Bedrijfscontinuïteit en
Gegevensbeschikbaarheid met DRaaS

Een representatieve leverancier in de 2020-markt van Gartner
Gids voor Disaster Recovery as a Service

Bedrijfscontinuïteit en beschikbaarheid van gegevens met DRaaS
Noodherstel voor VMware-omgevingen

Disaster Recovery voor
VMware-omgevingen

Een robuuste oplossing voor noodherstel voor op vSphere gebaseerde omgevingen

Details ophalen »

Op Veeam gebaseerde oplossingen voor noodherstel

Op Veeam gebaseerde ramp
Hersteloplossingen

Geavanceerde beeldgebaseerde replicatie ontwikkeld door de leider op de beschikbaarheidsmarkt

Kom meer te weten "

Rampherstel op bedrijfsniveau mogelijk gemaakt door Zerto

Enterprise-Class Ramp
Herstel mogelijk gemaakt door Zerto

Op stress geteste en gebenchmarkte infrastructuur die is gebouwd om ononderbroken prestaties te leveren

Meer informatie ophalen »

Bereik bedrijfscontinuïteit. Minimaliseer verstoringen.

90% van de bedrijven zonder noodherstelplan sluit na een grote storing.
Elimineer dit risico met toonaangevende Disaster-Recovery-as-a-Service (DRaaS) -oplossingen.

Om u in staat te stellen snel uw gegevens te herstellen na een storing, downtime of inbreuk, is DRaaS essentieel voor het bereiken van bedrijfscontinuïteit. phoenixNAPDankzij de ultramoderne technologieën kunt u uw kritieke werklasten veilig repliceren naar een van onze wereldwijde locaties en ze binnen enkele minuten herstellen. Met onze Veeam-, Zerto- en Carbonite-oplossingen kunt u binnen enkele minuten uw bedrijfsactiviteiten hervatten om onderbrekingen en inkomstenverlies te minimaliseren.

Geautomatiseerd herstel van Tier 1-applicaties van uw DRaaS-instantie

Geautomatiseerd herstel van Tier 1-applicaties van uw DRaaS-instantie

Minimale downtime en impact op prestaties en gebruikersproductiviteit

Minimale downtime en impact op prestaties en gebruikersproductiviteit

U hoeft niet te investeren in het kopen en toewijzen van nieuwe activa aan DR

U hoeft niet te investeren in het kopen en toewijzen van nieuwe activa aan DR

Zie waarom klanten zo van houden phoenixNAP

"phoenixNAP komt voor in bijna elk rampscenario dat we bespreken. Wetende dat ze er voor ons zijn met beschikbare ruimte voor een callcenter, onze uitrusting, hun gastvrije personeel en het vermogen om dingen op een efficiënte manier voor elkaar te krijgen, is een groot deel van ons plan. "

- Dale Pikula, netwerkingenieur bij 1st Guard

Bereik uw beveiligings- en nalevingsdoelen

Hoe Disaster Recovery-as-a-Service u helpt gegevensverlies te voorkomen

De kosten per uur uitvaltijd worden geschat op 10,000 tot meer dan 5 miljoen dollar [1] per uur. Dit bedrag omvat alles, van uitval van kritieke services en inbreukdetectie tot verlies van IT en productiviteit van werknemers, die een belangrijke factor zijn bij het berekenen van de totale kosten.

A cloud-gebaseerde Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS) -oplossing helpt u deze kosten te vermijden. Uw DRaaS-exemplaar bewaart de nieuwste versies van uw kritieke werklasten op een veilige plaats server, waardoor snel herstel mogelijk is. In geval van onbedoelde verwijdering, natuurrampen en menselijke fouten, kunt u uw activiteiten binnen enkele minuten hervatten. DRaaS stelt u in staat om:

Bescherm tegen ransomware
Minimaliseer de financiële impact van een ramp
Vermijd zakelijke onderbrekingen
Bescherm tegen andere cyberbedreigingen
Bereik uw nalevings- en beveiligingsdoelen
Zorg voor stabiliteit en merkimago

Waarom DRaaS overwegen?

Als een effectieve methode om de beschikbaarheid van gegevens te bereiken, stelt DRaaS organisaties van verschillende groottes of branches in staat verschillende bedrijfsdoelen te bereiken.

Naleving en gereguleerde industrieën

Naleving en gereguleerde industrieën

Always-on beschikbaarheid is een vereiste om naleving te bereiken in gereguleerde industrieën. phoenixNAP's veilige oplossingen helpen u dit doel te bereiken met betrouwbare oplossingen.

E-commerce, hosting en SaaS

E-commerce, hosting en SaaS

Organisaties met zeer dynamische workloads en een constant groeiend publiek kunnen DRaaS gebruiken om hun klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden.

Capaciteit toegevoegd voor kritieke werkbelastingen

Capaciteit toegevoegd voor kritieke werkbelastingen

Organisaties die al een vorm van hebben backup of een oplossing voor noodherstel kan profiteren cloud-gebaseerde DRaaS om capaciteit toe te voegen aan hun bestaande infrastructuur zonder te investeren in hardware, licenties, enz.

Ransomware-bescherming

Ransomware-bescherming

Nu ransomare toeneemt, hebben organisaties van elke omvang effectieve bescherming nodig tegen aanvallers. DRaaS zorgt ervoor dat u altijd over uw meest recente gegevens beschikt, zodat u geen losgeld hoeft te betalen om uw bedrijf te redden.

Zorg voor snel herstel na uitval of uitval met de juiste oplossing.

Vraag meer info aan

Ervaar Always-On beschikbaarheid met
Disaster Recovery-as-a-Service (DRaaS)

Hoe het werkt

De diversiteit aan technologieën waarmee we werken, stelt ons in staat om u oplossingen op maat aan te bieden die met succes voldoen aan uw zakelijke behoeften. U stelt uw RTO- en RPO-doelen in, beslist over de DR server locatie en onze oplossingsdeskundigen bieden u een passende oplossing voor uw omgeving. Onze aangepaste SLA's, flexMet mogelijke failover- en failback-opties en een eenvoudig implementatieproces kunt u uw DRaaS-instantie snel en comfortabel implementeren.

VMware-noodherstel

VMware Cloud geverifieerd VMware-partner

VMware disaster recovery-oplossing biedt op hypervisor gebaseerde replicatie- en herstelopties voor uw VMware-omgeving. Het is de meest robuuste en de meest kostenefficiënte optie voor op vSphere gebaseerde workloads flexibility van implementatie terwijl maximale bescherming van uw kritieke gegevens wordt verzekerd Naadloos geïntegreerd met uw bestaande infrastructuur en met een uniforme beheerinterface, zorgt deze optie voor eenvoudig beheer van noodherstel.

phoenixNAP is een Premier Service Provider in de VMware® Cloud Provider Program, dat deskundige ondersteuning en begeleiding biedt voor uw disaster recovery-strategie. Neem contact met ons op voor meer informatie over functies en prijzen!

DRaaS-oplossing gebaseerd op VMware vCloud Beschikbaarheid
Snelle implementatie en onboarding
Exclusief gebouwd voor VMware-omgevingen
Ingebouwde industriestandaard SSL-codering
Kostenefficiëntie met eenvoudige integratie en geen kosten voor het beheer van DR-sites
RPO's van 5 minuten

Cloud-Gebaseerd noodherstel mogelijk gemaakt door Veeam

Veeam ProPartner Platinum-logo

Laat uw DR-site binnen enkele uren configureren en geniet van 24/7/365 deskundige ondersteuning van phoenixNAP teams. Als bekroonde Veeam Cloud & Service provider partner, bieden wij u een betrouwbare, snelle en efficiënte implementatie van Veeam DRaaS-oplossing. Zorg ervoor dat uw kritieke gegevens altijd beschikbaar zijn en elimineer het risico van bedrijfsonderbreking.

Veeam DRaaS is een op afbeeldingen gebaseerde oplossing die ervoor zorgt dat uw kritieke applicaties veilig worden gerepliceerd naar de cloud. Met de mogelijkheid om ze op elk moment te openen, verzekert u de bedrijfsvoering, zelfs in geval van een ramp.

veaam-grafisch

Directe integratie met Veeam V9 en hoger
Ondersteuning voor VMware vSphere (Windows DR beschikbaar met Bare Metal Cloud)
Neem uw netwerk mee of configureer on-the-fly
24x7x365 Ondersteuning voor testen of failover-gebeurtenissen
Beschikbaar op 4 verschillende geografische locaties
Kostenefficiënte image-based disaster recovery (DR)

Rampherstel op bedrijfsniveau mogelijk gemaakt door Zerto

nul-logo

Is een pionier in de cloudZerto is gebaseerd op noodherstel en biedt geavanceerde technologieën waarmee u uw kritieke gegevens naar een of meer sites kunt repliceren. Haar flexible opties voor failover en failback, een op stress geteste infrastructuur en lage RTO- en RPO-doelen stellen u in staat hoge negens te behalen.

Beschikbaar van phoenixNAP op een opex-gebaseerd model is Zerto DRaaS een kosteneffectieve oplossing om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. U hoeft niet te investeren in computer-, netwerk- en opslaghardware om de tweede DRaaS-site te bouwen. Kies gewoon een van onze strategische wereldwijde locaties om uw DR-site op te zetten en redundantie te bereiken.

Zerto-afbeelding

Het eerste IT Resilience Platform ™ gebouwd met de cloud in gedachten
Meerdere failover- en failback-scenario's, inclusief permanente failovers
Extreem lage RTO- en RPO-doelen om de meest bedrijfskritische workloads te ondersteunen
Gecentraliseerd webgebaseerd beheer en bewaking van DRaaS
Beveiligingspenetratie is driemaandelijks getest en gescand om u te beschermen tegen bedreigingen
Vermogen om andere te benutten phoenixNAP producten en services om niet-gevirtualiseerde apparaten te verwerken

Waarom phoenixNAP?

Werken met marktleiders in cloud, virtualisatie- en replicatietechnologieën, phoenixNAP biedt de beste oplossingen om uw zakelijke behoeften te ondersteunen. Ons team van experts werkt voortdurend met u samen om uw uitstekende ervaring en gemoedsrust te garanderen.

  • Eenvoudige onboarding - uw DRaaS-instantie kan binnen enkele uren worden gemaakt nadat we uw omgeving en uw zakelijke behoeften hebben geëvalueerd.
  • Flexible SLA's - Ons team werkt nauw met u samen om een ​​SLA op te stellen die volledig aan uw behoeften voldoet en onze zakelijke relatie in detail beschrijft.
  • Dynamisch documentontwikkelingsproces - onze zakelijke overeenkomst zal worden ontwikkeld in feedbackcycli om ervoor te zorgen dat onze beide bedrijven zich op hun gemak voelen.
  • 24/7/365 assistentie - ons team van experts staat te allen tijde tot uw beschikking om u de best mogelijke advies-, assistentie- en ondersteuningservaring te bieden
  • Driemaandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse QBR's - In overleg met u zullen we regelmatig zakelijke bijeenkomsten organiseren om ervoor te zorgen dat uw omgeving uw bedrijfsontwikkeling volgt.

Implementeer uw DR-oplossing en bereik beschikbaarheid.

Een Offerte Aanvragen

Gartner "Market Guide for Disaster Recovery as a Service", Ron Blair, et al, 25 juni 2020 Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt beschreven en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers met de hoogste classificaties of andere aanduiding.

De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan ​​uit de meningen van de Research & Advisory-organisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.