phoenixNAP Versleutelingsbeheerplatform

Uw alles-in-één oplossing voor encryptiesleutels, tokens en geheimen.

Contact

phoenixNAP Versleutelingsbeheerplatform

Eenvoudig te beheren. Onmogelijk om te overtreden

Met cyberdreigingen die voortdurend evolueren, streven organisaties naar de hoogste beveiligingsnormen om hun meest waardevolle bezit - hun gegevens - te beschermen. Als best practice op het gebied van beveiliging en nalevingsvereiste is efficiënt beheer van encryptiesleutels essentieel om de systeembeveiliging te waarborgen. Sleutels, tokens en geheimen maken en beheren voor verschillende cloud diensten zijn vaak complex en vaak kostbaar. Daarom hebben we samengewerkt met Fortanix om u te voorzien van Encryption Management Platform (EMP), een HSM-grade platform dat gecentraliseerd encryptiebeheer voor al uw omgevingen mogelijk maakt.

Enkele ruit

Enkele ruit

Maak gebruik van de kracht van een gecentraliseerde, gebruiksvriendelijke web-UI voor alle encryptiebeheertaken. Krijg volledige controle met een eenmalige aanmelding.

End-to-end-beveiliging

End-to-end-beveiliging

Krijg meerdere beschermingslagen via geïntegreerde HSM, KMS, codering en tokenisatie, allemaal bovenop een zeer veilige infrastructuur.

Naleving bereikt

Naleving bereikt

FIPS140-2 Level 3, PCI DSS, GDPR en CCPA-compliance is geschikt voor financiën, gezondheidszorg, overheid en andere organisaties.

Testimonial

"phoenixNAP en Intel hielp ons de geavanceerde Fortanix-mogelijkheden as-a-service te leveren. Bedrijven hebben hun gegevens tegenwoordig verspreid over meerdere clouds, databases en systemen. We beveiligen al deze gegevens met een gecentraliseerde schaalbare oplossing met behulp van versleuteling en tokenisatie. Geïntegreerd met phoenixNAP's IaaS-platforms, is de oplossing eenvoudig toegankelijk en te beheren, waardoor organisaties hun cryptografische sleutels zonder complexiteit kunnen orkestreren”

– Ambuj Kumar, Fortanix

Hoe werkt EMP?

phoenixNAP EMP biedt een uitgebreide, automatiseringsvriendelijke oplossing voor het implementeren en beheren van cryptografische sleutels, geheimen en tokens. Dit is mogelijk door integratie met beproefde en toekomstbestendige Fortanix- en Intel-technologieën. Mogelijk gemaakt door Fortanix® Data Security Manager (DSM), EMP biedt HSM-grade beveiliging en uniforme interface om maximale bescherming en vereenvoudigd beheer te garanderen.

Maak gebruik van de kracht van de nieuwste Intel® Xeon® Schaalbare processors en Intel Software Guard Extensions (SGX), EMP maakt op hardware gebaseerde encryptie mogelijk binnen veilige enclaves in het fysieke geheugen. Dit brengt vertrouwelijk computergebruik naar organisaties die gevoelige gegevens in rust, onderweg en in gebruik willen beschermen.

Door integratie en automatisering overbrugt EMP de kloof tussen on-prem, cloud, Multi-clouden hybride and cloud omgevingen. Als gevolg hiervan biedt het organisaties een enkel, DevOps-vriendelijk platform dat alle processen voor versleuteling, sleutels, tokens en geheimen verenigt.

Een integraal onderdeel van onze Data Security Cloud, Large is ook on-demand beschikbaar voor phoenixNAP's Dedicated Servers en Bare Metal Cloud.

Wij bieden het podium. Je hebt de volledige controle.

Geavanceerde technologieën. Ongeëvenaarde beveiliging.

EMP is gebouwd om te voldoen aan de moderne beveiligings- en nalevingsbehoeften en biedt u geavanceerde beveiligings- en encryptiemogelijkheden zonder uw bestaande systemen ingewikkelder te maken. Het helpt u uw nalevingsdoelen te bereiken en maakt het uw ontwikkelaars gemakkelijk om deze te beheren en te schalen.

Wat phoenixNAP EMP brengt uw organisatie:

  • Vereenvoudigd sleutelbeheer – besteed minder tijd aan gegevensbescherming

  • Geïntegreerde encryptie als een service met VMware cloud directeur

  • Ingebouwde FIPS 140-2 Level 3 gecertificeerde HSM

  • Volledige controle - lever, bezit en beheer uw coderingssleutels en certificaten

  • Enkele ruit overzicht van uw gehele omgeving

  • OpEx-gemodelleerde prijzen voor lagere TCO

Intel SGX Enabled grafische kaart

Intel® SGX ingeschakeld

Met behulp van Intel's Software Guard Extensions via Fortanix' DSM, slaat EMP vrijwel elk stukje gevoelige informatie op in een hardware-gecodeerde enclave. Binnen de Trusted Execution Environment (TEE) zijn de gegevens geïsoleerd en veilig, zelfs als ze in gebruik zijn. Maak gebruik van het nieuwste op het gebied van vertrouwelijke computertechnologie. Introduceer geavanceerde bescherming voor uw bedrijfskritieke gegevens.

vSAN-coderingsafbeelding

Versleutelde VM-opslag (HSM)

Mogelijk gemaakt door de zelfverdedigende sleutelbeheerservice van Fortanix (SDKMS), onze EMP biedt bedrijfsbrede codering voor uw virtuele VMware-omgevingen. Profiteer van de schaalbaarheid, flexibiliteit en flexmogelijkheid van HSM - Hardware Security Module met onze Data Security Cloud. Doe het met vertrouwen in de wetenschap dat uw bedrijfskritieke applicaties worden bewaakt met een extra laag opslagversleuteling.

Automatisering Grafisch

Automatisering

Het beveiligen van uw cryptografische sleutels is eenvoudiger dan ooit, ongeacht de omgeving die u gebruikt. EMP ondersteunt PKCS#11, KMIP, JCE, Microsoft CAPI en Microsoft CNG-interfaces. De native RESTful API maakt de implementatie van app-beveiliging eenvoudiger en sneller. Met automatische integratie van logboekregistratie en auditing met SIEM-tools, krijgt u uw accountinformatie precies waar u maar wilt.

Aanpassing Grafisch

maatwerk

phoenixNAP EMP bevat een bibliotheek met plug-ins die zijn ontworpen om u te helpen bij het instellen van toegangscontrolebeleid voor sleutels, het beheren van certificaten en het uitvoeren van andere verbeteringen aan cryptografische bewerkingen. Het platform maakt het ook mogelijk om uw eigen plug-ins te importeren en te maken voor een betere aanpassing van uw data security systeem om uitgebreide bescherming te garanderen waar u het nodig hebt.

Enkel platform. Talloze beveiligingslagen. Eindeloze schaalbaarheid.

Wie is phoenixNAP EMP voor?

Beveiliging en gegevensbescherming zijn essentiële doelen van elke organisatie, ongeacht de branche. Ons EMP is gebouwd om deze doelen haalbaar te maken zonder kapitaalinvesteringen, met automatisering, flextoegankelijkheid en schaalbaarheid in het achterhoofd.

Gevirtualiseerde workloads

Gevirtualiseerde workloads

Houd bedreigingen op afstand in uw multi-tenant VM-omgeving. Beveilig uw multi-cloud met EMP vSphere- en vSAN-codering voor end-to-end bescherming. Met al uw sleutels onder één glas en geen aparte HSM-licenties nodig, wordt het gemakkelijker dan ooit om de controle over uw hele omgeving te behouden.

Database-workloads

Database-workloads

Bescherm uw bedrijfskritieke databases met een alles-in-één oplossing voor meerdere typen coderingssleutels. EMP helpt u uw gegevens veilig te houden en ook administratieve complexiteit te voorkomen. Gebruik Large met onze speciale database servers voor workload-geoptimaliseerde prestaties en ongeëvenaarde beveiliging.

Gevoelige werkbelasting

Gevoelige werkbelasting

Als u zich richt op privacycompliance of de veiligheid van vertrouwelijke informatie, dan levert EMP uitkomst. FIPS140-2 Level 3, PCI DSS, AVG en CCPA-compliance helpt u uw gevoelige gegevens te beschermen en het vertrouwen van de klant te waarborgen. U heeft volledige controle over uw bedrijfsmiddelen met een gecentraliseerde interface voor vereenvoudigde toegang en beheer.

DevOps-workloads

DevOps-workloads

Vermijd vendor lock-in en legacy oplossingen voor geheim beheer. Voor EMP hoeft u niet meerdere HSM-appliances aan te schaffen en te licentiëren, zodat u kunt besparen en u kunt concentreren op productiviteit. Automatiseer cryptografisch beheer via een overvloed aan interfaces en plug-ins, waaronder een native RESTful API.

Bespaar tijd en geld. Ervaar OpEx-gemodelleerd encryptiebeheer op aanvraag.

GET phoenixNAP EMP VANDAAG!