Managed Private Cloud
Hosting Services

Software-gedefinieerd Data Center Oplossing voor Enterprise-Class-toepassingen

Managed Private Cloud Hosting Services

Volledig toegewijde infrastructuur van boven naar beneden

Ontdek het meest flexible en kosteneffectieve eenpersoonshuurder cloud service beschikbaar. Op bestelling gebouwd, Managed Private Cloud is een prestatiegerichte oplossing die is ontworpen voor middelgrote bedrijven. Als robuust cloud platform dat is afgestemd op uw exacte IT- en bedrijfsbehoeften, en ondersteunt uw activiteiten efficiënt. Van hypervisor naar beneden, ons team doet al het zware werk, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken over het beheer van uw virtualisatie-infrastructuur.

Compliance-ready platform

Compliance-ready platform

Voldoe aan al uw doelstellingen op het gebied van beveiliging en naleving. Managed Private Cloud is een ideaal platform voor bedrijven die werken onder strikte regelgeving.

Netwerk met hoge beschikbaarheid

Netwerk met hoge beschikbaarheid

DDoS-beveiligd wereldwijd netwerk. 10 Gbps redundante connectiviteit met lage latentie voor elke host. Er zijn 1 Gbps-poorten beschikbaar om oudere apparaten te ondersteunen.

Geen Upfront Capital

Geen Upfront Capital

Koop, implementeer en beheer uw virtualisatieomgeving op een kosteneffectieve manier. Optimaliseer uw IT-budget om uw missiekritieke behoeften en projecten te ondersteunen.

Testimonial

“De infrastructuur neemt zorgen weg over gegevensprivacy, risicobeheer en verantwoording. Last but not least, de phoenixNAP team is consistent geweest in het leveren van service op het hoogste niveau - we kunnen er zeker van zijn dat WebPal-klanten zich in veilige havens bevinden met onze WebPal Secured Cloud aanbieden. '

- Markus Latzel, CEO, WebPal

Breid uw IT-potentieel uit met een door software gedefinieerde privé Data Center

Ontworpen om de uitdagingen van planning voor bedrijfs-, technologie- en servicegroei, Private, te ondersteunen Cloud is een softwaregedefinieerd data center oplossing waarmee u uw IT-potentieel kunt uitbreiden. Verbeter uw IT-strategie met geavanceerde beveiliging, maatwerk, resourcebeheer en prestatiefuncties.

Beveiligde gevirtualiseerde omgeving

Krijg toegang tot een omgeving die klaar is voor PCI-compliance en een door SSAE 18 gecontroleerde infrastructuuroplossing - ons risicovrije wereldwijde platform en de volgende generatie beveiliging. Privaat Cloud Managed Solutions zorgt voor volledige veiligheid van uw gegevens. Uw hostingomgeving blijft beschermd, zelfs als uw gegevens tussen virtuele machines reizen.

Enkele van de functies die u tot uw beschikking heeft, zijn onder meer krachtige VPN- en firewalltechnologie die wordt geleverd in een eenvoudig te configureren interface. U kunt de beveiliging van uw platform verder verbeteren met gedetailleerde, op rollen gebaseerde toegangscontroles, waardoor uw IT-team de mogelijkheid heeft om hun resources veilig uit te breiden.

Prestatie gericht

Elke privé Cloud is toegewijd aan een enkele klant. Maak gebruik van enterprise-class virtualisatie-architectuur en jarenlange infrastructuurervaring zonder uitgebreide budgetten of uitdagingen cloud management strategieën.

U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan krachtige processors, waaronder de nieuwste generatie Intel® Xeon® technologie. 10 en 40 Gbit low-latency switches zorgen ervoor dat het netwerk nooit een bottleneck vormt. Meerdere standaard SSD-versnelde opslagopties ondersteunen verder uw behoeften.

Opex-vriendelijk

Implementeer sterk op maat gemaakte oplossingen en professionele services zonder uw eigen kapitaal te gebruiken. Breid uw infrastructuur uit zoals een fluctuerende vraag vereist. Privé cloud Hosting maakt flexible implementatietijden en zorgt ervoor dat u uw IT-resources nooit te veel koopt.

Een betaalbare optie voor snelgroeiende bedrijven. De schaalbaarheid is ideaal voor startups met weinig geld, omdat ze geen genoegen hoeven te nemenflexible omgevingen met meerdere tenants.

Selfservice-mogelijkheden

Kan eenvoudig worden beheerd met vCenter Server of een speciaal exemplaar van VMware vCloud® Directeur. Biedt u de selfservicemogelijkheden om computer-, opslag- en netwerkbronnen te leveren.

Door de beschikbaarheid van meerdere beheersoftwareoplossingen kunt u uw IT-omgevingen effectief beheren. Dit komt de belofte van een 'privé' na cloud'en biedt point-and-click-toegang om elke bron in te richten.

GRATIS WITBOEK

Een containerklare omgeving bouwen met Rancher

Als u Kubernetes-clusters wilt opzetten, helpt deze handleiding u deze op MPC te implementeren met behulp van Rancher Cluster Orchestrator. Onze complete gids voor het bouwen van een containerklare omgeving met Rancher biedt code en stappen om vSphere en Rancher te integreren met Packer en Terraform, en om een ​​Kubernetes-cluster te implementeren met Rancher. Download het vandaag nog!

Ontvang gratis exemplaar

Een containerklare omgeving bouwen met Rancher Free White Paper

Wie is privé Cloud Hosting voor?

Aanpasbaar door ontwerp, het beheerde cloud kan voldoen aan een breed scala aan infrastructuur-as-a-service-behoeften. Ongeacht de werklast of compliancevereisten van uw organisatie, MPC kan worden gebouwd als een volledig private infrastructuuromgeving. Het kan worden gebruikt als onderdeel van een hybride model om nog meer te bieden flexibiliteit.

Onze wereldwijde data center netwerk kunt u uw toepassingen zo dicht mogelijk bij uw klanten verspreiden. Expliciet ontworpen voor implementatie en beheer op afstand, en kan worden geleverd aan elke grote stad over de hele wereld.

Transactieverwerkingsomgevingen

Transactieverwerkingsomgevingen

Op zoek naar een kosteneffectieve, op compliance gebaseerde, specifieke infrastructuur?

Downtime kan een aanzienlijk omzetverlies voor uw bedrijf betekenen. Met aanzienlijke zorgen over regelgeving en compliance in verband met de bescherming van de koopgegevens van consumenten, consumeren cloud diensten kunnen hoofdpijn zijn.

Privé Cloud stelt financiële instellingen en transactieverwerkingsaanbieders in staat het potentieel van de cloud veilig.

Enterprise IT

Enterprise IT

Verbeter uw IT-mogelijkheden en wendbaarheid zonder de bank te breken.

Gunstige overgang naar de cloud tijdens je volgende verversingscyclus. Gebouwd om te presteren, eruit te zien en aan te voelen, net als uw interne opslag- en virtualisatie-omgevingen. Als bijkomend voordeel neemt het de hoofdpijn van onderhoud en beheer weg.

Gebruik een speciale SAN-omgeving voor meer dan alleen een virtuele machine of cloud hosting. Met SSD Accelerated SAN-opslag voor MySQL® en SQL-databases, evenals VMware® vSphere™, kunt u uw infrastructuurbeheer stroomlijnen.

Gehoste virtuele desktops

Gehoste virtuele desktops

Verbeter uw interne IT-efficiëntie tussen teams en locaties.

Managed cloud omgevingen zijn krachtig genoeg om zelfs de belangrijkste virtuele desktopworkloads uit te voeren. Met VMware-resources en SSD Hybrid storage van Nimble kan MPC de enorme IOP-eisen van VDI aan.

Compatibel met Citrix® XenDesktop™, Microsoft RDS en verschillende open source-oplossingen die intelligent operations management voor virtuele desktops ondersteunen.

Software als een service

Software als een service

Bouw de krachtigste uitbestede of hybride cloud omgeving mogelijk.

Begin klein en schaal op naar grote configuraties met meerdere knooppunten. Robuuste, rustgevende API voor volledige automatisering en schaling, VPN's, load balancers, high-throughput firewalls zijn ook beschikbaar voor complexe netwerkconfiguraties.

Bovendien kunt u ons wereldwijde verenigde netwerk gebruiken met onze beheerde DDoS-beperking om uw werklasten te beschermen.

Cloud Herstel na een Ramp

Cloud Herstel na een Ramp

Een kosteneffectieve ramplocatie nodig voor een productieomgeving?

Combineer de Private Cloud met onze Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS) en Cloud Backup en herstelproducten. Het zeer aanpasbare karakter stelt u in staat om uw geleverde hardware en software te combineren en te integreren om aan uw uitdagende RPO- en RTO-vereisten te voldoen.

Onze cloud noodhersteloplossingen omvatten on-demand failover-testen, volledig geautomatiseerde failback, RPO-capaciteit vanaf tien seconden met continue gegevensbescherming.

Ondernemingen, middelgrote bedrijven en IT-serviceproviders kunnen gemakkelijk aan hun productie-, opslag- en beveiligingseisen voldoen. Neem contact op met onze oplossingsdeskundigen om te ontdekken hoe MPC voor u kan werken.

Stuur ons een bericht:

Migreer met vertrouwen. Ons team werkt vanaf dag één met u samen
om uw gegevens naadloos te verplaatsen.

4-staps Cloud Onboarding proces

Het meest aanpasbare productaanbod in ons Infrastructure-as-a-Service-portfolio, elk Managed Private Cloud is vanaf de grond opgebouwd. Het platform is afgestemd op uw toegang, gebaseerd op de samenwerking van uw team met onze infrastructuurarchitecten.

Het duurt doorgaans minder dan een maand voordat de provisioning is voltooid, volledig is geconfigureerd en klaar is om in te trekken. Dit is het proces:

Een uitgebreide vereisten- en beoordelingsstudie om de specifieke werklasten van uw bedrijf te evalueren
Toegewijde infrastructuurarchitecten ontwerpen en bouwen speciaal voor u een oplossing
Premium constructie is gemaakt en klaar om binnen enkele weken te bezetten
Migratieondersteunende diensten omvatten de mogelijkheid om u snel en naadloos naar uw nieuwe te verplaatsen cloud Hosting

Ons team heeft met succes enkele van de meest complexe en prestatiegerichte ontwerpen ontworpen cloud omgevingen in de wereld van vandaag. Laten we praten en kijken wat we voor u kunnen doen.

Stuur ons een bericht: