Spel Server Infrastructuur

Blijf op de hoogte met een betrouwbaar IT-platform

Spel Server Infrastructuur

IT-eisen voor moderne online gaming

De bloeiende gamingmarkt nadert snel de grens van $ 150 miljard per jaar. Als gevolg hiervan zijn bijna een miljard online gamers goed voor ongeveer $ 21.1 miljard van de totale omzet in de sector.

Een voorsprong op uw concurrentie krijgen is een constante uitdaging. Succesvol zijn in deze enorme industrie betekent dat je je community moet uitbreiden, je spelers ondergedompeld moet houden en de levenscyclus van je game moet verlengen. Om aan de dynamische eisen van uw eindgebruikers te voldoen, heeft u hoge beschikbaarheid, connectiviteit en prestaties nodig.

Van ontwikkeling tot lancering, patch en uitbreiding van je game, controle, schaalbaarheid, snelheid en beveiliging zijn essentieel voor de kwaliteit van je in-game-ervaring.

Met phoenixNAPMet het brede scala aan diensten kunt u het zware werk van het bouwen van uw gaming-oplossing uit handen nemen. In plaats daarvan kunt u zich concentreren op het ontwikkelen en ontwerpen van de fijne kneepjes van uw spel.

Blader door alle Servers

Kenmerken van phoenixNAP Spel Server Infrastructuur

Om uw game te stimuleren en de acceptatie en retentie van spelers te stimuleren, heeft uw infrastructuur enorme hoeveelheden burstable rekenkracht en opslag nodig, een lage latentiesnelheid en een hoge toegankelijkheid. Onze voor workload geoptimaliseerde instances zijn met dit in gedachten gebouwd, zodat u uw time-to-market kunt verlengen en uw algehele in-game-ervaring kunt verbeteren.

Prestatie

Prestatie

Voer gevirtualiseerde of traditionele omgevingen uit en laat uw gamingbedrijf groeien met meer snelheid en beveiliging. Maak gebruik van de allernieuwste hardware voor een game-ervaring zonder vertraging.

Schaalbaarheid

Schaalbaarheid

Schaal complexe bronnen met hoge beschikbaarheid veilig automatisch op voor uw opslag-, reken- en geheugenbehoeften. Bereik wendbaarheid op aanvraag, zonder kapitaalinvesteringen.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Verdien geld en zorg ervoor dat uw spelers terugkeren. Onze DDoS-beveiligde, Voldoet aan PCI DSS infrastructuur en 24/7 deskundige ondersteuning van het personeel zorgen voor een geoptimaliseerde eindgebruikersomgeving.

Testimonial

"phoenixNAP's diensten hebben bijgedragen aan de uitbreiding van ons bedrijf en hebben ons in staat gesteld de kosten laag te houden.”

– Matthew Salsamendi, CTO, MCProhosting, LLC

Netwerk voor uw online game-architectuur

Door uw infrastructuur te bouwen op ons volledig redundante 10 Gbps-netwerk, met beveiliging op bedrijfsniveau en een wereldwijde aanwezigheid, kunt u een superieure in-game-ervaring bieden, onafhankelijk van het spelersvolume of de locatie.

Ondersteund door meerdere wereldwijde netwerkproviders en ondersteund door onze snelle en responsieve ondersteuning, biedt ons netwerk toonaangevende service level agreement en een sterke uptime track record.

Kies tussen verschillende bandbreedteplannen of upgrade naar de onbeperkte optie en laat je spelers genieten van je game met de laagst mogelijke latentie.

Waar krijg ik mee? phoenixNAP Spel Servers?

Waar krijg ik mee? phoenixNAP Spel Servers?

  • Enterprise-hardware met eersteklas service
  • Openbare en particuliere netwerkopties met hoge capaciteit met gratis 20 Gbps DDoS-bescherming
  • Ondersteuning voor snelle respons
  • Laag per GB RAM voor de levering van uw inhoud
  • Automatisch ingerichte speciale firewalls

Next-gen hardware met 24/7 deskundige ondersteuning
voor een spelveranderende ervaring.

Gebruik gevallen van PNAP Game Server Infrastructuur

online Gaming

online Gaming

Of het nu gaat om MMOG's, MMORPG's of andere game- of voicechatplatforms, jij en je spelers krijgen hoge prestaties, controle en flexfunctionaliteit, inclusief gratis DDoS-bescherming.

Game Development

Game Development

Zowel indie- als professionele ontwikkelaars kunnen gebruikmaken van de kracht en veelzijdigheid van onze infrastructuuroplossingen. Gebruik ze voor alles, van het testen van games tot het opbouwen van je spelersbasis.

Speldatabases

Speldatabases

Games verzamelen enorme hoeveelheden gegevens voor leaderboards, handhaving van regels en spelersrecords. Beheer het op een aparte server voor persistentie en betrouwbaarheid van missiekritieke game-workloads.

Regionale aanwezigheid uitbreiden

Regionale aanwezigheid uitbreiden

Breid uw bereik uit naar nieuwe gaming-clans en minimaliseer latentie door gebruik te maken van een of meer van onze 17 strategisch gelegen, wereldwijd gepositioneerde data centers.

Houd veel verkeer en burst on-demand tijdens piekuren.

Soorten spellen Serverwordt geleverd door phoenixNAP

Van het ontwikkelen van een game tot het hosten van een game, je hebt een uitgebreide en kosteneffectieve infrastructuur nodig om je spelers veilig, snel en betrouwbaar te laten gamen.

Onze OpEx-gemodelleerde colocatie, toegewijd aan servers, cloud, en hybride aanbiedingen helpen u uw investeringen in hardware, softwarelicenties, complexe installaties en lange applicatiecycli te minimaliseren.

Dedicated Servers

Dedicated Servers

Voor maximale veelzijdigheid tijdens piekuren en uitstekende prestaties, maakt u gebruik van onze Toegewijd spel Servers. Verticaal schalen tijdens het vliegen, spel inzetten servers in seconden en kies uit vooraf geconfigureerde gaming-instanties. Snel voorzien servers 24/7 en laag met premium services zoals DDoS-beperking, bestandsherstel en migratieservices voor maximale uptimebescherming, snelle implementaties en extreme redundantie.

Cloud Infrastructuuroplossingen

Cloud Infrastructuuroplossingen

Onderhoud uw gamesite met veel verkeer, burst on-demand voor toernooien of implementeer games snel in uren in plaats van dagen. Onze snel inzetbare cloud oplossingen en vooraf gebouwde en geconfigureerde VM-sjablonen maken dit mogelijk. Gebouwd op de toonaangevende VMware®-technologie, phoenixNAP's OpEx cloud services stellen je in staat om automatisch je game-workloads te beheren, een virtueel netwerk te creëren en beveiligingsbeleid af te dwingen. Bied bedrijfscontinuïteit en schaalbaarheid via één gecentraliseerd portaal.

Hybride Cloud Hosting Services

Hybride Cloud Hosting Services

Overbrug de kloof tussen fysieke en gevirtualiseerde resources. Hoe onvoorspelbaar je spelersbestand ook wordt, onze Hybride Cloud Oplossingen laat je barsten van bare metal op een cloud omgeving, het schalen van bronnen en het garanderen van optimale spelprestaties. Met wereldwijde, API-gestuurde implementatie, onze cloud-klaar Bare Metal Cloud brengt u in een mum van tijd dicht bij uw spelers en levert superieure resultaten op. Integreer het met verschillende cloud oplossingen om uw gaming-infrastructuur te moderniseren.

Implementeren Bare Metal Cloud in minuten en host je game
voor slechts $ 0.24/uur!

Draai je Server