Case Study

Electric Mirror kiest phoenixNAP en Veeam voor cloudback-up en 24.7.365 beschikbaarheid

DE ZAKELIJKE UITDAGING

Electric Mirror, LLC heeft innovatie vertaald in groei. Zoals zoveel Amerikaanse startende bedrijven, begon Electric Mirror in een garage. Jim Mischel's eerste creatie was een high-end ontwasemingsspiegel. Al snel beantwoordden zijn ouders en jongere broers en zussen verkoopgesprekken en hielpen ze bij de productie en montage. Toen een hotelklant om een ​​spiegel met een geïntegreerde lichtfiguur vroeg, ontwikkelde Mischel er een, gevolgd door een reeks spiegels met ingebouwde monitoren, zodat gebruikers tv kunnen kijken of hun e-mail kunnen bekijken terwijl ze zich klaarmaken voor hun werk. Het bedrijf - nog steeds eigendom van de familie Mischel - breidde uit van de horecamarkt tot commerciële en residentiële markten.

Tegenwoordig is het volledige bedrijf van Electric Mirror (ontwerp, engineering, fabricage, productie, montage, afwerking en verzending) ondergebracht in één grote faciliteit in de buurt van het huis van de familie. Elk onderdeel van het bedrijf is verbonden met drie cruciale IT-systemen: e-mail, enterprise resource planning (ERP) en kluisgegevensbeheer, waarmee ontwerpers en ingenieurs ontwerpgegevens kunnen organiseren, documentatie kunnen beheren en revisies kunnen volgen.

'Als die kritieke systemen niet werken, werken we niet', zegt Brian Patow, IT-manager voor Electric Mirror. 'Als e-mail niet beschikbaar is, kunnen we geen bestellingen van klanten aannemen of offertes naar prospects sturen. Als ERP uitvalt, stoppen de productie, montage en verzending. Als de kluis niet actief is, kunnen onze ontwerpers en ingenieurs niet werken. Slechts een uur downtime kan het bedrijf $ 20,000 kosten. '

Elk van deze systemen was kwetsbaar voor downtime vóór Veeam® Backup & Replication ™ is geïmplementeerd. Ze werden gevirtualiseerd op Microsoft Hyper-V, maar Electric Mirror kon alleen virtuele machines (VM's) repliceren, waardoor gegevens in gevaar kwamen. Om die reden bleven bestandsshares fysiek staan servers omdat ze belangrijke gegevens bevatten. Fysiek servers werden gebackupt - maar niet betrouwbaar. Malware maakte dat heel duidelijk.

"Malware versleutelde onze bestandsshares en we konden er maar 60 procent van herstellen", zei Patow. “Van de resterende 40 procent was geen betrouwbare back-up gemaakt, waardoor ze niet meer te herstellen waren. Daarom hebben we besloten om onze bestandsshares te virtualiseren en betrouwbare back-up en herstel in te zetten. ”

DE VEEAM-OPLOSSING

Electric Mirror vond alles wat het nodig had in Veeam, plus meer. Snelle, betrouwbare back-up en herstel houden de kritieke systemen van Electric Mirror 24.7. En een uitgebreid noodherstelplan (DR) volgt het 3-2-1-back-upbeleid en beschermt door het bedrijf uitgegeven laptops.

"Veeam is een droomoplossing die precies doet wat het belooft: 24.7 beschikbaarheid", aldus Patow. "Veeam overtreft onze verwachtingen elke keer dat we een VM, bestand of afzonderlijk item in een waanzinnig korte tijd herstellen."

Toen de VM met Microsoft Exchange - een kritiek systeem dat het opnemen van bestellingen en communicatie met klanten ondersteunt - niet opnieuw opstartte na een software-update, gebruikte Patow Instant VM Recovery® om Exchange binnen enkele minuten te herstellen. Veeam Explorer ™ voor Microsoft Exchange herstelt e-mails en mailboxen binnen enkele minuten.

"Veeam is betrouwbaar, intuïtief en gebruiksvriendelijk", aldus Patow. "Ik ben er 100% zeker van dat als Veeam was geïmplementeerd toen malware toesloeg, we elke bestandsshare snel zouden hebben hersteld - zonder gegevensverlies."

Veeam ondersteunde de digitale transformatie van bestandsshares van fysieke servers naar VM's door hun beschikbaarheid 24.7 te garanderen. Veeam legde ook de basis voor het eerste uitgebreide DR-plan van Electric Mirror en hielp het bedrijf de 3-2-1-regel onder de knie te krijgen (drie kopieën van gegevens, opgeslagen op twee soorten media, waarvan één exemplaar off-site). Veeam maakt verschillende back-ups voor elke virtuele machine, slaat ze op locatie op voor lokaal herstel en draagt ​​kopieën over naar een andere locatie met een functie genaamd Veeam Cloud Connect.

Veeam Cloud Connect biedt Electric Mirror een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om kopieën terug te sturen naar de cloud. Veeam versleutelt gegevens voordat het het netwerk van Electric Mirror verlaat, tijdens de vlucht en in rust. Electric Mirror koos een van Veeam's geselecteerde platinum cloud-providers voor back-up op locatie: phoenixNAP.

"Net als de meeste van onze klanten overwoog Electric Mirror om ruimte in een datacenter te huren en een externe opslagplaats voor back-upkopieën te bouwen, maar de kosten en complexiteit van het bouwen en onderhouden van een externe infrastructuur zijn onbetaalbaar", aldus William Bell, vice-president van Producten voor phoenixNAP. "Back-ups naar onze privécloud verwijzen is snel, gemakkelijk en 10 tot 20 procent goedkoper."

PHOENIXNAP BIEDT INTELLIGENTE CLOUD-OPSLAG VOOR KLANTEN

"De meeste van onze virtualisatieklanten kiezen Veeam Cloud Connect als hun kanaal naar onze cloud," zei Bell. “Veeam maakt het voor hen eenvoudig om efficiënt verbinding te maken, offsite back-upkopieën te onderhouden en snel te herstellen. Veeam is een winnende oplossing voor onze klanten. Electric Mirror heeft helemaal gelijk - Veeam maakt zijn beloftes waar. ”

Het DR-plan van Electric Mirror omvat nog een onderdeel: een back-up maken van laptops van leidinggevenden naar de Veeam-repository. Veeam Endpoint Backup™ GRATIS back-ups van op Windows gebaseerde desktops en laptops naar een externe harde schijf, netwerkopslag (NAS) of een Veeam backup repository.

"Elke keer dat onze leidinggevenden verbinding maken met ons netwerk, maakt Veeam een ​​back-up van hun laptops", zei Patow. 'Als een bestand beschadigd raakt of per ongeluk een e-mail verwijdert, kunnen we dit binnen enkele minuten herstellen. Het vertrouwen dat Veeam ons geeft om te herstellen is verbazingwekkend. ”

De volgende stap van Electric Mirror is het overwegen van replicatie naar de cloud van phoenixNAP als een aanvullende DR-strategie en Veeam Availability Orchestrator voor geautomatiseerde, niet-storende DR-tests.

"Ons IT-team is klein - vier mensen - dus we zijn altijd op zoek naar manieren om datacenterprocessen te vereenvoudigen en te versnellen", aldus Patow. "We vertrouwen op Veeam en phoenixNAP om ons te helpen 24.7 beschikbaarheid op de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren mogelijk te houden."

DE RESULTATEN

  • Levert 24.7 beschikbaarheid van alle systemen en gegevens
    Veeam en phoenixNAP houden cruciale IT-systemen 24.7 draaien, zodat Electric Mirror zich kan concentreren op innovatie, het bedrijf kan laten groeien en leiderschap in de branche kan behouden.
  • Maakt het eerste uitgebreide DR-plan mogelijk
    Naast een back-up op locatie voor snel herstel, maakt Veeam het voor Electric Mirror ook gemakkelijk om back-up kopieën veilig over te dragen naar de private cloud van phoenixNAP. Electric Mirror herstelt gegevens snel en betrouwbaar rechtstreeks van de back-upconsole.
  • Beheert de 3-2-1-regel met cloudback-up
    'Mijn filosofie is om het simpel te houden', zei Patow. “Veeam-back-up naar de phoenixNAP-cloud is zo eenvoudig als je kunt krijgen voor off-site back-up. Veeam en phoenixNAP maken DR gemakkelijk. ”

“Ons IT-team is klein - vier mensen - dus we zijn altijd op zoek naar manieren om te vereenvoudigen en te versnellen data center processen. We vertrouwen Veeam en phoenixNAP om ons te helpen 24.7 beschikbaarheid op de meest efficiënte en kosteneffectieve manieren mogelijk te houden. "

-Brian Patow, IT-manager voor elektrische spiegel.