klik op de knop om uw gegevens in te voeren en we zullen u onmiddellijk informeren over de lancering.

Wat zijn de voordelen van Bare Metal Cloud Servers?

Bare Metal Cloud is een toegewijde server platform volledig geautomatiseerd ingericht volgens een pay-as-you-go-model. De omgeving kan worden geïntegreerd met verschillende API's, zodat u uw IT-resources eenvoudig kunt implementeren, configureren en schalen. Dit vereenvoudigde voorzieningenmodel geeft u meer flexibiliteit in IT-planning, terwijl u met facturering per uur het gebruik van uw middelen kunt maximaliseren en uw kosten kunt optimaliseren.

60 seconden setup

60 seconden setup

Dankzij de snelle implementatie kunt u uw infrastructuur binnen enkele minuten operationeel hebben.

API en CLI

API en CLI

Volledige ondersteuning van de tools die u gewend bent voor het beheer van uw infrastructuurimplementatie.

Facturering per uur

Facturering per uur

Schaal uw infrastructuurbronnen on the fly en betaal alleen voor wat u gebruikt.

DevOps-integraties

Met de mogelijkheid om uw infrastructuur snel te implementeren en te schalen volgens een opex-kostenmodel, kunt u de projectlevering versnellen en de go-to-market-strategieën verbeteren. phoenixNAP's Bare Metal Cloud biedt u directe toegang tot de nieuwste generatie hardware, evenals volledige controle en zichtbaarheid van uw omgeving zonder overhead.

Dedicated Resources

Dedicated Resources

Geen overhead. Geen virtualisatie. Met Bare Metal Cloud u krijgt direct toegang tot speciale hardware met al zijn rauwe paardenkracht.

Geen luidruchtige buren

Geen luidruchtige buren

Uw omgeving is volledig toegewijd en er zijn geen gedeelde huurders die de beveiliging of prestaties van uw platform kunnen beïnvloeden.

Integratie met Ansible en Terraform

Integratie met Ansible en Terraform

Werk met de toonaangevende open source automatiseringstools voor infrastructuurconfiguratie en -beheer om uw dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen.

Toegang tot S3-compatibele opslag

Toegang tot S3-compatibele opslag

Met onze robuuste, volledig S3 API-compatibele Object Storagekunt u uw platform eenvoudig wereldwijd schalen.

20 Gbps + 50 Gbps netwerkopties

20 Gbps + 50 Gbps netwerkopties

Toegang tot wereldwijd gedistribueerde en zeer veerkrachtig DDoS-beveiligd netwerk middelen. Profiteer van 20 Gbps (2x10 Gbps bonded) en 50 Gbps (2x25 Gbps bonded) netwerkopties.

NVMe Flash-opslag

NVMe Flash-opslag

Geef uw platform kracht met de toonaangevende opslagoplossingen. Met NVMe-opslag kunt u veeleisende applicaties uitvoeren zonder concessies te doen aan de prestaties.

Verbeter de prestaties terwijl u de kosten optimaliseert.

Hoe werkt het?

Heb jou Bare Metal Cloud instances binnen enkele minuten operationeel. Implementeren en beheren servers over de hele wereld handmatig via de phoenixNAP Client Portal, of automatisch via verzoeken aan onze API en aangepaste CLI-opdrachten. Volledig compatibel met Ansible en Terraform, Bare Metal Cloud kunt u automatiseren server implementaties op schaal en beheer uw infrastructuur als code.

Hoe werkt Bare Metal Cloud Vergelijk met andere Cloud Diensten?

Een speciaal platform voorzien van een cloud-Achtig flexgeschiktheid, Bare Metal Cloud heeft een uniek voordeel ten opzichte van andere infrastructuuroplossingen. U krijgt de beveiliging en controle van een speciaal platform met een cloud-achtig schaalpotentieel. De automatiseringsfuncties zorgen voor een snelle installatie van de infrastructuur, terwijl de onderliggende hardware zorgt voor beveiliging, controle en aanpassingsmogelijkheden.

Daarnaast geeft het facturatiemodel per uur u maximaal flexibiliteit in termen van gebruik van hulpbronnen. U kunt inzetten of verwijderen servers als je ze nodig hebt en je betaalt alleen voor actieve diensten. Zo kunt u meegroeien met uw behoeften, optimale prestaties garanderen tijdens piekmomenten en uw IT-budget optimaliseren zonder dat u hoeft te investeren in extra hardware.

Als uw werklast beter voorspelbaar is, kunt u gebruikmaken van de maandelijkse reserveringsoptie om te profiteren van aanzienlijke kostenbesparingen.

Maak gebruik van in de branche bewezen technologie.

Bare Metal Cloud Technologie-ecosysteem

phoenixNAP heeft samengewerkt met leiders in de technologie-industrie om u toegang te geven tot tools en oplossingen waarmee u een krachtig platform kunt bouwen dat is afgestemd op uw behoeften. De diversiteit aan beschikbare API's maakt een hoge mate van maatwerk mogelijk, terwijl uw platformkosten op een optimaal niveau blijven.