Netris aan Bare Metal Cloud

Krijg geavanceerde netwerkfuncties op aanvraag

Implementeer in minuten

Netris aan Bare Metal Cloud

Maak gebruik van VPC-netwerkmogelijkheden op Dedicated Servers

Firewalls configureren en loadbalancing of virtual private opzetten cloud (VPC) netwerken in hybride omgevingen is een complex en tijdrovend proces. Door uit te rollen en te verbinden Bare Metal Cloud instances met een vooraf geïnstalleerde Netris-oplossing, krijgt u as-a-service toegang tot volledig geautomatiseerde geavanceerde netwerkfuncties voor verschillende locaties en omgevingen.

Snel en kostenbesparend

Snel en kostenbesparend

Implementeer en schaal binnen enkele minuten per uur gefactureerde Netris Controller- of SoftGate-nodes op strategische en edge-locaties.

Netwerken eenvoudig gemaakt

Netwerken eenvoudig gemaakt

Stroomlijn routering, elastische taakverdeling, firewalls, DHCP, NAT en meer cloud-achtige netwerkconfiguraties aan bare metal.

Multiregionale connectiviteit

Procestransparantie

Creëer redundante, virtuele privénetwerken tussen regio's of providers en beheer ze vanuit een gecentraliseerde portal.

Testimonial

“Alles is eenvoudig en geautomatiseerd. Het is alsof ik mijn eigen gecoloceerde hardware heb, maar dan zonder enige moeite. Ik had toegang met lage latentie nodig tot een bepaalde site in de omgeving van Phoenix. Een medewerker bij PhoenixNAP hielp me met een paar tests om te bevestigen dat ik de nodige latentie zou krijgen. Daarna heb ik gewoon een account aangemaakt, de hardware geselecteerd die ik nodig had, en daar gingen we”

– Beoordeling op G2.com

Hoe Netris op Bare Metal Cloud Werken

Een typische door Netris bestuurde omgeving bestaat uit een controller die draait op een lokaal, extern, hybride of gevirtualiseerd knooppunt en een redundant paar automatische VPC-gatewayknooppunten genaamd SoftGates. Bare Metal Cloud stelt u in staat om automatisch toegewijd te draaien servers met vooraf geïnstalleerde Netris Controller of SoftGate-software die draait op Ubuntu. Nadat u uw infrastructuur via API, CLI of WebUI heeft geïmplementeerd, kunt u uw Controller eenvoudig verbinden met uw SoftGate-implementaties met behulp van de Netris-webportal. Dit geeft u een gecentraliseerd overzicht van uw netwerkconfiguraties en server implementaties en laat u deze beheren op verschillende locaties en in verschillende omgevingen.

Hoe Netris op BMC werkt

Door gebruik te maken phoenixNAP's flexMet flexibele implementatie-, facturerings- en bandbreedteopties kunt u het proces van het instellen van Netris automatiseren om bovenop phoenixNAP's robuuste netwerkbronnen. Bovendien krijgt u, zonder te investeren in hardware of infrastructuurconfiguratie en -beheer, toegang tot krachtige bronnen die worden aangedreven door de nieuwste CPU's, opslag en RAM.

Geavanceerde particuliere netwerken op schaal. Geen gedoe. Geen CapEx.

Functies van Netris op Bare Metal Cloud

Netris is gemaakt om de netwerkcomplexiteiten te elimineren die verband houden met het lanceren en beheren van een privé of hybride cloud infrastructuur op schaal. Deze softwareoplossing configureert, bewaakt en beheert automatisch uw netwerkinfrastructuur. Met phoenixNAP's Bare Metal Cloud, kunt u Netris gebruiken als een service op API-gestuurde dedicated servers om met een paar klikken schaalbare omgevingen te bouwen en onderling te verbinden.

Bespaar dagen werk die u anders kwijt zou zijn aan infrastructuurprovisioning en complexe netwerkconfiguratie of beheerprocessen. Implementeer workload-geoptimaliseerd server instances met vooraf geïnstalleerde Netris Controller- of SoftGate-software in een paar klikken.

Netwerk toegangscontrole

Netwerk toegangscontrole

Sta verkeer toe of weiger het op subnet-, IP-, protocol- en poortniveau en help teams vol vertrouwen samen te werken met krachtige goedkeuringsworkflows en kant-en-klare auditlogboeken.

Site-naar-site VPN

Site-naar-site VPN

Gebruik Netris Site Mesh om VPN's te maken tussen privénetwerken over meerdere phoenixNAP regio's zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over configuratieafwijkingen of bewakingscomplexiteit.

Elastische load balancing

Elastische load balancing

Krijgen cloud-achtige, on-demand toegang tot loadbalancing bare metalen gebruik het voor gevirtualiseerde, gecontaineriseerde of traditionele omgevingen.

Segmentatie en interne routering

Segmentatie en interne routering

Elimineer integratie, architectuur en implementatieoverhead van het beheer van inter-VLAN-routering. Automatisch Layer-2-netwerken inrichten en configureren via API.

Externe routering

Externe routering

Vermijd de complexiteit en kosten van het handmatig routeren van uw internetverkeer. Uw upstream-instellingen en openbare IP-subnetten worden automatisch ingevuld in uw Netris Controller ingeschakeld Bare Metal Cloud.

Flexibele facturerings- en bandbreedtemodellen

Flexibele facturerings- en bandbreedtemodellen

Gebruik speciale bronnen met cloud flexibiliteit via facturering per uur en kortingen voor maandelijkse of jaarlijkse reserveringen. Geen kosten voor Netris Controller en transparante facturering voor SoftGate-licenties.

Geautomatiseerde inrichting

Geautomatiseerde inrichting

Te gebruiken zowel Bare Metal Cloud en Netris kan als code worden beheerd met behulp van bekende tools zoals Terraform of Pulumi, waardoor het eenvoudig wordt om de oplossing te integreren in uw bestaande DevOps-pijplijnen.

Geen vendor lock-in

Geen vendor lock-in

Implementeer alles van sandboxes tot productieomgevingen of bouw hybride cloud oplossingen zonder jezelf op te sluiten in propriëtaire technologieën.

Kubernetes-netwerken en CNI

Kubernetes-netwerken en CNI

Stel eenvoudig taakverdeling in uw cluster in, voer DHCP uit voor knooppunten, geef knooppunten en pods toegang tot internet, schakel routering tussen pods in of benader ze vanaf externe locaties.

U kunt kiezen uit meer dan 40 Bare Metal Cloud instanties vanaf slechts $ 0.08/uur!

ZIE ALLE INSTANCES

Eenvoudige, transparante prijzen

Netris Controller en SoftGate kunnen worden ingezet op elk van de 40+ wereldwijd beschikbare Bare Metal Cloud gevallen. Er zijn geen licentiekosten voor de Controller, terwijl de SoftGate-licentie per uur wordt gefactureerd op basis van de bandbreedtevereisten van uw gateway. Kies uw voorkeursconfiguratie, selecteer de Netris-software die erbovenop moet worden geïnstalleerd en ontvang voorspelbare uur- of maandfacturering met 15 TB gratis bandbreedte voor uw eerste implementatie!

Netris SoftGate 1Gbps

$0.35/ Hr

Netris SoftGate 10Gbps

$0.69/ Hr

Netris SoftGate 25Gbps

$1.03/ Hr

*Netris SoftGate-licentiekosten worden per uur in rekening gebracht en toegevoegd als een extra item aan uw reguliere licentie Bare Metal Cloud kosten.

Hoe te beginnen?

Met behulp van API, CLI of WebUI kunt u uw door Netris aangedreven omgeving instellen Bare Metal Cloud in 6 eenvoudige stappen.

Stap 1

STAP 1

Kies een server locatie, factureringsmodel en voorkeursinstantietype.

Stap 2

STAP 2

Kies Netris Controller als het besturingssysteem voor uw instantie.

Stap 3

STAP 3

Gebruik de verstrekte inloggegevens om u aan te melden bij de Netris Controller-webconsole.

Stap 4

STAP 4

Toegang tot de Netris Controller-webconsole via de verstrekte URL.

Stap 5

STAP 5

Maak een phoenixNAP site in de webconsole en voeg toe phoenixNAP API-referenties.

Stap 6

STAP 6

Zet er nog twee in servers met Netris SoftGate als het besturingssysteem, gebruikmakend van de gegevens van de controller.

Stapsgewijze video-tutorial

Leer hoe u Netris Controller- en SoftGate-knooppunten implementeert Bare Metal Cloud.

ACCOUNT AANMAKEN

Waarom gebruik maken van Netris op Bare Metal Cloud?

Hybride cloud is de meest gebruikelijke methode voor infrastructuurimplementatie. Het zorgt voor meer controle over uw omgeving en verbeterde prestaties, schaalbaarheid en data security mogelijkheden tegen lagere kosten. Het implementeren van applicaties over gedistribueerde on-prem en cloud ecosystemen leidt tot uitdagingen op het gebied van compliance, latency, kosten en netwerken.

Met Netris aan Bare Metal Cloud, krijgt u colocatie-achtige beveiliging en transparantie met cloud-achtige netwerk- en infrastructuurvoorzieningsmogelijkheden. Hierdoor kunt u eenvoudig en kosteneffectief hybride, edge of privé bouwen en beheren cloud omgevingen die geschikt zijn voor het verwerken van veeleisende workloads.

Extra BMC-functies

Extra Bare Metal Cloud Kenmerken:

  • 100% toegewijde fysieke CPU, RAM en opslag
  • Geen hypervisors, geen "lawaaierige buren"
  • Tot 50 Gbps netwerkcapaciteit met 20 Gbps gratis DDoS-bescherming
  • Implementatie van geografisch gedistribueerde HA Kubernetes-clusters in 5 minuten
  • Gemakkelijke toegang tot scale-out netwerk en S3-compatibel object storage
  • Flexible bandbreedtepakketten met gratis 15 TB (5 TB in Singapore)
  • Gecertificeerde infrastructuur als codemodules (Terraform, Ansible, Pulumi, Chef)
  • Toegang tot regelmatig onderhouden GitHub Repos, Actions en SDK's
  • Pay-per-use facturering, korting voor maandelijkse en jaarlijkse reserveringen

Meer informatie nodig over het instellen van Netris on Bare Metal Cloud?

LEES ONZE GIDS

Cases

Van snijden cloud kosten en meer controle krijgen over uw omgeving, tot het stroomlijnen van netwerkautomatiseringsprocessen, Netris on Bare Metal Cloud helpt u uw IT op schaal te optimaliseren.

Hybride Cloud computergebruik

Hybride Cloud Computing

Verbind eenvoudig uw favoriete publiek cloud diensten met krachtige, API-gestuurde bare metal servers.

EdgeComputing

EdgeComputing

Implementeer uw reken-, opslag- en netwerkresources dicht bij de gegevensbron voor een optimale gebruikerservaring.

Cloud Repatriëring

Cloud Repatriëring

Migreer veeleisende apps naar een omgeving die toegewijd is server prestaties en veiligheid met cloud netwerkmogelijkheden.

Complexe netwerken abstraheren

Complexe netwerken abstraheren

Automatiseer fysieke netwerkbewerkingen voor een cloud-achtige, DevOps-vriendelijke ervaring op speciale bronnen.

Optimalisatie van infrastructuurkosten

Optimalisatie van infrastructuurkosten

Krijgen cloud-achtige behendigheid en netwerken tegen een fractie van de kosten van een vergelijkbaar presterend publiek cloud oplossing.

Verbetering van de productiviteit van het personeel

Verbetering van de productiviteit van het personeel

Help uw teams zich te concentreren op kritieke zakelijke taken in plaats van zich zorgen te maken over infrastructuur of netwerkconfiguratie en -beheer.

Klaar om uw netwerkactiviteiten eenvoudig te maken? Zet Netris aan Bare Metal Cloud Vandaag!

IMPLEMENTEREN IN MINUTEN