Infrastructuur die u een concurrentievoordeel geeft

phoenixNAP werkt samen met technologische innovators en marktleiders om wereldklasse te leveren bare metal cloud oplossingen voor ondernemingen en DevOps-georiënteerde organisaties. Onze Bare Metal Cloud Ecosystem geeft u toegang tot een volledige suite van hardware- en softwaretechnologieën van de volgende generatie die u moeten helpen de digitale transformatie van uw organisatie te versnellen.

AUTOMATISERING & API-DIENSTEN

Automatiseer Bare Metal Cloud server implementaties en beheer uw infrastructuur als code met de meest populaire automatisering- en orkestratietechnologieën.
Canoniek - MaaS

Canoniek - MaaS

Metal-as-a-Service (MaaS) van Canonical maakt het mogelijk om fysiek te behandelen servers als virtuele machines. phoenixNAP gebruikt MaaS om te automatiseren en te orkestreren Bare Metal Cloud server bevoorrading en ontmanteling.

Terraform & Ansible

Terraform & Ansible

Vereenvoudig uw CI / CD-pipelines en beheer Bare Metal Cloud instanties, netwerken, containers en applicaties als code. Bare Metal Cloud is volledig compatibel met de meest populaire automatiseringsmotoren Terraform en Ansible.

Apigee

Apigee

Als een API-gestuurd platform, Bare Metal Cloud maakt gebruik van de Apigee API-beheeroplossingen van Google om de Bare Metal Cloud API van beveiligingsbedreigingen, evenals beheer van snelheidsbeperkingen, autorisatie en authenticatie.

HARDWARE-AANBIEDERS

Duw je Bare Metal Cloud server tot het uiterste met onbeperkte toegang tot de hardware en volledige controle over de server's middelen.
Supermicro

Supermicro

Supermicro is een marktleider in de productie van robuust en zeer veerkrachtig server hardware onderdelen. phoenixNAP maakt gebruik van de oplossingen van Supermicro om ervoor te zorgen Bare Metal Cloud servers zorgen voor stabiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Intel

Intel

Aangedreven door Intel's nieuwste generatie schaalbare processors, de Bare Metal Cloud infrastructuur is ontworpen om zelfs de meest CPU-intensieve workloads aan te kunnen, terwijl de hoogste prestatieniveaus behouden blijven.

NETWERKTECHNOLOGIEËN

Aangedreven door netwerkhardware en -software op bedrijfsniveau, zorgt onze 10Gbps netwerkverbinding met lage latentie en hoge snelheid voor uw Bare Metal Cloud servers 100% uptime behouden.
Arista

Arista

phoenixNAP data centers zijn uitgerust met Arista's next-gen cloud netwerktechnologieën om een ​​ultra-lage latentie, een snelle netwerkverbinding en een ononderbroken beschikbaarheid van Bare Metal Cloud diensten wereldwijd.

Extreem

Extreem

phoenixNAP maakt gebruik van Extreme's schakel- en routertechnologieën en andere cloud-gestuurde oplossingen om 100% beschikbaarheid van de Bare Metal Cloud platform terwijl verkeersopstoppingen en potentiële netwerkuitval worden voorkomen.

Kentik

Kentik

Kentik biedt phoenixNAP met real-time netwerkbewakingsoplossingen om uw Bare Metal Cloud servers een "always-on" omgeving onderhouden door kwaadaardig DDoS-verkeer te verminderen voordat het uw bereikt servers.

OPSLAG & BACKUP OPLOSSINGEN

Sla zoveel gegevens veilig op als u nodig heeft en schaal naadloos op naarmate uw werklast toeneemt door gebruik te maken van de flexibility van onze onbeperkte object storage oplossingen.
CloudJanuari

CloudJanuari

Cloudian biedt S3-native op bedrijfsniveau, object storage oplossingen waarmee u onbeperkte hoeveelheden gegevens kunt opslaan en schalen in ons wereldwijde netwerk van data centers. Cloudian's Object Lock-functie houdt uw gegevens veilig en beschermd in het geval van ransomware-aanvallen.

Veeam

Veeam

Veeam beschermt uw bedrijfskritische gegevens met geautomatiseerde offsite backups en robuuste oplossingen voor noodherstel. Als Platinum Veeam Service Provider Partner, phoenixNAP helpt u 100% beschikbaarheid en bruikbaarheid te behouden, zelfs in worstcasescenario's.

Sluit je aan bij de Bare Metal Cloud Ontwikkelaarsgemeenschap

Pictogram Slack

Chat met ons op Slack

Word onderdeel van het Bare Metal Cloud community op Slack om te chatten met ontwikkelaars en andere gebruikers, vragen te stellen en nieuwe functies aan te vragen.

Lid worden

Pictogram GitHub

Bekijk ons ​​op GitHub

Download IaC-modules, gebruik GitHub-acties om te implementeren servers, blijf op de hoogte van nieuwe releases en draag bij aan onze open-sourceprojecten.

Lid worden

Probeer Bare Metal Cloud voor slechts $ 0.10/uur!

Leren hoe