Toegewijd Server hosting

Rauwe pk's voor verfijnde zakelijke behoeften.

Toegewijd Server hosting

Stel een geoptimaliseerde werklast in server <p></p>

Flexible implementatie-opties, aangepaste configuraties en krachtige hardware maken toegewijd servers toepasbaar voor een breed scala aan gebruikssituaties. Of u nu een IT-platform voor een klein bedrijf wilt bouwen of een grootschalige infrastructuur wilt implementeren, phoenixNAPis toegewijd server oplossingen kunnen aan uw behoeften voldoen.

Geautomatiseerde levering met Bare Metal Cloud

Geautomatiseerde levering met Bare Metal Cloud

Implementeer vooraf geconfigureerde dedicated server instanties in minder dan 60 seconden! Ontdek alle functies van onze Bare Metal Cloud Platform.

Lees Meer

Bekijk de complete selectie van servers en kies degene die het beste bij u past.

FlexServers

FlexServers

Dankzij het revolutionaire platform met Intel Speed ​​Select-technologie kunt u in één keer opnieuw opstarten tussen zeven verschillende processorconfiguraties.

Lees Meer

Vanaf:
$275/ mo
Configureer nu
virtualisatie Servers

virtualisatie Servers

Ontdek phoenixNAP's selectie van servers aanbevolen voor gevirtualiseerde omgevingen.
Bekijk alle functies en kies uw oplossing!

Lees Meer

Vanaf:
$378/ mo
Configureer nu
Database Servers

Database Servers

Implementeer een voor werklast geoptimaliseerd systeem voor uw MySQL-, MongoDB-, MariaDB-, Apache Cassandra-, MS SQL- en PostgresSQL-database.

Lees Meer

Vanaf:
$295/ mo
Configureer nu
Spel Servers

Spel Servers

phoenixNAP's oplossingen zijn ideaal om te gamen, zodat u continu kunt blijven presteren en tegelijkertijd uw kosten en schaalbaarheid kunt beheersen.

Lees Meer

Vanaf:
$105/ mo
Configureer nu
GPU Servers

GPU Servers

Krijg een oplossing voor kunstmatige intelligentie (AI), machine learning, deep learning, big data-manipulatie, 3D-rendering en zelfs streaming workloads.

Lees Meer

Vanaf:
$1,115/ mo
Configureer nu
High-performance computing (HPC)

High-performance computing (HPC)

Onze HPC servers zijn ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige opslag en rekenkracht.

Lees Meer

Vanaf:
$418/ mo
Configureer nu
Opbergen Servers

Opbergen Servers

Aangezien de gegevensbehoeften enorm toenemen, hebt u schaalbare, betrouwbare en kosteneffectieve opslagoplossingen nodig om aan die eisen te voldoen.

Lees Meer

Vanaf:
$295/ mo
Configureer nu
streaming Servers

streaming Servers

Betrouwbaar wereldwijd netwerk en high-performance dedicated servers leveren een cruciale capaciteit aan organisaties in streaming media en services.

Lees Meer

Vanaf:
$105/ mo
Configureer nu

Geeft u de voorkeur aan vooraf geconfigureerde exemplaren met opties voor facturering per uur?

Ontdek hoe Dedicated Servers vergelijken met onze cloud-native toegewijd server platform Bare Metal Cloud.

VERGELIJKEN

Toegewijde hardware. Ingebouwde beveiliging.
Root-toegang tot uw Server.

Krijg toegang tot hoogwaardige reken-, opslag- en privé-netwerkbronnen om een ​​IT-platform te bouwen dat is afgestemd op uw behoeften. Als omgeving voor één huurder, phoenixNAPis toegewijd servers leveren geoptimaliseerde rekenkracht bij een opex-model, terwijl u de controle over uw configuratie behoudt.

Gegarandeerde beschikbaarheid

Gegarandeerde beschikbaarheid

Uitgebreide, DDoS-beveiligde wereldwijde data center netwerk levert SLA-ondersteunde uptime voor uw kritieke workloads.

Krachtige hardware

Krachtige hardware

Ondersteun uw bedrijfsprocessen met geoptimaliseerde hardware-oplossingen. Benut uw middelen volledig voor betere prestaties.

Volledig beheer

Volledig beheer

Met root-toegang, IPMI-ondersteuning, API-enabled platform en on-demand implementaties, behoudt u de volledige controle over al uw systemen.

Testimonial

Testimonial

"phoenixNAP maand-tot-maandplannen voor dedicated aangeboden servers die perfect voor mij werkte. Ik voelde dat ik weinig te verliezen had door het te proberen en begon dat snel te voelen phoenixNAP was / is erg leuk om mee te werken. Wezen flexible en het begrijpen van klantbehoeften is wat leidt tot klanten op lange termijn. "
- Mike Paradis, Project Management / Network Engineer, NutPile Networks

Maak gebruik van verwerkingstechnologie met hoge capaciteit
Met cloud-Achtig flexibiliteit

Met volledig aanpasbare dedicated webhostingservices kunt u uw IT-platform aanpassen aan uw bedrijf. Configureer uw web servers naar wens en schaal opslag, schijfruimte of bandbreedte naarmate uw eisen toenemen. U kunt uw omgeving aanpassen om de hoogste niveaus van beveiliging en verwerkingsprestaties te bereiken, zelfs op piekmomenten.

Met een toolset van progressieve hardware en data center technologieën, phoenixNAP helpt u uw prestatie- en beveiligingsdoelen te bereiken. Kies harde schijven (HDD) of solid-state schijven (SSD) op basis van uw behoeften. U kunt RAM- en CPU-bronnen op elk moment configureren en upgraden. Alle oplossingen worden geleverd met gratis DDoS-bescherming om de beveiliging van uw gegevens te garanderen.

SSD / NVMe (PCIe-SSD)

SSD / NVMe (PCIe-SSD)

Toegang tot toonaangevende opslag- en geheugentechnologieën die zijn geoptimaliseerd voor versnelde verwerking van data-intensieve workloads.

Opslag met grote capaciteit

Opslag met grote capaciteit

Ervaar verbeterde betrouwbaarheid. phoenixNAP kunt u grote opslagschijven configureren om uw complexe gegevens te ondersteunen.

Schaalbare CPU en GPU

Schaalbare CPU en GPU

phoenixNAP's CPU- en GPU-technologieën bieden uitzonderlijke ondersteuning voor AI / ML / DL, grafisch zware en multimediabewerking.

100% van het stroomverbruik.
On-demand implementeren en upgraden.

Wil je ons snelle netwerk testen?

GA NAAR SNELHEIDSTEST

Geïnteresseerd in aangepaste configuraties en beschikbare kortingen?

PRATEN MET EEN EXPERT

Bouw een aangepast en schaalbaar IT-platform met
eerste data center middelen.

Een toegewijde server biedt u het comfort van een single-tenant platform met de flexmogelijkheid van cloud prijzen. Implementeer hardware van enterprise-kwaliteit op basis van een opex-gebaseerd prijsmodel om uw gebruik van IT-middelen te maximaliseren en optimale prestaties te garanderen.

phoenixNAP kunt u een configuratie kiezen die voldoet aan uw verwerkingsbehoeften en schaal als uw eisen groeien. Met een brede selectie van processors, schijven (HDD of SSD) en RAM-opties tot uw beschikking, kunt u een systeem opzetten dat uw dagelijkse activiteiten adequaat ondersteunt. Tegelijkertijd kunt u hiermee uw IT-budget optimaliseren flexible betalingsmodellen.

Toegewijd Server Hardwarefuncties

Toegewijd Server Hardwarefuncties

  • Door SLA ondersteunde uptime
  • Flexible opties voor bandbreedte
  • Prijzen op aanvraag
  • Enterprise-grade beveiliging
  • Ondersteuning voor 24 / 7-experts

Beheer uw IT-backbone voor verbeterde bedrijfsresultaten.

phoenixNAPis toegewijd servers bieden u optimaal flexibility en verbeterde controle over uw IT-middelen. Onze volledig aanpasbare oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de geavanceerde behoeften van moderne organisaties en laten u op verzoek gebruikmaken van de nieuwste verwerkings- en grafische technologieën.

Maak kennis met onze technologiepartners:

In samenwerking met marktleiders zoals Intel en Supermicro werken we continu aan de ontwikkeling van nieuwe platformoplossingen voor moderne organisaties. Ons aanbod is ontworpen om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte aan opslag- en rekenkracht, zonder investeringen in investeringen. Profiteer van de nieuwste generatie technologieën om uw bedrijf vooruit te helpen.

Als je klaar bent om te bestellen en je nieuwe platform te bouwen, klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen.

Contacteer ons nu

Toegewijd Servers versus Bare Metal Cloud

Als u uw infrastructuurbeheertaken wilt automatiseren, Bare Metal Cloud laat je fysiek inzetten serverHet is binnen enkele minuten. U kunt inrichten en verwijderen servers API of gecertificeerde Infrastructure as Code-modules gebruiken (Ansible, Pulumi, Terraform), terwijl u kunt kiezen tussen uurlijkse en maandelijkse factureringsmodellen. Met SUSE Rancher-integratie, Bare Metal Cloud is een ideaal platform om de levering van Kubernetes-clusters met hoge beschikbaarheid te automatiseren.

Volg de onderstaande link voor meer informatie over de Bare Metal Cloud functies of bekijk deze korte tutorial om te leren hoe eenvoudig het is om uw eerste te implementeren server Met Bare Metal Cloud.

Kom meer te weten

Geen luidruchtige buren. Geen overhead. Geen verborgen kosten.
phoenixNAPis toegewijd servers geven u volledige controle over uw IT.

Meer details nodig?

Blader door onze FAQ- en kennisbanksecties voor aanvullende informatie.

Wat is een toegewijde server?

Een toegewijde server is een single-tenant hostingplatform dat u volledige controle geeft over uw IT-infrastructuurbronnen. In tegenstelling tot shared hosting-oplossingen, een dedicated server heeft geen host voor meerdere huurders. Dit betekent dat alle reken-, opslag- en netwerkbronnen door één client worden gebruikt voor zijn / haar specifieke services en toepassingen.

Wat doet een toegewijde server do?

Een toegewijde server stelt u in staat om elke zakelijke dienst of applicatie veilig te hosten. Als single-tenant-oplossing biedt het u verbeterde gegevensbescherming en meer controle in vergelijking met gedeelde hostingplatforms. Hiermee kunt u websites, databases, multimediatoepassingen, streamingdiensten, productiviteitstoepassingen, ERP-systemen (Enterprise Resource Planning) en andere diensten hosten.

Waarom kiezen voor Dedicated hosting?

Organisaties die moeten voldoen aan een consistente 24/7 prestatievraag, kunnen kiezen voor een dedicated server om hun werklast te beschermen, een naadloze dienstverlening te garanderen en hun klanten een uitstekende ervaring te bieden. Deze optie is duurder dan shared hosting en wordt vaak gebruikt voor robuuste architecturen of veeleisende applicaties.

Wat zijn de voordelen van Dedicated Server?

Het belangrijkste voordeel van een toegewijde server over shared hosting is het prestatiepotentieel. Met verbeterde hardwarecomponenten ondersteunt het zelfs de meest veeleisende werklasten en zorgt het voor een consistente levering, zelfs op piekmomenten. Bijkomende voordelen zijn onder meer beveiliging, flexibility en schaalbaarheid.

Wat is het verschil tussen een VPS en een dedicated server?

Een virtuele privé Server (VPS) oplossing lijkt veel op een dedicated server in termen van prestatiepotentieel en data security. Het verschil zit in de levering, dat wil zeggen een VPS is een gevirtualiseerde omgeving op een gedeeld hostingplatform, terwijl met een dedicated server u heeft de volledige controle over uw middelen.

Welke systemen kan ik gebruiken om mijn te beheren server?

phoenixNAP's servers kunnen worden beheerd met de meeste van de meest populaire oplossingen voor webhostingmanager (WHM), zoals cPanel, Plesk en Webmin. phoenixNAP's Client Portal (PNCP) stelt u ook in staat het resourcebeheer te stroomlijnen door volledige API-toegang en een enkele ruit voor uw server, DNS-beheer, toegangscontrole voor gebruikers, facturering, ondersteuningstickets en andere activiteiten.

Kan ik Windows, Linux-besturingssystemen of Microsoft SQL- en MySQL-databases op mijn computer gebruiken? server?

Ja. We ondersteunen een breed scala aan besturingssystemen en databases, inclusief maar niet beperkt tot CentOS, Ubuntu, Debian, Windows Server 2008/2012/2016 standaard en data center edities evenals VMWare ESXi. Onze experts installeren ook aangepaste ISO's op uw verzoek zonder extra kosten.

Wat backup en noodhersteloplossingen zijn beschikbaar?

phoenixNAP biedt cloud backup en opties voor noodherstel speciaal ontworpen voor bare metal omgevingen. Neem contact op met onze oplossingsexperts om u de beste keuze voor uw bedrijf aan te bevelen.

Zijn mijn toegewijde servers DDoS-beveiligd?

Ja. we bieden gebundelde DDoS-beperking als een volledig gratis service bij elk van onze toegewijde server hostingplannen. Met de gratis DDoS-bescherming voor kleine en middelgrote aanvallen kunt u uw online bedrijf beschikbaar houden zonder extreme DDoS-beschermingskosten toe te voegen aan uw bedrijfsresultaten.

Wat zijn mijn SLA's en ondersteuningsopties?

phoenixNAP bare metal serverZe worden geleverd met toonaangevende SLA-garanties voor door SLA ondersteunde netwerkuptime, responstijden van 20 minuten en garanties voor hardwarevervanging binnen 4 uur. Een NOC-afdeling staat 24/7 voor u klaar voor ondersteuning en vragen.

Hoe is server bandbreedte gefactureerd?

phoenixNAP's dedicated hosting geeft u toegang tot een premium providercombinatie met SLA-ondersteunde uptime SLA (bekijk de providers op elke locatie op onze netwerkkaart). Het aanbod omvat een uplink van 100 Mbps, 1 Gbps of 10 Gbps en maakt gebruik van een verpakt bandbreedtemodel. We bieden maximaal 15 TB of 5 TB vrije bandbreedte (afhankelijk van uw server inzetlocatie) met alle basis server configuraties en u kunt de omvang van de toewijzing van bandbreedte eenvoudig schalen met onze upgradepakketten als u hogere gegevensoverdrachtvereisten heeft.

Op zoek naar meer info? Blader door onze Knowledge Base

Mis onze laatste aanbiedingen niet!

Blader door promoties

Blader door promoties