GPU toegewezen Servers

Verhoog uw werklast met de kracht van toegewijd servers & NVIDIA Tesla GPU's.
Benut de kracht van een moderne implementatie-infrastructuur door gebruik te maken van de prestaties van GPU's van wereldklasse. Naast Intel, NVIDIA en SuperMicro hebben we een kosteneffectieve oplossing ontworpen voor parallel computergebruik. Ons ontwerp concurreert met elk huidig ​​systeem binnen de markt voor kunstmatige intelligentie, high-performance computing, inferentie en big data. Grafische verwerkingseenheden zijn een kernonderdeel geworden van Infrastructure-as-a-Service-implementaties. Gecombineerd met de ruwe verwerkingskracht van Dedicated Servershebben we de meest uitgebreide oplossing ontworpen waarop u heeft gewacht. Maak vandaag gebruik van de toekomst van rekenkracht.

Versnel uw computergebruik.
Domineer je wereld.

gpu-aangedreven-door-intel-nvidia-supermicro-926x180

De volgende generatie verwerkingskracht

Het vermogen om te dromen. De kracht om het te realiseren.

Grafische verwerkingseenheden (GPU's) zijn de koplopers om de groeiende vraag van vandaag naar infrastructuur-parallelle verwerkingsmogelijkheden te ondersteunen. Van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning, deep learning, big data-manipulatie, 3D-rendering en zelfs streaming, de behoefte aan krachtige GPU's valt niet te ontkennen. Dit soort workloads heeft de neiging om CPU's voor algemene doeleinden te overrompelen en scenario's voor kostbare implementatie te creëren. GPU's blinken uit met de mogelijkheid om meerdere verwerkingskernen en -schalen te gebruiken om enorme hoeveelheden gelijktijdige instructies te verwerken.
Cutting Edge-technologie

Cutting Edge-technologie

Versnel uw workloads, doorbreek rekenbarrières en pak alle obstakels voor gegevensverwerking aan door gebruik te maken van de brute kracht van speciale NVIDIA Tesla V100 GPU's.
Snelle hersteltijden

Schaalbare workloads

Schaal uw implementaties over meerdere knooppunten met flexis mogelijk 1x tot 3x Tesla V100 GPU's PCIe-systeem, of 4x tot 8x Tesla V100 SXM2 onderling verbonden met NVLink.
Geautomatiseerd resourcebeheer

Beheer en bespaar kosten

Het implementeren van een GPU-ondersteunde infrastructuur hoeft de bank niet kapot te maken. Bespaar op kosten en controleer uitgaven terwijl u toegang blijft houden tot geavanceerde NVIDIA GPU-technologieën.

Kracht die je kunt voelen

Alle stukjes die je nodig hebt. Eindelijk samen.

Grote computertaken van vandaag worden opgelost door software die draait op de meest robuuste NVIDIA Tesla Volta en Pascal GPU-architecturen. Het NVIDIA CUDA-softwareplatform biedt tools om ontwikkelaars, wetenschappers, ingenieurs en analisten te ondersteunen via zijn brede scala aan bibliotheken. Het platform biedt softwarebibliotheken voor Deep Learning (cuDNN, TensorRT, DeepStream SDK), Lineaire algebra en wiskunde (cuBLAS, CUDA Math Library, cuSPARSE, cuRAND, cuSOLVER, AmgX), beeld en video (cuFFT, NVIDIA Performance Primitives, NVIDIA Codec SDK ), Parallelle algoritmebibliotheken (NCCL, nvGRAPH, Thrust) en vele aanvullende partnerbibliotheken.
Met zo'n levendig software-ecosysteem, naast regelmatige verbeteringen, en in combinatie met de onderliggende kracht van Tesla Volta en Pascal GPU-architecturen, is het NVIDIA CUDA-platform een ​​kerncomponent geworden van infrastructuurimplementaties. Een dergelijke implementatie is afhankelijk van parallelle computerarchitecturen om zijn computationele doelen te bereiken.

Het beste van beide werelden

Toegewijd server platforms met NVIDIA Tesla V100 GPU's in uw data center.

De phoenixNAP toegewijd server platform naast CUDA-compatibele NVIDIA Tesla V100 GPU's biedt u directe toegang tot veel hulpbronnen cloud Diensten. Deze services kunnen omvatten en zijn niet beperkt tot wereldwijd schaalbaar en op beveiliging gericht cloud services, hybride blokopslag, volledig S3 API-compatibel object storage, colocatiediensten, een wereldwijd met DDoS beveiligd netwerk en een uitgebreid scala aan noodherstel en backup Diensten. Bij phoenixNAP, ondersteunt ons IaaS-aanbod een breed spectrum van industrieën en specifieke domeinen die sterk afhankelijk zijn van toegang tot wereldwijd schaalbare, betrouwbare, krachtige en betaalbare infrastructuurdiensten.

 

 • Bioinformatics
 • Computationele chemie
 • Computational Finance
 • Machine leren
 • data Science
 • Medische beeldvorming

 

 • Computationele vloeiende dynamiek
 • Computationele structurele mechanica
 • Automatisering van elektrisch ontwerp
 • Beeldvorming en computervisie
 • Numerieke analyse
 • Weer en klimaat

Toegang tot de grenzeloze kracht van NVIDIA Tesla GPU's.

Data: het antwoord waarnaar u op zoek was

Benut de kracht van data. Versneld computergebruik met GPU's is de sleutel.

AI-pictogram

Kunstmatige intelligentie / machine learning / deep learning (AI / ML / DL)

Bedrijven vertrouwen op kunstmatige-intelligentiediensten om hun concurrentievoordeel te vergroten. De mogelijkheid om AI te gebruiken voor voorspellingen, classificaties en analyses, maakt een aanzienlijk verschil voor elk bedrijf met toegang tot grote, complexe en alsmaar groeiende gegevensbronnen. Diepgaande training en gevolgtrekking vormen de kern van het leveren van dergelijke AI-services. Naarmate neurale netwerken dieper en complexer worden, hebben ze meer parallelle verwerkingskracht, meer geheugenbandbreedte en snellere netwerken nodig. Deze vereisten zijn nodig om redelijke trainingstijden en snelle verwerking te bereiken voor de gevolgtrekking van productieworkload-implementaties.
prestatie ontwerp icoon

High-performance computing (HPC) / big data

Het oplossen van complexe rekenproblemen in een korte tijd, en het omgaan met grote datasets en extreme hoeveelheden continu groeiende data, zijn uitdagingen die worden aangepakt door parallelle verwerkingsalgoritmen. Data center implementaties met high-end NVIDIA Tesla GPU's maken reken-, opslag- en netwerkverwerkingskracht mogelijk om dergelijke zeer veeleisende workloads te ondersteunen. Toegang tot duizenden cores van elke GPU met een netwerk met hoge capaciteit en IOPS-opslag (Input / Output Operations Per Second) zorgt voor ideale infrastructuurbuilds voor zowel HPC- als Big Data-toepassingsimplementaties.
pictogram voor virtuele weergave

Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI) / Streaming / Rendering

Gebruiksscenario's die gebruikmaken van de enorme kracht en parallelle verwerking van een GPU omvatten zware renderingtaken, beeldmanipulatie, streaming voor video- en inferentiedoeleinden en de mogelijkheid om overal en altijd veilige, schaalbare toegang tot applicaties te bieden, om er maar een paar te noemen. Deze soorten cloud implementaties die gebruikmaken van een GPU, gecombineerd met een betrouwbaar netwerk en snelle NVMe / SSD-opslag, zijn in staat om economische, krachtige en flexibele oplossingen te bieden aan bedrijven die de nieuwste technologieën willen benutten om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

Artificial Intelligence

Meer menselijk dan menselijk.

Deep Learning is een echte enabler geworden van AI-services; in feite is het de belangrijkste motor achter het huidige AI-veld en de praktische toepassingen ervan in de praktijk. Dankzij het gebruik van Machine Learning en het vermogen om bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen, hebben AI-services plaats kunnen nemen aan de strategische tafel van het bedrijf. Van levenswetenschappen en gezondheidswetenschappen, via engineering en financiële modellering tot natuurlijke taalverwerking en beeldherkenning, de werkgelegenheid van Deep Learning groeit elk jaar exponentieel. Deze groei in toepassingen van AI-services is voornamelijk te danken aan de infrastructuur achter het gordijn en het gebruik van parallelle computing met steeds geavanceerdere GPU-technologieën om dergelijke vooruitgang mogelijk te maken.

Hoofd kunstmatige intelligentie

Deep Learning-training

 

Deep Learning Neurale netwerken worden steeds complexer. Het aantal lagen en neuronen in een neuraal netwerk groeit aanzienlijk, wat de productiviteit verlaagt en de kosten verhoogt. Deep Learning-implementaties die gebruikmaken van GPU's verminderen de omvang van de hardware-implementaties drastisch, vergroten de schaalbaarheid, verkorten de training- en ROI-tijden drastisch en verlagen de totale implementatie-TCO.

GPU Server In de Cloud

Deep Learning Inferentie

 

Getrainde neurale netwerken worden ingezet voor inferentie in productieomgevingen. Hun taak is het herkennen van gesproken woorden, afbeeldingen, voorspellingspatronen, enz. Net als tijdens de training is snelheid van het grootste belang, vooral wanneer een werklast te maken heeft met 'live voorspellingen'. Naast verwerkingssnelheden; doorvoer, latentie en netwerkbetrouwbaarheid spelen ook een cruciale rol. Implementatie van GPU's in de cloud is de oplossing.

Toegang tot enorme GPU-verwerkingskracht wereldwijd in de Cloud.

Toekomstige technologische vooruitgang

Ontwerp je toekomst met kunstmatige intelligentie en diep leren.

Om Deep Learning volledig te laten profiteren van de GPU-hardwarearchitectuur en -versnelling, moet er een "gemakkelijke" manier zijn waarop algoritmen de onderliggende infrastructuur kunnen benutten, schalen en gebruiken. Deep Learning-frameworks vertegenwoordigen en combineren dergelijke sets van tools, interfaces en bibliotheken, waardoor datawetenschappers, ingenieurs en ontwikkelaars hun trainingsmodellen en netwerken kunnen bouwen, implementeren en beheren. Het zijn de bouwstenen van moderne Deep Learning-implementaties. Tegenwoordig omvatten de meest populaire Deep Learning Frameworks, maar zijn niet beperkt tot Tensorflow, Keras, Caffe 2, Pytorch, Theano, Chainer, CNTK en MXNET. Elk van deze frameworks is op een andere manier gebouwd en heeft verschillende doelen.

Kracht ontmoet prestaties

Industrie-titanen verenigen zich. De mogelijkheden zijn eindeloos.

At phoenixNAP, onze GPU-ready systemen geven uw bedrijf volledige Opex-toegang tot de nieuwste NVIDIA GPU-architecturen, van kleine implementaties met PCIe-interface van 1x tot 3x Tesla V100. Bouw uw eigen "DGX-1-achtige" systemen met 4x of 8x NVIDIA Tesla V100 met NVLink-interconnectie en krijg toegang tot een enorme hoeveelheid deep learning-rekenkracht. Met maximaal 128 GB HBM2, 40960 CUDA-kernen en maar liefst 1 PFLOP = 1000 TFLOPS (tensorprestaties - gemengde precisie FP16 / FP32), of 125 TFLOP's (FP32 - enkele precisieprestaties) aan rekenkracht ondersteund door een betrouwbare phoenixNAP 10 Gbps netwerk. Gecombineerd met de nieuwste Intel Xeon schaalbare processors en enorme hoeveelheden DDR4 RAM, toegang tot snelle NVMe en SSD-opslag, heb je een wereldklasse parallelle computerbeheersing tot je beschikking zonder de bank te breken.

NVIDIA Tesla V100 (PCIe)

 • NVIDIA Volta GPU-architectuur
 • 14 TeraFLOPS prestaties met enkele precisie
 • 112 TeraFLOPS Tensor-prestaties (gemengde precisie)
 • 5120 CUDA-kernen
 • 640 Tensor-kernen
 • 16 GB HBM2-geheugen
 • Geheugenbandbreedte 900 GB / s
 • Verbindingsbandbreedte 32 GB / s (bidirectioneel)
 • PCIe 3.0-interface

NVIDIA Tesla V100 (SXM2 - NVLink)

 • NVIDIA Volta GPU-architectuur
 • 15.7 TeraFLOPS prestaties met enkele precisie
 • 125 TeraFLOPS Tensor-prestaties (gemengde precisie)
 • 5120 CUDA-kernen
 • 640 Tensor-kernen
 • 16 GB HBM2-geheugen
 • Geheugenbandbreedte 900 GB / s
 • Verbindingsbandbreedte 300 GB / s (bidirectioneel)
 • NVLink-interface

Moderne GPU Server Platforms binnen handbereik

Focus op uw bedrijfsdoelen. Verlaat de cloud diensten aan ons.

iaas-platform-toegang-update

IaaS-platformtoegang

Krijg toegang tot phoenixNAPhet hele IaaS-platform: toegewijd servers, cloud oplossingen, beveiligingsdiensten, hybride blokopslag en volledig S3-compatibel object storage naar Herstel na een Ramp & Backup Services.
toegewijde-gpu-update

Toegewijde GPU's

Neem geen genoegen met iets minder dan volledig toegewijde GPU's die fysiek aan uw zijn gekoppeld servers. Geen virtualisatie; geen gedeelde bronnen. Volledige toegang tot maximale NVIDIA Tesla GPU-kracht en architecturen.
nocapex-update

Geen investering vooraf

Toegang tot de krachtigste GPU-infrastructuur met volledige Capex-vermijding, geen investeringen vooraf en geen complicaties. Focus op het ontwikkelen van uw bedrijf en het verbeteren van uw bedrijfsresultaten.

phoenixNAP Wereldwijde IT-services. Betrouwbaarheid en een gegarandeerde gemoedsrust.


 

 • Wereldwijde locaties in de Verenigde Staten, Europa en Azië PAC
 • Backup, Herstel- en DRaaS-opties
 • Beveiligingsdiensten en compliance-focus
 • Breed Cloud Dienstenportfolio

 

 • 24/7 infrastructuurmonitoring
 • 100% netwerk-uptime-garantie
 • Toonaangevende SLA
 • Colocatie en hardware lease-opties
Concurrerend blijven in de huidige markt is voor geen enkel bedrijf een gemakkelijke taak. Toegang tot de nieuwste technologieën en strijden in een mondiale ruimte brengt traditioneel enorme investeringskosten met zich mee, maar tegenwoordig kan het gemakkelijk worden vermeden. De mogelijkheid om gebruik te maken van innovatieve computerinfrastructuur en -oplossingen met snelle schaalbaarheid, terwijl concurreren op een wereldwijde markt elk bedrijf een voorsprong geeft. Bij phoenixNAP, wij kunnen helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het mogelijk maken van bedrijven met wereldwijde toegang via onze strategische locaties en baanbrekende technologieën terwijl u lokaal opereert en kapitaalinvesteringen vermijdt. Global IT Services is waar we goed in zijn: wat is uw specialiteit?

Aanjagen Data Center workloads

De kracht die je nodig hebt. De technologie om het mogelijk te maken.

Data centers zijn de basis voor cloud computergebruik en de motor achter het mogelijk maken van bedrijfsflexibiliteit en het versnellen van de time-to-market. Modern data center workloads zijn extreem rekenintensief, omdat ze nodig zijn om enorme hoeveelheden gegevens te manipuleren. De groeiende wereldmarkten en een steeds meer verbonden wereld vragen om meer vermogen, meer snelheid en snellere reactietijden. De hoeveelheid gegevens die we produceren blijft exponentieel groeien, evenals de behoefte aan strategisch gebruik. De use cases voor accelerated computing zijn te vinden in bijna alle industrieën, van kunstmatige intelligentie en wetenschappelijk onderzoek tot beeld- en videoweergave. Toegewijd servers met grafische verwerkingseenheden bieden de ruwe verwerkingskracht om de meest geavanceerde workloads in de cloud <p></p>