Intel® Kern i9 14900K aan Bare Metal Cloud

Consumeer Intel's snelste werkstation-CPU voor slechts $ 0.47/uur!

IMPLEMENTEREN IN MINUTEN

Intel® Core™ i9 14900K ingeschakeld Bare Metal Cloud

Versnel innovatie. Ondersteuning van creativiteit.
Optimaliseer de kosten.

Uw zoektocht naar kant-en-klare toegang tot krachtig en toch betaalbaar serverHet leveren van superieure single-threaded prestaties eindigt hier. Implementeer vooraf geconfigureerd, razendsnel serverHet wordt binnen enkele minuten aangedreven door Intel Core i9 14900K en zonder kosten vooraf. Krijg eenvoudig toegang tot een ideale omgeving voor alles, van 4K-gaming, 3D-ontwerp en contentcreatie tot high-performance computing (HPC) of AI-inferentie.

met Bare Metal Cloud, haalt u het meeste uit deze toekomstgerichte, energiezuinige CPU-architectuur zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de infrastructuur of de complexiteit van de implementatie. Selecteer je server implementeer het bijvoorbeeld binnen enkele minuten via API, CLI of WebUI en beheer uw IT op schaal met behulp van vertrouwde Infrastructure-as-Code-tools.

Hardware van de volgende generatie

Hardware van de volgende generatie

Ondersteun de workloads van morgen met 24 cores, 128 GB DDR5 RAM en 4 TB NVMe-opslag op een 2 x 10 Gbps netwerk.

Vereenvoudigde implementatie

Vereenvoudigde implementatie

Spin-up vooraf geconfigureerd server instances in enkele minuten via API, CLI of WebUI en beheer uw infrastructuur als code.

IT-kostenreductie

IT-kostenreductie

Investeer niet in het bouwen en onderhouden van een locatie op locatie data center. Krijg toegang tot de modernste IT-bronnen op een opex-model.

Testimonial

“Kosten voor vergelijkbare systemen en prestaties met cloud-gebaseerde diensten waren dag en nacht. Bij BMC hebben we echter het beste van twee werelden gevonden: fantastische hardwareprestaties tegen lagere kosten. Bij BMC is alles vooraf, transparant en heel gemakkelijk te begrijpen.”

Grant Street, medeoprichter/CEO van My Party Album Inc.

Krijgen Cloud-Net als toegang tot toegewijd Servers met i9 14900K

De nieuwste versie van Intel's i9 CPU's biedt baanbrekende technologieën die zijn gebouwd voor gaming, het maken van content en rekenintensieve werklasten. Het op grote schaal consumeren van deze bronnen vereist echter aanzienlijke investeringen in hardware, installatie en onderhoud. Met Bare Metal Cloud, kunt u gebruik maken van dedicated serverHet wordt aangedreven door Intel i9 14900K-processors met lagere complexiteit en kosten.

Met dit automatiseringsgestuurde platform kunt u met slechts een paar klikken of een enkele API-aanroep speciale reken-, netwerk- en opslagbronnen implementeren en horizontaal schalen. Jouw servers worden opgestart met een vooraf geïnstalleerd besturingssysteem naar keuze, vooraf geconfigureerde hardware en 15 TB vrije bandbreedte die u kunt delen met andere implementaties op dezelfde locatie. Selecteer een van onze s3.c3 instances en profiteer van de nieuwste CPU's van Intel met baanbrekende eenvoud. Kies een factureringsmodel dat past bij uw bedrijfs- en applicatiebehoeften en pas uw infrastructuur aan uw budget aan zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Intel Core i9 14900K
Instantietype Specificaties Ieder uur Maandelijks 12 mo 24 mo 36 mo
s3.c3.medium
24c (8c × 3.2 GHz tot 6 GHz + 16c × 2.4 GHz tot 4.4 GHz)
128 GB RAM, 2 × 2 TB NVMe, 2 × 10 Gbps
$0.47
$248.99
$158.35
$151.75
$145.85
+ 15 TB gratis bandbreedte
+ On-demand toegang tot terabytes aan scale-out netwerkopslag of S3-compatibel Object Storage

Verkrijgbaar in Phoenix, AZ en Ashburn, VA. Binnenkort meer locaties.

CPU-snelheid tot 6 GHz. 128 GB DDR5-RAM. 4 TB NVMe-opslag. 20 Gbps netwerk.

NU INSTALLEREN

Geavanceerde CPU-technologieën. Betaalbare prijzen.

De Intel Core i9 14900K CPU combineert twee kernmicroarchitecturen op één enkele processorchip, waardoor uw werklast op intelligente wijze wordt verdeeld over de kern die het beste geschikt is voor de taak. Met maximaal 24 cores en 32 threads bereiken deze CPU's een maximale turbofrequentie van 6.0 GHz met 8 Performance-cores, waarmee ze zelfs de meest veeleisende computertaken aankunnen. Met geïntegreerde UHD-graphics en geavanceerde overklokmogelijkheden garanderen deze processors topprestaties voor uw computer cloud gaming- of multimediastreamingplatforms. Tegelijkertijd helpen de ingebouwde AI-versnellers en de grotere cachegroottes u de AI-inferentie te vergroten en grote datasets sneller te verwerken.

Via phoenixNAP's Bare Metal Cloud, waar u direct toegang toe krijgt servers met de snelste Intel i9-processors tot nu toe. Log in op de Bare Metal Cloud portaal en profiteer van alle voordelen van de volgende generatie CPU-technologieën met minimale TCO en een probleemloze infrastructuurvoorzieningservaring.

Uitstekende kloksnelheden

Uitstekende kloksnelheden

Combineer 8 prestatie-cores (P-cores) met een turbofrequentie tot 6 GHz met 16 efficiënte cores (E-cores) tot 4.4 GHz voor geavanceerde gegevensverwerkingsefficiëntie.

Hybride CPU-architectuur

Hybride CPU-architectuur

Wijs automatisch P-cores toe om veeleisende of burst-workloads aan te kunnen, zoals 4K-gaming en 3D-ontwerp. Optimaliseer E-cores voor achtergrondtaken en IT-diensten.

Intel UHD Graphics 770

Intel UHD Graphics 770

Maak gebruik van de rijke media en intelligente grafische mogelijkheden van Intel's Xe architectuur aan de macht cloud gamingplatforms, verhoog de 3D-prestaties en versnel de beeld- en videoverwerking.

Intel Thread-directeur

Intel Thread-directeur

Plaats naadloos de juiste applicatiethread op de juiste kern voor een perfect uitgebalanceerde verdeling van de werklast en geoptimaliseerde prestaties zonder onderbrekingen.

Uitgebreide kerntechnologieën

Uitgebreide kerntechnologieën

Direct toegang tot uw server hardware om Intel's geavanceerde tools zoals Dynamic Tuning, Turbo Boost Max 3.0 en Adaptive Boost te gebruiken om de prestaties verder aan te passen.

AI-acceleratormotoren

AI-acceleratormotoren

Versnel de gevolgtrekking van Deep Learning-modellen en AI-spraak- en audiotoepassingen, zoals neurale ruisonderdrukking, met de nieuwste versies van ingebouwde versnellers.

Geautomatiseerde inrichting

Geautomatiseerde inrichting

Bare Metal Cloud servers kunnen automatisch worden geïmplementeerd via API, CLI of WebUI en worden beheerd als code met behulp van vertrouwd IaC-tools zoals Ansible, Terraform, Pulumi of Chef.

Uitbreidbare opslagopties

Uitbreidbare opslagopties

Uw s3.c3-instanties beschikken over 4 TB NVMe-opslag. U kunt de capaciteit echter eenvoudig op aanvraag schalen met Netwerk bestandsopslag or S3-compatibel Object Storage opties.

Flexbillijke facturering en bandbreedte

Flexbillijke facturering en bandbreedte

Kies per uur server facturering voor platformtesten of maximaal flexmogelijkheid. Ontgrendel kortingen met langetermijnreserveringen. Genieten flexbandbreedtepakketten om uw verkeerskosten laag te houden.

Andere sleutel Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke CPU, RAM en opslag
  • Geen hypervisors, geen "lawaaierige buren"
  • Breed scala aan vooraf geïnstalleerde besturingssystemen
  • Tot 20 Gbps netwerkcapaciteit met 20 Gbps gratis DDoS-bescherming

Op zoek naar iets anders?
Kies uit meer dan 40 voorgeconfigureerde server exemplaren. Vanaf $ 0.08/uur!

ZIE ALLE INSTANCES

Gebruiksscenario's: een perfect Server voor moderne IT

Krachtig en toch eenvoudig te implementeren en te beheren, Bare Metal Cloud servers met Intel Core i9 14900K CPU's zijn ontworpen om een ​​breed scala aan real-life workloads aan te kunnen.

Cloud Gaming-platforms

Met 128 GB RAM, 20 Gbps netwerksnelheid en de nieuwste geïntegreerde Intel UHD 770 Graphics zijn deze Bare Metal Cloud instances kunnen moderne games naadloos draaien zonder GPU.

Webhosting en toepassingen

Met in totaal 24 cores en een maximale P-core kloksnelheid van maximaal 6 GHz serverZe verwerken gemakkelijk grote verkeersvolumes en zorgen voor altijd actieve, altijd snelle toegang tot uw website en webservices.

Bestandsdeling en opslag Server

Voer uw bestand uit server op toekomstbestendige hardware. Zorg voor snelle en veilige toegang tot bedrijfskritische gegevens met behulp van ons 20 Gbps-netwerk en 4 TB opslagcapaciteit.

AI-inferentie en HPC

Maak gebruik van de baanbrekende ingebouwde accelerators van Intel om bestaande DL-modellen, AI-aangedreven spraak- en audiotoepassingen of single-threaded High-Performance Computing (HPC) te verbeteren.

Softwareontwikkeling en testen

Krijg on-demand toegang tot de nieuwste Intel i9-chips en implementeer binnen enkele minuten omgevingen op de hybride architectuur. Vergroot de compilatietijden, code-uitvoering en testefficiëntie met ongeëvenaarde eenvoud.

Realtime toepassingen en services

Host uw latentiegevoelige financiële handels- of online streamingplatform op een zeer responsief platform servers die soepele en responsieve interacties met uw eindgebruikers mogelijk maken.

Klaar om de nieuwste Intel i9 CPU's te ervaren op API-gestuurde dedicated servers?
Implementeren Bare Metal Cloud Vandaag!

LOG IN OP HET PORTAAL