Megaport Cloud router

Google Cloud interconnect

phoenixNAP biedt klanten een privéverbinding met Google Cloud met Google Cloud interconnect

Google-logo

Breng veilige en ultrasnelle links naar Google tot stand Cloud's netwerk

Zet je gegevens over naar Google Cloud snel en veilig via een speciale verbinding met Google Cloud's netwerk uit phoenixNAP's data center. Google Cloud Met Interconnect (GCI) kunt u uw lokale netwerk aan Google koppelen Cloud's diensten voor verbeterde prestaties, gegevensbescherming, en beschikbaarheid.

Pictogram Geavanceerde beveiliging

Geavanceerde beveiliging

Toegewijde toegang tot Google Cloud's netwerk biedt u geavanceerde gegevensbescherming.

Pictogram lage latentie

Lage latentie

Zet grote hoeveelheden data snel over met verbindingen van 10 Gbps of 100 Gbps.

Pictogram Consistente prestaties

Consistente prestaties

Geavanceerde verbindingssnelheden zorgen voor ononderbroken netwerkprestaties.

Wat is Google Cloud Onderling verbinden?

Google Cloud Met Interconnect kunt u directe fysieke verbindingen tot stand brengen tussen uw lokale netwerk en Google Cloud. Organisaties die de hoogste prestatie- en beveiligingsniveaus nodig hebben, hebben nu toegang tot Google Cloud via een privéverbinding uit phoenixNAP's data center in Phoenix.

Met deze service kunt u uw gegevensoverdrachtsnelheden verbeteren en tegelijkertijd het maximale beveiligingsniveau garanderen. De geavanceerde overdrachtssnelheden zorgen voor consistente prestaties, zelfs bij het overzetten van grote bestanden. Dit helpt u ook uw bandbreedtegebruik te optimaliseren en te besparen op uw bandbreedtekosten.

Google Cloud Met Interconnect kunt u:

Meerdere verbindingen met Google instellen Cloud vanuit uw on-prem omgeving
Gegevens overdragen tussen uw lokale netwerk naar Google Cloud's netwerk voor geavanceerde beveiliging
Benut de 10 Gbps of 100 Gbps netwerkverbindingen om consistente prestaties te garanderen
Bespaar op bandbreedte en uitgaand verkeer tussen uw on-premises infrastructuur en Google Cloud resources
Google integreren Cloud services via API voor eenvoudig servicebeheer

phoenixNAP Data Center Netwerk

Onze Phoenix data center is de thuisbasis van meer dan 40 netwerk-, telecom- en bandbreedtedragers die onderling verbonden zijn via onze carrier-neutrale Meet-Me-Room. Als zodanig is het een interconnectiviteitsknooppunt in de regio Zuidwest waarmee u toegang hebt tot grote binnenlandse en wereldwijde netwerken.

Zorg voor een wereldwijd bereik en verbeterde aanwezigheid op strategische wereldwijde locaties om aan uw connectiviteitsbehoeften te voldoen en tegelijkertijd uw infrastructuurkosten te optimaliseren. Met meerdere 10Gbps transitverbindingen en 2.35+Tbps connectiviteit tussen onze wereldwijde locaties in de VS, Europa en Azië-Pacific.

Verken ons netwerk

Premium colocatiediensten

Phoenix is ​​een van de grootste data center markten in de VS, die kwaliteitsdiensten aanbieden tegen een betaalbare prijs in vergelijking met de meeste buurlanden. Het rampvrije gebied, de beschikbaarheid van bekwaam personeel en de nabijheid van grote stedelijke gebieden maken het een ideale locatie om zaken te doen.

phoenixNAP's data center is gelegen op het kruispunt van twee belangrijke glasvezelroutes in de stad en zorgt voor een uitstekende connectiviteit. De 160,000 vierkante meter. gebouw volgt internationaal data center standaarden, waardoor u volledige beveiliging en redundantie krijgt. De diversiteit aan beschikbare oplossingen, waaronder colocatie, hardware-as-a-service (Haas), backup en noodherstel (DRaaS), privé en hybride cloud opties, toegewijd servers, en veiligheidsdiensten, maken phoenixNAP een strategische partner voor bedrijven die hun bedrijf willen laten groeien.

Lees Meer

Start nu

Google instellen Cloud Onderling verbinden?

Als u al coloceert met phoenixNAP, neem dan gewoon contact op met uw accountmanager of vul het formulier op deze pagina in om aan de slag te gaan.

Als u een colocatie-infrastructuur wilt opzetten met: phoenixNAP en toegang tot Google Cloud Interconnect, klik op de onderstaande knop en onze oplossingsexperts nemen contact met u op met de volgende stappen.