Waarom een ​​infrastructuur van wereldklasse bouwen?
in onze Data Center Ashburn

Northern Virginia (NOVA) staat algemeen bekend als de grootste glasvezel-backbone van de VS, met Ashburn als belangrijkste hub voor internetverkeer. phoenixNAP maakt gebruik van Ashburn's strategische locatie, glasvezeldichtheid en wereldwijde interconnectiviteit, zodat u uw voetafdruk kunt uitbreiden naar de oostelijke kust van de VS.

Slechts ongeveer 34 mijl verwijderd van With Washington, DC, onze Data Center Ashburn biedt een ideale oplossing voor zowel overheidsinstellingen als particuliere bedrijven.

Lagere operationele kosten in vergelijking met andere regio's

Lagere operationele kosten in vergelijking met andere regio's

Concurrerende serviceprijzen met een optie om eenvoudig te schalen

Concurrerende serviceprijzen met een optie om eenvoudig te schalen

Toegang tot de lokale pool van professionele IT-resources

Toegang tot de lokale pool van professionele IT-resources

Testimonial

“Het niveau van ondersteuning en service dat phoenixNAP biedt is ongeëvenaard in de branche en heeft ons geholpen onze service uit te breiden op manieren waarvan we dachten dat dit voorheen nooit mogelijk zou zijn. Door constante diversificatie, phoenixNAP is met ons meegegroeid en ik heb er alle vertrouwen in dat we de juiste beslissing hebben genomen door onze systemen aan hen toe te vertrouwen.”

– Matthew Salsamendi, CTO & mede-oprichter MCProHosting LLC

Wat maakt Data Center Ashburn valt op

Ashburns impact op internet en glasvezeluitbreiding werd veroorzaakt door een aantal factoren. De redelijke kosten van grondbezit, 28% lagere elektriciteitskosten in vergelijking met het Amerikaanse gemiddelde, en de nabijheid van het zakenrijke Washington DC, creëerden allemaal uitstekende voorwaarden voor de groei en ontwikkeling van data centers in het gebied.

phoenixNAP's Ashburn data center maakt deel uit van Loudoun County, vaak aangeduid als "Data Center Steeg". Dagelijks passeert meer dan twee derde van het wereldwijde internetverkeer dit gebied. Dit maakt het geschikt voor allerlei soorten datagedreven bedrijven, waarbij gebruik wordt gemaakt van de lokale pool van IT-resources en East Coast Connectivity. Loudoun County, dat voortdurend groeit en zich ontwikkelt, beschikt momenteel over 20 miljoen vierkante meter aan data centers, met 4 miljoen in actieve ontwikkeling.

phoenixNAP maakt gebruik van de strategische positie van Ashburn om bedrijven hoogwaardige opslag- en netwerkdiensten, hoge betrouwbaarheid en geavanceerde beveiliging te bieden voor het beschermen van bedrijfskritieke gegevens.

Infografiek Virginia
Infografiek Nova
Infografiek Loudoun

Loudoun County blijft promoten data center expansie door middel van prikkels en belastingvrijstellingen voor gekwalificeerde beleggers.
Er is meer dan $ 19 miljard begroot voor investeringen in cyberbeveiliging voor Washington DC en de omliggende regio voor 2021. Samen met directe financieringsprogramma's van de staat Virginia erkent en waardeert Ashburn de impact data centers hebben op de lokale gemeenschap en bedrijven die gebruikmaken van federale financiering om de IT-beveiliging te vergroten.

Geef uw bedrijf een boost in een hoogwaardige, hoge beveiliging data center milieu.

Data Center Ashburn

Profiteren van het wereldwijde netwerkhubpotentieel van Ashburn en zijn pool van IT-resources, phoenixNAP Ashburn biedt verschillende Infrastructure-as-a-Service (IaaS) oplossingen. Deze omvatten colocatie, Hardware-as-a-Service, Toegewijd Servers, Bare Metal Cloud, Backup en Disaster Recovery-services, evenals: Data Security Cloud.

Met verbindingen naar alle gedistribueerde en gekoppelde PoP-locaties in Los Angeles, Phoenix, Ashburn, Atlanta en Nederland en point-to-point direct connectnaar faciliteiten in Phoenix, Chicago en Amsterdam, phoenixNAP Ashburn heeft een wereldwijd bereik. Carrierneutraliteit in onze wereldwijde aanwezigheid maakt het voor u mogelijk om gebruik te maken van onze toonaangevende, Tier 1 telecom- en transportprovidernetwerkmix.

Gecombineerd met de redundante stroom- en koelingsinfrastructuur van de faciliteit, spraakmakende beveiligingsinitiatieven en services, is dit Tier 3-equivalent data center biedt zakelijke betrouwbaarheid op ondernemingsniveau.

Kenmerken, feiten en cijfers

Totale ruimte 71.000ft2
Totaal vermogen 40 MW
Per vierkante voet tot 250 W
Redudantie Crac-eenheden N+1
Naleving in controle

Naleving in controle

phoenixNAP's Ashburn-faciliteit is SOC 1, SOC 2, SOC 3, PCI DSS en SSAE-16 compliant en klaar voor HIPPAA. Dit maakt het gunstig voor bedrijven in de gezondheidszorg, financiën en e-commerce.

Redundantie en veiligheid

Redundantie en veiligheid

AN+1-redundantie voor UPS-infrastructuur, CRAH-units van 30 ton en Motivair™-koelmachines met vrije luchtkoeling van 350 ton maken onze Tier 3 data center een optimale server milieu. Beveiligingssystemen op meerdere niveaus en videobewaking zorgen voor 24/7 bescherming.

Gratis 20 Gbps DDoS-bescherming

Gratis 20 Gbps DDoS-bescherming

phoenixNAP DDoS Protect™ is gratis bij elk hostingplatform. Het op intelligentie gebaseerde, meerlagige beveiligingssysteem vermindert UDP-, TCP- en ICMP-aanvallen met hoge snelheid en precisie.

Carrier neutraliteit

Carrier neutraliteit

phoenixNAP's eigen carrier blend of verbindt u rechtstreeks met een van de 14 premium carriers. Gelegen nabij het 21715 Filigree Court Carrier Hotel.

Snel en betrouwbaar netwerk

Snel en betrouwbaar netwerk

Met een wereldwijde netwerkbackbone van 9+ Tbps, phoenixNAP's Ashburn data center biedt superieure connectiviteit. 10 netwerk PoP's en 16 data centers over de 5 continenten.

Een breed scala aan diensten afgestemd op uw zakelijke behoeften.

Colocatie in Ashburn

Gebouwd in 2009, phoenixNAP Data center Ashburn is speciaal ontworpen voor kasten met ultrahoge dichtheid en met colocatie in gedachten. Redundante, ononderbroken stroomvoorzieningsinfrastructuur, koelsysteem van wereldklasse en optimaal gebruik van kastruimte zorgen voor een maximaal potentieel met een kleinere footprint. Van een halve kast en een volledige kast tot een afgesloten kooi en opties voor privésuites, onze Ashburn-faciliteit biedt aanpasbare en flexbare oplossingen.

phoenixNAP's Hardware-as-a-Service staat tot uw beschikking voor upgrades, met verschillende hardware-oplossingen om uw infrastructuur op te schalen en deze kosteneffectief te houden. Uw colocatie-omgeving kan op elk moment worden geüpgraded via onze Colocatie + uitbreidingsopties, maximale prestaties door OpEx-vriendelijke prijzen.

Colocatieklanten hebben 24/7 toegang tot onze Ashburn-faciliteit, onder begeleiding van onze beveiligingsteams. Pre-geautoriseerde externe leveranciers kunnen ook op elk moment een geregistreerde beveiligingsbegeleider naar uw omgeving krijgen.

Toegewijd Serveris in Ashburn

phoenixNAP's faciliteit in Ashburn beschikt over een breed portfolio van toegewijd aan servers, die inspeelt op alle behoeften van de klant, van ultramoderne prestaties tot effectieve, budgetvriendelijke oplossingen. Toegewijde hardware geeft u volledige controle over uw IT-infrastructuur in een single-tenant-omgeving, zonder luidruchtige buren of gedeelde bronnen.

Geoptimaliseerd voor verschillende soorten werklast, phoenixNAPis toegewijd Servers zijn gebouwd om zich aan te passen aan een breed scala aan gebruikssituaties. Van eenvoudige opslag, streaming, gaming of databasehosting tot high-performance computing, of toekomstbestendige AI en machine learning, ons veelzijdige, aanpasbare aanbod van servers klaart de klus.

Bare Metal Cloud: Automatisering-gedreven colocatie

Onze Ashburn Data Center biedt ook toegang tot onze Bare Metal Cloud instances, zodat u fysieke servers in minuten met behulp van onze CLI of API, evenals onze IaC-integraties. Implementeerbaar in 60 seconden, schaalbaar en aanpasbaar, Bare Metal Cloud biedt cloud veelzijdigheid zonder de overhead van de hypervisor.

Onze Bare Metal Cloud combineert geavanceerde computertechnologie, geautomatiseerd server provisioning, DevOps-pijplijnintegratie en factureringsmodellen per uur/maand of reservering. Het is snel, schaalbaar en betrouwbaar en past zich aan u en uw uitbreiding buiten colocatie aan.

Cloud en Backup Services bij phoenixNAP Ashburn

Backup en herstelservices


 • Backup-as-a-Service (Veeam)
 • DRaaS van Veeam
 • DRaaS door VMware
 • DRaaS door Zerto

Cloud Diensten


 • Data Security Cloud
 • Virtual Private Data Center
 • Managed Private Cloud
 • Object Storage

Onder meerdere kon en backup oplossingen, phoenixNAP Ashburn data center is ook de thuisbasis van onze hoogste beveiliging cloud infrastructuurplatform, onze Data Security Cloud. Het is een omgeving met meerdere huurders met meerlaagse gegevensbescherming, zero trust-beleid, toonaangevende informatie over bedreigingen en geavanceerde hardware-verbeterde beveiliging.

Hoogwaardige apparatuur om zelfs de meest veeleisende werklasten aan te kunnen.

Waarom zou je kiezen phoenixNAP

phoenixNAP Ashburn presenteert een uitgebreid databasecentrum voor klanten die gebruik willen maken van verminderde latentie voor connectiviteit aan de oostkust. Het is ook een ideale site voor noodherstel voor bedrijven waarvan de primaire IT zich elders bevindt.

 • Door SLA ondersteunde beschikbaarheid wordt geleverd via uitgebreide gegevens backup en replicatiesystemen.
 • Globaal data center footprint geeft je organisatorische en internationale waarde.
 • Mix en match opties, inclusief een volledige infrastructuur-as-a-service (laaS) -portfolio.
 • Volledige schaalbaarheid maakt phoenixNAP een uitstekende oplossing voor bedrijven van elke omvang.
 • Migratieservices zijn beschikbaar bij elke aankoop of upgrade.
 • Uitzonderlijke zakelijke waarde wordt geboden op een opex-gebaseerd model.
 • Prestaties op bedrijfsniveau van hardware, software en mensen geven u een concurrentievoordeel.
 • Geavanceerde mogelijkheden door middel van hypermodern data center operaties en technologieën.
Welke oplossingen u ook nodig heeft, onze zeer professionele medewerkers staan ​​24/7 voor u klaar. Met onze hulp kunt u zich concentreren op uw bedrijf, terwijl wij het zware werk doen van installatie, beheer, implementatie en onmiddellijke ondersteuning in geval van nood.

Wilt u uw omgeving in Ashburn opzetten?
Contacteer ons vandaag

Door dit formulier in te dienen, bevestig ik dat ik het heb gelezen phoenixNAP's GDPR-beleid en geef phoenixNAP toestemming om contact met mij op te nemen.